BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
north

#1376 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by north »

Dobro je ovo večeras bilo, sve lijepi golovi, puno tečnih akcija, ali jebi ga ne treba se ni zaboraviti ko nam je bio protivnik....Ali opet čestitke svim igračima i selektoru na lijepoj i dopadljivoj igri :thumbup:

Svi igrači večeras poprilično ok, ali što Vedo igra :D , ne dog nikome :-) , jeste da se trudi i sve to, ali bogami i klupa je upitna za njega, a kamoli prvih 11...

A šta reći za veličanstvenu atmosferu na tribinama :D , čini mu dva put se čuo evergreen "Bosnom behar probeharao"...što neko reče mi vodimo 3-0 a na to ide "mene žvot razočarao" :lol: i par puta se čulo Bosna, Bosna.....strašno :roll

E sad junački u Pariz, nema se tu šta kalkulisati, zna se šta nam odgovara....mora se pametno odigrati, mislim da prvo poluvrijeme moramo odigrati tvrdo,čak mislim povučenije koliko god čudo zvučalo i tu nekako iščupati x, a onda u drugom poluvremenu polako se otvarati i tražiti da jednu utrpamo trikolorima i napravimo istoriju.....

Idemo :bih:
Sasvim_Obican

#1377 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Sasvim_Obican »

Baltazar_khan wrote:
Sasvim_Obican wrote:E, a Srbi igraju Slovencima zadnju u Ljubljani.. Sad ne znam gdje Estonci igraju narednu...
ne igraju više ovo im je zadnja utakmica.
a jebiga. :(

Onda makar bod nek uzmu Slovenci :D

Hrvate valjda majorizirali i u Ateni... ccc.. Čeka se očitovanje HNS-a ! :D
velikibrnjo

#1378 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by velikibrnjo »

ja gube mi djetici nula dva
kako stoji situVacija u ovoj grupi

Grci ogulise Rvate, a ne igra mi niko dosadniji fudbal od Grcke :-)

Go ESTONIA Go! :D
Baltazar_khan

#1379 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Baltazar_khan »

4 minute sudijskog vremena u belfastu, i dalje je 1-2
Balkanski_sindrom

#1380 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Balkanski_sindrom »

Francuska losa, sad ih ja evo gledam, ima ovdje Vedade prostora na lijevoj strani, to se lako moze uociti sa ove komentatorske pozicije, Dzeko, Dzeko, Dzeko i Bosna vodi 1-0 na stade de France !!!!

Ludilo krce...
slusaj vamo

#1381 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by slusaj vamo »

Da ima pravde ko sto nema, Wooney bi za ovo dobio bar tri utakmice suspenzije, fuuuuuuuuuj prdezu odvratni
kamen spoticanja

#1382 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by kamen spoticanja »

north wrote:Dobro je ovo večeras bilo, sve lijepi golovi, puno tečnih akcija, ali jebi ga ne treba se ni zaboraviti ko nam je bio protivnik....Ali opet čestitke svim igračima i selektoru na lijepoj i dopadljivoj igri :thumbup:

Svi igrači večeras poprilično ok, ali što Vedo igra :D , ne dog nikome :-) , jeste da se trudi i sve to, ali bogami i klupa je upitna za njega, a kamoli prvih 11...

A šta reći za veličanstvenu atmosferu na tribinama :D , čini mu dva put se čuo evergreen "Bosnom behar probeharao"...što neko reče mi vodimo 3-0 a na to ide "mene žvot razočarao" :lol: i par puta se čulo Bosna, Bosna.....strašno :roll

E sad junački u Pariz, nema se tu šta kalkulisati, zna se šta nam odgovara....mora se pametno odigrati, mislim da prvo poluvrijeme moramo odigrati tvrdo,čak mislim povučenije koliko god čudo zvučalo i tu nekako iščupati x, a onda u drugom poluvremenu polako se otvarati i tražiti da jednu utrpamo trikolorima i napravimo istoriju.....

mogu kazat da si nam ti falio i atmosfera bi odmah bila nenadhebiva :wink:
HTI

#1383 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by HTI »

Hahahaha Rooney crveni karton. :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1384 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Velkoski »

kamen spoticanja wrote:
north wrote:Dobro je ovo večeras bilo, sve lijepi golovi, puno tečnih akcija, ali jebi ga ne treba se ni zaboraviti ko nam je bio protivnik....Ali opet čestitke svim igračima i selektoru na lijepoj i dopadljivoj igri :thumbup:

a sta je slag'o ?

isto k'o da je sahrana bila a ne utakmica
Balkanski_sindrom

#1385 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Balkanski_sindrom »

Zelim da se ovo ponovi i na stade de france, kakav osjecaj, i sad se najezim..Neke stvari i trenuci u zivotu su zaista neprocjenjivi...
north

#1386 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by north »

kamen spoticanja wrote:

Ma grmilo je, šalim se :D

Daj ba, pa ono je sramota, ali haj nema organizovanog navijanja pa i ne čudi.....
explorer

#1387 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by explorer »

Estonija je svoje prokockala na Farskim Ostrvima; u Junu izgubili 2:0. :zoka:
nidokralj

#1388 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by nidokralj »

joj kad bi francuze mlatnuli pa gledat ovu susjednu i komsijsku gamad kako se handri po barazu :mrgreen: :mrgreen:
Kaligrafija

#1389 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Kaligrafija »

Dao Bog pa ovako ostalo i poslije utakmice sa Francuskom... :lol: :D :D

Image
Sasvim_Obican

#1390 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Sasvim_Obican »

Zašto Italija ne da gola Srbima ?! Iz protesta ne gledam PTPC, pa me zanima koji se vrag tamo zbiva..

Ćosić i Igor Štimac na HTV-u sad već otvoreno pozivaju da Bilić odstupi ! I da, po njima je Bjelorusija, "donekle ozbiljan protivnik"... I u porazu kompleksi divljaju !
Jeff Bingham

#1391 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Jeff Bingham »

81' Kranjčar i Strinić zapeli su jedan za drugoga i ostali ležati. Slika nemoći Hrvatske....
:-) :lol:
qwertzuiop123

#1392 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by qwertzuiop123 »

Crnogorci i sjeverna im braca da ne pobide uz poraz Rvacke i srce na mistu mogu mirno spit...
SaMaster

#1393 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by SaMaster »

Grupa A: TURKEY / BELGIUM
Grupa B: ARMENIA / REP. OF IRELAND
Grupa C: SERBIA / ESTONIA
Grupa E: SWEDEN
Grupa F: CROATIA
Grupa G: MONTENEGRO / SWITZERLAND
Grupa H: DENMARK
Grupa I: CZECH REPUBLIC / SCOTLAND

Evo nam mogucih protivnika u eventualnom barazu. Da cujem prognoze parova :)
velikibrnjo

#1394 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by velikibrnjo »

nidokralj wrote:joj kad bi francuze mlatnuli pa gledat ovu susjednu i komsijsku gamad kako se handri po barazu :mrgreen: :mrgreen:
Pa jos da se pobiju izmedju sebe pa da ih diskvalificiraju pa nek za nas navijaju na Euru
cyprus

#1395 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by cyprus »

leet wrote:a sta je slag'o ?

Grotlo :oops:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1396 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Velkoski »

cyprus wrote:
leet wrote:a sta je slag'o ?

Grotlo :oops:
ma ovako je svaku utakmicu.. i onda kazu kosevo ne valja :oops:
BiH-x

#1397 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by BiH-x »

qwertzuiop123 wrote:Crnogorci i sjeverna im braca da ne pobide uz poraz Rvacke i srce na mistu mogu mirno spit...
Ma neka se bori Hrvatska, sta me briga.

Srbija i CG doduse :x :D
Better Man

#1398 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Better Man »

Sasvim_Obican wrote:Zašto Italija ne da gola Srbima ?! Iz protesta ne gledam PTPC, pa me zanima koji se vrag tamo zbiva..

Ćosić i Igor Štimac na HTV-u sad već otvoreno pozivaju da Bilić odstupi ! I da, po njima je Bjelorusija, "donekle ozbiljan protivnik"... I u porazu kompleksi divljaju !
Drag mi je Bilic, ali treba da odstupi, jer vec duzi period Hrvatska igra izgubljeno i nemastovito! Ako ne odu direktno, pitanje je dali ce uopce proci baraz.
zlajapravaraja

#1399 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by zlajapravaraja »

BiH-x wrote:
qwertzuiop123 wrote:Crnogorci i sjeverna im braca da ne pobide uz poraz Rvacke i srce na mistu mogu mirno spit...
Ma neka se bori Hrvatska, sta me briga.

Srbija i CG doduse :x :D
Penal za Crnu Goru 2 minute prije kraja !!!!

:oops:
Sasvim_Obican

#1400 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Sasvim_Obican »

Ajmo na Armence, Belgijance, Estonce, Švicarce, Čehe i njima slične !
Locked