Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
fixer wrote:"Guardiola je fantastičan trener, ali je istovremeno kukavica! Mene je žrtvovao zbog Lionela Messija, a to mi nije imao hrabrosti reći, već me samo ignorirao. Messi je genije, tu nema dvojbe, ali Guardiola nema ni trunke dostojanstva", rekao je Ibrahimović, koji je potom usporedio Guardiolu i Josea Mourinha, pod kojim je igrao u milanskom Interu:
"Za Mourinha su svi igrači bili spremni umrijeti na terenu. On je bio pravi trener i čovjek. Nije bježao od problema i uvijek se znao nositi s igračima različitih karaktera. Guardiola izbjegava klubove s takvim igračima". Ibru je potom novinar pitao vidi li se jednog dana u Bundesligi, tačnije u Bayernu:
"Apsolutno... Pod uvjetom da Guardiola napusti klub".
Nevjerovatno
Drzis li Mourinhovu sliku ispod jastuka
fixer wrote:"Guardiola je fantastičan trener, ali je istovremeno kukavica! Mene je žrtvovao zbog Lionela Messija, a to mi nije imao hrabrosti reći, već me samo ignorirao. Messi je genije, tu nema dvojbe, ali Guardiola nema ni trunke dostojanstva", rekao je Ibrahimović, koji je potom usporedio Guardiolu i Josea Mourinha, pod kojim je igrao u milanskom Interu:
"Za Mourinha su svi igrači bili spremni umrijeti na terenu. On je bio pravi trener i čovjek. Nije bježao od problema i uvijek se znao nositi s igračima različitih karaktera. Guardiola izbjegava klubove s takvim igračima". Ibru je potom novinar pitao vidi li se jednog dana u Bundesligi, tačnije u Bayernu:
"Apsolutno... Pod uvjetom da Guardiola napusti klub".
Nevjerovatno
Drzis li Mourinhovu sliku ispod jastuka
Bodes li je ti iglicama? Legitimno je nekog gotiviti, ne kontam sta se ti ne slazes sa tim?
Za vrijeme Mourinhovog bivseg mandata na klupi Chelsea nije bilo jakog Tottenhama i Citija pa i Arsenala koji se jedva dokopavao 4 mjesta i prije svega ekipe u to vrijeme nisu bile tako izjednacene kao sto su danas.Tek sad treba da se pokaze ko je i sta je.Inace nikad ga nisam gotivio zbog stila igre koji preferira,igra isti stil ko Grčka reprezentacija
Herr Flick wrote:Za vrijeme Mourinhovog bivseg mandata na klupi Chelsea nije bilo jakog Tottenhama i Citija pa i Arsenala koji se jedva dokopavao 4 mjesta i prije svega ekipe u to vrijeme nisu bile tako izjednacene kao sto su danas.Tek sad treba da se pokaze ko je i sta je.Inace nikad ga nisam gotivio zbog stila igre koji preferira,igra isti stil ko Grčka reprezentacija
Jah, sa četiri ekipe koje je vodio je osvajao ligu i kup. Dvije LŠ, sa ostalim ekipama koje je vodio stigao je "samo" do 1/2 LŠ + trofej UEFA kupa. Peta ekipa, Uniao Leiria je u Januaru bila tri boda iza prvoplasirane ekipe Portugala kada je "tek treba da se dokaže" dobio poziv Porta
Ma on je jedan obicni šalabajzer..Da mi ga je vidit u nekom manjem timu tipa Norwicha,West Hama itdd i ne samo njega nego sve ove "velike" strucnjake.Lako je kad u ekipi imas Ronalda,Mesija,Riberija itd.A sto se tice Murinja ako ostane na klupi do Nove godine bit ce cudo
Mourinho je vrhunski stručnjak,a to je potvrdio s Portom s kojim je osvojio k+kup Uefa i LP, pa uzmimo Inter s kojim je osvojio LP i da s njegovim odlaskom Inter je totalno krahirao,a imali su iste igrače.
Herr Flick wrote:Ma on je jedan obicni šalabajzer..Da mi ga je vidit u nekom manjem timu tipa Norwicha,West Hama itdd i ne samo njega nego sve ove "velike" strucnjake.Lako je kad u ekipi imas Ronalda,Mesija,Riberija itd.A sto se tice Murinja ako ostane na klupi do Nove godine bit ce cudo
Pa kad bi bio zadnji ne bi ga sutnuli. Cheslea ce sad s njim biti strpljiviji, cisto da ne naprave istu gresku. Ko sve komentira.
Ja vjerujem da se Roman pokajao zbog prvog puta, a i da mu je dosadilo sa promjenama trenera. Niko ne vraca bivseg trenera da bi ga odbacio kao smece nakon prve lose sezone. Sama cinjenica da se vratio dokazuje promjene u Romanovoj glavi.
fixer wrote:Ja vjerujem da se Roman pokajao zbog prvog puta, a i da mu je dosadilo sa promjenama trenera. Niko ne vraca bivseg trenera da bi ga odbacio kao smece nakon prve lose sezone. Sama cinjenica da se vratio dokazuje promjene u Romanovoj glavi.
Svi pokazuju promjene u glavi, ali ti nikako. Smori ti sve redom. Puno pa taman i da ti je i blizi clan familije.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
fixer wrote:Ja vjerujem da se Roman pokajao zbog prvog puta, a i da mu je dosadilo sa promjenama trenera. Niko ne vraca bivseg trenera da bi ga odbacio kao smece nakon prve lose sezone. Sama cinjenica da se vratio dokazuje promjene u Romanovoj glavi.
Svi pokazuju promjene u glavi, ali ti nikako. Smori ti sve redom. Puno je da ti blizi clan familije.
Zaobidji me. Ovo je forum. Ako nisi navikao na pluralizam misljenja, navikni na cupanje kose. Budi siguran da cu se potruditi da imas sto manje dlaka na glavi.
Meni se čini da mu opet nije dao odriješene ruke... da jeste, prodali bi Matu i Luiza i doveli par igrača po Mourinhovoj mjeri.
Ovako mi se čini kao neki brak na silu... kad dođe do razvoda Roman može reći navijačima "eto dao sam vam koga ste htjeli", a Jose se može vaditi da nije imao puno uticaja na transfer politiku.
ultima_palabra wrote:Meni se čini da mu opet nije dao odriješene ruke... da jeste, prodali bi Matu i Luiza i doveli par igrača po Mourinhovoj mjeri.
Ovako mi se čini kao neki brak na silu... kad dođe do razvoda Roman može reći navijačima "eto dao sam vam koga ste htjeli", a Jose se može vaditi da nije imao puno uticaja na transfer politiku.
Meni se cini da bi Unitedovci najvise voljeli takav rasplet. Sve vise sumnjaju u Moyesa a Mourinho je kao htio biti novi Alex Ferguson
Svi pokazuju promjene u glavi, ali ti nikako. Smori ti sve redom. Puno je da ti blizi clan familije.
Zaobidji me. Ovo je forum. Ako nisi navikao na pluralizam misljenja, navikni na cupanje kose. Budi siguran da cu se potruditi da imas sto manje dlaka na glavi.
Tebe uglavnom i zaobilaze, i ja te zaobilazim, ali nekad bash dosadis sa svojim silnim pluralizmom, ja mislim da bi i samom murinju do sad dosadio s pluralizmom!