Ma ima i u ovoj generaciji fini igraca ali djeca su prvi put zajedno.P.S.Ovaj Travancic bas uporan da ga zavucekaranana wrote:Tanka ova nova generacija bez one trojice-cetvorice.
Bilo je u sarajevu oko 3 i po milje. Mozda i 4.
U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- luckylaka
#1376 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
- Artest
#1377 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
zasto retardirani velid ne primjecuje sebicnost ovog zuce, nego se dernja?
mozda jer je, kako rekoh...retardiran
mozda jer je, kako rekoh...retardiran
- Artest
#1378 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
kad centriras loptu na tribinu, to se zove neuigranost by velid retardirani
OK, dosta od mene
OK, dosta od mene
- bachje
#1379 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
ocigledno nemas pojma o fudbalu i igrama mlade reprezentacije. sto argumentujes i citiras kad si ne informisan. zelis nesto da kazes a nidje veze. evo ti gledaj koliko je ljudi bilo protiv njemacke a koliko ih ima sad. i ja sa penzionerima diskutujemluckylaka wrote:Ocito da ti normalna diskusija nije jaca strana a i ja sa djecom diskutujembachje wrote:ovako ti lazi nekom drugom. ocigledno nisi gledao i nisi bio na utakmici pa lupas glupostiluckylaka wrote: Ovako razgovaraj babom kuci a kazem da je u Sa bilo malo vise u odlucujucoj u odnosu na ovu koja nema nikakvo znacenje
poredis 100 ljudi naspram 3000
http://sportsport.ba/galerija/bih---nje ... -21/2747#1
- Mali_Vuk
#1380 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
I evo opet komentariše centaršut od tog istog Ćerimagića. "Odličan centaršut, samo malo prejak"Artest wrote:kad centriras loptu na tribinu, to se zove neuigranost by velid retardirani
OK, dosta od mene
Naši su zaslužili pobjedu, totalno su izdominrali Poljake.
- luckylaka
#1381 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
te]
ovako ti lazi nekom drugom. ocigledno nisi gledao i nisi bio na utakmici pa lupas gluposti[/quote]
Ocito da ti normalna diskusija nije jaca strana a i ja sa djecom diskutujem
[/quote]
ocigledno nemas pojma o fudbalu i igrama mlade reprezentacije. sto argumentujes i citiras kad si ne informisan. zelis nesto da kazes a nidje veze. evo ti gledaj koliko je ljudi bilo protiv njemacke a koliko ih ima sad. i ja sa penzionerima diskutujem
http://sportsport.ba/galerija/bih---nje ... -21/2747#1[/quote]
Dosadan si gledam utakmicu
ovako ti lazi nekom drugom. ocigledno nisi gledao i nisi bio na utakmici pa lupas gluposti[/quote]
Ocito da ti normalna diskusija nije jaca strana a i ja sa djecom diskutujem
ocigledno nemas pojma o fudbalu i igrama mlade reprezentacije. sto argumentujes i citiras kad si ne informisan. zelis nesto da kazes a nidje veze. evo ti gledaj koliko je ljudi bilo protiv njemacke a koliko ih ima sad. i ja sa penzionerima diskutujem
http://sportsport.ba/galerija/bih---nje ... -21/2747#1[/quote]
Dosadan si gledam utakmicu
- veella
#1382 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Jao sta profulasmo i mi i oni....
- Arteta
#1383 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Gledao sam utakmicu od 66.minute i zaljucio sam da su Duljevic i Travancic najbolji u tom periodu.
Ovo je jako talentovana generacija,po meni bolja od prosle.
Ovo je jako talentovana generacija,po meni bolja od prosle.
- Arteta
#1384 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Grahovac je medju losijim igracima,kapitenska traka ide Jagodicu na dusu.
A Kunic nema veze o fudbalu.
Cak i raspalom Borcu ova dvojica su ispodprosjecni igraci.
A Kunic nema veze o fudbalu.
Cak i raspalom Borcu ova dvojica su ispodprosjecni igraci.
- veella
#1385 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Fina utakmica, dobri momci...
Nije lose, a sigurno moze jos bolje...
Nije lose, a sigurno moze jos bolje...
- Mali_Vuk
#1386 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Drugi put malo manje pogađati prečke i stative i to će biti ok
Sve u svemu nije loše ovo što Jagodić radi sa omladincima.
Sve u svemu nije loše ovo što Jagodić radi sa omladincima.
- Partijaner
#1387 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Mali Travancic se istakao u ovom u 2. poluvremenu kao i Cerimagic, samo Trava treba da rijesi malo sa svojom glavom i bice sve udure, imamo finu generaciju bice nesto od ovih momaka.
-
Eborg
#1388 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
I vi se nakakiste pravo, baš ste stručnjaci.
Petrović iz Kozare je bio član ekipe koja je osvojila juniorsko prvenstvo BiH. S obzirom da je Kozara ispala, sada sa 19 godina igra u prvom timu. I on eto nema mjesta samo zbog imena kluba?
Kovačević iz Travnika također sa 19 godina je standardni stoper Travnika u Premijer ligi. Treba dati priliku momku da pokaže šta zna, ne ide sve oko jedne utakmice.
Što se tiče Grahovca, vidi se da ste samo gledali zadnje 2 utakmice kvalifikacija ako i toliko. Dobar igrač, danas se nije nešto pokazao, ali podbace i Džeko, Ibišević, Misimović i slični koji su mnogo dokazaniji igrači.
Petrović iz Kozare je bio član ekipe koja je osvojila juniorsko prvenstvo BiH. S obzirom da je Kozara ispala, sada sa 19 godina igra u prvom timu. I on eto nema mjesta samo zbog imena kluba?
Kovačević iz Travnika također sa 19 godina je standardni stoper Travnika u Premijer ligi. Treba dati priliku momku da pokaže šta zna, ne ide sve oko jedne utakmice.
Što se tiče Grahovca, vidi se da ste samo gledali zadnje 2 utakmice kvalifikacija ako i toliko. Dobar igrač, danas se nije nešto pokazao, ali podbace i Džeko, Ibišević, Misimović i slični koji su mnogo dokazaniji igrači.
- Artest
#1389 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
istako se sebicnoscu, nepreciznim sutem i svijeca-kornerima koje vise ne mozes vidjet ni u engleskoj konferencijiPartijaner wrote:Mali Travancic se istakao u ovom u 2. poluvremenu
ali tvoja lokacija sve govori zasto se zuti istakao
cuo sam da cemo imati jos 4-5 test utakmica...sreca... tu treba isprobati jos kamaru igraca jer ovi ne ulijevaju bas neko povjerenje
probati sve i dobro prosijat
- Arteta
#1390 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Ne gledam Kozaru pa ga necu komentarisati?Eborg wrote:I vi se nakakiste pravo, baš ste stručnjaci.
Da li si ikad gledao utakmicu Travnika?Eborg wrote: Kovačević iz Travnika također sa 19 godina je standardni stoper Travnika u Premijer ligi. Treba dati priliku momku da pokaže šta zna, ne ide sve oko jedne utakmice.
Grahovac je medju losijim igracima i u propalom Borcu,ali i u repki nam je sada medju losijim igracima,u proslom ciklusu je bio ubjedljivo najgori igrac.Eborg wrote: Što se tiče Grahovca, vidi se da ste samo gledali zadnje 2 utakmice kvalifikacija ako i toliko. Dobar igrač, danas se nije nešto pokazao, ali podbace i Džeko, Ibišević, Misimović i slični koji su mnogo dokazaniji igrači.
- Artest
#1391 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
manje-vise, ne slazem se ni s cimEborg wrote:I vi se nakakiste pravo, baš ste stručnjaci.
ako je nasa buducnost ona nejac iz travnika, najebali smo
grahovac nema nikakav ucinak u ispodprosjecnom borcu i nasoj ligi...jedsnostavno se ne istice...
- Tkd
#1392 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Ko je kapiten u-19 ?
Emir, nastavi niz...
I sada će uslijediti par stranica rasprava o tome ko valja a ko ne valja ne po kvaliteti, ma jok, nego iz kojeg kluba dolazi, grada itd
Emir, nastavi niz...
I sada će uslijediti par stranica rasprava o tome ko valja a ko ne valja ne po kvaliteti, ma jok, nego iz kojeg kluba dolazi, grada itd
- Partijaner
#1393 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Jebla te lokacija znas, sta si nasao srat odmah, rekao sam da treba malo sredit u glavi neke stvari i bice kako treba. On ovako igra i u Celiku, sebican mozda jest, ali ne mozes reci da nije dijelio dobre lopte pred kraj, da je se trudio, pokusavao nesto.Artest wrote:istako se sebicnoscu, nepreciznim sutem i svijeca-kornerima koje vise ne mozes vidjet ni u engleskoj konferencijiPartijaner wrote:Mali Travancic se istakao u ovom u 2. poluvremenu
cuo sam da cemo imati jos 4-5 test utakmica...sreca... tu treba isprobati jos kamaru igraca jer ovi ne ulijevaju bas neko povjerenje
- Artest
#1394 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
ne vidim nikakave argumente osim supljePartijaner wrote:Jebla te lokacija znas, sta si nasao srat odmah, rekao sam da treba malo sredit u glavi neke stvari i bice kako treba. On ovako igra i u Celiku, sebican mozda jest, ali ne mozes reci da nije dijelio dobre lopte pred kraj, da je se trudio, pokusavao nesto.Artest wrote:istako se sebicnoscu, nepreciznim sutem i svijeca-kornerima koje vise ne mozes vidjet ni u engleskoj konferencijiPartijaner wrote:Mali Travancic se istakao u ovom u 2. poluvremenu
dovidjenja
- Partijaner
#1395 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
I ti si se ubio argumentima, idi gledaj tekmu.
- Artest
#1396 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
trudio se, treba sredit glavu...itd
mene to ne zanima...tri situacije kad je mogao proigrat spica, on je zapucao
korneri su samo pokazatelj zasto dolazi iz najgore evropske lige...hebena svijeca
ono, mozda covjek popravi neke stvari, napravi strasnu karijeru..ali danas je bio los
mene to ne zanima...tri situacije kad je mogao proigrat spica, on je zapucao
korneri su samo pokazatelj zasto dolazi iz najgore evropske lige...hebena svijeca
ono, mozda covjek popravi neke stvari, napravi strasnu karijeru..ali danas je bio los
- Arteta
#1397 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Po cemu je nasa liga najgora u Evropi?
-
Eborg
#1398 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Ne gledam ni ja Kozaru ali je glupo komentarisati poziv samo na osnovu kluba iz kojeg dolazi. Iz kojeg to kluba dolazi Zahirović, iz kojeg juniorskog pogona dolazi Misimović i iz kojeg parka je svojevremeno dolazio Muslimović?Arteta wrote:Ne gledam Kozaru pa ga necu komentarisati?Eborg wrote:I vi se nakakiste pravo, baš ste stručnjaci.
Da li si ikad gledao utakmicu Travnika?Eborg wrote: Kovačević iz Travnika također sa 19 godina je standardni stoper Travnika u Premijer ligi. Treba dati priliku momku da pokaže šta zna, ne ide sve oko jedne utakmice.
Grahovac je medju losijim igracima i u propalom Borcu,ali i u repki nam je sada medju losijim igracima,u proslom ciklusu je bio ubjedljivo najgori igrac.Eborg wrote: Što se tiče Grahovca, vidi se da ste samo gledali zadnje 2 utakmice kvalifikacija ako i toliko. Dobar igrač, danas se nije nešto pokazao, ali podbace i Džeko, Ibišević, Misimović i slični koji su mnogo dokazaniji igrači.
Nisam gledao Travnik ove sezone ali 19-godišnji stoper koji je standardan treba biti provjeren.
Ne znam za Borac ali reći da je Grahovac bio najgori igrač naših kvalifikacija je u najmanju ruku bezobrazno.
- Arteta
#1399 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Koliko sam ja primijetio Kozara je jedini drugoligas koji daje mlade reprezentativce.Eborg wrote: Ne gledam ni ja Kozaru ali je glupo komentarisati poziv samo na osnovu kluba iz kojeg dolazi.
A slucajno je i Jagodic vodio tu Kozaru.
Zahirovc igra u slabom klubu i misljenaj sam da ga treba otjerati.Eborg wrote: Iz kojeg to kluba dolazi Zahirović,
Kovacevic je po meni jedan od kljucnih igraca Travnika.Eborg wrote: Nisam gledao Travnik ove sezone ali 19-godišnji stoper koji je standardan treba biti provjeren.
Samo ima jedan problem,on bas i ne igra stopera.
Ko je bio gori?Eborg wrote: Ne znam za Borac ali reći da je Grahovac bio najgori igrač naših kvalifikacija je u najmanju ruku bezobrazno.
A u Borcu imaju par iskusnih igraca koji samo i igraju,ostali se setkaju po terenu.
Onaj Kunic rijetko igra i bas se nije pokazao.
-
Eborg
#1400 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Glede Jagodića, mislim da je to normalno, sigurno zna koliko momak (ne) može bolje od svih nas jer mu je bio na oku. Kao što mu je odmah na početku bio povećan broj igrača iz Borca, kasnije iz Kozare, a sada iz Čelika. To se može tumačiti maliciozno ali i ne mora.
Što se tiče najgoreg igrača u kvalifikacijama ja bih rekao Sipović a nakon njega Bukvić. Tromi stoper koji nije mnogo napravio i golman koji ni sam ne zna kada je imao dobru utakmicu. Grahovac je imao nekoliko golova i asistencija i bio je bitna radilica na terenu.
Eto, to za Kovačevića nisam znao, moja greška. Ipak, ne mora značiti da nije ni stoper. Pa i Travančić u Čeliku igra na tri pozicije, Horić na dvije, Stanić u Željezničaru samo golmansku poziciju ne igra. Ima takvih igrača.
Što se tiče najgoreg igrača u kvalifikacijama ja bih rekao Sipović a nakon njega Bukvić. Tromi stoper koji nije mnogo napravio i golman koji ni sam ne zna kada je imao dobru utakmicu. Grahovac je imao nekoliko golova i asistencija i bio je bitna radilica na terenu.
Eto, to za Kovačevića nisam znao, moja greška. Ipak, ne mora značiti da nije ni stoper. Pa i Travančić u Čeliku igra na tri pozicije, Horić na dvije, Stanić u Željezničaru samo golmansku poziciju ne igra. Ima takvih igrača.