Upravo tako....ukoliko prođemo/pobjedimo Portugal u baražu, onda možemo daleko dogurati i na samom EP, a ne da budemo statisti i samo ekipa koja ce popuniti grupu.armin071 wrote:Da ne duzimo znaci ovo je bit. Do sad je stadion po svim pravilima bio o.k. a sad kao ne valja?! Nema od toga nista ciganija iz Portugala pokazuje samo ovim koliko su im se m.da smanjila(pitanje je da li ih i imaju uopste). Samo laganini ne osvrtati se na ove gluposti i priremati reprezentativce za sljedece okrsaje. Ako sad preko ovih "velikih" uspijemo proci na prvenstvo niko nas vise nece ni potcjeniti ni gaziti, a i sve ce manje biti ovih "sudijskih previda" tako da je prolaz preko ledja CR7 i njegove druzice visestruko vazan.LSD wrote:Nema ništa od suspenzije BP, to su ocajni pokušaji pirinejaca da nas destabilizuju.
Citave kvalifikacije (sam utakmice protiv Francuske) je stadion BP bio domacin utakmica, sve bilo normala i sasvim zadovoljavajuci po standradima UEFE i nema sad izmišljanje tople vode pred baraž...šta su to portugalci umislili?? da su s neba poslani, pa da se njima moraju ispunjavati neke želje![]()
Dostaviti im knjigu žalbe, pa nek se pismeno žale...a mi cemo to razmotriti.
A što se tice stadiona....jedna je stvar što bi ja licno volio da se igra na Koševu u mom gradu, da mogu otici i pogledati ovako bitnu tekmu, a sasvim drugo je kad nama Portugalci određuju gdje da igramo sa njima...e pa tu pricu mogu majkama svojim, da se tako izrazim...nece oni nama određivati mjesto i stadion domacinstva
Citao sam njihova podcijenjivanja tipa: Bosna nema pristojnog stadiona, idemo da igramo u zenickoj močvari i slicne provokacije...jest, eto mi smo balkanski divljaci, nemamo bolje stadione ali ce oni igrati u toj mocvari, cisto reda radi - mamu im firaunsku