Ti si uvijek dobro dosla.mogu i ja s vama...ja cu pit caj, necete ni primjetit da sam tu, trenutno nista ne pricam, ali eto neka vas, ja ne volim da pijem sama
Svi cemo zajedno da pijuckamo, i sutimo.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ti si uvijek dobro dosla.mogu i ja s vama...ja cu pit caj, necete ni primjetit da sam tu, trenutno nista ne pricam, ali eto neka vas, ja ne volim da pijem sama
to bi bila baš ono umjetnička kafa...ne znam u koji pravac bi je mogli svrstati...nadrealizam, impresionizam, ..............šizofrenizamEleonora wrote:Ti si uvijek dobro dosla.mogu i ja s vama...ja cu pit caj, necete ni primjetit da sam tu, trenutno nista ne pricam, ali eto neka vas, ja ne volim da pijem sama
![]()
Svi cemo zajedno da pijuckamo, i sutimo.![]()
Nemoj mi majke ti umjetnikaAC_grom_DC wrote:to bi bila baš ono umjetnička kafa...ne znam u koji pravac bi je mogli svrstati...nadrealizam, impresionizam, ..............šizofrenizamEleonora wrote:Ti si uvijek dobro dosla.mogu i ja s vama...ja cu pit caj, necete ni primjetit da sam tu, trenutno nista ne pricam, ali eto neka vas, ja ne volim da pijem sama
![]()
![]()
![]()
![]()
e hoću, hoću ...e baš baš hoću.....Eleonora wrote: to bi bila baš ono umjetnička kafa...ne znam u koji pravac bi je mogli svrstati...nadrealizam, impresionizam, ..............šizofrenizam![]()
![]()
![]()
Nemoj mi majke ti umjetnika![]()
Eleonora wrote:Ti si uvijek dobro dosla.mogu i ja s vama...ja cu pit caj, necete ni primjetit da sam tu, trenutno nista ne pricam, ali eto neka vas, ja ne volim da pijem sama
![]()
Ko biva prekipilo ti!ALexis wrote:
E onda psssstsanabe wrote:
GlOOOho bilo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja cekam da navalim, cijela basta se uzmirisalaSarajevski_Marlboro wrote:Upravo sam desetku smazala,može mi se![]()
Dobri ćevapi i na Ilidži..![]()
De ih malo prevrni još da budu reš i onda nemilosrdno zbodiladyblue18 wrote:Ja cekam da navalim, cijela basta se uzmirisalaSarajevski_Marlboro wrote:Upravo sam desetku smazala,može mi se![]()
Dobri ćevapi i na Ilidži..![]()
![]()
fatamorgana wrote:Ko biva prekipilo ti!ALexis wrote:
Ma jesuSarajevski_Marlboro wrote:Nisu legli ćevapi?