Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Drug mi kupio Golf 6 2012 1.6 tdi . Žali se na bijeli dim iz auspuha, vodio auto majstoru prvo mislili da turbina nije otišla, međutim nije. Sad navodno dpf otisao ali ne izbacuje gresku za dpf?
Moje pitanje moze li dpf otići a da ne izbacuje grešku za isti?
Drugo zašto bi bio bijeli dim kad ode dpf? Po meni negdje mu sagorijeva ulje.
Drug mi kupio Golf 6 2012 1.6 tdi . Žali se na bijeli dim iz auspuha, vodio auto majstoru prvo mislili da turbina nije otišla, međutim nije. Sad navodno dpf otisao ali ne izbacuje gresku za dpf?
Moje pitanje moze li dpf otići a da ne izbacuje grešku za isti?
Drugo zašto bi bio bijeli dim kad ode dpf? Po meni negdje mu sagorijeva ulje.
Imate li neki savjet?
Kod mene prije 10 - ak godina Ford izbacivao bijeli dim.
Problem bio nekakva pumpa koja je bila okrenuta - 10%
Vratio je na nulu, i prestalo dimiti. Čak se i ubrzanje auta, nakon toga povećalo.
Seawolf wrote: ↑12/07/2020 13:18
Pa nije Zelengora u Hercegovini ....
mene nisu tako učili čim prođeš sijerču poslije dobrog polja i izađeš na plato došao si u kamen, ne znam prošao sam tu 100 puta, tjentište nije, ali ova ovamo strana prema kalinoviku ide pod hercegovnu zajedno sa zelengorom... https://hr.wikipedia.org/wiki/Zelengora
Zelengora je planina u sjeveroistočnoj Hercegovini, BiH
mene nisu tako učili čim prođeš sijerču poslije dobrog polja i izađeš na plato došao si u kamen, ne znam prošao sam tu 100 puta, tjentište nije, ali ova ovamo strana prema kalinoviku ide pod hercegovnu zajedno sa zelengorom... https://hr.wikipedia.org/wiki/Zelengora
Eh, u ovom članku sa hrvatske wikipedije, koji si citirao i na koji si stavio link, piše i da je prašuma Perućica na Zelengori (a nalazi se sa suprotne strane rijeke Sutjeske), tako da se ne bih pouzdao u informacije iz tog članka.
U svakom slučaju, najsjevernije planine u tom dijelu Hercegovine su Lebršnik i Crvanj, a obje su južno, odnosno jugozapadno od Zelengore.
Tako da, bez obzira što sam Hercegovac, ipak ostajem pri tvrdnji da je Zelengora u Bosni.
Eh, u ovom članku sa hrvatske wikipedije, koji si citirao i na koji si stavio link, piše i da je prašuma Perućica na Zelengori (a nalazi se sa suprotne strane rijeke Sutjeske), tako da se ne bih pouzdao u informacije iz tog članka.
U svakom slučaju, najsjevernije planine u tom dijelu Hercegovine su Lebršnik i Crvanj, a obje su južno, odnosno jugozapadno od Zelengore.
Tako da, bez obzira što sam Hercegovac, ipak ostajem pri tvrdnji da je Zelengora u Bosni.
tako nekako, ovaj dio kažu da je tačno granica između Bosne i Hercegovine, mada opet kažem, onako kako sam čuo od ljudi koji su iz tog kraja, ovo je granica mada nikad nisam išao ovom stranom sa tjentišta na zelengoru nego sa ove strane od kalinovika/lelije, pa tako mislim