Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hajmo ljudi maknitete se iz kuhinje evo samo sto nije pocelo sta ima kod vas na stolu vako od snacka ? Evo kod mene kiselih krastavaca i vodke (za svaki slucaj) treba ovo preziviti
hrle1976 wrote:Hajmo ljudi maknitete se iz kuhinje evo samo sto nije pocelo sta ima kod vas na stolu vako od snacka ? Evo kod mene kiselih krastavaca i vodke (za svaki slucaj) treba ovo preziviti
hrle1976 wrote:Hajmo ljudi maknitete se iz kuhinje evo samo sto nije pocelo sta ima kod vas na stolu vako od snacka ? Evo kod mene kiselih krastavaca i vodke (za svaki slucaj) treba ovo preziviti
Suho meso, sudjuka i da zalijem kola
Kad nema dugme da stistnem "AJ LAJK" evo moram napisati
bas me zanima dal je ovaj plagijator joksimovic imao opet izjavu kao kad je isao u Istanbul (olsveta turcima za kosovo) jer evo ga opet u turskoj zemlji