Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post Reply
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1376 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by plain vanilla »

kamen spoticanja wrote:
Banksy wrote:
wolf07 wrote:
Necu ni da sporim, ni da potvrdjujem ali ovo nista ne dokazuje! Ni Cercil nije bio odlikas, osim toga covjek je kako-tako zavrsio arhitekturu, on kaze sa lakocom sto nije nemoguce. Ni ja nisam bio sjajan u srednjoj skoli a zavrsio sam fakultet i privodim kraju postdiplomski studij.
Koga uopšte briga ko je imao kakav uspjeh u srednjoj školi.
Zamisli koje su to glave, šta im je zanimljivo i šta se pokušava poturiti kao argument ....
utemeljitelj i avaz vole ovakve argumente u politickoj borbi...ocito,to sad postaje standard
naravno
ocjene nisu bitne, vazno je ko ti je babo i gdje imas stelu

koji ce nam skole? ili ocjene ako ne predstavljaju nista?

i ne govori ova svjedodzba nista, Bakir sam kaze sasvim dovoljno
Chisum

#1377 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Chisum »

Mah... potpuno bespotrebna rasprava. Ne znam zasto se svadjate.

Imao on keceve ili bio odlikas, nista ne mijenja... U ratu podrumash, u miru nezajazljivi lopov i piljar bez vizije, kao i ostatak organizovane kriminalne grupe zvane SDA.
Last edited by Chisum on 15/03/2012 14:43, edited 1 time in total.
giovanni galli

#1378 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by giovanni galli »

a kaze i najbolje i najmudrije od svih dosad, nesto je i u genima!!
Ripicipi

#1379 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Ripicipi »

plain vanilla wrote: naravno

Pa eto Lagumdzija ima skole i fakultete pa opet po tebi prica gluposti :?
kamen spoticanja

#1380 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by kamen spoticanja »

plain vanilla wrote: naravno

ovo je argument i o tome bi trebali da pricamo...brate ove price o svjedocanstvima,uspjesima u skoli,komsiluku,duzini chune i slicne budalastine su avazovstina,a ona nam se svima,jel, gadi
kamen spoticanja

#1381 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by kamen spoticanja »

Banksy wrote:
muha_sa wrote:zna li iko jel predsjedavajuci uputio saucešce povodom ove strašne nesrece :?

http://www.sarajevo-x.com/vijesti/svije ... /120314008
Isto sam pomislila ... Komšije jesu.

Jedina smo zemlja koja nije poslala delegaciju na pogreb Vaclava Havela, ne bi bilo ništa novo ...

Dobri smo samo kad treba pružit' ruku za sadaku.
kaze da jeste
http://www.bakirizetbegovic.ba/predsjed ... lbertu-ii/
Avramova

#1382 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Avramova »

Platformas wrote:[#

Sta ocekivati od covjeka koji je u srednjoj imao najvisu ocjenu 3. i to iz fizickog.
Onda je iznenada dosao pameti i lagano zavrsio Arhitektonski fakultet :-)
Lepo su ti ljudi rekli da su svi geniji uglavnom losi u skoli.
Cherchil,Ajnstajn :-D
Steve Jobes ( ako se ne varam) nije ni zavrsio faks, a i u srednjoj skoli bio je
jako los djak. I Tito je bio samo bravar :thumbup:

Cudi me da Izetbegovic nije studirao neke politicke nauke, sociologiju, nego arhitekturu.
Arhitektura je prilicno tezak faks.
plain vanilla

#1383 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by plain vanilla »

ja sam svjedocanstvo Bakirovo postavila ovdje zbog zabave..nema tih petica koje bi meni dokazale njegovu inteligenciju

da nije babin sin, ne bi on dalje od mjesne zajednice dogurao
Opetja033

#1384 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Opetja033 »

plain vanilla wrote:da nije babin sin, ne bi on dalje od mjesne zajednice dogurao
Kakva slucajnost. Ja isto to misljenje imam o Lagumdziji i Mesihovicu.
Avramova

#1385 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Avramova »

plain vanilla wrote:ja sam svjedocanstvo Bakirovo postavila ovdje zbog zabave..nema tih petica koje bi meni dokazale njegovu inteligenciju

da nije babin sin, ne bi on dalje od mjesne zajednice dogurao
Za dobrog politicara nije ni vsiina IQ-a mnogo vazna.
Vazna je pronicljivost, pa i lukavstvo, ali i viozionarstvo.
plain vanilla

#1386 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by plain vanilla »

Opetja033 wrote:
plain vanilla wrote:da nije babin sin, ne bi on dalje od mjesne zajednice dogurao
Kakva slucajnost. Ja isto to misljenje imam o Lagumdziji i Mesihovicu.
pa svako ima pravo na misljenje

ne mislim ja da Lagumdzija nije inteligentan, naprotiv
ali isto tako, dzaba mu..da bi neko bio dobar politicar nije dovoljna samo inteligencija, njega ce ukopati njegov narcisizam i potcjenjivanje ljudi koji su glasali za njega
ali ovo je tema o Bakiru

Doktor :mrgreen: Lagumdzija je na drugoj temi
Co0l

#1387 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Co0l »

Ccc,Vanilla,sluzis se Avazovim metodama,jesi postala mahalusa,sta bi od onako fine i kulturne forumasice :D Mora da je do okoline :P
plain vanilla

#1388 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by plain vanilla »

Co0l wrote:Ccc,Vanilla,sluzis se Avazovim metodama,jesi postala mahalusa,sta bi od onako fine i kulturne forumasice :D Mora da je do okoline :P
mozda sam se zaposlila u Avazu :mrgreen:
Co0l

#1389 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Co0l »

plain vanilla wrote:
Co0l wrote:Ccc,Vanilla,sluzis se Avazovim metodama,jesi postala mahalusa,sta bi od onako fine i kulturne forumasice :D Mora da je do okoline :P
mozda sam se zaposlila u Avazu :mrgreen:
Oduvijek si mi bila sumnjiva! :P
wolf07

#1390 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by wolf07 »

Po stoti put - on nije dobio moj glas na izborima ali postujem volju vecine gradjana BiH... i tacka. Sta sad imam od rasprave tipa jest pametan - nije pametan, babin - nije babin...... Pa nije mu mrtav Alija ostavio ulaznicu u Predsjednistvo BiH, nismo Diznilend ali nemojte od Bosne pravit Siriju kad to nije.
Hemel

#1391 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Hemel »

wolf07 wrote:Po stoti put - on nije dobio moj glas na izborima ali postujem volju vecine gradjana BiH... i tacka. Sta sad imam od rasprave tipa jest pametan - nije pametan, babin - nije babin...... Pa nije mu mrtav Alija ostavio ulaznicu u Predsjednistvo BiH, nismo Diznilend ali nemojte od Bosne pravit Siriju kad to nije.
ma sta se sikiras bez veze i onako nijedan nista ne rade...na stranu simpatije za ovoga ili onoga :oops:
popajic

#1392 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by popajic »

Chisum wrote:Mah... potpuno bespotrebna rasprava. Ne znam zasto se svadjate.

Imao on keceve ili bio odlikas, nista ne mijenja... U ratu podrumash, u miru nezajazljivi lopov i piljar bez vizije, kao i ostatak organizovane kriminalne grupe zvane SDA.
Stvarno ne kontam kakav bi to hirurski zahvat trebalo uraditi da odredjenim grupama dodju iz pozadine u glave ovakve notorne cinjenice o kojima govoris :shock:
Evo se i Tihi zalaze za rekonstrukciju vlade ...pljuje po SDPu , podilazi HDZovcima...SDA izdajnicki olos :oops:
plain vanilla

#1393 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by plain vanilla »

wolf07 wrote:Po stoti put - on nije dobio moj glas na izborima ali postujem volju vecine gradjana BiH... i tacka. Sta sad imam od rasprave tipa jest pametan - nije pametan, babin - nije babin...... Pa nije mu mrtav Alija ostavio ulaznicu u Predsjednistvo BiH, nismo Diznilend ali nemojte od Bosne pravit Siriju kad to nije.
joj, pa ovaj narod je birao i karadzica i abdica, i bakira i radmanovica i imj, i komsica i...
i sta sad treba, nikoga da ne kritikujemo? jah
Skijaš

#1394 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Skijaš »

popajic wrote:
Chisum wrote:Mah... potpuno bespotrebna rasprava. Ne znam zasto se svadjate.

Stvarno ne kontam kakav bi to hirurski zahvat trebalo uraditi da odredjenim grupama dodju iz pozadine u glave ovakve notorne cinjenice o kojima govoris :shock:
Evo se i Tihi zalaze za rekonstrukciju vlade ...pljuje po SDPu , podilazi HDZovcima...SDA izdajnicki olos :oops:
Nema tog scenarija u kojem bi Tihić, Bakir i njihova kamarila bili u poziciji u kojoj jesu, osim u situaciji kada narod osjeća ugroženost. Tako velikosrbi oko sebe mobilišu narod, na tu kartu podijeljenosti (teritorije, naroda) igra i SDA. Bez podijeljenog Mostara, bez podijeljenog naroda, bez podijeljene teritorije, taj će se vampir pretvoriti u pepeo.
Opetja033

#1395 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Opetja033 »

Skijaš wrote:Nema tog scenarija u kojem bi Tihić, Bakir i njihova kamarila bili u poziciji u kojoj jesu, osim u situaciji kada narod osjeća ugroženost. Tako velikosrbi oko sebe mobilišu narod, na tu kartu podijeljenosti (teritorije, naroda) igra i SDA. Bez podijeljenog Mostara, bez podijeljenog naroda, bez podijeljene teritorije, taj će se vampir pretvoriti u pepeo.
Da, bas kao i HDZ u Hrvatskoj. :oops:

Sto volim ove "podrobne analize" koje se na kraju samo svode na necije snove, zelje, bajke.
Chisum

#1396 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Chisum »

Pitam se samo koliko govno mora covjek da proguta pa da pohvali ovu picketinu i podrumasa....

Svaka vam cast.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1397 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by JoseMujica »

Chisum wrote:Pitam se samo koliko govno mora covjek da proguta pa da pohvali ovu picketinu i podrumasa....

Svaka vam cast.
:thumbup:
desni

#1398 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by desni »

Nažalost otac mu jest ostavio ulaznicu u predsjedništvo .99 posto onih kojih su glasali za njega su glasali jer ih je podsjetio na svog oca.On sam je i u načinu govora imitirao svog oca.
_Reds_

#1399 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by _Reds_ »

Chisum wrote:Pitam se samo koliko govno mora covjek da proguta pa da pohvali ovu picketinu i podrumasa....

Svaka vam cast.
Zaboravio si dodati i velikog arhitektu, projektovano nema sta nije, bilstavog CV-ija.

Postovanje rahmetli Aliji, ali ovo sto je ostavio iza sebe, ma najinteligentnija porodica u BiH, sva djeca direktori, predsjednici, zetovi, i snahe isto tako, jednom, rijecju fenomeni.
Intimus

#1400 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Intimus »

plain vanilla wrote:unaprijed se ogradjujem, ne znam je li original, ali ne bi me iznenadilo :mrgreen:

Image

On je učio, trudio se, imao znanje da mu prosjek ocjena bude negdje oko 4.51, ali u ono doba "mraka" nisu mu komunisti dali da bude odlikaš zato što je Musliman... :roll: :oops:
Post Reply