BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
nellington

#1376 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by nellington »

hz__semir wrote:Šta da vam kažem, igrali se kao Barcelona, je li to OK?, kazao je Tamas i ušao u autobus.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Code: Select all

http://--- SPAM ---/vijesti.aspx?id=25727
Ako ništa, imali smo Hespa na golu :D
Mjesanac

#1377 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Mjesanac »

libertyBiH

#1378 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by libertyBiH »

Bosna je dobila svog Geretha Bale a to je SEMIR LULIC i od sada samo dresove sa njegovim imenom kupujem.... :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
zecko_kupuz

#1379 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by zecko_kupuz »

libertyBiH wrote:Bosna je dobila svog Geretha Bale a to je SEMIR LULIC i od sada samo dresove sa njegovim imenom kupujem.... :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Pa majka mu stara, izgovori čovjeku ime kako treba, barem je to zaslužio nakon sinoćnje partije. :lol: ;-)
dek

#1380 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by dek »

:lol: :lol: :lol:
pirmin

#1381 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by pirmin »

leviatan wrote:

Evo kulture sa Balkana u svom pravom svjetlu
Najiskrenije se nadam da su majmunu polomili sve i jedno rebro. :x :x
Nema mi nista gore nego kad onako, u stilu najvece picke, baci baklju medju raju i
tamo, nedaj boze, pogodi neko dijete.
Jaaooo al`bih ga gazio. :x :x
kamen spoticanja

#1382 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by kamen spoticanja »

pirmin wrote:
leviatan wrote:

Nema mi nista gore nego kad onako, u stilu najvece picke, baci baklju medju raju i
bas sumnjas da nisu :-)
libertyBiH

#1383 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by libertyBiH »

zecko_kupuz wrote:
libertyBiH wrote:Bosna je dobila svog Geretha Bale a to je SENAD LULIC i od sada samo dresove sa njegovim imenom kupujem.... :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Pa majka mu stara, izgovori čovjeku ime kako treba, barem je to zaslužio nakon sinoćnje partije. :lol: ;-)
romanovero

#1384 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by romanovero »

madner wrote:Bosnian march on :D
8-)
Mustang1

#1385 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Mustang1 »

Ima li ko link za download utakmice..Moze i samo drugo poluvrijeme..Ono sto je neko par stranica unazad postavio Rumun mani se Rumuna :D :lol: Il nas ili ako ne onda moze i arap :D
kamen spoticanja

#1386 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

od jucerasnje utakmice i kapitenovih dobijenih zracnih duela mi se vrti ovaj tekst nase novinarske velicine avde avdica o emiru spahicu...i nije mi bilo mrsko da ga nadjem...cisto da avdi izvadim maslo
Prenosimo interesantan osvrt novinara portala Zurnal.info Avde Avdića na situaciju u i oko nogomente reprezantacije BiH. Ostavljamo našim čitaocima na volju da procijene da li je i koliko autor teksta u pravu

"Ne razumijem se u nogometnu taktiku. Teško shvatam razlike u formacijama. Ali volim nogomet. Volim i fudbal. Fudbalsku reprezentaciju BiH ne volim. Obožavam je. Od 6. novembra 1996. godine, kada smo pobijedili Talijane, na TV-u nikad nisam gledao domaću utakmicu reprezentacije BiH. Uvijek sam bio na stadionu. Gledao Čehe, i Francuze, i Špance, i Luksemburžane. I Farske Otoke. Nisam u Zenicu i na Koševo išao da bih vidio Nedveda, Benzemu, Raula, Iniestu. Nisam išao ni da bih gledao Farane koji su uzeli godišnji odmor na redovnom poslu da bi odigrali kvalifikacijsku utakmicu. Išao sam da gledam one za koje sam mislio da vole reprezentaciju BiH više od mene. I više od one nane iz Bosanskog Petrovca koja živi u Australiji i ne propušta nijednu utakmicu onih za koje misli da su ponos nacije.

NIKAD VIŠE

Moram ovo napisati, mada mi se ne piše. Moram napisati zbog svih onih koji ih doživljavaju kao heroje. Zbog onih koji dođu iz Amerike da na stadionu otpjevaju „Jedna si jedina“. Zbog onih koji od svojih usta odvajaju da bi došli i dali podršku onima koji je ne zaslužuju.

Ja više u Zenicu neću ići. Ni na Koševu mu više neće biti. Nek neko drugi sjedne na moje mjesto i gleda Emira Spahića kako na terenu udara ćuške našim reprezantativcima (pogledajte snimak utakmice Njemačka- BiH, Pjanić). Neka neko drugi ustaje i aplaudira „našem kapitenu“ kada „požrtvovano ukliže“ protivničkom igraču u noge. Neka neko drugi vjeruje u njegovu priču da je „hrabro srce“.

„Begović nas je izdao“, vrišti Spahić sa naslovnice jednih novina.

Nekad bih, možda, povjerovao u ovo. Nekada, kada nisam znao ko je Emir Spahić.

Imao sam priliku biti sa reprezentacijom dva puta. Imao sam priliku vidjeti atmosferu u avionu. Imao sam priliku vidjeti treninge. I vidjeti razgovore sa menadžerima.

Emir Spahić je apsolutni vladar Nogometnog saveza BiH. I niko mu se ne smije suprostaviti. Ni novinari, niti igrači. Emir Spahić ima pravo da tuče, da pljuje, da prijeti. Da ucjenjuje. Znam, mislite da pretjerujem.

Ali, evo, konkretnih dokaza. Emir Spahić je šamarao trojicu novinara koji nisu napisali tekst koji njemu odgovara. Znam imena tih kolega. I znam da te kolege iz Avaza i BH Radija nikad neće potvrditi ovu priču. Boje se. Boje se Emirovih drugova - Nasera Orića i Elvisa Keljmendija.

UCJENE I DRUGOVI

Nikad ni Munib Ušanović neće potvrditi da ga je Spahić ucjenjivao. Nikad neće potvrditi ni da mu je u avionu za Portugal rekao – „Munja, ja ti čuvam glavu!“

Ni Safet Sušić neće potvrditi da ga kapiten ucjenjuje. Nikad neće priznati da je kaznio Asmira Begovića samo zato što je to od njega tražio – Emir Spahić. Pa, zaboga, zašto je Begović izdajica, a Edin Džeko nije? Zašto, ako je o Asmir igrao važnu ligašku utakmicu kao što je igrao i Edin? E, pa zato, što je Džeko najbolji kapitenov drug.

Ili, recimo, zašto je „Begović izdao kolege“, a to isto nije učinio Senijad Ibričić? Asmir je, rekosmo, igrao ligašku utakmicu, a političar Ibro je igrao revijalnu. I opet je Asmir izdajica? Zašto? E, zato što Asmir nije kapitenov drug, kao što je to Ibro. Koji je, čudna li čuda, potpisao za moskovski Lokomotiv. Da, da, to je onaj klub u kojem je igrao kapiten Emir Spahić sve dok nije bio optužen za namještanje utakmica.

I nije ovo sve. Asmir je izdajica naroda svoga zato što je konkurencija kapitenovom drugu Kenanu Hasagiću. I zato Kenu niko ne smije da dira. On je uvijek prvi golman. Bez obzira na to što brani u izvjesnom Istanbul BB klubu. Bez obzira na to što brani u lošijoj, mnogo lošijoj ligi od one u kojoj brani Begović Asmir. Nelogično? Ali možda ove nelogičnosti opravdava jedna logičnost. I Hasagić je, kao i Spahić, bio optužen za namještanje utakmica.

E, sada, da ne bude zabune, ne šefuje Spahić samo Papetu Sušiću. I za Ćirina vakta Emir je bio „selektor, sekretar, kapiten, predsjednik, izvršni direktor, menadžer...“

Sjetiti ćete se kako je Miralem Pjanić morao grijati klupu dok je kapitenov drug Ibro uvijek igrao? Sjetit ćete se kako je Nadarević uvijek bio šikaniran, kako Emir Spahić slučajno ne bi bio rezerva. Sjetit ćete se kako je i Nemanja Supić, tadašnji drugi golman Javora iz Ivanjice, imao prednost na golu u odnosu na „izdajicu Begovića“. Sjetit ćete se da je Supićev menadžer bio Miro Blažević, sin Ćirin. I sjetit ćete se da je kapiten kasnio na pripreme, jer je, sa Supićem, morao ići na mevlud u Gacko.

E, zbog ovoga, i još puno toga što nisam imao snage napisati, 26. marta neću ići u Zenicu. Ali to je, svakako, nebitno. Bitno je da BiH pobijedi."
Gandalf

#1387 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Gandalf »

pirmin wrote:
leviatan wrote:

Bio sam na balkonu obližnjeg solitera i direktno gledao sjever - i da gazili su ga :mrgreen: i još par hajvana sa bacačem baklje :thumbup:
BSn

#1388 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by BSn »

7 Rumuna je u policijskoj stanici iskesiralo po 300 KM kazne zbog divljanja, nakon cega su pusteni. ;)
Mustang1

#1389 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Mustang1 »

Zar nije 300 € ?
BSn

#1390 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by BSn »

Havaz kaze KM.
kamen spoticanja

#1391 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Bubalo1 wrote:Zar nije 300 € ?
zabranjeno je placati u eurima :D
BSn

#1392 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by BSn »

kamen spoticanja wrote:
Bubalo1 wrote:Zar nije 300 € ?
zabranjeno je placati u eurima :D

:lol: :lol: :lol:

Kralj! :thumbup: :mrgreen:
Mustang1

#1393 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Mustang1 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ja sinoc cini mi se negdje procitah € .. Svakako nije bitno al eto :D neko je sinoc 7 plata zaradio ako je u € ako je u KM opet 3 dobre plate :D
north

#1394 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by north »

kamen spoticanja wrote:od jucerasnje utakmice i kapitenovih dobijenih zracnih duela mi se vrti ovaj tekst nase novinarske velicine avde avdica o emiru spahicu...i nije mi bilo mrsko da ga nadjem...cisto da avdi izvadim maslo
Prenosimo interesantan osvrt novinara portala Zurnal.info Avde Avdića na situaciju u i oko nogomente reprezantacije BiH. Ostavljamo našim čitaocima na volju da procijene da li je i koliko autor teksta u pravu

"Ne razumijem se u nogometnu taktiku. Teško shvatam razlike u formacijama. Ali volim nogomet. Volim i fudbal. Fudbalsku reprezentaciju BiH ne volim. Obožavam je. Od 6. novembra 1996. godine, kada smo pobijedili Talijane, na TV-u nikad nisam gledao domaću utakmicu reprezentacije BiH. Uvijek sam bio na stadionu. Gledao Čehe, i Francuze, i Špance, i Luksemburžane. I Farske Otoke. Nisam u Zenicu i na Koševo išao da bih vidio Nedveda, Benzemu, Raula, Iniestu. Nisam išao ni da bih gledao Farane koji su uzeli godišnji odmor na redovnom poslu da bi odigrali kvalifikacijsku utakmicu. Išao sam da gledam one za koje sam mislio da vole reprezentaciju BiH više od mene. I više od one nane iz Bosanskog Petrovca koja živi u Australiji i ne propušta nijednu utakmicu onih za koje misli da su ponos nacije.

NIKAD VIŠE

Moram ovo napisati, mada mi se ne piše. Moram napisati zbog svih onih koji ih doživljavaju kao heroje. Zbog onih koji dođu iz Amerike da na stadionu otpjevaju „Jedna si jedina“. Zbog onih koji od svojih usta odvajaju da bi došli i dali podršku onima koji je ne zaslužuju.

Ja više u Zenicu neću ići. Ni na Koševu mu više neće biti. Nek neko drugi sjedne na moje mjesto i gleda Emira Spahića kako na terenu udara ćuške našim reprezantativcima (pogledajte snimak utakmice Njemačka- BiH, Pjanić). Neka neko drugi ustaje i aplaudira „našem kapitenu“ kada „požrtvovano ukliže“ protivničkom igraču u noge. Neka neko drugi vjeruje u njegovu priču da je „hrabro srce“.

„Begović nas je izdao“, vrišti Spahić sa naslovnice jednih novina.

Nekad bih, možda, povjerovao u ovo. Nekada, kada nisam znao ko je Emir Spahić.

Imao sam priliku biti sa reprezentacijom dva puta. Imao sam priliku vidjeti atmosferu u avionu. Imao sam priliku vidjeti treninge. I vidjeti razgovore sa menadžerima.

Emir Spahić je apsolutni vladar Nogometnog saveza BiH. I niko mu se ne smije suprostaviti. Ni novinari, niti igrači. Emir Spahić ima pravo da tuče, da pljuje, da prijeti. Da ucjenjuje. Znam, mislite da pretjerujem.

Ali, evo, konkretnih dokaza. Emir Spahić je šamarao trojicu novinara koji nisu napisali tekst koji njemu odgovara. Znam imena tih kolega. I znam da te kolege iz Avaza i BH Radija nikad neće potvrditi ovu priču. Boje se. Boje se Emirovih drugova - Nasera Orića i Elvisa Keljmendija.

UCJENE I DRUGOVI

Nikad ni Munib Ušanović neće potvrditi da ga je Spahić ucjenjivao. Nikad neće potvrditi ni da mu je u avionu za Portugal rekao – „Munja, ja ti čuvam glavu!“

Ni Safet Sušić neće potvrditi da ga kapiten ucjenjuje. Nikad neće priznati da je kaznio Asmira Begovića samo zato što je to od njega tražio – Emir Spahić. Pa, zaboga, zašto je Begović izdajica, a Edin Džeko nije? Zašto, ako je o Asmir igrao važnu ligašku utakmicu kao što je igrao i Edin? E, pa zato, što je Džeko najbolji kapitenov drug.

Ili, recimo, zašto je „Begović izdao kolege“, a to isto nije učinio Senijad Ibričić? Asmir je, rekosmo, igrao ligašku utakmicu, a političar Ibro je igrao revijalnu. I opet je Asmir izdajica? Zašto? E, zato što Asmir nije kapitenov drug, kao što je to Ibro. Koji je, čudna li čuda, potpisao za moskovski Lokomotiv. Da, da, to je onaj klub u kojem je igrao kapiten Emir Spahić sve dok nije bio optužen za namještanje utakmica.

I nije ovo sve. Asmir je izdajica naroda svoga zato što je konkurencija kapitenovom drugu Kenanu Hasagiću. I zato Kenu niko ne smije da dira. On je uvijek prvi golman. Bez obzira na to što brani u izvjesnom Istanbul BB klubu. Bez obzira na to što brani u lošijoj, mnogo lošijoj ligi od one u kojoj brani Begović Asmir. Nelogično? Ali možda ove nelogičnosti opravdava jedna logičnost. I Hasagić je, kao i Spahić, bio optužen za namještanje utakmica.

E, sada, da ne bude zabune, ne šefuje Spahić samo Papetu Sušiću. I za Ćirina vakta Emir je bio „selektor, sekretar, kapiten, predsjednik, izvršni direktor, menadžer...“

Sjetiti ćete se kako je Miralem Pjanić morao grijati klupu dok je kapitenov drug Ibro uvijek igrao? Sjetit ćete se kako je Nadarević uvijek bio šikaniran, kako Emir Spahić slučajno ne bi bio rezerva. Sjetit ćete se kako je i Nemanja Supić, tadašnji drugi golman Javora iz Ivanjice, imao prednost na golu u odnosu na „izdajicu Begovića“. Sjetit ćete se da je Supićev menadžer bio Miro Blažević, sin Ćirin. I sjetit ćete se da je kapiten kasnio na pripreme, jer je, sa Supićem, morao ići na mevlud u Gacko.

E, zbog ovoga, i još puno toga što nisam imao snage napisati, 26. marta neću ići u Zenicu. Ali to je, svakako, nebitno. Bitno je da BiH pobijedi."
Nema nam druge nego vjerovati čuvenom Avdi Avdiću i prestati gledati repku.....Kakav je ovo idiotluk? Mogu donekle vjerovati da je Spahić "bog i batina", ali u pozitivnom smislu riječi, pa kapiten je majka mu stara.....mora neko biti lider, opet u pozitivnom smislu riječi......ali da šamara novinare i da niko od tih novinara ne izađe u javnost i tako nešto potvrdi, ali zaboga Avdo je to rekao, mora mu se vjerovati :roll:

Lično poznajem Emira još od 1995 godine i činjenica je da je nekako uvijek htio biti u centru pažnje i nametljiv, ali ovo što ovaj sere je stvarno nebuloza i kad nešto ovako delegat priča onda neke predoči konkretne dokaze da mu se vjeruje....
pirmin

#1395 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by pirmin »

north wrote: Nema nam druge nego vjerovati čuvenom Avdi Avdiću i prestati gledati repku.....Kakav je ovo idiotluk? Mogu donekle vjerovati da je Spahić "bog i batina", ali u pozitivnom smislu riječi, pa kapiten je majka mu stara.....mora neko biti lider, opet u pozitivnom smislu riječi......ali da šamara novinare i da niko od tih novinara ne izađe u javnost i tako nešto potvrdi, ali zaboga Avdo je to rekao, mora mu se vjerovati :roll:

Lično poznajem Emira još od 1995 godine i činjenica je da je nekako uvijek htio biti u centru pažnje i nametljiv, ali ovo što ovaj sere je stvarno nebuloza i kad nešto ovako delegat priča onda neke predoči konkretne dokaze da mu se vjeruje....
Ovaj tekst jeste krajnje subjektivno sklepan ali djelic istine vjerovatno ima u cijeloj prici.
Previse se kurci "kapiten" samarajuci manje od sebe, kao da vuce neke komplekse sa sobom.
Mnogo mi je pao u ocima kad je krenuo na onog pjetlica Marina samo zato sto ga je ovaj izblamirao do jaja
a jos gore i onda kad je Miralema klepio iza usiju.
kamen spoticanja

#1396 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

de ba avdo avdic i dokazi i argumenti :-) klasicno udbaski...red spahica,red keljmendija,red njegove ljubavi prema drzavi :roll: :roll:
a vala ja da bubrege i srce ostavljam onako na terenu vjerovatno bi i susica namarisao kad bi sta ukakio :D
north

#1397 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by north »

pirmin wrote:
north wrote: Nema nam druge nego vjerovati čuvenom Avdi Avdiću i prestati gledati repku.....Kakav je ovo idiotluk? Mogu donekle vjerovati da je Spahić "bog i batina", ali u pozitivnom smislu riječi, pa kapiten je majka mu stara.....mora neko biti lider, opet u pozitivnom smislu riječi......ali da šamara novinare i da niko od tih novinara ne izađe u javnost i tako nešto potvrdi, ali zaboga Avdo je to rekao, mora mu se vjerovati :roll:

Ovaj tekst jeste krajnje subjektivno sklepan ali djelic istine vjerovatno ima u cijeloj prici.
Previse se kurci "kapiten" samarajuci manje od sebe, kao da vuce neke komplekse sa sobom.
Mnogo mi je pao u ocima kad je krenuo na onog pjetlica Marina samo zato sto ga je ovaj izblamirao do jaja
a jos gore i onda kad je Miralema klepio iza usiju.
Bolje da se kurči, ali da gine za dres, nego da bude fino mamino dijete koje će se šetati po terenu...meni takvi ne trebaju, takvi neka se ufate nauke i fakulteta.......dok god Spahič prolijeva litre znoja na svakoj utakmici, i sjećam se da je bukvakno sa jednom nogom čini mi se igrao na jednoj utakmici u prošlim kvalifikacijama, ja mu lično nemam šta prigovoriti....galamiti se na terenu mora na saigrače kad za to ima razloga...to ima u svakoj ozbiljnijoj ekipi.....o evetualnim stvarima van utakmice ne mogu pričati jer o tome ništa ne znam, ali ko god takvo nešto priča mora za to iznijeti konkretne dokaze.....
Tarik19

#1398 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Tarik19 »

A svi znamo da nasim novinarima maltene uvijek fali konkretnih dokaza pogotovo kada pocnu blatiti jednog igraca ili cak selektora.
Logovan

#1399 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Logovan »

Jaooo Avde Avdića što se prospa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Napiši nam još koju da se nasmijemo, molim te :D :D :lol: :lol: :lol: Eeeeee mati mila kako samo glup čovjek to je za nepovjerovat :roll: :roll:

.......Emir Spahić je apsolutni vladar Nogometnog saveza BiH. I niko mu se ne smije suprostaviti. Ni novinari, niti igrači. Emir Spahić ima pravo da tuče, da pljuje, da prijeti. Da ucjenjuje. Znam, mislite da pretjerujem......Da dragi Avdiću, pretjerujete i to pravo

........Ali, evo, konkretnih dokaza. Emir Spahić je šamarao trojicu novinara koji nisu napisali tekst koji njemu odgovara. Znam imena tih kolega. I znam da te kolege iz Avaza i BH Radija nikad neće potvrditi ovu priču. Boje se. Boje se Emirovih drugova - Nasera Orića i Elvisa Keljmendija........Ovo mi je najbolji dio :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja novinara i govana :run:
madner

#1400 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by madner »

kamen spoticanja wrote:od jucerasnje utakmice i kapitenovih dobijenih zracnih duela mi se vrti ovaj tekst nase novinarske velicine avde avdica o emiru spahicu...i nije mi bilo mrsko da ga nadjem...cisto da avdi izvadim maslo
Ne kontam, nije rekao da Spahic ne igra kao lav kad igra. :roll:

Ovo je razlog zasto se na Begovicu lome koplja, dok drugi koji su uradili isto prolaze puno bolje. I to dok za te druge imamo puno bolje zamjene. Zar mislis da je onakav Keno bolji golman od Asmira? :roll:
Locked