AmiĐa_Idriz wrote:Imam jedno filozofsko pitanje koje su muškarci vjerovatno pitali žene ali:da li žene prde ???
Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
pakica_
#1376 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
- jos_uvijek_sanjam
#1377 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Hmm, malo pretjerujes. Pokusas fino i kulturno, jednom dvaput, al ponekad je neko tako naporan da nemas izbora nego grubo ga otkaciti. Nema drugog nacina, jer sve dok nisi grub, nada se da ce te obrlatiti. A omalovazavanje i prosipanje, e za to ne znam. To je vec bezobrazno.Salah ad-Din wrote:
Evo odmah pitanje, zasto su djevojke postaju arogantne, nafurane i sl, kada primjete da im se momci nabacuju, posebno ako je u pitanju neki manje privlacan momak, odmah pocne prosipanje, omalovazavanje, sto ste takve? jel imate duse?![]()
Zar nije jednostavnije, na drugi nacin mu dati do znanja da nema sanse, pa i mi ruzni smo necija djeca![]()
Nema veze sa predhodnom raspravom (da me jos_uvjek_sanjam ne ruzi)
- neobična
#1378 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
AmiĐa_Idriz wrote:Imam jedno filozofsko pitanje koje su muškarci vjerovatno pitali žene ali:da li žene prde ???
neee
a sta ti je to
- Salah ad-Din
#1379 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Da slucajno ne pomislite, ja s ovim nemam problema, ja kojoj pridjem ta i bude mojajos_uvijek_sanjam wrote: Hmm, malo pretjerujes. Pokusas fino i kulturno, jednom dvaput, al ponekad je neko tako naporan da nemas izbora nego grubo ga otkaciti. Nema drugog nacina, jer sve dok nisi grub, nada se da ce te obrlatiti. A omalovazavanje i prosipanje, e za to ne znam. To je vec bezobrazno.
Ali sam prisustvovao nekoliko puta tim situacijama, prijatelj pokusa da uspostavi komunikaciju sa nekom djevojkom, a ona kao da joj je odmah urucio lentu za miss svijeta, digne nos, gleda preko oka itd. Tada mi upozoravamo prijatelja da prestane, no njemu nista nije ofirno pa on nastavlja dalje, a onda ona pocne sa epitetima "seljak", "debil", "kreten", a onda on odgovori i to preraste u svadju i meni bude ofirno i odem iz kafane
E sad zar nije bilo jednostavnije, da se ona nasmijala, malo popricala sa njim, upoznala se, i vuk sit i ovce na broju, pa nece je zeniti ako se upoznaju. Ali eto, ne kontam tu zensku psihu, nije mi se jednom nabacivala cura koja mi se ne svidja, pa ja se fino upoznam, popricam sa njom, e kada vidim da hoce nesto vise, ja onda kazem, izvini tako i tako. Po meni je to humanije, ali eto valjda previse ocekujemo od zena, ipak sam sve vise i vise sigurniji da zene nemaju srca.
-
pakica_
#1380 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
to je do tvog druga sto je peglaSalah ad-Din wrote:Da slucajno ne pomislite, ja s ovim nemam problema, ja kojoj pridjem ta i bude mojajos_uvijek_sanjam wrote: Hmm, malo pretjerujes. Pokusas fino i kulturno, jednom dvaput, al ponekad je neko tako naporan da nemas izbora nego grubo ga otkaciti. Nema drugog nacina, jer sve dok nisi grub, nada se da ce te obrlatiti. A omalovazavanje i prosipanje, e za to ne znam. To je vec bezobrazno.![]()
Ali sam prisustvovao nekoliko puta tim situacijama, prijatelj pokusa da uspostavi komunikaciju sa nekom djevojkom, a ona kao da joj je odmah urucio lentu za miss svijeta, digne nos, gleda preko oka itd. Tada mi upozoravamo prijatelja da prestane, no njemu nista nije ofirno pa on nastavlja dalje, a onda ona pocne sa epitetima "seljak", "debil", "kreten", a onda on odgovori i to preraste u svadju i meni bude ofirno i odem iz kafane![]()
E sad zar nije bilo jednostavnije, da se ona nasmijala, malo popricala sa njim, upoznala se, i vuk sit i ovce na broju, pa nece je zeniti ako se upoznaju. Ali eto, ne kontam tu zensku psihu, nije mi se jednom nabacivala cura koja mi se ne svidja, pa ja se fino upoznam, popricam sa njom, e kada vidim da hoce nesto vise, ja onda kazem, izvini tako i tako. Po meni je to humanije, ali eto valjda previse ocekujemo od zena, ipak sam sve vise i vise sigurniji da zene nemaju srca.
salu na stranu, sto ti kazes nece mi glavu razbit ako kazem kako se zovem i progovorim koju s njim, pa da je apolon/akrap.. tako da ti drug bira neke nafurane i bezdusne, kako nas sve okarakterisa, al' nismo sve takve
- jos_uvijek_sanjam
#1381 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Salah ad-Din wrote:
Da slucajno ne pomislite, ja s ovim nemam problema, ja kojoj pridjem ta i bude moja![]()
Ali sam prisustvovao nekoliko puta tim situacijama, prijatelj pokusa da uspostavi komunikaciju sa nekom djevojkom, a ona kao da joj je odmah urucio lentu za miss svijeta, digne nos, gleda preko oka itd. Tada mi upozoravamo prijatelja da prestane, no njemu nista nije ofirno pa on nastavlja dalje, a onda ona pocne sa epitetima "seljak", "debil", "kreten", a onda on odgovori i to preraste u svadju i meni bude ofirno i odem iz kafane![]()
To je sad i do tvog druga, a i do takvih cura. Moguce da je on duhovit, simpatican i da tako pristupi, a da naleti na tako neku "spicu", a mozda je i za neciji pojam pegla. I to je vjeruj mi mac s dvije ostrice. Ja sam obicno tako "pazljiva" kad trebam da saopstim da mi se neko ne dopada, da moje drustvo to uzasno nervira. Oni misle da sve to moze brze i lakse, da nema puno price. Medjutim, zbog te neprijatnosti sam 2X napravila istu gresku. Izlazila po kafama s momcima koji mi se nisu svidjali, a ja njima jesam. Ja sam tad kontala da ce oni sami shvatiti da ne zelim nista, jer sam se svim silama trudila da dam crveno, a ne zeleno svjetlo, medjutim za njih je to ipak bilo zeleno. U oba slucaja sam ispala djubre, obojica su rekli da ih zavlacim. Neko vrijeme su bili ljuti, al sad smo raja
- Salah ad-Din
#1382 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
A dobro, kafa je previse, nisam bas na to misliojos_uvijek_sanjam wrote:To je sad i do tvog druga, a i do takvih cura. Moguce da je on duhovit, simpatican i da tako pristupi, a da naleti na tako neku "spicu", a mozda je i za neciji pojam pegla. I to je vjeruj mi mac s dvije ostrice. Ja sam obicno tako "pazljiva" kad trebam da saopstim da mi se neko ne dopada, da moje drustvo to uzasno nervira. Oni misle da sve to moze brze i lakse, da nema puno price. Medjutim, zbog te neprijatnosti sam 2X napravila istu gresku. Izlazila po kafama s momcima koji mi se nisu svidjali, a ja njima jesam. Ja sam tad kontala da ce oni sami shvatiti da ne zelim nista, jer sam se svim silama trudila da dam crveno, a ne zeleno svjetlo, medjutim za njih je to ipak bilo zeleno. U oba slucaja sam ispala djubre, obojica su rekli da ih zavlacim. Neko vrijeme su bili ljuti, al sad smo raja. Tad sam rekla sebi da je ipak postenije i pametnije odmah nekom reci u lice istinu kako jeste, nego traziti manje neprijatan nacin, zato sto se samo iskomplikuje. Inace, kad se to desi negdje u gradu, po kaficima, kad nekog ne znam..ako stvarno nije neki klosar, uvijek se upoznam, progovorim koju i to je to. A papke koje nema potrebe opisivati, e takve samo izignorisem, bez rijeci.
Ali kada ti neko pridje, zasto se ne upoznati sa njim, pa na kraju krajeva i razmijeniti telefone, cisto da ga ne isfuras, a kada te bude zvao, fino i ljubazno nasamo mu kazes da nisi zainteresovana, i da bi ti htjela da budete prijatelji, mene to ne bi uvrijedilo, dok situacija da mi pred punim kaficem i pred mojim prijateljima nesto glumi govori da sam seljak, kreten, to bi me itekako uvrijedilo
Bit ce da niste sve iste, ali zbog nekolicine takvih, veliki broj muskaraca vise ne prilazi djevojkama, pocev od mene
-
ice2cube
#1383 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ma 'ta ce zene..
- Šizika
#1384 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ja sam ljubazna prema svima. Možeš ih odbiti i na ljubazan način.
-
pakica_
#1385 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Naatasha wrote:Ja sam ljubazna prema svima. Možeš ih odbiti i na ljubazan način.
osim ako im smrdi iz usta, tad sam rigorozna
- trcicu trceci
#1386 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Je li vam zao sto imate male sise ?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1387 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
A za šta silikoni služe.. ?trcicu trceci wrote:Je li vam zao sto imate male sise ?
- jos_uvijek_sanjam
#1388 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Pa nemam potrebu da budem bas toliko obzirna prema nekom koga sam tek upoznala, a jos mi se i ne svidja. Broj ni u ludilu u tim situacijama ne bih dala, jer nemam pojma ko je ustvari ta osoba. Moze biti neki gnjavator, ili jos gore neka budala, pa da mi se nakaci. A i vece je maltretiranje supljirati kasnije da mozemo biti samo prijatelji, a vamo dala brojSalah ad-Din wrote:
Ali kada ti neko pridje, zasto se ne upoznati sa njim, pa na kraju krajeva i razmijeniti telefone, cisto da ga ne isfuras, a kada te bude zvao, fino i ljubazno nasamo mu kazes da nisi zainteresovana, i da bi ti htjela da budete prijatelji
- jos_uvijek_sanjam
#1389 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
trcicu trceci wrote:Je li vam zao sto imate male sise ?
Ja nemam male sise, a i da imam..mi sise bar mozemo kupiti, a vi k**u da izvines ne mozete
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1390 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
jos_uvijek_sanjam wrote: a vi k**u da izvines ne mozete.
more more
- jos_uvijek_sanjam
#1391 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Male grudi i nisu bas tako odvratne za vidjeti, neki muskarci vole takve, al bogami kad je ON mali.. nije bas lijep prizorleet wrote:jos_uvijek_sanjam wrote: a vi k**u da izvines ne mozete.
more more
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1392 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
jos_uvijek_sanjam wrote: Male grudi i nisu bas tako odvratne za vidjeti, neki muskarci vole takve
- jos_uvijek_sanjam
#1393 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Male grudi, sta je smijesnoleet wrote:jos_uvijek_sanjam wrote: Male grudi i nisu bas tako odvratne za vidjeti, neki muskarci vole takve
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1394 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Upravo to je smiješno..
A i boldirano 
- jos_uvijek_sanjam
#1395 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Male grudi na nekim djevojkama jako lijepo izgledaju. Bitan je oblik, ne velicinaleet wrote:Upravo to je smiješno..A i boldirano
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1396 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Zato što odgovorno tvrdim da ne postoji muškarac da više voli MALE grudi od onih malo većih, malo "puno" većih itd.
I u biti, ja odma' vidim kolike ti grudi imaš dok ti meni ne možeš zaviriti u gaće. 
- jos_uvijek_sanjam
#1397 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ne mozes nikako vidjeti kolike neka grudi ima, dok ne skine grudnjak. Jer sad sa "carobnim" grudnjacima mogu se prividno povecat za 2 broja skoro. Mozes ti odgovorno tvrditi, al za sebe, a ja stvarno nemam potrebu da izmisljam da sam licno cula od nekih frajera da vole manje grudi. Takvi obicno vole i sitnije djevojke, mrsave, pa je logicno zasto vole i manje.leet wrote:Zato što odgovorno tvrdim da ne postoji muškarac da više voli MALE grudi od onih malo većih, malo "puno" većih itd.I u biti, ja odma' vidim kolike ti grudi imaš dok ti meni ne možeš zaviriti u gaće.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1398 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Bit će da si sanjala. 
- jos_uvijek_sanjam
#1399 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ok, kako god ti kazes, aj laku nocleet wrote:Bit će da si sanjala.
-
ice2cube
#1400 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ma ovo ima ona male sise pa joj krivo