Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
prijavio sam premier na daljinu, odlično fercera samo što me od tad neće da ga j...
imate li kakav sajt/forum za tipove po danima? (može i na PM)
španija sinoć rasplakala mnoge...
Fourier88 wrote:prijavio sam premier na daljinu, odlično fercera samo što me od tad neće da ga j...
superdobitak.com/forum
samo se moraš registrovati da bi mogao pristupiti podforumu dnevni tipovi
Amer moze dobiti, ali mi ne pada na pamet igrati ga po kvoti 1.60. Napisao sam vam sta mislim da prolazi, a Amera cu ostaviti za sutrasnji mec sa Mahutom.
Dok vam ovo pisem iz dvorane, Vazelin napravio brejk.
Arma-Sarma wrote:Amer moze dobiti, ali mi ne pada na pamet igrati ga po kvoti 1.60. Napisao sam vam sta mislim da prolazi, a Amera cu ostaviti za sutrasnji mec sa Mahutom.
Arma-Sarma wrote:Amer moze dobiti, ali mi ne pada na pamet igrati ga po kvoti 1.60. Napisao sam vam sta mislim da prolazi, a Amera cu ostaviti za sutrasnji mec sa Mahutom.
Fourier88 wrote:prijavio sam premier na daljinu, odlično fercera samo što me od tad neće da ga j...
I ja sam isto jucer uplatio 10 KM da vidim kako funkcionise i zadovoljan sam Samo sto sam vec spusio 2 tiketa 2 KM i 3 KM onako uplatio da testiram mogucnosti
Hartberg - A. Lustenau 1 2.40
evo dobar fix za danas samo ne znam u k ojoj se kladionici moze igrati solo 2. liga
jos jedan dobar : Reims - Chateauroux 1 1.95
Raja imam jedno pitanje...
Ja sam se davno nekad registrovao na bet-at-home , ali nikad nisam nista uplatio na racun.
I danas ti meni dodje mail da sam dobio 5 eura bonusa na racun i to bez ikakvih ogranicenja, ono da moram ulatiti nesto ili da moram igrati vece kvote... Odmah odigram na live da ce Mahut uzeti drugi set koji je bio u toku, kvota 1,5 bila...
i tako neke sitnije opklade probam i malo pomalo povecam konto na 15 eura...
Joj jesam otegao post
eh sad pitanje za one koji se klade preko bet at home, kako vrsite isplate?
permanentan wrote:Raja imam jedno pitanje...
Ja sam se davno nekad registrovao na bet-at-home , ali nikad nisam nista uplatio na racun.
I danas ti meni dodje mail da sam dobio 5 eura bonusa na racun i to bez ikakvih ogranicenja, ono da moram ulatiti nesto ili da moram igrati vece kvote... Odmah odigram na live da ce Mahut uzeti drugi set koji je bio u toku, kvota 1,5 bila...
i tako neke sitnije opklade probam i malo pomalo povecam konto na 15 eura...
Joj jesam otegao post
eh sad pitanje za one koji se klade preko bet at home, kako vrsite isplate?
ja igram bet-at-home ali imam racun u austriji u banci pa preko tog racuna isplacujem. a imam jos jedan racun ovdje u bih na bet-at-home i mozes isplatiti preko western union ali ti se ne isplati nikako 15 eur i mozda se i ne moze isplatiti 15 eur na taj nacin. ne znam koje su ti opcije jos ponudjene tamo za isplatu, imas na njihovoj stranici. jesi l' gled'o?
admir_adoo wrote:Hartberg - A. Lustenau 1 2.40
evo dobar fix za danas samo ne znam u k ojoj se kladionici moze igrati solo 2. liga
jos jedan dobar : Reims - Chateauroux 1 1.95
Arma-Sarma wrote:Ja ću sutra odigrati obojicu naših, biće strašne kvote, a realno mogu dobiti jer stvarno odlično igraju a i imaju veliku pomoć sudija.
'ebo li te vazelin on mi sheba lovu juce, jos prvi igrao. Mahmut i Delic uredni. Danas nasi gube