Slazem se s tobom da smo realno losi (mozda nikad losiji). Primiti onoliko golova od Maltezana i igrati sa igracem vise u prvoj tekmi a biti nemocan je zaista cinjenica koja ne daje mnogo mjesta optimizmu. 3:0, 4:0, 4:1 su, ako mogu tako reci, sasvim realni porazi koje mozemo ocekivati. Spora i troma odbrana sa losim Torlakom, neuigranim Tatomirovicem, propuhom na lijevoj strani a bogami i desna sa Gujicem nije nista bolja te Adilovic na golu ne daju mi mnogo nade.Smail Aga wrote: Ja sam pripadnik Hordi Zla od 87-e ali sam svjestan da smo veceras u Sofiji donji. Da mogu odmah bi potpisao ovakav 4-1 rezultat. Svaki poraz Sarajeva od 2-3 razlike je ogroman uspjeh. Nadam se da ce Bugari imati los dan i da ce se zadovoljiti sa 2-3 razlike,pa da se necemo bas obrukati. Jer nase brukanje ne zavisi od nas,mi smo tu nemocni,nego samo od dobre volje i trenutka Levskog.
Ovo objektivno. Ali opet je Sarajevo sposobno napraviti iznenadenje kao sto je to bilo protiv Genka i Sigme. Pa i taj dobar rezultat u Istanbulu daje nam za pravo da i mi ipak kazemo da je lopta okrugla i da je sve moguce. Neka daju sve od sebe pa cemo vidjeti.
Jao BugaraEdin H. wrote:Evo za sve posjetioce portala koji fluentno govore bugarski![]()
http://www.btv.bg/sport/liga-evropa/sto ... itsai.html