nije me strah nimalo, sve u svoje vrijeme... na to gledam kao produžetak srećeVenomousV wrote:pitanje upuceno ovim mladjim, neozenjenim
jel' vas strah zenidbe? kako gledate na brak uopce?
Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
silver testelone
#1376 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
- warna 1444
#1377 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Not My Idea wrote:Kakav brak, pored jos onih par forumasica s kojima nisi popio kafu..
- p206
#1378 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
svaki dan? kako izgleda taj srećo, ima li više od 60 kila?enisa wrote:pitanje za ozenjene muskarce![]()
koliko puta sedmicno je vama normalno imati sex?
meni kao zeni je neka normala 4 puta sedmicno otprilike, ali imam jednu prijateljicu koja stalno govori kako ima sex svaki dan, meni se cini da u tom slucaju ne bi od mene nista ostalo![]()
doduse, nisam je pitala koliko traje taj sex, ali ako ga ima svaki dan vec godinama sumnjam da traje 5 min
-
Lounge Act
#1379 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
po nekoj slobodnoj procjeni 90 kg, mozda i vise, nije nesto ekstra debeo, ali ima veliki pivski stomakp206 wrote:svaki dan? kako izgleda taj srećo, ima li više od 60 kila?enisa wrote:pitanje za ozenjene muskarce![]()
meni kao zeni je neka normala 4 puta sedmicno otprilike, ali imam jednu prijateljicu koja stalno govori kako ima sex svaki dan, meni se cini da u tom slucaju ne bi od mene nista ostalo![]()
doduse, nisam je pitala koliko traje taj sex, ali ako ga ima svaki dan vec godinama sumnjam da traje 5 min
- duplanula
#1380 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
A zato noge i ruke kao grisinienisa wrote:po nekoj slobodnoj procjeni 90 kg, mozda i vise, nije nesto ekstra debeo, ali ima veliki pivski stomakp206 wrote:svaki dan? kako izgleda taj srećo, ima li više od 60 kila?enisa wrote:pitanje za ozenjene muskarce![]()
-
miki.ba
#1381 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Kako sa 90 kg ima velki stomak fakat mi nije jasno.enisa wrote: po nekoj slobodnoj procjeni 90 kg, mozda i vise, nije nesto ekstra debeo, ali ima veliki pivski stomak
Ja recimo imam 98 kg , a nemam stomak, nije ništa samo se hvalim.
-
Lounge Act
#1382 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ma kazem po slobodnoj procjeni, nemam pojma, ja imam 54 kg, a on nije duplo veci od mene, valjdamiki.ba wrote:Kako sa 90 kg ima velki stomak fakat mi nije jasno.enisa wrote: po nekoj slobodnoj procjeni 90 kg, mozda i vise, nije nesto ekstra debeo, ali ima veliki pivski stomak
Ja recimo imam 98 kg , a nemam stomak, nije ništa samo se hvalim.
a meni je nejasniji taj svakodnevni sex nego njegove kile
-
miki.ba
#1383 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Dobro kolko si visoka, boja kose...opisi se malo da vidimo jel normalno što je frajer tolko navalio. 
-
Lounge Act
#1384 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
bjezi ba, nije navalio na mene nego na svoju zenu i to navodno vec godinamamiki.ba wrote:Dobro kolko si visoka, boja kose...opisi se malo da vidimo jel normalno što je frajer tolko navalio.
- duplanula
#1385 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Gdje onaj like sa teme "SLOMI ME" treba ih upoznat, da se ljudi druzeenisa wrote:bjezi ba, nije navalio na mene nego na svoju zenu i to navodno vec godinamamiki.ba wrote:Dobro kolko si visoka, boja kose...opisi se malo da vidimo jel normalno što je frajer tolko navalio.
-
miki.ba
#1386 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Satro nije na tebe navalio, pa tako svi savjet traze za prijateljicu, a coek te slomi....priznaj.enisa wrote:bjezi ba, nije navalio na mene nego na svoju zenu i to navodno vec godinamamiki.ba wrote:Dobro kolko si visoka, boja kose...opisi se malo da vidimo jel normalno što je frajer tolko navalio.
Shala!
-
Lounge Act
#1387 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ma vidis da sam ljubomorna sto mene moj ne lomimiki.ba wrote:Satro nije na tebe navalio, pa tako svi savjet traze za prijateljicu, a coek te slomi....priznaj.enisa wrote:bjezi ba, nije navalio na mene nego na svoju zenu i to navodno vec godinamamiki.ba wrote:Dobro kolko si visoka, boja kose...opisi se malo da vidimo jel normalno što je frajer tolko navalio.![]()
Shala!
- ema_
#1388 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Pitanje:
Koliko vremena je potrebno da o "nekome u svom životu" izbrbljate jaranima, ili čak familiji? Ovisi li to o ozbiljnosti vaše namjere sa dotičnom djevojkom, ili isključivo sa tim da li je muškarac otvoren-zatvoren tip osobe?
(mislim, ono, zna se da niste poput nas baš pričljivi o trenutnom stanju
)
Koliko vremena je potrebno da o "nekome u svom životu" izbrbljate jaranima, ili čak familiji? Ovisi li to o ozbiljnosti vaše namjere sa dotičnom djevojkom, ili isključivo sa tim da li je muškarac otvoren-zatvoren tip osobe?
-
ivan-tz
#1389 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Zavisi sve od osobe do osobe a i sa namjerama po meni. Meni se desilo da sambio upoznao jednu djevojku i bilo nam je lijepo oboma, na moru je upoznao to je bilo prije odredjenog perioda ne sad u zadnje vrijeme, medjutim nije odavde iako smo se fino druzili i sve bilo super cak bi oboje u tom trenutku i htjeli vise tada nije bilo realno jer smo daleko, iako se i sada nekad cujemo i ostali smo ok prijatelji i niti bi se jedno ljutilo da drugi nadje momka/curu naravno jer nema nikakvog smisla ljutiti se, ali ja to recimo nisam nikada ispricao prijatelju svome, pa ni najboljem, eto vama sad pricam xD Iako je teoretski moguce i nekad za par godina ono sto se kaze, nikad ne znas sta ti donosi dan a sta noc. Mada nisam ono sad zaljubljen u nju, ali bio je to taj jedan period super proveden.
A sad, sto se tice ovih pravo bliskih, opet sve zavisi. Najboljem prijatelju mogu reci ako mislim sa nekom ozbiljno nesto, sa ovim drugima ne bih o tome pricao jer ne znam da li moze nesto biti, a ovako kada kazes jednoj osobi opet nekako je i lakse, mozda dobit savjet i td, ali ni njemu sad ne pricam sve sta radim. Pricam sa vise djevojaka, ali nemam sa svima istu namjeru, neke su samo prijateljice neke nekad mogu mozda biti vise, ali dok ne znas sa sigurnoscu ni da ce neko nesto probati a ni da ti se bas svidja mislim da nema svrhe o tome pricati. A sto se tice tog stanja muskog, i tu si upravu, ali opet zavisi od osobe do osobe i o tome koliko mozes nekome vjerovati. Recimo meni jedan moj prijatelj isprica neke stvari koje ne bi nikome ispricao, ne sad da mi govori ovo mi ona rekla u povjerenju i slicno, ali ako ima neki problem ili ne zna sta da radi ili ono kao mozda bi mogo pokusati sa ovom sta mislis i slicno. A mislim da je to generalo vise radi drustva i naseg mentaliteta i onog osjecaja da hoces biti macho i opasan lik pred svima pa da se nedo Bog ne procuje da si ti osjecajan
A opet ima i onih koji nisu takvi. Ali sad da nekome se prica bas sve, to je realno glupo jer niko ni o jednom odnosu ne treba da zna u potpnosti sve pa ni kad je rijec o prijateljskom (mislim neka treca osoba)
Takav sam barem ja. Nadam se da sam odgovorio na pitanje
A sad, sto se tice ovih pravo bliskih, opet sve zavisi. Najboljem prijatelju mogu reci ako mislim sa nekom ozbiljno nesto, sa ovim drugima ne bih o tome pricao jer ne znam da li moze nesto biti, a ovako kada kazes jednoj osobi opet nekako je i lakse, mozda dobit savjet i td, ali ni njemu sad ne pricam sve sta radim. Pricam sa vise djevojaka, ali nemam sa svima istu namjeru, neke su samo prijateljice neke nekad mogu mozda biti vise, ali dok ne znas sa sigurnoscu ni da ce neko nesto probati a ni da ti se bas svidja mislim da nema svrhe o tome pricati. A sto se tice tog stanja muskog, i tu si upravu, ali opet zavisi od osobe do osobe i o tome koliko mozes nekome vjerovati. Recimo meni jedan moj prijatelj isprica neke stvari koje ne bi nikome ispricao, ne sad da mi govori ovo mi ona rekla u povjerenju i slicno, ali ako ima neki problem ili ne zna sta da radi ili ono kao mozda bi mogo pokusati sa ovom sta mislis i slicno. A mislim da je to generalo vise radi drustva i naseg mentaliteta i onog osjecaja da hoces biti macho i opasan lik pred svima pa da se nedo Bog ne procuje da si ti osjecajan
Takav sam barem ja. Nadam se da sam odgovorio na pitanje
- ema_
#1390 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Hvala, @ ivan 
- Herr Flick
#1391 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Aj cure, zene mante se minica dimije su joj dimije su za nasi mladica ojhaaaaaa

- MedenoSrce
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1393 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ako je bila žnaru, trudimo se nikad.ema_ wrote:Pitanje:
Koliko vremena je potrebno da o "nekome u svom životu" izbrbljate jaranima, ili čak familiji? Ovisi li to o ozbiljnosti vaše namjere sa dotičnom djevojkom, ili isključivo sa tim da li je muškarac otvoren-zatvoren tip osobe?(mislim, ono, zna se da niste poput nas baš pričljivi o trenutnom stanju
)
-
ivan-tz
#1394 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Pa nemoj ganjat znaru xD
- warna 1444
#1395 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Sve ovisi od osobe do osobe, ja lično, sve ostavljam za sebe, jer rijetko šta se desilo ozbiljno tako da...ema_ wrote:Pitanje:
Koliko vremena je potrebno da o "nekome u svom životu" izbrbljate jaranima, ili čak familiji? Ovisi li to o ozbiljnosti vaše namjere sa dotičnom djevojkom, ili isključivo sa tim da li je muškarac otvoren-zatvoren tip osobe?(mislim, ono, zna se da niste poput nas baš pričljivi o trenutnom stanju
)
Bilo je nekih ozbiljnijih situacija, i to sam morao da ispričam
-
febo_acm
#1396 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ja izašao sa đevojkom
, odma se skontali, odvukao je kući i kada sam se vraćao sretnem raju kako loču
ispred zgrade i ispričam im
Stara je skontala da se malo sređujem više no inače
i onda sam joj rekao jeste im curu nemoj me peglati do daljenjeg i eto 
-
todd_smith
#1397 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
sta imam govoriti kome...pa da sto lakse saznaju jedna za drugu?

- skafiskafsnjak
#1398 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Hah ja ispricam kad me krenu ispitivati 
- ema_
#1399 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
@Raspored
Baš ti hvala na tako konkretnom i otvorenom odgovoru
.
Baš ti hvala na tako konkretnom i otvorenom odgovoru
-
Great Cornholio
#1400 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Sad mi je jasnije zašto ti ona ne odgovara na poruke.Raspored wrote:
Zavisi u kojoj je kategoriji djevojka.
Kategorija "Vatrica-rukica": Jaranima odmah a i familiji prilično brzo.
Kategorija "suknjica-kafanica": Jaranima onako nekad usput spomeneš da si bio sa njom čisto da znaju i ako slučajno nalete na nju a familiji samo ako te počne tražiti kući da kažu kako nisi tu
Kategorija "krevet-more": Jaranima samo ako se zakači za nekog a familiji nema potrebe.