MMA (Mixed Martial Arts)

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Strauss

#1376 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Strauss »

enisss wrote:Kad je Dana stavljao pojas oko Henda...Hendo ga je pitao sta misli on ko je pobijedio..a White mu je odgovorio da on nije sudija....
kaze da su ga obojica u oktagonu pitala.. dana mi je stvarno drag i volim gledati njegove intervuje, blog itd., al ponekad zna biti tako licemjeran da mi se povraca.. hiljadu puta je dao svoje misljenje i bodovao borbu, a sad kao ne zeli.. na post fight pressu i intervjuima poslije su ga pitali, al nije htio da kaze.. a jasno je i zbog cega.. zao mi samo edgara, nije ovo zasluzio..
enisss

#1377 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

Strauss wrote:
enisss wrote:Kad je Dana stavljao pojas oko Henda...Hendo ga je pitao sta misli on ko je pobijedio..a White mu je odgovorio da on nije sudija....
kaze da su ga obojica u oktagonu pitala.. dana mi je stvarno drag i volim gledati njegove intervuje, blog itd., al ponekad zna biti tako licemjeran da mi se povraca.. hiljadu puta je dao svoje misljenje i bodovao borbu, a sad kao ne zeli.. na post fight pressu i intervjuima poslije su ga pitali, al nije htio da kaze.. a jasno je i zbog cega.. zao mi samo edgara, nije ovo zasluzio..
ja sam mislio i u prvom borbi da ce Edgar odnijeti pobjedu...pogotovo sad u ovoj drugoj..stvarno mi nije jasno kako Hendersona toliko vole sudije :)
amra67

#1378 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by amra67 »

Update: nate diaz vs hendo 5 decembra ufc on fox 5 , co event rua vs gustafsson, rory vs bjp.. I sonnen prelazu u 205 kategoriju gdje ga ocekuje griffin 29.12 gdje je jds vs cain glavni mec..
amsal uc

#1379 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by amsal uc »

enisss wrote:
Strauss wrote:
ja sam mislio i u prvom borbi da ce Edgar odnijeti pobjedu...pogotovo sad u ovoj drugoj..stvarno mi nije jasno kako Hendersona toliko vole sudije :)
za mene ni u prvoj, ni u drugoj nema dileme. edgar.. strauss je xd
amsal uc

#1380 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by amsal uc »

amra67 wrote:Update: nate diaz vs hendo 5 decembra ufc on fox 5 , co event rua vs gustafsson, rory vs bjp.. I sonnen prelazu u 205 kategoriju gdje ga ocekuje griffin 29.12 gdje je jds vs cain glavni mec..
2x griffin, 2x machida, jones, hendo, liddell, coleman i vera :-) i sad gustafsson.. pa jebote shoguna malo je reci da ne stede :)
drugodtvogdruga

#1381 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by drugodtvogdruga »

amra67 wrote:sta imas vise se dokazivati??
hahahahahahahaha

lomio ga ko je stigo i pitas sta se ima vise dokazivati? mirko cro cop je u americi svakome bio easy fight, olupina, sad hoce nazad jer je skonto koliko se osramotio, ali ovog puta cemu dat neku djecu, up and comere da ga i oni obrukaju
enisss

#1382 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

drugodtvogdruga wrote:
hahahahahahahaha

lomio ga ko je stigo i pitas sta se ima vise dokazivati? mirko cro cop je u americi svakome bio easy fight, olupina, sad hoce nazad jer je skonto koliko se osramotio, ali ovog puta cemu dat neku djecu, up and comere da ga i oni obrukaju
Image
amra67

#1383 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by amra67 »

drugodtvogdruga wrote:
hahahahahahahaha

trollllllllll ???
Cyrax

#1384 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Cyrax »

Nemojte mu odgovarati molim vas. Glupo je da tema propadne zbog jednog lika. :-)

Nego Sonnen poceo Jonesa da ujeda :D
novi.dan.nova.nafaka

#1385 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by novi.dan.nova.nafaka »

Cyrax wrote:Nemojte mu odgovarati molim vas. Glupo je da tema propadne zbog jednog lika. :-)

Nego Sonnen poceo Jonesa da ujeda :D
Ja mislim da samo Gustafsson ima šanse protiv Jonesa do 205 funti. Hendo mi je drag, ali se bojim da će neslavno završiti. Shogun bi mu mogao parirati, ali nikako da se fizički pripremi kako treba - protiv Vere je izgledao jadno nakon druge runde...
Cyrax

#1386 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Cyrax »

Hendo jedino ima sansi ako mu legne jedna H-bomb na bradu egomanijaka a ostalo je stvar SF-a.
Gustafsson mi je nekako...nejak :? .Mozda se meni cini samo.
Shogun umro poslije druge borbe sa Machidom samo mu nisu javili.

LHW se svela na Gustafssona i Machidu jer, realno, krakonja dok ne ode u tesku nece ovo biti vise interesantno.
amra67

#1387 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by amra67 »

Cyrax wrote:Hendo jedino ima sansi ako mu legne jedna H-bomb na bradu egomanijaka a ostalo je stvar SF-a.

LHW se svela na Gustafssona i Machidu jer, realno, krakonja dok ne ode u tesku nece ovo biti vise interesantno.
moze se desiti da cormier ode u 205 diviziju :D ako cain pobjedi jds a on mira.. mada eventualna pobjeda hende bi sve okrenulo :-)
enisss

#1388 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

amra67 wrote:
Cyrax wrote:Hendo jedino ima sansi ako mu legne jedna H-bomb na bradu egomanijaka a ostalo je stvar SF-a.

moze se desiti da cormier ode u 205 diviziju :D ako cain pobjedi jds a on mira.. mada eventualna pobjeda hende bi sve okrenulo :-)
mozda bi pametnije bilo da se Cain spusti u LHW...naravno..ako izgubi od JDS...jer...treci sansu protiv JDS sigurno nece dobiti....
novi.dan.nova.nafaka

#1389 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by novi.dan.nova.nafaka »

enisss wrote:mozda bi pametnije bilo da se Cain spusti u LHW...naravno..ako izgubi od JDS...jer...treci sansu protiv JDS sigurno nece dobiti....
Pretpostavljaš naravno da Reem neće slomiti JDS-a ? ;-)
bingov buraz

#1390 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by bingov buraz »

amra67 wrote:Update: nate diaz vs hendo 5 decembra ufc on fox 5 , co event rua vs gustafsson, rory vs bjp.. I
Strasan event ako ostane ovako.

Mislim da ce Nate izlostavljati Bena surovo,nicim me nije impresionirao sampion,prirodni velteras a ne moze zavrsiti nikoga u lakoj.

Ceka se Rory da vidimo je li zaista buduci sampion,volio bih da BJ dobije u vjerovatno oprostajnoj borbi.

Meni se ucinilo da Dana govori Hendersonu "no more rematches" ili tako nesto kad mu je stavljao pojas,mozda grijesim.
enisss

#1391 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

novi.dan.nova.nafaka wrote:
enisss wrote:mozda bi pametnije bilo da se Cain spusti u LHW...naravno..ako izgubi od JDS...jer...treci sansu protiv JDS sigurno nece dobiti....
Pretpostavljaš naravno da Reem neće slomiti JDS-a ? ;-)
Overeem je uvijek imao problema protiv brzih udaraca od sebe...vidio si kako je prosao sa Badr Harijem..iako je ovo drugi sport..no ipak mislim da ce jedan od krosea ili aperkata JDS sigurno naci put do njegove brade...a znas i sam kakva je brada Overeema :)
amra67

#1392 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by amra67 »

amra67 wrote:Update: nate diaz vs hendo 5 decembra ufc on fox 5 , co event rua vs gustafsson, rory vs bjp.. I sonnen prelazu u 205 kategoriju gdje ga ocekuje griffin 29.12 gdje je jds vs cain glavni mec..
lauzon vs gray maynard pridodat ufc 155 29.12.2012 izgleda da ce da bude najaci card ove godine

do sada: jds vs cain, rory vs bjp. sonnen vs griffin, lauzon vs maynard... :dance:
UnscarD
Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.

#1393 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by UnscarD »

Odlican card ... doduse daleko je decembar ... moze do tada da bude odustajanja. Prognoza : JDS ponovo, Rory , Sonnen.
amra67

#1394 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by amra67 »

citam ovih dana sonnen vec poceo da pljuje po jon jonesu izgleda da je zapoceo kampanju :D mada on treba prvo 5-6 borbi da odradi sa uspjehom u 205 pa tek onda moze se nadati necemu..
bingov buraz

#1395 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by bingov buraz »

Otresao bi ga koscati ko slinu :mrgreen:
enisss

#1396 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

amra67 wrote:citam ovih dana sonnen vec poceo da pljuje po jon jonesu izgleda da je zapoceo kampanju :D mada on treba prvo 5-6 borbi da odradi sa uspjehom u 205 pa tek onda moze se nadati necemu..
do borbe za titulu...jako je vazno nacin na koji dobijes borbu...nikad se ne zna...mozda cak i nakon 2..ili tri pobjede Sonnen dobije priliku..no...u poluteskoj..njegovo najbolje oruzje..a to je hrvanje..dolazi pod upitnik,jer sad dolaze borci koji su iste tezine kao on..cak su neki i tezi od njega....
opet vidjecemo kako ce proci... :)
UnscarD
Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.

#1397 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by UnscarD »

Sonnen ce biti prosjecan u 205 ... nece nikada dobiti priliku za titulu pod uslovom da kriterij bude rezultat a ne hype koji on sam stvori lajanjem....
muhafuca

#1398 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by muhafuca »

moguca catchweight borba Silve i GSP-a :thumbup:
Anderson Silva vs. Georges St-Pierre? ‘Probably’… if GSP Beats Carlos Condit

“I think if we do the fight with (Anderson Silva) and Georges St-Pierre, it would be at a catchweight; probably like 178 (pounds), something like that,” White said on Tuesday’s edition of the Dave & Mahoney show on X107.5 radio in Las Vegas.

“Georges St-Pierre says he does (want the fight),” he added. “He wants to do it, yeah.”

GSP’s desire is definitely a key to making this fight happen. The welterweight champion has often said that he would have to put on permanent weight to move up and challenge Silva at middleweight; that he didn’t want to be one of the guys that bounces back and forth between weight classes.

A catchweight fight, however, could solve that issue, and leave both belts intact.

Silva’s camp has also been quite vocal lately, saying that there isn’t much left for him at middleweight. They have specifically targeted a super fight with St-Pierre.

So it seems the stars are aligning for this fight to possibly happen; at least, more so than ever before.

When asked if this could be St-Pierre’s next fight if he gets past Carlos Condit at UFC 154 in November, White even went so far to answer, “Probably.”

That’s far from definitive, but it’s the closest the UFC kingpin has ever come to saying the fight was going to actually take place.

“He has got to beat Condit first though,” White added, leaving an out. “That’s a tough fight. Georges has been off for over a year, so we’ll see.”

Code: Select all

http://www.mmaweekly.com/anderson-silva-vs-georges-st-pierre-probably-if-gsp-beats-carlos-condit
Cracked

#1399 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Cracked »

Ovdje Silva mu moze jedino da plasira precizan udarac St-Pierru i mozda zavrsi borbu, ali inace pojest ce ga George. NEce mu dati da ustane a znamo koliko klasa je gorge iznad Sonnena. Medjutim George se dugo nije borio i u slijedecoj borbi protiv Carlosa svasta moze biti.

Sonnen ce biti prosjecan u 205 ... nece nikada dobiti priliku za titulu pod uslovom da kriterij bude rezultat a ne hype koji on sam stvori lajanjem....
Mislim da je hype mnogo bitniji. Pogledaj Brock Lesnera
drugodtvogdruga

#1400 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by drugodtvogdruga »

Cyrax wrote:Nemojte mu odgovarati molim vas. Glupo je da tema propadne zbog jednog lika
ja sam je otvorio bona (admiral), kako se sad osjecas nakon te izjave?. (retoricko pitanje)

Image
slika za enisa

i rekord u ufc-u mu je 4-6, pobjede protiv da ne nabrajam, porazi protiv da ne nabrajam, ovo fakat zasluzuje jos jednu sliku

Image
Post Reply