Stadion reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

U kojem gradu bi trebala biti uradjena izgradnja/rekonstrukcija stadiona?!

Sarajevo
357
56%
Mostar
24
4%
Zenica
154
24%
Tuzla
35
6%
Jajce
15
2%
Bihac
8
1%
Banja Luka
21
3%
Travnik
9
1%
Brcko
7
1%
nesto drugo (navedite)
6
1%

Total votes: 636

Djubre_

#1376 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Djubre_ »

dinty2

#1377 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by dinty2 »

šta su ono danas radili...neki pijesak posipali po travi--kažu mješano sa nakim gnojivom.
ne kontam što odjednom na nako finu vutru bacaju ogromne količine pijeska
4xl

#1378 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by 4xl »

dinty2 wrote:šta su ono danas radili...neki pijesak posipali po travi--kažu mješano sa nakim gnojivom.
ne kontam što odjednom na nako finu vutru bacaju ogromne količine pijeska
da nije mozda umjetno gnoivo :D
samo_ti

#1379 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by samo_ti »

Pa nije sve u tome sto je trava lijepa na izgled :)
Sta uletis klizeci i sastruzes je odmah 3 metra, jer nema korijenja a nije nesto ni gusta ?
Ovo gnojivo sa pijeskom se stavlja da ona ojaca, da malo sve to odvrdne i td td.
Chuckie

#1380 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Chuckie »

Znamo kako je izgledao stadion nakon proslog pijeska iz slovenije. :D
dinty2

#1381 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by dinty2 »

samo_ti wrote:Pa nije sve u tome sto je trava lijepa na izgled :)
Sta uletis klizeci i sastruzes je odmah 3 metra, jer nema korijenja a nije nesto ni gusta ?
Ovo gnojivo sa pijeskom se stavlja da ona ojaca, da malo sve to odvrdne i td td.
znači ...neće više biti toliko lijepa.. i u njoj će biti nakog pijeska---kad uletiš klizeći da se isječeš
:-) :mrgreen: :mrgreen:
4xl

#1382 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by 4xl »

-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1383 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by -LIBERO- »

Je l' ko registrovao sada prilikom prenosa iz Monaka, Sasa Vugdalic izjavljuje da je UEFA spremna da ulozi svoja sredstva za nacionalni stadion (sta god to znacilo) i gdje bi onda igrala reprezentacija, samo da se niko iz naseg saveza jos uvijek ne javlja UEFA i da ih uopste ne kontaktiraju..a (kao) UEFA ceka.

Vrzma se on tamo, zna dosta ljudi iz UEFA, moguce da nesto ima od toga.
Djubre_

#1384 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Djubre_ »

Gnojivo ljudi sta vam je haha :) Naravno da se to baca po travi da vise i brze raste.. to joj daje vitamin bolan..

Sutra se ocekuju tj preko vikenda pljuskovi.. gnojivo se baca uvijek pred kisu.. jer je jako.. moze da spali travu ako nema vode.. Tako da ce zaljevati prskalicama da se gnojivo rastopi.. a svakako ga moraju zalijevati.. da ne bih sprzilo je li.. Nista ne brinite, ovo se nece primjetiti vec sutra :)

Image

:D

Image

:thumbup:
phillie

#1385 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by phillie »

-LIBERO- wrote:Je l' ko registrovao sada prilikom prenosa iz Monaka, Sasa Vugdalic izjavljuje da je UEFA spremna da ulozi svoja sredstva za nacionalni stadion (sta god to znacilo) i gdje bi onda igrala reprezentacija, samo da se niko iz naseg saveza jos uvijek ne javlja UEFA i da ih uopste ne kontaktiraju..a (kao) UEFA ceka.

Vrzma se on tamo, zna dosta ljudi iz UEFA, moguce da nesto ima od toga.
Jbg ti, pa vidis da je Osim pokrenuo pricu o Grbavici, vidis da ganjaju projekat i idejno rjesenje. Vidjeces da ce to na kraju biti to, jer cekajuci da nasi nivoi vlasti uloze pare /a da nije predizborna kampanje/ muda ce otegnuti. Samo eto, malo se radi u rukavicama :D al neka nama stadiona (mnozina) 8)
Distortion

#1386 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Distortion »

Ekipa Zenicabloga danas je prisustvovala dolasku i istovaru kabina za rezervne igrače i sudije na Bilinom polju. Iako su mnogi očekivali stolice na principu "Recaro" udobnih sjedišta nalik onim na zapadnim terenima, iz Njemačke su stigle "obične" klupe, sa plastičnim kabinama i stolicama. Od dobavljača, zeničke firme ITC, informisani smo da je zapadni dostavljač, zbog rokova i godišnjih odmora, ipak isporučio prvu, jeftiniju verziju kabina.

- Ovo su klupe i kabine iz predmjera i dogovora, a mi mo predložili skuplje, kvalitetnije stolice, što je bilo načelno prihvaćeno. Međutim, zbog kašnjenja u tenderu i rokova isporučeno je "samo" je prvobitno i planirano, kažu u ITC-u.

Image

http://www.zenicablog.com/zenica/biznis ... %8Dke.html
Djubre_

#1387 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Djubre_ »

dodje mi da placemmmm haha :) hajde nisu ni ove lose :)
Mustang1

#1388 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Mustang1 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ne bi mi bili mi da sve prodje kako treba .. Koje sranje .. Ako radis uradi maximalno najbolje sto moze a ne ovo sranje .. Nek stave ove za nuzdu a nek poslije utakmica repke naruce prava sjedista .. Ovo je sranje ..Bolje su bile one drvene klupe :D
Mračajski proto

#1389 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Mračajski proto »

HAHAAAHAHHAHAHAA, koji vic sa stolicama.
phillie

#1390 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by phillie »

Morali su oni nesto uyebati....mada su bolje nego sto su dosad bile.

P.S. Ovo mi vise lici na "rekaro" nego "recaro" :D
Djubre_

#1391 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Djubre_ »

Ovo je glupo bilo naruciti u njemackoj.. ovo se moze i kod nas napraviti.. cisto pranje novca..

Doci ce RECARO!
motorola01

#1392 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by motorola01 »

Bubalo1 wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ne bi mi bili mi da sve prodje kako treba .. Koje sranje .. Ako radis uradi maximalno najbolje sto moze a ne ovo sranje .. Nek stave ove za nuzdu a nek poslije utakmica repke naruce prava sjedista .. Ovo je sranje ..Bolje su bile one drvene klupe :D
Naravno da ce tako biti. Samo sto ima jedna mala caka u svemu tome, a to je da ce se platiti 2 puta recaro sjedista, a prvi put dobijes reKaro, a dugi put recaro kao sto drug d, oprostite , crkvice kazu :D

Jao komedije sa ovim stolicama. Kojoj inspekciji se moze pisati u vezi ovog tendera jer je ovdje neko(Obrenovac i kompanija) opasnu lovu klepio???
Last edited by motorola01 on 01/09/2012 17:07, edited 1 time in total.
cindrlimindrli

#1393 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by cindrlimindrli »

I to se nije moglo proizvesti u BiH nego se moralo u Njemacku? Puu, ni sitinice ne mogu bez malverzacija.
motorola01

#1394 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by motorola01 »

andr0id wrote:Ovo je glupo bilo naruciti u njemackoj.. ovo se moze i kod nas napraviti.. cisto pranje novca..

Doci ce RECARO!
Doci ce al u qrcu....Ispade u svijetu nema kupiti recaro sjedista. Zastoj u putu sa neke od planeta prema Zemlji...Majku im hebem seljacku, kako nas kulturno hebu.. Ovo samo kod nas moze proci...
phillie

#1395 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by phillie »

motorola01 wrote:
Bubalo1 wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ne bi mi bili mi da sve prodje kako treba .. Koje sranje .. Ako radis uradi maximalno najbolje sto moze a ne ovo sranje .. Nek stave ove za nuzdu a nek poslije utakmica repke naruce prava sjedista .. Ovo je sranje ..Bolje su bile one drvene klupe :D
Naravno da ce tako biti. Samo sto ima jedna mala caka u svemu tome, a to je da ce se platiti 2 puta recaro sjedista, a prvi put dobijes reKaro, a dugi put recaro kao sto drug d, oprostite , crkvice kazu :D

Jao komedije sa ovim stolicama. Kojoj inspekcije se moze pisati u vezi ovog tendera jer je ovdje neko(Obrenovac i kompanija) opasnu lovu klepio???
Ma cisto sumnjam da ce narucivati nove stolice, sta je doslo, doslo je.

ps. znamo li se :roll: :D 8)
Djubre_

#1396 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Djubre_ »

Iznenadjen sam kao i svi.. to je sigurno... ali nije za ismijavanje svakako!
Distortion

#1397 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Distortion »

Vrlo lako se moze provjeriti u tenderskoj dokumentaciji koje stolice su bile trazene i sta je u njoj pisalo. Ne vjerujem da bi se ITC igrao sa ovom isporukom jer se to ne moze sakriti. Ne vjerujem da bi zavaljivali na ovakvim stvarima, ipak su svi ocekivali Recaro...

Ako su trazili ove stolice u tenderu, eto dobili su...
Djubre_

#1398 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Djubre_ »

Da budem iskren, ja nigdje nisam ni cuo a ni vidio da su trebala doci recaro sjedista.. Ja sve sto sam cuo, cuo sam od naroda.. od medija.. od vas.. A gdje je to napisano da je trebao doci recaro? Ko je izjavio to ? Ja nemam pojma..

Ali dobro.. ovo je ruzno za oci sa recaro na ovo.. ali ce fino leci na stadionu :D

tjesim se.. :S
motorola01

#1399 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by motorola01 »

crkvice wrote:
motorola01 wrote:

Jao komedije sa ovim stolicama. Kojoj inspekcije se moze pisati u vezi ovog tendera jer je ovdje neko(Obrenovac i kompanija) opasnu lovu klepio???
Ma cisto sumnjam da ce narucivati nove stolice, sta je doslo, doslo je.

ps. znamo li se :roll: :D 8)
Ma ne znamo samo po nacinu pisanja, razmisljanja me podsjecas na nekog sa nekadasnjeg foruma robijasi.org(nekad davno). I to ne samo ti, nego dosta ljudi sa ove teme ;-) ali nebitno...

A sto se tice stolica, nece garant doci nove. Kao sto kazes, sto je doslo,doslo je.. Uglavnom neko je dobre pare klepio jer su garant trebale doci recaro stolice. Eto i kome sad prijaviti da pregleda cjelokupni tender jer su sranja od pocetka bila.Prvo jedan tender, pa onda ko fol za travu drugi tender, pa onda ove zavale itd...
Mustang1

#1400 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Mustang1 »

Kad novinari znaju srati oko nekih drugih gluposti nek idu sad i nek pitaju hoce li dolaziti prava sjedista i nek im dosadjuju ...
Locked