kad sam bio mali
- Jeff Bingham
#1377 Re: kad sam bio mali
kontam neka baba, pa reko kakve rupe na gacama babe imaju 
-
Mariella
#1378 Re: kad sam bio mali
Isto!Jeff Bingham wrote:kontam neka baba, pa reko kakve rupe na gacama babe imaju
- CoCoBryce
#1379 Re: kad sam bio mali
kad sam bio mali mislio sam da su svi ljudi kojima su izrazhajne vene na rukama narkomani lolol
kad bi dobio kakvu igrachku prvo sto je bilo je da je otvorim i vidim sta je unutra
vishe svog zhivota sam proveo na drvetu neg na zemlji mati i dan danas zna rech kad bi me trazhila prvo na drvo gleda onda na zemlju
lagali su mi da kad zavrsis skolu da dobijesh kovcheg blaga i ona vrata od trafoa u skolama ono zeljezna neka sporedna vazda sam pitao jel onde drzhe blago
kad nisam slusho prichali su mi da su me nashli u kanti da su me kupili od cigana i da che me vratit istim ako ne dodjem sebi
kad sam bio mali vazda su me pitali kad se sakupe chija je chuna i ja onda kazhem chija je ko me pita onda oni ostali podju negodovat pa njima ostale djelove tjela moram djelit lolol
vazda sam pjenio kad mi kazhu dedini jarani da mi dedo nevalja za govana a ja iz petnih zhila VALJAAAAAA lolol isto tako kad mi kazu dedo ti kusav a ja podjem NIJEEEEEEE lolol
kad bi dobio kakvu igrachku prvo sto je bilo je da je otvorim i vidim sta je unutra
vishe svog zhivota sam proveo na drvetu neg na zemlji mati i dan danas zna rech kad bi me trazhila prvo na drvo gleda onda na zemlju
lagali su mi da kad zavrsis skolu da dobijesh kovcheg blaga i ona vrata od trafoa u skolama ono zeljezna neka sporedna vazda sam pitao jel onde drzhe blago
kad nisam slusho prichali su mi da su me nashli u kanti da su me kupili od cigana i da che me vratit istim ako ne dodjem sebi
kad sam bio mali vazda su me pitali kad se sakupe chija je chuna i ja onda kazhem chija je ko me pita onda oni ostali podju negodovat pa njima ostale djelove tjela moram djelit lolol
vazda sam pjenio kad mi kazhu dedini jarani da mi dedo nevalja za govana a ja iz petnih zhila VALJAAAAAA lolol isto tako kad mi kazu dedo ti kusav a ja podjem NIJEEEEEEE lolol
- amy-ra
#1380 Re: kad sam bio mali
hahahahah.. a meni su govorili: znas li ti da je Faruk (rođak) toliko opasan da je krvav ispod kože 
- CoCoBryce
#1381 Re: kad sam bio mali
amy-ra wrote:hahahahah.. a meni su govorili: znas li ti da je Faruk (rođak) toliko opasan da je krvav ispod kože
lololol joj ba i kako su me tjerali i navlachili da jedem podjele mi hranu u zalogaje i ko ovaj zalogaj je tetkina zgrada ovaj je majkina ova je dajdjina i koju ne pojedem taj che se chlan familije ko naljutit lolol
i strashili su me sa simom mrakom imali komsiju simo mrak ga zvali alkos jedan stari i vazda ko ne slusha u mahali simo je bio glavno prepadalo
- alibaba_i_30_godina
#1382 Re: kad sam bio mali
Kad sam bio mali, tacnije sa otprilike 3 godine, prepjesacio sam cijelu veliku aleja, od kocija pa do vrela Bosne. I dan danas se moji cude kako sam to mogao uraditi ... inace, mnogi su mislili da cu biti dobar atlet, niko me nije mogao stici. 
- CoCoBryce
#1383 Re: kad sam bio mali
umal ne zaboravi traume sam imo od chele lutke sestrine nakon sto sam pogledo onaj horor chucky ma i dan danas ja nemrem te lutke ocima pogledat jednostavno mi je sva shuveli 
- sheilak
#1384 Re: kad sam bio mali
CoCoBryce wrote:vazda sam pjenio kad mi kazhu dedini jarani da mi dedo nevalja za govana a ja iz petnih zhila VALJAAAAAA lolol
- Not My Idea
#1385 Re: kad sam bio mali
a meni vazda oci sijale i srce igralo kad mi dido kaze da mi je kupio sarenu laz

- CoCoBryce
#1386 Re: kad sam bio mali
hahahah il kad kazhu hajmo fatat zjale vazda sam konto kakva je to zhivotinjica 
- Mannequin
#1387 Re: kad sam bio mali
CoCoBryce wrote:umal ne zaboravi traume sam imo od chele lutke sestrine nakon sto sam pogledo onaj horor chucky ma i dan danas ja nemrem te lutke ocima pogledat jednostavno mi je sva shuveli
+1
- sheilak
#1388 Re: kad sam bio mali
Je li jos neko imao traume od Djeda Mraza?
Meni su pricali da sam pri prvom susretu s Djedom Mrazom prvo zabezeknuto gledala u njega, onda se okrenula prema mami i tati sa WT...-izrazom na licu, a onda...vrisak, koprcanje, panika, itd.
Moram reci da se toga ne sjecam jer se nisam svjesno bojala Djeda Mraza, znala sam ko se svake godine preoblacio u njega
. Ali postoji exhibit A-slika, na kojoj vristim, a Djed Mraz me smiruje.
Imala sam nepunu godinu.
Meni su pricali da sam pri prvom susretu s Djedom Mrazom prvo zabezeknuto gledala u njega, onda se okrenula prema mami i tati sa WT...-izrazom na licu, a onda...vrisak, koprcanje, panika, itd.
- Michun
#1389 Re: kad sam bio mali
poguzija se nije bojala djeda mraza jer je znala da u paketu ima cokolade
na svim slikama osmjeh od uha do uha
na svim slikama osmjeh od uha do uha
- VenomousV
#1390 Re: kad sam bio mali
ima jedna slika ja sa deda mrazom, uplakana, tj taman prestala plakat. mama je do neki dan bila ubjedjena da sam plakala jer sam se bojala cike dok joj nisam objasnila 
naime, cekali smo u redu i ja sam upratila kako dijele paketice i skontala koji ce biti moj kad dodjem na red, zapikala paketic
medjutim uvalio se neki mali i on dobio taj paketic... zato sam ja plakala

naime, cekali smo u redu i ja sam upratila kako dijele paketice i skontala koji ce biti moj kad dodjem na red, zapikala paketic
medjutim uvalio se neki mali i on dobio taj paketic... zato sam ja plakala
- alibaba_i_30_godina
#1391 Re: kad sam bio mali
VenomousV wrote:ima jedna slika ja sa deda mrazom, uplakana, tj taman prestala plakat. mama je do neki dan bila ubjedjena da sam plakala jer sam se bojala cike dok joj nisam objasnila
medjutim uvalio se neki mali i on dobio taj paketic... zato sam ja plakala![]()
![]()
I ja sam jednom bio u slicnoj situaciji, samo sto sam ja i dobio na kraju ono sto sam htio.
A kad spominjete slike sa Djeda Mrazom, ja nemam vise nijednu.
- VenomousV
#1392 Re: kad sam bio mali
ovo je forum ukakio 
- smurf
#1393 Re: kad sam bio mali
Bas traumu i nisam imao ali mu se nisam ni nesto pretjerano radovao... Postavio sam ne'dje sliku, moram je potraziti
Veca mi je trauma bio Skaka (rahmetli)
Veca mi je trauma bio Skaka (rahmetli)
-
Zoya
#1394 Re: kad sam bio mali
Meni celo
Nama je jednom dosao djeda mraz u kuci, posto sam najmladja, mene su pustili da vrata otvorim, kako sam otvorila, tako sam ih i zatvorila, tresnula sam djeda mraza pravo u lice i pocela da vristim
Kanije sam zagledala kroz prozor gdje su mu kocije sa irvasom i kako ih nisam vidjela, mislila sam da je dosao taksijem (jer su u blizini moje zgrade bili taksisti).
Nama je jednom dosao djeda mraz u kuci, posto sam najmladja, mene su pustili da vrata otvorim, kako sam otvorila, tako sam ih i zatvorila, tresnula sam djeda mraza pravo u lice i pocela da vristim
- dječak sa šibicama
#1395 Re: kad sam bio mali
Mene su jedva posadili u krilo.sheilak wrote:Je li jos neko imao traume od Djeda Mraza?![]()
Dosao nam u obdaniste, i sva djeca veselo uskacu u krilo, samo ja bjezim ka izlazu
Na kraju... imam sliku, djed mraz se preznojio od hvatanja djeteta, a dijete gleda u izlazna vrata.
A Skaka, bozemesacuvaj.... mi djeca kad vidimo crnog mercedesa, bjezimo kuci uz panicno "eto Skake"
-
Mr. Brightside
#1396 Re: kad sam bio mali
kad sam bio mali, djed mraz je vec bio u penziji 
- VenomousV
#1397 Re: kad sam bio mali
reko, djecace, fkt previse informacija

-
suncandan
#1398 Re: kad sam bio mali
Carlitooooooooooooooo
kad sam bila mala svi su mislili da sam luda a ja sam cekala da porastem da im to pokazem

kad sam bila mala svi su mislili da sam luda a ja sam cekala da porastem da im to pokazem
- 6.april
#1399 Re: kad sam bio mali
Ja sam se bojala jedne stare žene koja je saljevala strave.
Povezivala sam je sa vješticama.
Povezivala sam je sa vješticama.
- sheilak
#1400 Re: kad sam bio mali
Nama zamalo Bozic Batu uvedosearmin.i.am wrote:kad sam bio mali, djed mraz je vec bio u penziji