Sad su i više sile na našoj strani. Svaki dan nešto novo_Reds_ wrote:Koliko ovo ima gledaoca ??
3-4k ??
Ovaj Zeljeznicar je toliko sretan ove sezone, kao da su svaki dan kod sedam brace.
Kup BiH 2011/12
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Petit_Beurre
#1376 Re: Kup BiH 2011/12
- Fuzzy Dunlop
#1377 Re: Kup BiH 2011/12
Pa zar ne znas da je Reis bio na tribini? AminovoPetit_Beurre wrote:Sad su i više sile na našoj strani. Svaki dan nešto novo_Reds_ wrote:Koliko ovo ima gledaoca ??
3-4k ??
Ovaj Zeljeznicar je toliko sretan ove sezone, kao da su svaki dan kod sedam brace.
- JThomas
#1378 Re: Kup BiH 2011/12
ne valja mu naš fudbal, al' mu je zeba bolji od misketa i medunjanina.
srdačno preporučujem curling ili gledanje kako se farba suši...
inače ko nije upratio bilo je 800 gledalaca, svirana su tri penala za želju, dva crvena širokom i poništena su im dva čista gola.
srdačno preporučujem curling ili gledanje kako se farba suši...
inače ko nije upratio bilo je 800 gledalaca, svirana su tri penala za želju, dva crvena širokom i poništena su im dva čista gola.
-
cindrlimindrli
#1379 Re: Kup BiH 2011/12
Zeba je jedina svijetla tacka u tom nasem smoru od lige. I da, bolji je od pomenutog dvojca.JThomas wrote:ne valja mu naš fudbal, al' mu je zeba bolji od misketa i medunjanina.
- JThomas
#1380 Re: Kup BiH 2011/12
u čemu?
- Charuga
- Globalni moderator
#1381 Re: Kup BiH 2011/12
Šah je u pitanju. Nisi znao da je skoro majstor ...JThomas wrote:u čemu?
-
Dead Man Walking
#1382 Re: Kup BiH 2011/12
Nije uopste bitno jel nasa liga losa ili nije, svi smo svjesni da smo medju najgorim u Evropi. Komentari koji to potenciraju svakako nisu usmjereni ka kvaliteti lige, nego se trudi pokazati kako je i Zeljo u stvari los. Pa da ne bi bilo previse ofirno napasti direktno na Zelju, nakon svake utakmice na TV kad igra Zeljo pricacemo kako je liga losa.
- JThomas
#1383 Re: Kup BiH 2011/12
e možeš misliti kakvi su onda oni koji zaostaju dvocifren broj bodova za takvim željom.
a ne, oni su tu negdje, ali njih ne ide...
a ne, oni su tu negdje, ali njih ne ide...
-
cindrlimindrli
#1384 Re: Kup BiH 2011/12
O cemu pricate? Ja navijam za Zelju od kad znam za sebe. Ja sam pisem o onome sto sam danas gledao.
- Charuga
- Globalni moderator
#1385 Re: Kup BiH 2011/12
Nisi ti nista pogrijesio kad si rekao da su nam klubovi losi a i liga sa njima. Naravno, sve to u usporedbi sa utakmicama koje gledamo na TV-u (lige petice, LP-a, EL-a .. ). Kakva drzava takav o sport i sve ostalo u njoj. Zivimo tu i nema nam druge nego da ih gledamo i bodrimo. Ko je navikao gledat ce a ko nije taj ce se okrenuti gore nabrojanim klubovima. Mi drugih nemamo ..cindrlimindrli wrote:O cemu pricate? Ja navijam za Zelju od kad znam za sebe. Ja sam pisem o onome sto sam danas gledao.
- ganjeta
#1386 Re: Kup BiH 2011/12
Konobar donesi duplu, i reci muzici malo tiše. 
-
Adi_vp
#1387 Re: Kup BiH 2011/12
Ja pak mislim da je bocanje u pitanju..Redovno ih viđam preko puta skole Vladimir Nazor na bociPlavih_11 wrote:Šah je u pitanju. Nisi znao da je skoro majstor ...JThomas wrote:u čemu?
-
Adi_vp
#1388 Re: Kup BiH 2011/12
Zarad neandertalaca na tribinama kako nazva ljude koji su bili na tribinama nemoj ziv bio ni pisati kakva je bila tekma ni komparirati bezz..cindrlimindrli wrote:O cemu pricate? Ja navijam za Zelju od kad znam za sebe. Ja sam pisem o onome sto sam danas gledao.
Uci svoje dijete danas sutra, da mu je bolje da navija za Real i druge strane klubove, kupi mu dres kakvog stranog kluba i kao sto nama palamudis reci da ovdje nema sta vidjeti, mozes mu reci i da se ovdje ne igra fudbal,kako ti volja..
Ali nesto drugo cu ti reci...
Ovaj neandertalac koji ti tipka, voli Zelju taman da igra u 7.ligi, taman da ne sastave 2 pasa u toku utakmice...
To je moj klub i volim ga kao takvog, jebe mi se i za Real i za Bayern i za Barsu i United...
Željo je dio mene i ja sam dio njega, tako ce uvijek biti..
Jedino za tih 90 minuta kada igra Željo osjecam da je nesto moje..
Kao sto Plavi rece kakva drzava takav i sport-nikakav, ali hajd da kao pojedinci uradimo nesto i budemo dio ozdravljenja u ovom slucaju fudbala.
Tako sto ce nam djeca biti kuci i gledati strane timove a ne biti na stadionu i gledati neku nasu ekipu, tako necemo pomoci ni malo..
Pođimo od sebe prvo..
-
cindrlimindrli
#1389 Re: Kup BiH 2011/12
Svasta. O cemu ti hljeba ti?Adi_vp wrote:Zarad neandertalaca na tribinama kako nazva ljude koji su bili na tribinama
- _Reds_
#1390 Re: Kup BiH 2011/12
Igrate finale kupa, i ne moze vas se skupiti 5K ! Sta reci sve vrli fb navijaci.
I gol koji ste dali, cista nafaka, kao i pola haman ključnih golova ove sezone, kao recimo u gostima proptiv Goska, protiv Olimpika na Kosevu i sl.
I kao sto sam Osim kaze, jednostavno vas ide, Vjeruj da vi niste nista puno bolji od ovih sto imaju dovcifren broj bodova manje. To ce Evropa da potvrdi.
I gol koji ste dali, cista nafaka, kao i pola haman ključnih golova ove sezone, kao recimo u gostima proptiv Goska, protiv Olimpika na Kosevu i sl.
I kao sto sam Osim kaze, jednostavno vas ide, Vjeruj da vi niste nista puno bolji od ovih sto imaju dovcifren broj bodova manje. To ce Evropa da potvrdi.
-
RusmirBurek
#1391 Re: Kup BiH 2011/12
_Reds_ wrote: I kao sto sam Osim kaze, jednostavno vas ide, Vjeruj da vi niste nista puno bolji od ovih sto imaju dovcifren broj bodova manje.
Pokažite da ste bolji
-
todd_smith
#1392 Re: Kup BiH 2011/12
ajd mirzete ohladi
Kako god da igraju, igraju bolje od nas i svake druge ekipe, nema tu rivalstvo sta kada moras kapu skinuti, gdje se kapa skida
...da neko drugo bolje igra, valjda bi bili ispred njih
Sve u svemu, nadam se da ce te ih dole dobiti, neka ipak na kraju bude da je neko iz Sarajeva njima u njihovom dvoristu zabiberio zbog svega sto se desavalo u ovih zadnjih godina
Kako god da igraju, igraju bolje od nas i svake druge ekipe, nema tu rivalstvo sta kada moras kapu skinuti, gdje se kapa skida
Sve u svemu, nadam se da ce te ih dole dobiti, neka ipak na kraju bude da je neko iz Sarajeva njima u njihovom dvoristu zabiberio zbog svega sto se desavalo u ovih zadnjih godina
- BHF_Manijak
#1393 Re: Kup BiH 2011/12
Za nasu ligu naravno da jesmo, a to potvrdjuju utakmice sa konkurentima, naime Zeljo je jedino od Sirokog kao konkurenta primio dva gola i to jos u prvom kolu, a poslije su svi redom padali bez ispaljenog metka, pa i vi!_Reds_ wrote:Igrate finale kupa, i ne moze vas se skupiti 5K ! Sta reci sve vrli fb navijaci.
Ovi nizovi ne mogu NIKAKO biti slucajni, ali u takvim glavama kao sto je tvoja, ljubomorna, naravno da je sve moguce.
Za nase lige smo gornja ljestvica, s tim se pomiri! Kritikuje te i omalovazava lik koji navija za klub koji meda ne moze.
PS @Todde, ma zabiberili smo mi njima prosle godine, nasred im "avlije" i ispred nosa kup uzeli i tu u 90-toj, muda su glabali ali dzaba!
-
Dead Man Walking
#1394 Re: Kup BiH 2011/12
Ljudi, pocinjem se ozbiljno plasiti za nase komsije.
Ostala im je jos ova prica da je liga tuki i da cemo nayebati u Evropi, to im je zadnja nada i slamcica spasa. Crkose ubjedjujuci sami sebe u to sto govore, ali priznati da je Zeljo jednostavno bolji ne mogu pa ne mogu. Da se razumijemo, pricamo o navijacima ekipe kojoj je najvrijednija pobjeda ove sezone bila nad Wucowima s Otoke.
Sta ce se desiti u slucaju da ih razmontiramo na Kosevu ne smijem ni u najhorornijim mislima scenarisati, a cini mi se da je to sasvim izvjesno. 
Last edited by Dead Man Walking on 26/04/2012 01:22, edited 1 time in total.
- BHF_Manijak
#1395 Re: Kup BiH 2011/12
Nemoj tako, cast izuzecima, a ima ih ovdje na forumu! North, Just, Baudelaire, Todd, i da sad dalje ne nabrajam!Dead Man Walking wrote:Ljudi, pocinjem se ozbiljno plasiti za nase komsije.Ostala im je jos ova prica da je liga tuki i da cemo nayebati u Evropi, to im je zadnja nada i slamcica spasa. Crkose ubjedjujuci sami sebe u to sto govore, ali priznati da je Zeljo jednostavno bolji ne mogu pa ne mogu. Sta ce se desiti u slucaju da ih razmontiramo na Kosevu ne smijem ni u najhorornijim mislima scenarisati, a cini mi se da je to sasvim izvjesno.
- _Reds_
#1396 Re: Kup BiH 2011/12
Ma realnost je takva. Mi smo losi, ali nisu ni oni bolji iskreno i realno.todd_smith wrote:ajd mirzete ohladi![]()
Kako god da igraju, igraju bolje od nas i svake druge ekipe, nema tu rivalstvo sta kada moras kapu skinuti, gdje se kapa skida...da neko drugo bolje igra, valjda bi bili ispred njih
Danas je Siroki svoje sanse recimo fulao (a da ja zabio bar jedan gol, totalno bi druga prica bila), a samo prije par dana protiv Sarajeva je iskoristio. Nisam ja rekao da smo mi bolji, samo da nisu ni oni nista specijalno koliko su umislili da jesu. Evo recimo Travnik dobise 1-0, jer su ovi fulali par mrtvih sansi. Jednostavno njih i kad ne ide nekako dobiju, i zato su tu gdje jesu, i ja im to neosporovam. Zelim im sve najbolje u Evropi, al cisto sumnjam da ce proci dva kruga, ako prodju i onaj prvi (2kolo), dobro je .
A drugo ja sam iskreno ocekivao bar 10tak hiljada ljudi, jbt pa finale je kupa, a ono poluprazno.
-
LSD
#1397 Re: Kup BiH 2011/12
todd_smith wrote:ajd mirzete ohladi![]()
Kako god da igraju, igraju bolje od nas i svake druge ekipe, nema tu rivalstvo sta kada moras kapu skinuti, gdje se kapa skida...da neko drugo bolje igra, valjda bi bili ispred njih
- BHF_Manijak
#1398 Re: Kup BiH 2011/12
Posjeta jeste sramotna i to ne treba kriti i svaki put cu reci sramota i sramota! Koji su razlozi ne znam, no u prvoj Amarovoj godini, kad se vratio, prosjek u drugom dijelu je bio 9-10 milja po tekmi, sad jedva 4-5, naravno da je sramota! Previse ovi povremeni navijaci, simpatizeri, kako ih vec nazvati, gledaju tekme lige petice, LP, EL itd pa ocekuju valjda isto to ovdje na Grbavici da vide, sta li...

-
tcz
#1399 Re: Kup BiH 2011/12
cestitke komsije i puno srece u listici. 
- ultima_palabra
#1400 Re: Kup BiH 2011/12
_Reds_ wrote:Igrate finale kupa, i ne moze vas se skupiti 5K ! Sta reci sve vrli fb navijaci.
Doviđenja i prijatno.SARAJEVO - LEOTAR 1:0 (1:0)
Sarajevo - Strijelac: 1:0 Husi} u 21. minutu. Olimpijski stadion "Koševo". Gledalaca: 1.500