Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
navedeni wrote:ALJ, kao i CNN nisu televizije koje se svaki dan gledaju, ako pocne rat negdje tu su na licu mjesta i koga zanima gledat ce, sad da izadjes na ulicu medju obicne ljude i anketiras ih da nabroje 2 tv lica sa ALJ i 2 emisije ne bi pojma imali
vala je kod mene sve cesce ALJ upaljena veci dio dana
navedeni wrote:ALJ, kao i CNN nisu televizije koje se svaki dan gledaju, ako pocne rat negdje tu su na licu mjesta i koga zanima gledat ce, sad da izadjes na ulicu medju obicne ljude i anketiras ih da nabroje 2 tv lica sa ALJ i 2 emisije ne bi pojma imali
Ma super su oni, ali previše se ponavljaju, ne merem ih ja više od sahat... Naravno, dokumentarce volim, ali jedne vijesti su dovoljne.
I one najave po sto puta dnevno mi idu na živce. Mada, što se profesionalnosti tiče, tu su vr'.
Isto
Neko to voli tako, u mene npr Discovery skoro citav dan
dobra ona emisija o starim jugoslovenskim brendovima.
Meni je vise zlo od onog ciganluka na "History", "Discovery" i "National Geographic", kupo-prodaja polovnih sranja na sve strane, jbt napravise "buvljak" od onakvih TV programa!
Vidiš. Mene malo stvari u životu nervira, al' jedna od njih su ovakvi postovi.
De demantuj, majčin sine. Obrazloži. Smijati se zna i budala. To bar nije skupo.
Ako misliš da dio tvoje pretplate ide u Katar, beskrajno si neinformisan.
Vidiš. Mene malo stvari u životu nervira, al' jedna od njih su ovakvi postovi.
De demantuj, majčin sine. Obrazloži. Smijati se zna i budala. To bar nije skupo.
Ako misliš da dio tvoje pretplate ide u Katar, beskrajno si neinformisan.
Radim za ALJ,zar ne vidis da njih najvise hvalim tatin sine hahah , nisam ni mislio da je od moje pretplate, od ulja i pretplate u Qataru
Je li neko upratio serijal Ritam Balkana? Odlična stvar, u prošloj epizodi Dubioza i Divanhana. Extra! A u narednoj, koliko vidim, Vlatko Stefanovski...