Nova stranka NVZ

Post Reply
kukuruz_kokicar

#1376 Re: Nova stranka NVZ

Post by kukuruz_kokicar »

quasar wrote: Dragi druze, mislim da grijesis u strateskim ciljevima. Iran cemo MI osloboditi, jer prioritet je donijeti slobodu narodu oko naftnih postrojenja, nebitno koje vjere ili nacije bio.
Nećemo se sada iscrpljivati minornim razlikama u razmišljanju i pristupu. Ono što je u ovom trenutku sudbonosno je jedinstvo naroda, partije i vođe i spremnost da opet ratujemo - ako treba i za popunjene listiće iz kladionice, a kamoli naftu.

Nego, Slobodan Milošević je imao divan naziv za njegov ratni pohod po do zuba naoružanim agresorskim republikama i pokrajinama bivše Yu - on je to nazvao Rat za mir. Prelijepo... I danas sam iskreno ganut kada se sjetim tih mudrih riječi ... rat za mir.
Tolstoj i Terry Gilliam bi mu pozavidjeli. Šteta samo što nije poživio da dobije prvu Nobelovu nagradu za rat za mir.
seln

#1377 Re: Nova stranka NVZ

Post by seln »

madner wrote:Nemoj da i ti zavrsis na magarcu :D
I slucajno 'nako okine puska... :(
seln

#1378 Re: Nova stranka NVZ

Post by seln »

madner wrote:Autonomno mozete da vodite politiku u oblasti kulture. Jer zato para nece biti. :D
Dobro, ja bih im dao autonomno upravljanje proizvodnjom soka od nara. Tu su najbolji.
MirtolaDas

#1379 Re: Nova stranka NVZ

Post by MirtolaDas »

jel' ovo neka predizborna sutnja nastupila u redovima NVZ-a? :D
quasar

#1380 Re: Nova stranka NVZ

Post by quasar »

MirtolaDas wrote:jel' ovo neka predizborna sutnja nastupila u redovima NVZ-a? :D
Kod nas su uvijek izbori. Moze svako da bira hoce li biti dobrovoljac za sljedecu akciju, ili vise voli da ga odrede. Mozes birati i da li pucati rafalnom ili jedinacnom paljbom.

A sutimo, zato sto je Obdareni Vodja odsutan. Stab ne daje sopstenja, a mi strpljivo cekamo.
Last edited by quasar on 12/03/2012 21:06, edited 1 time in total.
Ma.Le.Na

#1381 Re: Nova stranka NVZ

Post by Ma.Le.Na »

opet stao vatromet? :? :D
quasar

#1382 Re: Nova stranka NVZ

Post by quasar »

Image

Image

Evo malkice, samo ne smijemo puno galamiti. Vodja se odmara.
MirtolaDas

#1383 Re: Nova stranka NVZ

Post by MirtolaDas »

quasar wrote:
MirtolaDas wrote:jel' ovo neka predizborna sutnja nastupila u redovima NVZ-a? :D
Kod nas su uvijek izbori. Moze svako da bira hoce li biti dobrovoljac za sljedecu akciju, ili vise voli da ga odrede. Mozes birati i da li pucati rafalnom ili jedinacnom paljbom.A sutimo, zato sto je Obdareni Vodja odsutan. Stab ne daje sopstenja, a mi strpljivo cekamo.
Ne svidja mi se ova mogucnost izbora. Zvuci mi previse neprirodno :D
Ma.Le.Na

#1384 Re: Nova stranka NVZ

Post by Ma.Le.Na »

MA on je navikao na buku od malih nogu :D

Image
Alfons Kauders

#1385 Re: Nova stranka NVZ

Post by Alfons Kauders »

Image

nabavili smo i par b52ojki...

i nekoliko setova dijamantskih muda za pilote
quasar

#1386 Re: Nova stranka NVZ

Post by quasar »

MirtolaDas wrote:
quasar wrote:
Kod nas su uvijek izbori. Moze svako da bira hoce li biti dobrovoljac za sljedecu akciju, ili vise voli da ga odrede. Mozes birati i da li pucati rafalnom ili jedinacnom paljbom.A sutimo, zato sto je Obdareni Vodja odsutan. Stab ne daje sopstenja, a mi strpljivo cekamo.
Ne svidja mi se ova mogucnost izbora. Zvuci mi previse neprirodno :D
Ma jeste, vjerovatno cemo to ukinuti jer se ljudi malo bune sto moraju da biraju. Vole vise da se jasno naredi. Logicno, svako to vise voli i nema nista lose u tom, i ja cu predloziti da se postuju zelje ljudstva i MTS-a radi ocuvanja visokog borbenog morala.
amrica

#1387 Re: Nova stranka NVZ

Post by amrica »

Ma.Le.Na wrote:MA on je navikao na buku od malih nogu :D

Image

:lol: :lol:

madner :D
popajic

#1388 Re: Nova stranka NVZ

Post by popajic »

Obdareni je ( ponovo :roll: ) na putu prema bratskoj S.Koreji...predvodi pozamasan kontigent avlijanera ...dug je to put - 15 dana tamo , 15 dana ( sa srecom ) nazad...Za Obdarenog nema odmora dok traje ratna obnova 8)
Hare je na spec. zadatku bezrazloznog unistavanja svega i svacega...Alfons supacki otima lovu po svijetu prvenstveno za sebe , nesto pretekne i za bojeve glave za NVZ ...i mi ostali gledamo da ljudima sto vise ogadimo ono malo preostalog zivota :D ...elem , sve je ovo bura pred zatisje :D
Ma.Le.Na

#1389 Re: Nova stranka NVZ

Post by Ma.Le.Na »

:D
dakle stab vam haman prazan 8-) :D
amrice...da zauzmemo polozaj? :D :lol:
Alfons Kauders

#1390 Re: Nova stranka NVZ

Post by Alfons Kauders »

popajic wrote:
Obdareni je ( ponovo :roll: ) na putu prema bratskoj S.Koreji...predvodi pozamasan kontigent avlijanera ...dug je to put - 15 dana tamo , 15 dana ( sa srecom ) nazad...Za Obdarenog nema odmora dok traje ratna obnova 8)
Hare je na spec. zadatku bezrazloznog unistavanja svega i svacega...Alfons supacki otima lovu po svijetu prvenstveno za sebe , nesto pretekne i za bojeve glave za NVZ ...i mi ostali gledamo da ljudima sto vise ogadimo ono malo preostalog zivota :D ...elem , sve je ovo bura pred zatisje :D
moram malo... ne mogu ko klosar dogovarati poslove... da idem u ladi nivi i vijetnamci kupovati opremu, neozbiljno jebiga...

malo kravata, malo bentley, malo izvedem dobavljace u kurvaluk u minsku i tako to... imidz je sve
udrch

#1391 Re: Nova stranka NVZ

Post by udrch »

Ma.Le.Na wrote::D
dakle stab vam haman prazan 8-) :D
amrice...da zauzmemo polozaj? :D :lol:
Obdareni i glavni strateg su odsutni..ali vi zauzmite položaj :D
Ma.Le.Na

#1392 Re: Nova stranka NVZ

Post by Ma.Le.Na »

:oops: damnit

sama pala sama se .. :-? :lol: :lol: :lol:
quasar

#1393 Re: Nova stranka NVZ

Post by quasar »

Alfons Kauders wrote:
popajic wrote:
moram malo... ne mogu ko klosar dogovarati poslove... da idem u ladi nivi i vijetnamci kupovati opremu, neozbiljno jebiga...

malo kravata, malo bentley, malo izvedem dobavljace u kurvaluk u minsku i tako to... imidz je sve

Pazi se samo bara Syur-imti-ga u Bangkoku. Nije ono sto izgleda da jeste. Mudonje transici, ispao je mali rat sa Bugarima kad smo ih tamo odveli da ih pocastimo, poslije smo na potpisivanju sporazuma morali da im stavimo salufe na stolice da mogu sjesti, jbg.
Proci ce, sve rane zarastu.
Alfons Kauders

#1394 Re: Nova stranka NVZ

Post by Alfons Kauders »

quasar wrote: Pazi se samo bara Syur-imti-ga u Bangkoku. Nije ono sto izgleda da jeste. Mudonje transici, ispao je mali rat sa Bugarima kad smo ih tamo odveli da ih pocastimo, poslije smo na potpisivanju sporazuma morali da im stavimo salufe na stolice da mogu sjesti, jbg.
Proci ce, sve rane zarastu.
ne hodam ja po tim madnerovim kafanama :D
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#1395 Re: Nova stranka NVZ

Post by prljavi Hare »

Prave se nekakve špekulacije i neistine čim "Obdareni Vođa" ode na neki "službeni put"! :oops:

NVZ radi punom parom a najopasniji smo kad se ne oglašavamo! :D
seln

#1396 Re: Nova stranka NVZ

Post by seln »

prljavi Hare wrote:Prave se nekakve špekulacije i neistine čim "Obdareni Vođa" ode na neki "službeni put"! :oops:

Ne znam...ruzno sam sanjao, e da bog na hajr okrene...
kao, Obdareni krece na sluzbeni put i kaze "cuvajte mi NVZ"...
valjda ce izaci na dobro.
amrica

#1397 Re: Nova stranka NVZ

Post by amrica »

seln wrote:
prljavi Hare wrote:Prave se nekakve špekulacije i neistine čim "Obdareni Vođa" ode na neki "službeni put"! :oops:

Ne znam...ruzno sam sanjao, e da bog na hajr okrene...
kao, Obdareni krece na sluzbeni put i kaze "cuvajte mi NVZ"...
valjda ce izaci na dobro.

dobro je dok u ljubljanu ne ode :D
quasar

#1398 Re: Nova stranka NVZ

Post by quasar »

Image

Ovo sam kontao zeni da kupim za rodjendan, pa da pitam drugarice sta misle da li ce joj se dopasti? Onako, zenstven je, omanji, lagan za nosenje,kutija za municiju ima platnene presvlake u bojama da se slaze uz cipele...
popajic

#1399 Re: Nova stranka NVZ

Post by popajic »

quasar wrote:Image

Ovo sam kontao zeni da kupim za rodjendan, pa da pitam drugarice sta misle da li ce joj se dopasti? Onako, zenstven je, omanji, lagan za nosenje,kutija za municiju ima platnene presvlake u bojama da se slaze uz cipele...
Moja bolja polovina veli da imas ukusa...sad me spopala da joj za NVzov Dan Ratnih Strahota nabavim ovako nesto...kaze da vise nema sta tegliti za sobom kad krenemo u SK na godisnju dodjelu nagrada za beskrupulozna dejstva po NEvojnim ciljevima :D
Zeznute ove NVZ drugarice - gospoje :oops:
Ma.Le.Na

#1400 Re: Nova stranka NVZ

Post by Ma.Le.Na »

pa sad...koliko metaka u minuti? dodje li rezerve i koliko? ima li mogucnost neke nadogradnje? :D
sve su to bitna pitanja :D
Post Reply