Uhapšen Jovan Divjak - EDIT: OSLOBODJEN!!!

Post Reply
seneka

#1377 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by seneka »

MashAllah Bec :thumbup: :thumbup: :thumbup: zehr gut :) , ma sta gut, odlicnoo !
bh.tornjak

#1378 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by bh.tornjak »

zagazaga wrote:Image

jel ovo ambasador? ........BRAVO BEČ :bih: :bih:

jeste, to je g.Hrle Ambasador BiH u austriji...

Ps.
Hvala na pomoci @zagazaga
seneka

#1379 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by seneka »

zagazaga wrote:Image

jel ovo ambasador? ........BRAVO BEČ :bih: :bih:
jeste, to je Hrle i kcerka mu vjerovatno..
dek

#1380 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by dek »

Raja, svaka čast! :bih:
bh.tornjak

#1381 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by bh.tornjak »

Image
1gorstak

#1382 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by 1gorstak »

seneka wrote:JEDINI RAZLOG zasto sam se uclanio ovdje je VELICINA kao sto je GENERAL JOVAN DIVJAK i GOSPODIN PIPI DUGA , MA NAJDUZA DEVETKA U BIH! LJUDINA! Htio sam samo da mu kazem LJUDINO SVAKA CAST, da je Bog d'o jos ovakvih pipija u gradu, zemlji, bilo bi puno bolje!

Nemam rijeci, ona slika njega u masi, covjeka, gromade od covjeka, mi se od jucer ne skida iz glave, i ona njegova "akreditacija" , ko je jos tako nesto uradio, po cijenu da je mogo recimo zbog toga i imati problema i sl.
Upravo tako. :thumbup:
homar

#1383 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by homar »

BH tornjak hvala za informacije i za učešće na protestima. Internet je čudo, mala čaršija. Bosanci i Hercegovci povežite se u Evropi i pomozite nama u BiH da zaštitimo osnovne ljudske vrijednosti, da se suprostavimo fašizmu koji je preplavio Balkan i evo više od 20 godina nasrće na našu Bosnu i Hercegovinu. :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
ratata

#1384 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by ratata »

hallo Vienna pušćajte Jovu dosta je tog vašeg "crtanog"
immuno

#1385 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by immuno »

Evo kao sto znate demonstracije bile u Becu moja familija (svi kucile) isli smo, moram vam reci da bilo fantasticno niti jednog ni najmanjeg incidenta,organizacija za 10.Kad hoce sudbina dok smo isli kroz prvi bezirk naidjemo pored autobusa nis-expres tada smo jos jace vikali Jovo Jovane Bosna neda te.........
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#1386 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by PipiDugaDevetka »

1gorstak wrote:
seneka wrote:JEDINI RAZLOG zasto sam se uclanio ovdje je VELICINA kao sto je GENERAL JOVAN DIVJAK i GOSPODIN PIPI DUGA , MA NAJDUZA DEVETKA U BIH! LJUDINA! Htio sam samo da mu kazem LJUDINO SVAKA CAST, da je Bog d'o jos ovakvih pipija u gradu, zemlji, bilo bi puno bolje!

Nemam rijeci, ona slika njega u masi, covjeka, gromade od covjeka, mi se od jucer ne skida iz glave, i ona njegova "akreditacija" , ko je jos tako nesto uradio, po cijenu da je mogo recimo zbog toga i imati problema i sl.
Sve što sam uradio, to bi svaki patriota uradio. Ništa posebno. Samo neka u miru i dobru živi ova mala prosvjednica:
Image

Dabogda joj ne trebala stipendija od Čika Jove i UG OGBiH!
minjonja

#1387 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by minjonja »

da li je bolje na sljedecim protestima ignorisati one zukine plakate ili da se ogradimo plakatom tipa "jovu ne damo, zuku poklanjamo" ili tako nekako. sta vi mislite sta je pametnije? sta kaze cika pipi :D

ovo pitam jer sam iznervirana kako mnogi zlobni ljudi i mediji predstavljaju to kao da su svi izasli na ulice zbog jove i zuke, a njih dvojica se ne mogu porediti.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1388 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by plain vanilla »

minjonja wrote:da li je bolje na sljedecim protestima ignorisati one zukine plakate ili da se ogradimo plakatom tipa "jovu ne damo, zuku poklanjamo" ili tako nekako. sta vi mislite sta je pametnije? sta kaze cika pipi :D

ovo pitam jer sam iznervirana kako mnogi zlobni ljudi i mediji predstavljaju to kao da su svi izasli na ulice zbog jove i zuke, a njih dvojica se ne mogu porediti.
ah, medijski trollovi ce uvijek naci povod za pogresnu inerpretaciju
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#1389 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by PipiDugaDevetka »

minjonja wrote:da li je bolje na sljedecim protestima ignorisati one zukine plakate ili da se ogradimo plakatom tipa "jovu ne damo, zuku poklanjamo" ili tako nekako. sta vi mislite sta je pametnije? sta kaze cika pipi :D

Greška organizatora protesta. Ja nisam vidio ili prepoznao organizatorove redare. Dovljno je bilo da jedan redar obavijesti policiju o uljezima i da sveprisutna policija ''odradi'' sve što je potrebno.

Ne znam kako se ''ograditi'' od greške. Možda je dovoljno neko saopštenje organizatora?
čežnja

#1390 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by čežnja »

Veliki pozdrav svima!
U cetvrtak navece sam osjetila bijes,ljutnju,nemoc kakvu nikad do tad nisam.Kako ostati smiren?
Kako hladne glave reagovati na ovako nesto?
Nakon prvobitnog soka,nevjerice,ljutnje,bijesa,u meni se javio onaj Bosanski inat i ponos.

GOSPODINE GENERALE
-Hvala vam! Znam da je isuvise malo reci vam hvala,ali to je prvo sto mi na pamet pada.
Kako pronaci rijeci,rijeci kojima bih vam bar na neki nacin mogla zahvaliti na neizmjernoj ljudskosti,hrabrosti,casti,postenju?
Kako da vam rijecima izrazim zahvalnost jer ste bili i ostali COVJEK?
Kako da vam rijecima izrazim zahvalnost jer ste rizikovali vlastiti zivot da biste spasili moj i mojih dragih Sarajlija?
Kako da vam rijecima izrazim zahvalnost jer ste i posle rata stali iza djece bez roditelja,dali im ono sto je trebala drzava,dali im mogucnost da se obrazuju?
Cika Jovo oprostite mi jer adekvatnih rijeci nema,ne mogu da ih nađem!
Vi ste sada tu gdje jeste,ali i na takvom mjestu vi ste ponosniji,casniji od onih koji vas tu smjestise.
Cika Jovo sve ce proci,docekace vas vase Sarajevo,ponovo cete vi za koji dan prosetati Titovom,Ferhadijom,Vilsonovim.
Nismo tuzni,nismo ljuti,nismo ponizeni zbog toga sto se vama desilo!
Nismo!
Ponosni smo cika Jovo!
Ponosni smo jer vase ruke nisu nevinom krvlju uprljane!
Ponosni smo jer nas je branio castan covjek!
Ponosni smo jer nas je branio covjek pun dostojanstva!
Ponosni smo jer nas je branila moralna i ljudska velicina.
Ponosni smo jer cujemo rijeci "NE PUCAJ,NE PUCAJ"!

Ne brinite se cika Jovo,vidimo se uskoro u nasem Sarajevu.

A vi "gospodo"politicari,sta za vas reci?
Sram vas bilo!
Znam da vi ne znate za stid i za sram. Kako i da znate,kad obraza nemate.
Da ga imate davno biste otisli da vas vise ne gledamo,da vise ne slusamo vase prazne price,vasa lazna obecanja,vasa prepucavanja.
Imam svo pravo ovoga svijeta da jos dosta toga o vama kazem,ali ne zelim!
Ne zelim jer vi cak ni toga niste vrijedni.
Ne morate vi nista uraditi za naseg cika Jovu,navikli smo mi na vas nerad,na vas bezobrazluk.
Ali budite sigurni u jedno,sta god radili NIKAD MI NECETE DOMOVINU OGADITI!
Necete tako mi onog najsvetijeg sto zivot dade braneci domovinu,onog koji se nakon ranjavanja vrati da brani svoju domovinu,necete tako mi moga rahmetli oca.
Imajte makar bogdu stida,jer dostojanstva nemate,sutite,ne blamirajte se.
Mi cemo vec nekako naci nacin da vratimo naseg cika Jovu u nase Sarajevo.

Drage moje Sarajlije,moji Bosanci i Hercegovci hvala vam.
Juce ste pokazali sta je dostojanstvo!
Juce ste pokazali kako izgleda ponosan Bosanac i Hercegovac!
Hvala vama u Becu,hvala vam jer ste danas izasli na ulice. Hvala i vama koji cete i sutra biti u Becu i Berlinu!

Cika Jovo nista se vi nemojte brinuti,necemo vas iznevjeriti,necemo vas osramotiti.
Uskoro vas ocekujemo u vasoj,mojoj,nasoj BiH!
seneka

#1391 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by seneka »

PipiDugaDevetka wrote:
1gorstak wrote:

Sve što sam uradio, to bi svaki patriota uradio. Ništa posebno. Samo neka u miru i dobru živi ova mala prosvjednica:
Image

Dabogda joj ne trebala stipendija od Čika Jove i UG OGBiH!
MA TI SI LJUDINA, reko sam vec NAJVECA DEVETKA OD SVIH U BIH ;) !!!
Nemam rijeci zaista, vjeruj iskreno ovo pisem, ne skida mi se tvoja slika iz glave, (da ko ne pomisli kakvu perverziju :P , nisu neke lose misli :) ) , od jucer kako sam je vidio na sarajevo-x, onako neka me tuga obuzela, a istovremeno i radost i dragost u srcu, kako covjek moze biti dobar poput tebe! I samo zato sam se uclanio, jer znam ako udjem, naici cu na komentare tipa onog maloprije nick - "neozbilj" , koji prodaju pricu o sekularizmu i gradjanstvu, a kome to, onima koji nas "plaho" vole, i to nam redovno pokazuju, i onda znam da se necu moci iskontrolisati i moracu lanuti :) , i onda kontam bolje da se ne registrujem, ali moro sam samo kako bih reko PIPI OD SRCA HVALA!

Svaki pipi, al malo ih je bilo poput tebe ;), ma ne mogu ti opisati koliko sam te ko velicinu dozivio! POSEBNO JE TO PIPI, I TE KAKO POSEBNO, NISI SVJESTAN ;)!

Eto igrom slucaja taj momak sto je na slici, vjerovatno joj je otac, bio je stipendista kod Jove, i vidis uz pomoc udruzenja, izrastao je u covjeka, i uz stipendiju uspio, i eto i porodicu zasnovao, InshAllah da sto manje bude slucajeva da trebaju tu stipendiju!

Mahsuz Sellam i pozdrav za tebe ;)
teAMICA

#1392 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by teAMICA »

Odem ja danas u Zavod u Pazaric, u pricu sa Jukom, sticenikom Zavoda... Dotakosmo se cika Jove, ja rekoh da je super bilo na protestima, kad on ce meni:
"Da je neko mogao doci po mene, bas bih volio i ja tamo da sam bio... Cika Jovo je veliki covjek, dolazio je on i kod nas, svakog sticenika je pomilovao, svakog! Velik je to covjek." rece sticenik.
hercegovac_pravi

#1393 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by hercegovac_pravi »

JBT wrote:
Splinter wrote:vidi sta kaze nas drug rajko :lol: :lol: :lol:
SUŽANJ DIVJAK KAO
PRIVID MULTIETNIČNOSTI
Propali fejsbuk protesti u Sarajevu i uspjeli protesti protiv hapšenje nesuđenog Četnika Divjaka, ali zato Velikog Patriote, Časnog legionarca, pokazuju ko vlada u Sarajevu.
Vladaju vještački multietničari, draperijski multietničari, multietnički kulisari.
Oni su i organizovali masovne proteste koji su okupili nešto sarajevske građanštine ali uglavnom izmanipulisane i neuke podanike Sarajevskih Kulisara. Krezuba i neobrijana sirotinja, dovedena je pred kamere da pjeva pjesme. Jovo, Jovane, patriotski sine, ćaršija je uz tebe.
Tako se protesti protiv hapšenja Člana Združenog Generalštaba Sarajevske Patriotske Armije koji je svoje vatreno krštenje imao u interkontejnerskom patriotizmu i prolijevanju krvi vojnika koji nisu imali nikakve veze sa međunacionalnim ratovima u BiH koji će tek uslijediti i koji su izlazili iz Sarajeva po sporazumu JNA i Njihovog političkog vođstva, upotrebljavaju u političke svrhe.
To nema veze sa Jovom Jovanom Patriotskim Sinom.
Najprije, promoviše se nanovo Sarajevski Patriotizam i Kult Žrtve. Potom, održava se privid multietničkih branilaca Sarajeva. Da je Fahro Avaz izgradio još jedan toranj, natjerali bi ga da ih nazove Jovo i Željko. I danas se sitno šićari. Esdepe trlja ruke jer mu protesti za Jovu mogu poslužiti za ostvarenje još jedne prevare. Mi smo i srpska i hrvatska partija. Ne znam za Hrvate, ali što je Srbe jebala partija, čudo jedno. Srbi se useru i od svoje partije a kamo li multietničke.
Sarajevo je, ipak, jedna velika eksperimentalna scena. Izgleda da je Jovo Divjak najvećiu problem Sarajeva. Mada su to sve prazni protesti i priručne maškare, kaldrmaški karnevali. Niz kaldrmu, nano, klepeće multietničnost.
Ostaje još da vidimo da li će Pravosuđe Serbije još jednom da u**** hapšenje, šefa i stanicu. Hoće li još jednom da pomisli da uknjiži plus kod Briselaša i da da vještačko disanje E lukoviću, Sergeju glumcu, raznim Bata kandićkama, Bi serkama i slično.
Komedija bi tako bila potpuna a Karneval u Riju bi pocrvenio od stida. Jer ga je zasjenio Balkanski Karneval. Kao što je i komedija da BiH traži izručenje Jove Jovana Sarajevskog Sina.
ta ce fasista, on ne moze kao takav razumjeti duh sarajeva...
Malo pomjesas primitivnih mjerila vrijednosti, malo straha od gubitka mukom stecene stolice, malo kompleksa manje vrijednosti i dobijes ovakav text.
Ali, zbog toga se i ne treba previse nervirati. Na kraju najvise stete od toga imaju upravo oni koji tako djeluju i oni koji ih slijepo slijede. Obicno se na kraju zabave sami o sebi. Sto je, na kraju krajeva, ipak prica sa sretnim zavrsetkom. :)
Ma koga bola više briga šta Rajko gos. VaŠljić laprda?
VaŠljiću, tražili ste crtani film, meščini da ćete ga i dobiti.
Banksy

#1394 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by Banksy »

PipiDugaDevetka wrote: Sve što sam uradio, to bi svaki patriota uradio. Ništa posebno.
:kiss: :)
Banksy

#1395 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by Banksy »

SARAJEVO - Učesnici današnje tribine Asocijacije nezavisnih intelektualaca Krug 99 najavili su da će uputiti zahtjeve domaćim i međunarodnim institucijama da se poduzmu sve mjere kako bi se Jovan Divjak, u skladu sa važećim procedurama i pravilima Haškog tribunala, oslobodio i vratio u BiH. Bivši general Armije BiH uhapšen je u Beču u četvrtak navečer na osnovu optužnice srbijanskog tužilaštva u vezi sa događajima u Dobrovoljačkoj ulici u Sarajevu u maju 1992. godine.

Bivši član Predsjedništva BiH Mirko Pejanović je naglasio kako su građani Sarajeva u dva dana protesta kazali sve o generalu Divjaku, šta on znači njima za njihovu građansku i bosanskohercegovačku egzistencija i šta on znači za ovu zemlju.

- Vrijedi još jednom ponoviti da je general Divjak čovjek koji je pokazao hrabrost, odlučnost i nesebičnost u odbrani ideje multietničke BiH, njenog identiteta i njenog suvereniteta, kazao je on.

Naveo je da je Divjak nakon rata svu svoje energiju posvetio napretku BiH, posebno kroz osnivanje Fondacije Obrazovanje gradi BiH. Zahvaljujući prikupljenim sredstvima, više desetina stipendista ove fondacije danas imaju visoku školsku spremu.

Za Pejanovića je hapšenje Divjaka posljedica niza grešaka institucija BiH, ali i dvostruke politike Republike Srbije kada je u pitanju BiH. Jedna je politika međudržavnih sporazuma kojom se legitimira i ova zemlja, a kojom se ispunjavaju uvjeti prema Evropskoj uniji, a druga je ona politika koja se dodvorava nacionalističkim snagama iz vremena rata i poratnog vremena i unutar koje se zasnivaju politički motivirani sudski procesi.

- Prema svim istraživanjima Haškog tribunala i tužilaštava u BiH, Jovan Divjak nema optužbi za događaje u Dobrovoljačkoj. Naprotiv, Jovan Divjak je doprinio da bude manje žrtava. To je ono što se ne zna ili neće da zna, to je ono što treba reći a neće da se kaže, poručio je Pejanović.

I Ejup Ganić, bivši član Predsjedništva BiH koji je prošle godine bio uhapšen u Londonu zbog slučaja Dobrovoljačka, ocijenio je da se jučer u Sarajevu mogla vidjeti multietnička slika grada.

- Ovo što se događa je veliki udar na multietnički koncept BiH, na građanski koncept BiH, jer je general Divjak branio multietničnu BiH, smatra Ganić.

On je naveo da je u optužnici protiv Divjaka ugrađen falsifikat koji je otkriven tokom njegovog procesa u Londonu, ali su ga beogradske vlasti ponovo predale Austriji, vodeći se time da treba stalno lagati "pa će se neko valjda uhvatiti na tu priču".

Govoreći iz svog iskustva pravne borbe u Londonu, Ganić je rekao da državi nudi to svoje iskustvo, da se može pomoći Divjaku i da Austriji treba objasniti odluku engleskog suda kojom je on oslobođen.

Ganić je dodao da u svojoj pravnoj borbi od države nije dobio nijedne KM, već je porodica sama plaćala smještaj i advokate, ali je istaknuo stručnu pomoć koju mu je pružio Damir Arnaut, tadašnji savjetnik člana Predsjedništva BiH Harisa Silajdžića.

Direktni sudionik ovih zbivanja, tada član Glavnog štaba Teritorijalne odbrane BiH Zaim Backović je naglasio kako sve ono što nije uradila država BiH sada pokušavaju uraditi građani BiH.

- Država koja je u cjelosti destruirana i uništena, prije svega u ljudskim potencijalima i onome što bi trebalo da bude perspektiva mladih ljudi, danas treba da brani onoga koji je branio tu perspektivu, kazao je Backović.

General Divjak, koji sa sigurnošću nema nikakvih dodirnih tačaka sa događajima u Dobrovoljačkoj, leži u zatvoru i čeka da se smiluju oni koji su morali unaprijed učiniti sve da se "farsa i sapunica" oko Dobrovoljačke završi.

Backović je uvjeren da će se nevinost generala Divjaka veoma brzo dokazati i da će svi oni koji konstruiraju slučaj Dobrovoljačka u konačnici hodati pognute glave.

Upitan da li se kao akter ovih zbivanja boji da bi i on, ako napusti BiH mogao biti uhapšen, on je rekao da se ponosi sa onim što je radio u toku rata.

- Ja sam branio sebe i svoju državu. Ja nisam iz Sarajeva otišao nijednog koraka. U Sarajevo su dovedeni neki koji su nas ubijali. Ja se ponosim, ali mogu me uhapsiti i ovdje, ne samo vani. Takva nam je država, kazao je Backović.

(Vijesti.ba/Fena)
luna09

#1396 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by luna09 »

Banksy wrote:
PipiDugaDevetka wrote: Sve što sam uradio, to bi svaki patriota uradio. Ništa posebno.
Ne budi skroman Pipi , tvoj transparent su svi primjetili i svi ama baš svi podržali.A mene neka jeza prožela.
Banksy

#1397 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by Banksy »

luna09 wrote:
Banksy wrote:
Ne budi skroman Pipi , tvoj transparent su svi primjetili i svi ama baš svi podržali.A mene neka jeza prožela.
Izgleda da smo mu juče svi disali za vratom :D
StLouis

#1398 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by StLouis »

OBAVIJEST CLANOVIMA FACEBOOKA-a;

Promijenite vasu profil sliku u sliku naseg Generala, Jovana Divjaka.

Salji dalje!!
Princeton

#1399 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by Princeton »

PIPI DOMINIRA!!!
Ma.Le.Na

#1400 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by Ma.Le.Na »

tipicno...tipicno za nas da se palimo na svaku budalastinu..
ugh kako smo glupi i naivni :x
GLUMAC Sergej Trifunović pojavio se u petak na sarajevskoj premijeri filma "Montevideo, bog te video", no njegovo pojavljivanje izazvalo je poprilične kontroverze. Glumac je na zabavi sa hostesama, nakon premijere, nosio majicu s likom generala Jovana Divjaka, poznatog i kao "drugog čovjeka Armije Republike Bosne i Hercegovine" koji je u četvrtak uhićen u Beču temeljem Interpolove tjeralice, a traži ga se zbog optužbi za ratne zločine.

"Netko mi je u gužvi dobacio neku crnu majicu"

Sergej tvrdi da nije imao pojma čiji lik na majici nosi, već je pretpostavljao da se možda radi o pokojnom papi Ivanu Pavlu II. "Bili smo veseli na zabavi poslije premijere. Plesali smo, zabavljali se i pjevali. Bio je baš dobar provod, kako to obično jest u Sarajevu pa sam se oznojio i htio otići u hotel da promijenim majicu. Netko mi je u gužvi rekao da nema potrebe i dobacio mi neku crnu majicu u plastičnoj vrećici. Vidio sam na njoj siluetu nekog lika. Na majici ništa nije pisalo, a lik me je podsjetio na papu Wojtylu", ispričao je glumac za "Blic.

"Niti znam tko je Divjak, niti kako izgleda"

Kaže kako je nekoga upitao je li to papa na majici, no rekli su mu da je taj lik pravoslavni. "Svi su se nasmijali i nastavio sam se zabavljati, a da nisam ni pogledao čiji je lik na majici koju nosim", rekao je glumac, a portalu Pulsonline je izjavio: "Niti znam tko je Divjak, niti kako izgleda". Srpski mediji pišu da u produkcijskoj kući "Intermedia network" kažu kako Sergej zaista nije nosio spornu majicu prije dolaska na zabavu, već ju je obukao kasnije. Glumac je srpskim medijima rekao kako je za generala Divjaka prvi put u životu čuo tog jutra, kad se s ekipom filma "Montevideo, bog te video" vozio iz Mostara do Sarajeva.

index.hr
de ga jos malo ukivajte u zvijezde :-) :-)
Post Reply