Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
- arzuhal
#1376 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
Pa ima li, ljudi, ikakvog načina da se suzbije religija na što manji nivo?
- Kupalo
#1377 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
Pa to kontam, da se bezveze ne ložim, da šta drugo radimarzuhal wrote:Bloo wrote:arzuhal wrote:I šta se priča, hoće li se ukinuti vjere u BiH?
dabogda
Hoce li to biti samospaljivanja?
-
Great Cornholio
#1378 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
Reis na tome radi, nesvjesnoarzuhal wrote:Pa ima li, ljudi, ikakvog načina da se suzbije religija na što manji nivo?
- arzuhal
#1379 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
Jel ga to podržavaš, nesvjesno?Great Cornholio wrote:Reis na tome radi, nesvjesnoarzuhal wrote:Pa ima li, ljudi, ikakvog načina da se suzbije religija na što manji nivo?
-
Great Cornholio
#1380 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
To mi je obaveza, ja priznah ko samarzuhal wrote:Jel ga to podržavaš, nesvjesno?Great Cornholio wrote:Reis na tome radi, nesvjesnoarzuhal wrote:Pa ima li, ljudi, ikakvog načina da se suzbije religija na što manji nivo?
-
shuriken'
#1381 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
više je Mustafa Cerić učinio da se svi ujedine protiv Bosnjaka Muslimana nego Radovan Karadzic
sad ce bit puno lakse regrutirat mlade detonatore po pripizdinama jer ce stvarno bit u pravu kad im kazu da su svi protiv njih i da im je to najbolji potez
sad ce bit puno lakse regrutirat mlade detonatore po pripizdinama jer ce stvarno bit u pravu kad im kazu da su svi protiv njih i da im je to najbolji potez
-
shuriken'
#1382 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
P iza D pretvara se u A, skraceno PIZDAkakavdanakneiskustvu wrote:Kako se zove glasovna promjena kad se sdP ispred reisovog vokala pretvara u sdA?
-
ATEISTA 100%
#1383 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
99% ateista Bosnjaka ne shvata , ni dan danas, da su islamu i pravim Muslimanima ideoloski najveci neprijatelji NEVJERNICI bez obzira kojem narodu pripadali.NKVD wrote:Ja... Očigledno je tabu kada se dovede u pitanje dogma o sabijanju u safove kao jedinom načinu za izać' na zelenu granu! Pred safom ima da vazi jedan vođa i tačka...zagazaga wrote:ako nemate nista reci vezano za temu, bolje je da ne pisete nista!
da vas podsjetim!
Ko su stvarni neprijatelji a ko džoker karte vazda spremne da ulete u tercu sa klero-klepto bagrom?
Protiv koga se borimo, ako se iokakvoj borbi može pričati?
Aliji,Reisu Cericu,Mladim Muslimanima i svim ostalim "Pravovjernim" nikada neprijatelji nisu bili recimo Cetnistvo i Ustastvo, koji hoce Bosnu samo za Srbe i Hrvate, vec su im najveci neprijatelji bili Nevjernici tj. Ateisti,Komunisti i sl.
Oni danas uopste nemaju nikakvih problema ni sa Republikom Srpskom ni sa Herceg Bosnom.
Najveci problem predstavljaju im Bosnjaci ateisti, koji nece da pokleknu Islamizmu, i prema njima osjecaju najvecu mrznju.
Danas u BiH islamu i pravim Muslimanima su podjednako, ako ne i veci, neprijatelji ateisti Bosnjaci nego Cetnici i Ustase.
Sva ova Islamisticka hajka zasniva se na potvrdjivanju kontrole nad svojim dijelom Bosne i da se utjeraju u redove rijetki preostali.
Prstanite ljudi lagati sebe i druge vec priznajte da danas zivite u Islamskom drustvu, zasnovanom na islamizmu, i kako vcrijeme prolazi sve ce te vise i vise osjecati sta u stvari to znaci i u kolikoj zabludi ste bili!!
Daj boze da nam srbi i hrvati pomognu, inace nagrabusili smo!
- ljubav_aha
#1384 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
kolega,mislis u politickim vodamaarzuhal wrote:Pa ima li, ljudi, ikakvog načina da se suzbije religija na što manji nivo?
- jeza u ledja
#1385 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
U anketi Sa-X na pitanje "Treba li ocjena iz vjeronauke ulaziti u prosjek ocjena?" 4986 ljudi odgovorilo "Ne", a 4871 odgovorilo "Da", jos 232 glasa "Ne znam".
-
ATEISTA 100%
#1386 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
Svaki pravi Musliman ce vam reci:
"Svaki nacionalizam smrdi"
Znaci,islamu i pravim Muslimanima, podjednako smrdi kako Bosanski tako i srpski i hrvatski nacionalizam.
Ovo je glavni razlog pa projekat drzave Bosne nece nikada uspjeti jer jednostavno Bosna nema tvrdo tlo na kojem bi mogla pocivati i na kojem bi temelj ugradila, jer su pod Bosnom zivo blato kako Cetnistvo i Ustastvo tako isto i Islamizam!
Islam i pravi Muslimani nikada ne priznaju nikakvu drugu drzavu osim islamske drzave i nikada ne priznaju nikakvo drugo drustvo i zakon osim serijatskog!
Tako im stoji u kuranu i samo je pitanje koliko se oni toga pridrzavaju!
Znaci,islamu i pravim Muslimanima, podjednako smrdi kako Bosanski tako i srpski i hrvatski nacionalizam.
Ovo je glavni razlog pa projekat drzave Bosne nece nikada uspjeti jer jednostavno Bosna nema tvrdo tlo na kojem bi mogla pocivati i na kojem bi temelj ugradila, jer su pod Bosnom zivo blato kako Cetnistvo i Ustastvo tako isto i Islamizam!
Islam i pravi Muslimani nikada ne priznaju nikakvu drugu drzavu osim islamske drzave i nikada ne priznaju nikakvo drugo drustvo i zakon osim serijatskog!
- arzuhal
#1387 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
StoooooooooooooooooooATEISTA 100% wrote:Svaki pravi Musliman ce vam reci:
postooooooooooooooooo
ljuuuuuuubaaavvvvvvvvv
rođena siiiii da bi biiiila
mooooojaaaaaaaaa
cijeeeeeeeeeelaaaaaaaaaa
- arzuhal
#1388 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
Čekam samo da se opet oglasi ''dobojski pokret vehabija'' sa pretnjom da će nekoga ''preselit na ahiret i poslati Alahu na dženet'' 
- kukuruz_kokicar
#1389 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
Boza malo odstajala?arzuhal wrote:StoooooooooooooooooooATEISTA 100% wrote:Svaki pravi Musliman ce vam reci:
postooooooooooooooooo
ljuuuuuuubaaavvvvvvvvv
rođena siiiii da bi biiiila
mooooojaaaaaaaaa
cijeeeeeeeeeelaaaaaaaaaa
- muha_sa
#1390 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
vakat za kljucanje
sve ce bit i proc a rajvosa ce ostat.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kiUwWD4qHYg [/youtube]
sve ce bit i proc a rajvosa ce ostat.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kiUwWD4qHYg [/youtube]
- arzuhal
#1391 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
Ja sam u pokretu muslimanista, mogao bi ti imat problemakukuruz_kokicar wrote:Boza malo odstajala?
-
ATEISTA 100%
#1392 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
Pazite:
Odnos islama i islamizma je odnos vjere i ideologije. Islamizam je politički islam, ideologija koja traga za uspostavljanjem islamske države zasnovane na islamskom pravu ili šerijatu.
Kao politika i ideologija, islamizam nije podudaran, ili ne u potpunosti, sa islamom kao religijom, ili s muslimanskim zajednicama i njihovim kulturama. Islamizam je ideologija do koje se dolazi izborom i svjesnom odlukom. Islamizam obuhvata različite političke pokrete. On nije stanje stvari. Islamizam je sazrevao u otporu politici i vrijednostima zapadnih liberalnih demokratija, a islamističko razumjevanje teokratske države kao odgovor na dominaciju, pre svega u međunarodnim odnosima, i u samom muslimanskom svijetu, zapadne nacije-države.
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “zabranjano kloniranje baniranih”
» ATEISTA 100%
Odnos islama i islamizma je odnos vjere i ideologije. Islamizam je politički islam, ideologija koja traga za uspostavljanjem islamske države zasnovane na islamskom pravu ili šerijatu.
Kao politika i ideologija, islamizam nije podudaran, ili ne u potpunosti, sa islamom kao religijom, ili s muslimanskim zajednicama i njihovim kulturama. Islamizam je ideologija do koje se dolazi izborom i svjesnom odlukom. Islamizam obuhvata različite političke pokrete. On nije stanje stvari. Islamizam je sazrevao u otporu politici i vrijednostima zapadnih liberalnih demokratija, a islamističko razumjevanje teokratske države kao odgovor na dominaciju, pre svega u međunarodnim odnosima, i u samom muslimanskom svijetu, zapadne nacije-države.
» ATEISTA 100%
Last edited by ATEISTA 100% on 21/05/2011 19:26, edited 1 time in total.
- kukuruz_kokicar
#1393 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
Hop, hop, hop ... puf-pant, huh. I ja sam stalno u pokretu pa ne prijetim.arzuhal wrote:Ja sam u pokretu muslimanista, mogao bi ti imat problemakukuruz_kokicar wrote:Boza malo odstajala?
- arzuhal
#1394 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
Nego, jesi li video kako je ateista 100% uspeo, pre nego sam ja uspeo da ga citiram, da izmeni sve ekavice u tekstu koje su mu promakle: sazrevao, svesno, razumevao?kukuruz_kokicar wrote:Hop, hop, hop ... puf-pant, huh. I ja sam stalno u pokretu pa ne prijetim.arzuhal wrote:Ja sam u pokretu muslimanista, mogao bi ti imat problemakukuruz_kokicar wrote:Boza malo odstajala?
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1395 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
arzuhal wrote:
Nego, jesi li video kako je ateista 100% uspeo, pre nego sam ja uspeo da ga citiram, da izmeni sve ekavice u tekstu koje su mu promakle: sazrevao, svesno, razumevao?
A njegova ekavica ga automatizmom diskredituje iz daljnje rasprave ili..?
De malo Arzuhal primiri,da ne kazem popusti. Mora li svaki drugi post na ovoj temi biti tvoj. Opusteno...idi malo vani izadji,popij sta,pa makar i boza bila...il' bar oguli jabuku.
- arzuhal
#1396 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
Nije ni trebao da podnosi ostavku. Sve treba vratiti u normalu. Uostalom, ovaj potez i jest bio ponajviše u nastojanju SDP-a da iskristalizira i pozicionira svog koalicijskog partnera u odnosu na IZ BiH, da vide na čemu su. Reakcije IZ BiH su bile predvidljive, osim degutantnih i beslovesnih tekstova M.Velića, itsl.lilla wrote:Ostavka odbijena, nastavlja se...
-
hajrazguli
#1397 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
Ma o cemu ti covjece pricas ? Nebuncaj majke ti.Ti izgledas dajes sebi za pravo poput onihATEISTA 100% wrote:Pazite:
» ATEISTA 100%
orijentalista da "tumacis" Islam a neznas I od Islama.
- arzuhal
#1398 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
Tek sam došao na temu, vidi koliko sam propustio. Uostalom, kome, ba, da se ja prilagođavam?-LIBERO- wrote:arzuhal wrote:
Nego, jesi li video kako je ateista 100% uspeo, pre nego sam ja uspeo da ga citiram, da izmeni sve ekavice u tekstu koje su mu promakle: sazrevao, svesno, razumevao?
A njegova ekavica ga automatizmom diskredituje iz daljnje rasprave ili..?
De malo Arzuhal primiri,da ne kazem popusti. Mora li svaki drugi post na ovoj temi biti tvoj. Opusteno...idi malo vani izadji,popij sta,pa makar i boza bila...il' bar oguli jabuku.
- hadzinicasa
#1399 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
e ne mogu sad da se citiram...
al rekoh da nije jos gotovo i da ostavka nije neopoziva, a da nije prihvacena...
al rekoh da nije jos gotovo i da ostavka nije neopoziva, a da nije prihvacena...
- stochar
#1400 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
zanima me samo kako neko moze imati istovremeno ocjenu pet iz vjeronauke i ocjenu pet iz biologije, lekcija: teorija evolucije.