Šinegoran16v wrote:Pitanje za ove kojima je lijeva traka brza traka, koja je brza traka Obalom Kulina Bana?
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
M@RKO
#1376 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- vjesticanametli
#1377 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
expres traka jos kad se uvalis na vrijeme da ti tramvaj ne smeta da furas dalje 
-
goran16v
#1378 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jes' al to geografski ispade desna traka pa me zivo interesuje kako se to uklapa u teoriju o lijevoj brzoj traci!vjesticanametli wrote:expres traka jos kad se uvalis na vrijeme da ti tramvaj ne smeta da furas dalje
- WildRedRose
#1379 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
vjesticanametli wrote:expres traka jos kad se uvalis na vrijeme da ti tramvaj ne smeta da furas dalje
da se sjetim Forda Mondea, jucer kod mosta Suvade i Olge, seljacino jedna !!!
Ako si vec hinjski presao kolonu od 20 auta i uvalio se, moras li biti supak do kraja i pustiti ispred sebe jos jedno auto koje radi isto kao ti ??? i na kraju, desna traka je za skretanje, a ne srednja kojom si prouzrocio da ljudi iza tebe (koje si pretekao da obicni supak) sviraju harmoniku u prazno, jer si ti raskrsnicu zablokirao !! mrs hiljadu puta !
- respo
#1380 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Oni koji u voznji bace cigarete kroz prozor a i oni dok stoje al posebno oni u voznji
- sorcerer
#1381 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ima ih i koji istresaju pune pepeljare na semaforima.... 
- muha_sa
#1382 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
semafor na izlazu iz Vilsonova--dvije djevojke--"napucane" ala one s pinkasorcerer wrote:ima ih i koji istresaju pune pepeljare na semaforima....
vec naviko na ovaj kranluk al se nisam pomirio s istim vec se trudim da ovo malo živaca što imam sacuvam, al teško
- kockica_kockica
#1383 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jutros krkan za kojeg ne vrijedi semafor...
Izlazi iz ulice preko puta kampusa od Raifeisen banke...
Upaljeno crveno svjetlo na semaforu za njega...
Serbez lik prodje kroz crveno
Izlazi iz ulice preko puta kampusa od Raifeisen banke...
Upaljeno crveno svjetlo na semaforu za njega...
Serbez lik prodje kroz crveno
-
goran16v
#1384 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Meni se desio jos veci debil. Na raskrsnici K. Kapetanovica i H. Cemerlica na Grbavici postoje 2 trake, lijeva samo za skretanje lijevo prema mostu Bratstva i Jedinstva, desna za pravo prema Grbavickoj i desno prema Zvornickoj. Na semaforu cekam u desnoj traci jer cu pravo i vidim iza mene u lijevoj traci u trenutku kad se pali zeleno nalijece svijetlo plava Octavia. Kontam da ce delegat bit papak koji proci pored nas i produziti pravo, al nekako siroka raskrnica pa me ne tagnira, nek goni junac kad je navr'o, ALI... Delegat uredno iz lijeve trake skrece desno i zera falila da me spuca u vrata. Kloc je valjda racunao da cu i ja desno pa ce paralelno da se uvali. Posto nisam popustio nije imao kud pa je produzio za mnom (glupan ne zna da se manje ceka ako se u zagrebacku ukljucis kod Elpija). Onda je poceo da divlja pa je u Zagrecavkoj profurao kolonu trakom za skretanje lijevo i taman sam mislio da mu je prosao fol kad vidim da iz suprotnog pravca na semaforu za D. Numica ceka policijski auto. Kontam jel kloc naletio na njega i jel imao petlju da prodje pravo. Naravno delegat utrt'o od murije i skrenuo lijevo prema paviljonima. Opet me je stigao na semaforu kod OHR-a kad sam ga ja namjerno razvuk'o i ostavio kloca da ceka na crvenom!WildRedRose wrote:vjesticanametli wrote:expres traka jos kad se uvalis na vrijeme da ti tramvaj ne smeta da furas dalje![]()
gdje me nadje
![]()
da se sjetim Forda Mondea, jucer kod mosta Suvade i Olge, seljacino jedna !!!
Ako si vec hinjski presao kolonu od 20 auta i uvalio se, moras li biti supak do kraja i pustiti ispred sebe jos jedno auto koje radi isto kao ti ??? i na kraju, desna traka je za skretanje, a ne srednja kojom si prouzrocio da ljudi iza tebe (koje si pretekao da obicni supak) sviraju harmoniku u prazno, jer si ti raskrsnicu zablokirao !! mrs hiljadu puta !
@respo
Meni se desilo da je papak iz tamica fikn'o opusak kroz prozor koji je kroz moj otvoren prozor direkt pogodio vrh pojasa za vezanje i pao mi iza ledja dok vozim. Sva sreca da je zar vec bio ispao pa me nije sprzio.
- respo
#1385 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja samo ne kontam kako ne razmisljaju da nekome moze tako uletiti u auto i belaj
-
goran16v
#1386 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kad debil (nije utvrdjeno muski ili zenski) u crvenom Golfu V gusla uz Ivan iz pravca Konjica prema Sarajevu da ga pri samom vrhu obilaze s desne strane.
-
goran16v
#1387 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
vettel wrote:goran16v wrote:Kad debil (nije utvrdjeno muski ili zenski) u crvenom Golfu V gusla uz Ivan iz pravca Konjica prema Sarajevu da ga pri samom vrhu obilaze s desne strane.
Naravno, gusla lijevom...
- sarajlija_ba
#1388 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Čačkanje nosa.
-
goran16v
#1389 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne znam sta bi mu trebalo ali ga ja stignem, vozim se i cekam da sam skonta da predje u desnu da ga prodjem lijevom, ali od te ljubavi nema nista, onda blicnem par puta da predje u desnu da ga prodjem ali ni od toga nema nista, e kad sam vodio da cu zapeti iza njega kroz tunel i nizbrdo s druge strane obidjem ga s desne strane, a poslije par sek jos nekoliko auta.vettel wrote:treba mu trajno zakonski zabranit voznju
- 1korisnik
#1390 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Tamo je uvijek murija. Steknu se dole i vide sve sta se desava gore:)) Nije da nisam placao kazne tamo.goran16v wrote:Ne znam sta bi mu trebalo ali ga ja stignem, vozim se i cekam da sam skonta da predje u desnu da ga prodjem lijevom, ali od te ljubavi nema nista, onda blicnem par puta da predje u desnu da ga prodjem ali ni od toga nema nista, e kad sam vodio da cu zapeti iza njega kroz tunel i nizbrdo s druge strane obidjem ga s desne strane, a poslije par sek jos nekoliko auta.vettel wrote:treba mu trajno zakonski zabranit voznju
-
goran16v
#1391 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ovdje se ne radi o voznji nizbrdo da morija ceka negdje pri dnu nego uzbrdo.1korisnik wrote:Tamo je uvijek murija. Steknu se dole i vide sve sta se desava gore:)) Nije da nisam placao kazne tamo.goran16v wrote:Ne znam sta bi mu trebalo ali ga ja stignem, vozim se i cekam da sam skonta da predje u desnu da ga prodjem lijevom, ali od te ljubavi nema nista, onda blicnem par puta da predje u desnu da ga prodjem ali ni od toga nema nista, e kad sam vodio da cu zapeti iza njega kroz tunel i nizbrdo s druge strane obidjem ga s desne strane, a poslije par sek jos nekoliko auta.vettel wrote:treba mu trajno zakonski zabranit voznju
- 1korisnik
#1392 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa dobro, ali vrte se onuda... Samo cekaju sarajlije sa parama da prestizu 
-
goran16v
#1393 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Od kad su otvorili isprekidanu na 3 - 4 mjesta je mila majka, do unazad 5 - 6 je od Bradine do Podorasca bila puna pa kad naletis na sleper - na*ebo si.
-
mco
#1394 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jutros sam se na trenutak iznenadio kad sam vidio da je lola iz ul. lozionicka smoto u jednosmjernu da bi doso do parkinga onog malo prije robota a onda sam se sjetio gdje zivim i da je to izgleda postalo u redu 
- GAU8
#1395 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja sam se za većinu stvari prestao nervirati, puštam da mi uzme prvenstvo, nek ide, ionako nakon 2 semafora budem iza njega... jednostavno "odmeditiram".
Ali ne mogu da tolerišem xenone po noći kod seljaka (ili idiota, šta već) što su ih stavili nepropisno, bez odgovarajućih sjenila i optike.
1000 puta sam bio primoran da usporim ili stanem dok majmun prođe, ili me zaobiđe. Bukvalno čovjek nema predstavu i ide naslijepo kad ti krene u susret ovakav ćuner.
Ali ne mogu da tolerišem xenone po noći kod seljaka (ili idiota, šta već) što su ih stavili nepropisno, bez odgovarajućih sjenila i optike.
1000 puta sam bio primoran da usporim ili stanem dok majmun prođe, ili me zaobiđe. Bukvalno čovjek nema predstavu i ide naslijepo kad ti krene u susret ovakav ćuner.
- sorcerer
#1396 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
najgora stvar je sto svi ti ćuneri sto imaju xenone u obicnim farovima imaju aute u poluraspadajucem stanju ,nema se za odrzavanja,uvijek na rezervi,al je on stavio xenon da bude sminka ,maca ,braca ,havere.....
- kockica_kockica
#1397 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jooooooooooooooooooj kako me nerviraju vozaci i vozacice koji na raskrsnicama bez semafora stanu na sred raskrsnice da niko od njih ne moze proci... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vozacice iz opela jutros na krizanju Kosevno Mehemd bega i Kemalbegove ko ti dade vozacku jadna ne bila... I jos onako gleda samo ispred sebe i pravi se luda... 
-
goran16v
#1398 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sinoc neki balavi trkac kroz Bijelo Polja kod Mostara divlja preko pune, cime drugo nego Seatom Ibizom TDI (Golf 2 je konacno dobio adekvatnu zamjenu), da bi u kanjonu neretve na prosirenju pored nekog pravca izasao da pisa i uredno ostavio duga svjetla!!!!!GAU8 wrote:Ja sam se za većinu stvari prestao nervirati, puštam da mi uzme prvenstvo, nek ide, ionako nakon 2 semafora budem iza njega... jednostavno "odmeditiram".
-
GaRGa
#1399 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
vidjam fice i stojadine sa xenonima..... al bez sociva 
- sorcerer
#1400 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
golfove dvicine ne vidjas?