Chelsea FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
TheHound

#1376 Re: Chelsea FC

Post by TheHound »

fixer wrote:"Guardiola je fantastičan trener, ali je istovremeno kukavica! Mene je žrtvovao zbog Lionela Messija, a to mi nije imao hrabrosti reći, već me samo ignorirao. Messi je genije, tu nema dvojbe, ali Guardiola nema ni trunke dostojanstva", rekao je Ibrahimović, koji je potom usporedio Guardiolu i Josea Mourinha, pod kojim je igrao u milanskom Interu:

"Za Mourinha su svi igrači bili spremni umrijeti na terenu. On je bio pravi trener i čovjek. Nije bježao od problema i uvijek se znao nositi s igračima različitih karaktera. Guardiola izbjegava klubove s takvim igračima". Ibru je potom novinar pitao vidi li se jednog dana u Bundesligi, tačnije u Bayernu:

"Apsolutno... Pod uvjetom da Guardiola napusti klub".
Nevjerovatno :D :D
Drzis li Mourinhovu sliku ispod jastuka :D
fixer

#1377 Re: Chelsea FC

Post by fixer »

TheHound wrote:
fixer wrote:"Guardiola je fantastičan trener, ali je istovremeno kukavica! Mene je žrtvovao zbog Lionela Messija, a to mi nije imao hrabrosti reći, već me samo ignorirao. Messi je genije, tu nema dvojbe, ali Guardiola nema ni trunke dostojanstva", rekao je Ibrahimović, koji je potom usporedio Guardiolu i Josea Mourinha, pod kojim je igrao u milanskom Interu:

"Za Mourinha su svi igrači bili spremni umrijeti na terenu. On je bio pravi trener i čovjek. Nije bježao od problema i uvijek se znao nositi s igračima različitih karaktera. Guardiola izbjegava klubove s takvim igračima". Ibru je potom novinar pitao vidi li se jednog dana u Bundesligi, tačnije u Bayernu:

"Apsolutno... Pod uvjetom da Guardiola napusti klub".
Nevjerovatno :D :D
Bodes li je ti iglicama? Legitimno je nekog gotiviti, ne kontam sta se ti ne slazes sa tim?
ultima_palabra

#1378 Re: Chelsea FC

Post by ultima_palabra »

Mourinho je u padu, pročitana knjiga.
cyprus

#1379 Re: Chelsea FC

Post by cyprus »

ultima_palabra wrote:Mourinho je u padu, pročitana knjiga.
Sumnjam, ali vrijeme će pokazati :-D
fixer

#1380 Re: Chelsea FC

Post by fixer »

cyprus wrote:
Slazem se. Kolegi je Carlo bio trener za Real, niposto u padu. :D
TheHound

#1381 Re: Chelsea FC

Post by TheHound »

fixer wrote:
TheHound wrote:Nevjerovatno :D :D
Bodes li je ti iglicama? Legitimno je nekog gotiviti, ne kontam sta se ti ne slazes sa tim?
Jednostavno ne mogu da se nacudim, nista vise :D
ultima_palabra

#1382 Re: Chelsea FC

Post by ultima_palabra »

fixer wrote:
cyprus wrote:
Slazem se. Kolegi je Carlo bio trener za Real, niposto u padu. :D
:mrgreen: Pa po čemu je Carlo u padu? Bio je najbolja realna opcija.
Herr Flick

#1383 Re: Chelsea FC

Post by Herr Flick »

Za vrijeme Mourinhovog bivseg mandata na klupi Chelsea nije bilo jakog Tottenhama i Citija pa i Arsenala koji se jedva dokopavao 4 mjesta i prije svega ekipe u to vrijeme nisu bile tako izjednacene kao sto su danas.Tek sad treba da se pokaze ko je i sta je.Inace nikad ga nisam gotivio zbog stila igre koji preferira,igra isti stil ko Grčka reprezentacija :-) :-)
fixer

#1384 Re: Chelsea FC

Post by fixer »

ultima_palabra wrote: :mrgreen: Pa po čemu je Carlo u padu? Bio je najbolja realna opcija.
Pa pogledas li mu nekad tekmu, shvatit ces. :D
cvrčak_na_hedonizmu

#1385 Re: Chelsea FC

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Herr Flick wrote:Za vrijeme Mourinhovog bivseg mandata na klupi Chelsea nije bilo jakog Tottenhama i Citija pa i Arsenala koji se jedva dokopavao 4 mjesta i prije svega ekipe u to vrijeme nisu bile tako izjednacene kao sto su danas.Tek sad treba da se pokaze ko je i sta je.Inace nikad ga nisam gotivio zbog stila igre koji preferira,igra isti stil ko Grčka reprezentacija :-) :-)
:skoljka:

Jah, sa četiri ekipe koje je vodio je osvajao ligu i kup. Dvije LŠ, sa ostalim ekipama koje je vodio stigao je "samo" do 1/2 LŠ + trofej UEFA kupa. Peta ekipa, Uniao Leiria je u Januaru bila tri boda iza prvoplasirane ekipe Portugala kada je "tek treba da se dokaže" dobio poziv Porta :D

Stručnjak si, priznajem :D
Herr Flick

#1386 Re: Chelsea FC

Post by Herr Flick »

Ma on je jedan obicni šalabajzer..Da mi ga je vidit u nekom manjem timu tipa Norwicha,West Hama itdd i ne samo njega nego sve ove "velike" strucnjake.Lako je kad u ekipi imas Ronalda,Mesija,Riberija itd.A sto se tice Murinja ako ostane na klupi do Nove godine bit ce cudo :D :D
Better Man

#1387 Re: Chelsea FC

Post by Better Man »

Mourinho je vrhunski stručnjak,a to je potvrdio s Portom s kojim je osvojio k+kup Uefa i LP, pa uzmimo Inter s kojim je osvojio LP i da s njegovim odlaskom Inter je totalno krahirao,a imali su iste igrače.
fixer

#1388 Re: Chelsea FC

Post by fixer »

Herr Flick wrote:Ma on je jedan obicni šalabajzer..Da mi ga je vidit u nekom manjem timu tipa Norwicha,West Hama itdd i ne samo njega nego sve ove "velike" strucnjake.Lako je kad u ekipi imas Ronalda,Mesija,Riberija itd.A sto se tice Murinja ako ostane na klupi do Nove godine bit ce cudo :D :D
Pa kad bi bio zadnji ne bi ga sutnuli. Cheslea ce sad s njim biti strpljiviji, cisto da ne naprave istu gresku. Ko sve komentira. :shock:
drug_profi

#1389 Re: Chelsea FC

Post by drug_profi »

Nikad se sa rusom ne zna, ali ne vjerujem da ce dobiti nogu sve dok su realno u igri titula i LP.
Edin H.

#1390 Re: Chelsea FC

Post by Edin H. »

Nema sa Romanom finte minte :D
fixer

#1391 Re: Chelsea FC

Post by fixer »

Ja vjerujem da se Roman pokajao zbog prvog puta, a i da mu je dosadilo sa promjenama trenera. Niko ne vraca bivseg trenera da bi ga odbacio kao smece nakon prve lose sezone. Sama cinjenica da se vratio dokazuje promjene u Romanovoj glavi.
missko

#1392 Re: AW: Chelsea FC

Post by missko »

Ne prodje li grupu ovako smijesnu u LP i ne bude li top 3 za mjesec .njemu je noga sve da ga je rodila Abramoviceva mama.

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk 2
Kurjakk

#1393 Re: Chelsea FC

Post by Kurjakk »

fixer wrote:Ja vjerujem da se Roman pokajao zbog prvog puta, a i da mu je dosadilo sa promjenama trenera. Niko ne vraca bivseg trenera da bi ga odbacio kao smece nakon prve lose sezone. Sama cinjenica da se vratio dokazuje promjene u Romanovoj glavi.
Svi pokazuju promjene u glavi, ali ti nikako. Smori ti sve redom. Puno pa taman i da ti je i blizi clan familije.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
fixer

#1394 Re: Chelsea FC

Post by fixer »

Kurjakk wrote:
fixer wrote:Ja vjerujem da se Roman pokajao zbog prvog puta, a i da mu je dosadilo sa promjenama trenera. Niko ne vraca bivseg trenera da bi ga odbacio kao smece nakon prve lose sezone. Sama cinjenica da se vratio dokazuje promjene u Romanovoj glavi.
Svi pokazuju promjene u glavi, ali ti nikako. Smori ti sve redom. Puno je da ti blizi clan familije.
Zaobidji me. Ovo je forum. Ako nisi navikao na pluralizam misljenja, navikni na cupanje kose. Budi siguran da cu se potruditi da imas sto manje dlaka na glavi.
ultima_palabra

#1395 Re: Chelsea FC

Post by ultima_palabra »

Meni se čini da mu opet nije dao odriješene ruke... da jeste, prodali bi Matu i Luiza i doveli par igrača po Mourinhovoj mjeri.

Ovako mi se čini kao neki brak na silu... kad dođe do razvoda Roman može reći navijačima "eto dao sam vam koga ste htjeli", a Jose se može vaditi da nije imao puno uticaja na transfer politiku.
TheHound

#1396 Re: Chelsea FC

Post by TheHound »

ultima_palabra wrote:Meni se čini da mu opet nije dao odriješene ruke... da jeste, prodali bi Matu i Luiza i doveli par igrača po Mourinhovoj mjeri.

Ovako mi se čini kao neki brak na silu... kad dođe do razvoda Roman može reći navijačima "eto dao sam vam koga ste htjeli", a Jose se može vaditi da nije imao puno uticaja na transfer politiku.
Meni se cini da bi Unitedovci najvise voljeli takav rasplet. Sve vise sumnjaju u Moyesa a Mourinho je kao htio biti novi Alex Ferguson :)
cyprus

#1397 Re: Chelsea FC

Post by cyprus »

ultima_palabra wrote: :mrgreen: Pa po čemu je Carlo u padu? Bio je najbolja realna opcija.
Pa jes najbolja opcija, bar za mene... Sad kad je Carlo u Realu, mogu opet rahat navijat protiv Madriđana :D
palermo

#1398 Re: Chelsea FC

Post by palermo »

TheHound wrote:
Pa nije jedini koji ga gotivi. Samo smo mi drugi malo tiši :D
Kurjakk

#1399 Re: Chelsea FC

Post by Kurjakk »

fixer wrote:
Kurjakk wrote:
Svi pokazuju promjene u glavi, ali ti nikako. Smori ti sve redom. Puno je da ti blizi clan familije.
Zaobidji me. Ovo je forum. Ako nisi navikao na pluralizam misljenja, navikni na cupanje kose. Budi siguran da cu se potruditi da imas sto manje dlaka na glavi.
Tebe uglavnom i zaobilaze, i ja te zaobilazim, ali nekad bash dosadis sa svojim silnim pluralizmom, ja mislim da bi i samom murinju do sad dosadio s pluralizmom!
TheHound

#1400 Re: Chelsea FC

Post by TheHound »

palermo wrote:
TheHound wrote:
Pa nije jedini koji ga gotivi. Samo smo mi drugi malo tiši :D
Upravo u tome je poenta :D
Post Reply