Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ako mi ne dodje proizvod ili nije kako je opisano, a prodavac ne odgovara, nece da vrati novac, ja i dalje mogu dobiti novac preko paypalla bez problema??
Nisam jos uzeo ovo sto sam gledao, jos razmisljam. Bio sam zagrijan al ti kazes ''NE''
Jedinije iz USA koji prodaje ovo po ovoj cijeni i najbrza dostava, sve ostale sto sam nasao su iz Kine koji imaju za nijansu bolje rejtinge al im je dostava katastrofa, proizvodi su isti.
Ma kupi bez problema lik ima odlican feedback i bez obzira na par negativnih ocjena. Mozes uvijek vratit lovu preko paypala, pokrenes case u onom okviru 45 dana od dana placanja i gotovo.
Jedinije iz USA koji prodaje ovo po ovoj cijeni i najbrza dostava, sve ostale sto sam nasao su iz Kine koji imaju za nijansu bolje rejtinge al im je dostava katastrofa, proizvodi su isti.
Ma kupi bez problema lik ima odlican feedback i bez obzira na par negativnih ocjena. Mozes uvijek vratit lovu preko paypala, pokrenes case u onom okviru 45 dana od dana placanja i gotovo.
Želim nešto kupiti sa ebay-a ali osoba nema paypal pa me zanima kako funkcioniše plaćanje artikla u banci.Prvenstveno me zanima koliko uzima banka proviziju i gdje ću najjeftinije proći
Zamolio bih na što brži odgovor!!! Naime ja sam novu u kupovini preko e bay i zanima me kako da otkažem kupovinu?? Kupio sam neki artikal, a nisam imao dovoljno na računu i sada me upozorava da otkažem kupovinu. Gdje treba da odem na stranicu da bih to odradio ??? Unaprijed zahvalan
Moli prodavca da poništi tu narudžbu, ako je neko đangrizalo, tjerat će te da platiš i prijavit ebayu i dobit ćeš unpaid item strike koji ako se ponovi blokiraju ti račun.
Pa već me tjera da platim... ali problem je u tome što sam jedan proizvod platio, a drugi sam slučajno htjo platiti. I sada on mi nije poslao još prvi koji sam platio prije 4 dana, a traži kao da platim drugi pa će mi on vratiti pare. Šta da radim??? Hvala još jednom!!!
Gledam baš HP-ove laptope koji ovdje koštaju nekih 1300 KM a možda i više na ebay-u se sa poštarinom mogu naći za nekih 800-900 KM. Eh sad, koliko je sigurno kupiti tako neku malo skuplju stvar? Je li neko kupovao neku skuplju elektronsku stvar? Iako idem na opciju "NEW" opet ne znam koliko je to sigurno novo?? Da li to samo tako napišu ili ne smiju stavljati u rubriku "NEW" dok se ne provjeri je li novo?
Hvala unaprijed na odgovoru!
Možeš biti siguran u novo na eBayu više nego novo kod nas u lokalnoj prodavnici.
Što se tiče skupljih stvari, računaj carinu 10%, pdv 17% na uvećanu vrijednost, carinsko evidentiranje 1%, taksa 10tak KM, špediterske usluge 20-40KM i sl. Tri puta preračunaj sve prije nego naručiš da te glava ne zaboli, a u kvalitet robe ne sumnjaj.
izvrsio odredjenu narudzbu, platio, u medjuvremenu ebay mi salje poruku da je navedeni listing ponisten... prodavac mi salje poruku da je, uprkos ove ebay poruke, on poslao narudzbu... preko paypala mi je poslao tracking number... navodno poslano preko china post, gdje ovaj tracking ne prolazi... da se pouzdam da ce stici, sacekam da prodje 30+ dana, ili da odmah pokrecem case na paypalu?
Thanks for your message and sorry for the inconvenience.
Due to the order was passed 60 days,we need paypal help to do the refund.And the process will be last very long.Do you mind to wait such a long time ?
I advice you to accept a coupon for future order.What's your opinion ?
Kupio sam preko ebaya gerber noz 21.6. iz HK i dosao mi je danas, medjutim kada sam otvorio kovertu nasao sam kutijicu u kojoj bi trebalo da je noz, medjutim pored upustava za koristenje nicega vise nije bilo ... Ne znam kako ali noza nema.. da li neko od vas ne zna mozda u cemu je problem ?? naravno odmah sam poslao poruku posiljaocu da vidim da li on zna u cemu je problem.. hvala vam puno
quarterback wrote:da li posiljka izgleda kao da je otvarana ?
paypalu se mozes zaliti u slucaju da posiljka nije otvarana a item nije dosao
ima selotejp kojim je zalijepljeno moje ime prezime i adresa na komadu papira a iznad se fino vidi nozem kako je otvoreno, i to sto je otvoreno takodjer je prekriveno sad selotejpom ...
zvao sam postu pa su rekli da idem negdje nesto kao da se zalim.. ne znam da li ce mi to sta pomoci... a ovo paypal, je li mogu traziti refund ili ?
Thanks for your message and sorry for the inconvenience.
Due to the order was passed 60 days,we need paypal help to do the refund.And the process will be last very long.Do you mind to wait such a long time ?
I advice you to accept a coupon for future order.What's your opinion ?
Thanks for your message.
After checking,it will take more than a month.
Wish you a nice day.
Zavlace te. Jesi otvorio case na ebay?
Tako su meni jednom neki kinezi poslali poruku kao izvini saljemo novi (kabl za iPhone) ja kao OK. Naravno nikad nije dosao. Sreca pa je 1.50 USD bio ali tako su oderali 2-3 hilj musterija i sta im vise treba.