Nije valjda da se ne sjećaš golmana, humaniste i izvještača iz New Yorka po imenu Sabahudin Saša Vugdalić?luckylaka wrote:Nisam ljubitelj obn-a ali naleti na utakmicu Ari-MC.Ne znam ko su ova dva kloca koja komentarisu ali ovo je dno.Ko da Zeljo igra .Ovaj drugi kloc par puta napominje kako je igrao nikic,kako je ostavio traga kako od svih europski ekipa koje su gostovale ovdje fali jos samo zeljo.Zna li neko ko su ova dva bekana na obn-u.Onaj jedan haman se i trudi al mu ovaj drugi non-stop upada u rijec pa se stice dojam da se otimaju oko mikrofona.
Televizija OBN
Moderator: anex
- nellington
#1376 Re: Televizija OBN
- AC_grom_DC
#1377 Re: Televizija OBN
al je onaj retard što vodi Red carpet jeziv kad između rečenica ispusti neki uzdah ughhhhhh......bla bla bla....ughhhh....bla bla bla.....ughhhhh.
kakav imbecil ljudi moji to je neuporedivo do sada, u veoma oštroj hayat-obn-pink bh konkurenciji
kakav imbecil ljudi moji to je neuporedivo do sada, u veoma oštroj hayat-obn-pink bh konkurenciji
-
samo_ovaj_put
#1378 Re: Televizija OBN
jest ovo dobar fol kad jedan komentator kaze ime ovog drugog,pa onda taj drugi komentator kaze ime ovog prvog 
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
-
manki
#1380 Re: Televizija OBN
Prodaše li ikad Amerikancima ovu Ćaletinu nesreću zvanu www-tAčka-obn-tOčka-ba?
-
somethings
#1381 Re: Televizija OBN
Ja sam primijetila da Emerik između rečenica prilično glasno udahne ko da se bori za vazduh jadan.AC_grom_DC wrote:al je onaj retard što vodi Red carpet jeziv kad između rečenica ispusti neki uzdah ughhhhhh......bla bla bla....ughhhh....bla bla bla.....ughhhhh.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1382 Re: Televizija OBN
Kad mi treba smijeh ja ovako upalim ovaj red carpet, i za sat se ismijem sto nekad ni za sedmicu.
Rijec vjerujte prema obn-u je vjerovajte.

Rijec vjerujte prema obn-u je vjerovajte.
-
StupskaBitanga
#1383 Re: Televizija OBN
ovo zakonom treba zabranitiladyblue18 wrote:Kad mi treba smijeh ja ovako upalim ovaj red carpet, i za sat se ismijem sto nekad ni za sedmicu.
Rijec vjerujte prema obn-u je vjerovajte.![]()
Ovo je odron
- Co0l
#1384 Re: Televizija OBN
Obara "rekorde": Ivan Ćaleta po deseti put "prodao" OBN
SARAJEVO - Uprkos suprotnim najavama koje se u pravilnim vremenskim intervalima pojavljuju u nekim sarajevskim novinama, televizija OBN neće promijeniti vlasnika. Samo prije nekoliko mjeseci vlasnik OBN-a i kontraverzni biznismen Ivan Ćaleta naokolo se hvalio da je pronašao kupca za svoju televiziju, koju inače bezuspješno prodaje već desetak godina...
... ali i ova najsvježija kao i raniji pokušaji "prodaje" OBN-a završena je neslavno.
U poslovnim krugovima se špekuliše da Ćaleta svako malo medijski napumpava priču o prodaji kako bi vještački podigao ugled televizije OBN koji nije na posebno zavidnom nivou. Navodno, Ćaletine dosadašnje priče o prodaji OBN-a imale su određeni efekat u sarajevskim marketinškim krugovima - po pravilu, nakon svake medijske najave da je Ćaleta "pronašao ozbiljnog kupca" (najčešće iz Amerike!), vještački bi "porasla" gledanost OBN-a praćena rastom medijskog oglašavanja, prenose srbijanski mediji.
Međutim, Ćaleta je izgleda prevršio mjeru - toliko je puta do sada "prodao" OBN i nasamario marketinške agencije, da mu više niko neće povjerovati ni kada bi se to čudo desilo i kada bi stvarno uspio pronaći kupca za svoju televiziju oskudnog rejtinga.
(Vijesti.ba)
SARAJEVO - Uprkos suprotnim najavama koje se u pravilnim vremenskim intervalima pojavljuju u nekim sarajevskim novinama, televizija OBN neće promijeniti vlasnika. Samo prije nekoliko mjeseci vlasnik OBN-a i kontraverzni biznismen Ivan Ćaleta naokolo se hvalio da je pronašao kupca za svoju televiziju, koju inače bezuspješno prodaje već desetak godina...
... ali i ova najsvježija kao i raniji pokušaji "prodaje" OBN-a završena je neslavno.
U poslovnim krugovima se špekuliše da Ćaleta svako malo medijski napumpava priču o prodaji kako bi vještački podigao ugled televizije OBN koji nije na posebno zavidnom nivou. Navodno, Ćaletine dosadašnje priče o prodaji OBN-a imale su određeni efekat u sarajevskim marketinškim krugovima - po pravilu, nakon svake medijske najave da je Ćaleta "pronašao ozbiljnog kupca" (najčešće iz Amerike!), vještački bi "porasla" gledanost OBN-a praćena rastom medijskog oglašavanja, prenose srbijanski mediji.
Međutim, Ćaleta je izgleda prevršio mjeru - toliko je puta do sada "prodao" OBN i nasamario marketinške agencije, da mu više niko neće povjerovati ni kada bi se to čudo desilo i kada bi stvarno uspio pronaći kupca za svoju televiziju oskudnog rejtinga.
(Vijesti.ba)
-
StupskaBitanga
#1385 Re: Televizija OBN
Iza ovog stoji to da je nuđeno da TV1 kupi OBN ali Ćaleta nije dobio novca koliko je tražioCo0l wrote:Obara "rekorde": Ivan Ćaleta po deseti put "prodao" OBN
(Vijesti.ba)
Sada mu se ovi svete
-
StupskaBitanga
#1386 Re: Televizija OBN
od 8.4 propali Red carpet OBNa vode Emerik i Lana

-
TalkTalkTalk
#1387 Re: Televizija OBN
StupskaBitanga wrote:od 8.4 propali Red carpet OBNa vode Emerik i Lana![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
StupskaBitanga
#1388 Re: Televizija OBN
Kad misliš da OBN ne može niže vidiš da može
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#1389 Re: Televizija OBN
U jebote.StupskaBitanga wrote:od 8.4 propali Red carpet OBNa vode Emerik i Lana![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- luckylaka
#1390 Re: Televizija OBN
Pitao sam jednom al niko mi ne odgovori za onu Lanu-Srnu da li je ludaca stvarno normalna ili je ono profesionalna bolest.Koja idiotusa mama mia
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1391 Re: Televizija OBN
emeringo i LANICA vode redkarpete.......juuupiiiiii

- cyprus
#1392 Re: Televizija OBN
Pih Emerik, a ja se sve nado Albinoviću... nepravda

-
StupskaBitanga
#1393 Re: Televizija OBN
ja bi 80% ljudi sa OBN otpustiocyprus wrote:Pih Emerik, a ja se sve nado Albinoviću... nepravda![]()
Ni metla ne bi pomogla već šmrk
- burekodsira
#1394 Re: Televizija OBN
ja cuo prodo se 70:30, uskoro zvanicno preuzimanje...
-
StupskaBitanga
#1395 Re: Televizija OBN
ko je kupioburekodsira wrote:ja cuo prodo se 70:30, uskoro zvanicno preuzimanje...
opet neka pnepoznata američka firma
- burekodsira
#1396 Re: Televizija OBN
amerikanci
al bez zeze
-
StupskaBitanga
#1397 Re: Televizija OBN
čuj amerikanci kada objave ime firme niko neće imati pojma ko su i čime se baveburekodsira wrote:amerikancial bez zeze
Mislim niko poznat
- .Irfan.
#1398 Re: Televizija OBN
Hekimoglu,
Gorki zivot,
Bilo jednom u Turskoj,
Ezel,
Ljubav i kazna.
Te sam dosad upamtio. Ma idite u qrac i vi i vasa televizija.
Jos dali konkurs za prevoditelje sa turskog jezika, garant ce jos koju ukljucit.
S*rem im se na televziju.
Sportske dogadjaje odavno ne pratim na ovoj TV zbog ona dva idiota-komentatora.
- cico x
#1399 Re: Televizija OBN
banujte obn
- bez_ideje
#1400 Re: Televizija OBN
OT......jes dobar onaj glumac iz Aci hayat safunjare