ulozicu kucu i imanje...

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Adi_vp

#1376 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by Adi_vp »

lester burnham wrote:Najveće uplate na BetFairu::
Nigerija - Argentina: 276.063
Ukrajina - Uzbekistan: 129.164
Vasko da Gama - Koritiba : 117.421
Engleska - Švajcarska: 82.395
Falkenberg - Esters : 46.937

Koliko je pouzdano igrati na Engleze protiv Švice?
Stavio bi kakvih finih para pa ako ima neko strucan da to malo prokomentarise :D
neruda

#1377 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by neruda »

A sto ste se raspisali jutros... :D

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
lester burnham

#1378 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by lester burnham »

Adi_vp wrote:

Stavio bi kakvih finih para pa ako ima neko strucan da to malo prokomentarise :D
nema se tu sta puno reci, poznato je da selekcija gordog albiona uvjek igra kvalifikacione meceve jako dobro, te iste svajcarce su jesenas dobili u svici 1:3... svajcarci losi na strani, kad ih je crna gora uspjela dobit` onda su bas tanki... kec izgledan!
karanana

#1379 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by karanana »

neka, neka, samo pisite, samo tipkajte
Arma-Sarma

#1380 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by Arma-Sarma »

Moja zicerčina je juniorka Puig
Tomahawk11
Globalni moderator

#1381 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by Tomahawk11 »

Kad smo kod kvalifikacija, Hrvati bi trebali uzeti Gruziju za 1.30.
lerdi

#1382 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by lerdi »

Evo i od mene za danas jedan

Nordvest - Frederikssund (3. danska liga - Istok)
Tip - 1 (kv. 1.3)

Razlog vrlo jednostavan još su tri kola do kraja i domaćini bi pobjedom osigurali promociju u 2. ligu. Ovo im je prva prilika i mislim da boljeg protivnika od Frederikssund-a nisu mogli dobiti. Gosti još uvijek nisu osigurali opstanak, ali i ne gori im toliko (6 bodova su iznad zone ispadanja). Čak šta više mislim da će se više bazirati na nedeljni meć protiv LFA kući kada bi uz povoljan rezultat mogli završiti i te priče o opstanku. Dakle tip je zasnovan na sljedećem. Domaćini će ići na pobjedu jer sve drugo im donosi bespotreban pritisak, dok gosti mogu kalkulisati i čuvati se za nedelju i domaći teren.
Tomahawk11
Globalni moderator

#1383 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by Tomahawk11 »

ODBOJKA SVJETSKA LIGA
18:30 Italija-Kuba 1 @ 1.40

Svjetska liga u odbojci se ovaj tjedan nastavlja. Na rasporedu su 2. kola, a otvaraju ga Italija i Kuba iz skupine D u kojoj su još i Južna Koreja i Francuska. Dvije ekipe se plasiraju dalje, a to će najvjerojatnije biti Italija na 1. mjestu, a za 2. mjesto borit će Kuba i Francuska, iako je i Južna Koreja iznenadila zbog pobjede protiv Kube. Italija je u prvom kolu igrala protiv Francuske na gostovanju i obje utakmice su pobjedili ne izgubivši niti jedan set. Kuba je igrala kod Južne Koreje, dosta se mučila te jedanput pobjedila i jedanput izgubila. Italija ima dosta dobru ekipu, vjeruju da ove godine mogu jako puno napraviti dok Kuba je krenula u Svjetsku ligu dosta oslabljena, odnosno u ekipi ima dosta mladih igrača. što se tiče međusobnih dvoboja, Italija je uspješnija iako zadnja utakmica ide u prilog Kubi, ali tada je Kuba bila puno jača nego danas. Danas je ekipa s dosta mladih igrača pa prema tome igram na pobjedu Italije koja je u ovom trenutku kvalitetnija ekipa, igra pred domaćom publikom te vjerujem da može doći do treće pobjede u ovoj fazi natjecanja.
Arma-Sarma

#1384 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by Arma-Sarma »

Tomahawk11 wrote:ODBOJKA SVJETSKA LIGA
18:30 Italija-Kuba 1 @ 1.40

Svjetska liga u odbojci se ovaj tjedan nastavlja. Na rasporedu su 2. kola, a otvaraju ga Italija i Kuba iz skupine D u kojoj su još i Južna Koreja i Francuska. Dvije ekipe se plasiraju dalje, a to će najvjerojatnije biti Italija na 1. mjestu, a za 2. mjesto borit će Kuba i Francuska, iako je i Južna Koreja iznenadila zbog pobjede protiv Kube. Italija je u prvom kolu igrala protiv Francuske na gostovanju i obje utakmice su pobjedili ne izgubivši niti jedan set. Kuba je igrala kod Južne Koreje, dosta se mučila te jedanput pobjedila i jedanput izgubila. Italija ima dosta dobru ekipu, vjeruju da ove godine mogu jako puno napraviti dok Kuba je krenula u Svjetsku ligu dosta oslabljena, odnosno u ekipi ima dosta mladih igrača. što se tiče međusobnih dvoboja, Italija je uspješnija iako zadnja utakmica ide u prilog Kubi, ali tada je Kuba bila puno jača nego danas. Danas je ekipa s dosta mladih igrača pa prema tome igram na pobjedu Italije koja je u ovom trenutku kvalitetnija ekipa, igra pred domaćom publikom te vjerujem da može doći do treće pobjede u ovoj fazi natjecanja.
Na tvoj obraz :wink: :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#1385 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by Tomahawk11 »

Jbg, i ja nasao :wink: Igram to sa Sharapovom, Miamijem, Velezom i Spanijom.
karanana

#1386 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by karanana »

lerdi wrote:Evo i od mene za danas jedan

Tip - 1 (kv. 1.3)

Razlog vrlo jednostavan još su tri kola do kraja i domaćini bi pobjedom osigurali promociju u 2. ligu. Ovo im je prva prilika i mislim da boljeg protivnika od Frederikssund-a nisu mogli dobiti. Gosti još uvijek nisu osigurali opstanak, ali i ne gori im toliko (6 bodova su iznad zone ispadanja). Čak šta više mislim da će se više bazirati na nedeljni meć protiv LFA kući kada bi uz povoljan rezultat mogli završiti i te priče o opstanku. Dakle tip je zasnovan na sljedećem. Domaćini će ići na pobjedu jer sve drugo im donosi bespotreban pritisak, dok gosti mogu kalkulisati i čuvati se za nedelju i domaći teren.
sreca nisam imo love na wwin racunu pa izadjoh da uzivo uplatim, a tekma vec na poluvremenu. 0-2.
lester burnham

#1387 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by lester burnham »

...mozda iz dva dodje :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#1388 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by Tomahawk11 »

Ma bjezi, dajte, ljudi, ne mozemo pogoditi prve lige, a ne neke 3. danske, norveske, svedske, finske...manite se toga, to su totalno amaterske ekipe, jbe se njima, oni to iz rekreacije. Ne dam pare vise na te amatere poslije onog juce PK 35 :D
lester burnham

#1389 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by lester burnham »

Tomahawk11 wrote:Ma bjezi, dajte, ljudi, ne mozemo pogoditi prve lige, a ne neke 3. danske, norveske, svedske, finske...manite se toga, to su totalno amaterske ekipe, jbe se njima, oni to iz rekreacije. Ne dam pare vise na te amatere poslije onog juce PK 35 :D
ako gledas sharapovu reci koju pametnu za live,
u datom momentu... :)
lerdi

#1390 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by lerdi »

karanana wrote:
lerdi wrote:Evo i od mene za danas jedan

Tip - 1 (kv. 1.3)

sreca nisam imo love na wwin racunu pa izadjoh da uzivo uplatim, a tekma vec na poluvremenu. 0-2.
E svašta. Popušio sam 12 KM na kretenima.
karanana

#1391 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by karanana »

auuuu, vidi i sharapova ga pushi.

hahaha, ko razdvoji nestora i zimonjica. vazda su parove igrali zajedno ko bryant i bryant, a evo sad borba jedan protiv drugog.
Last edited by karanana on 02/06/2011 15:10, edited 2 times in total.
Adi_vp

#1392 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by Adi_vp »

lester burnham wrote:
Adi_vp wrote:

nema se tu sta puno reci, poznato je da selekcija gordog albiona uvjek igra kvalifikacione meceve jako dobro, te iste svajcarce su jesenas dobili u svici 1:3... svajcarci losi na strani, kad ih je crna gora uspjela dobit` onda su bas tanki... kec izgledan!
Hvala.Kako mislim vecu svotu staviti tako mi nivo samopouzdanja rapidno opada :mrgreen:
Ili bos ili hadžija :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#1393 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by Tomahawk11 »

lester burnham wrote:
Tomahawk11 wrote:Ma bjezi, dajte, ljudi, ne mozemo pogoditi prve lige, a ne neke 3. danske, norveske, svedske, finske...manite se toga, to su totalno amaterske ekipe, jbe se njima, oni to iz rekreacije. Ne dam pare vise na te amatere poslije onog juce PK 35 :D
ako gledas sharapovu reci koju pametnu za live,
u datom momentu... :)
Uhh, lovio sam je sad na breaku, prvi gem u drugom setu na 2.20 :) Ma ne gledam, igram na tipico i pratim tu ujedno, napravila je 5 duplih u prvom setu :-)
lester burnham

#1394 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by lester burnham »

...dobro si,
u prvom je servirala uzasno,
evo je vratila se, nadam se da ce njena psiha odigrati presudnu ulogu u ovom mecu...
Tomahawk11
Globalni moderator

#1395 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by Tomahawk11 »

'ebi se, Masha :x 'ebala te Na Li :oops:
karanana

#1396 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by karanana »

haj ti maria kuci, prchim te ja.

jebo me svak. pratim vas i recimo jucer sve zeleno, nista ne uplatim. jutros kazem, maksuz cu ih pratiti i sve odigrati, i upratim vas, izadjem do kladionice i na prvom paru krhnem.
lester burnham

#1397 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by lester burnham »

e bas vala... ubi je li ko amaterku...
:-? :sad:
Tomahawk11
Globalni moderator

#1398 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by Tomahawk11 »

Ehhh...zene i tenis...sport uopce,... :oops:
Nista, idemo dalje...ovo je boljelo...
lester burnham

#1399 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by lester burnham »

Tomahawk11 wrote:Ehhh...zene i tenis...sport uopce,... :oops:
Nista, idemo dalje...ovo je boljelo...
tezak udar na banku, al idemo dalje naravno!

cekam da brko zavrsi,
pa da sta od preostalih vecernjih izbacim...
Arma-Sarma

#1400 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by Arma-Sarma »

Uložio 100€ na Puig i Sharapovu, dobitak 200€ i padnem.
Sad sam na Schukina sa lakoćom vratio tih 100€ i ide 200€ na Italiju u odbojci na obraz nekog forumaša :-)
Post Reply