Arsenal F.C.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hary
#1378 Re: Arsenal F.C.
Puno, puno zreliji, cini se za godinu iskusniji Arsenal, mada sam poslije Brage i Sahtara rekao da zrelost jos nije zahvatila ovu ekipu. Bilo je ispadanja, ali tako je to protiv Barcelone.
Arsene -> izmjene -> promjena taktike
Barcelona se poslije svog gola ponasala kao Newcastle i Kiev protiv Zelje i Sarajeva. 1:0 -dosta nam je, ali se vidjelo kad presijeces liniju Xavi - Iniesta - Messi, da se moze, da ih dezorjentise.
Ipak, bice pakao u revansu. Ali hrabro, pa sta bude.
Arsene -> izmjene -> promjena taktike
Barcelona se poslije svog gola ponasala kao Newcastle i Kiev protiv Zelje i Sarajeva. 1:0 -dosta nam je, ali se vidjelo kad presijeces liniju Xavi - Iniesta - Messi, da se moze, da ih dezorjentise.
Ipak, bice pakao u revansu. Ali hrabro, pa sta bude.
-
extraordinary
#1379 Re: Arsenal F.C.
Da je Arsenal imao još jednog Wilsherea na terenu bio bi i povoljniji rezultat za njih. Mogao bi mali biti prevaga protiv Barcelone.
-
leo karan
#1380 Re: Arsenal F.C.
iznenadise me topnici
al su dokazali da su ekipa koja moze proci barsu
barsa je i protiv intera prosle sezone povela, pa izgubila
i na kraju ispali
arsenal sad ima iskustvo nou campa od prosle godine
ovaj put treba defanzivno i samo udri po nogama
al su dokazali da su ekipa koja moze proci barsu
barsa je i protiv intera prosle sezone povela, pa izgubila
i na kraju ispali
arsenal sad ima iskustvo nou campa od prosle godine
ovaj put treba defanzivno i samo udri po nogama
-
internazionale
#1381 Re: Arsenal F.C.
ali je wilshire odigr'o utakNicuRidjobrki wrote:E, moj Clichy...
arsenal je baš poseban
-
north
#1382 Re: Arsenal F.C.
Svaka čast na karakteru, vratiti se protiv ovih vanzemaljaca, to mogu samo veliki.
Wenger je majstor samo takav, Van Percie se nije sastavio sa loptom do gola, ovaj ga ne vadi i onda mu se ovaj odužuje tako što zabija iz mrtvog ugla
Pogađanje sa ubacivanjem Arshavina i to u kakvom trenutku
Iz 2 u 1 kolika je kvota bila 18
Bez obzira na prednost, mislim da je Barca bliža prolazu, ali iskreno volio bih da Arsenal prođe, neka se malo zakuha
Wenger je majstor samo takav, Van Percie se nije sastavio sa loptom do gola, ovaj ga ne vadi i onda mu se ovaj odužuje tako što zabija iz mrtvog ugla
Iz 2 u 1 kolika je kvota bila 18
Bez obzira na prednost, mislim da je Barca bliža prolazu, ali iskreno volio bih da Arsenal prođe, neka se malo zakuha
- Sezam
#1383 Re: Arsenal F.C.
A joooj...lider wrote:Sve osim debakla je uspjeh za ovaj napaceni klub iz predgradja londona
http://www.youtube.com/watch?v=DxrnSYF17Qc
-
extraordinary
#1384 Re: Arsenal F.C.
Mali je klasa za sebe. Fakat me impresionirao večeras. Arsenal igra puno brže od Barcelone.internazionale wrote:ali je wilshire odigr'o utakNicuRidjobrki wrote:E, moj Clichy...
arsenal je baš poseban
-
sinkaspud
#1385 Re: Arsenal F.C.
Da je katalonski ficfiric igrao onako kako zna Arsenal je mogao i ubjedljivije pobjediti. Duboki naklon Wengeru, jedino on se smije nadigravati sa Barcelonom!
-
lider
#1386 Re: Arsenal F.C.
Dobra tekma veceras. Arsenal uspio ni iz cega dati dva gola. Ipak u revansu se trebaju potruditi da se casno oproste od europe a ne kao prosle godine.. 
- Joey Tribbiani
#1387 Re: Arsenal F.C.
ni iz čega?
- Ridjobrki
#1388 Re: Arsenal F.C.
Clichy već odavno ima momente pada koncentracije, dobar je igrač ali obavezno se zaboravi tu i tamo. Wilshere i mene oduševljava, tehnika mu je super ali mirnoća
Ono je nevjerovatno. Dobra igra, dobar rezultat, ušutkani lajavci. 
Na Camp Nou se faktički kreće ispočetka, ova prednost je zanemariva ali bitno je da se ne ganja zaostatak. Može se to proći, ovo je druga ekipa u odnosu na lani. Prvo, godinu zrelija a drugo - kompletna! Lani nije bilo Persieja ni Cesca, Wilshere bio sabija, šok od Ramseya frišak, štopera igrao Campbell a na klupi bili Merida i Sylvestre... A Barca nikad napucanija!
Ovo je sad druga priča, ovo se prolazi i to sa stilom a ako ih i ne prođu bar će časno i čestito ispasti. Svaka čast!
Na Camp Nou se faktički kreće ispočetka, ova prednost je zanemariva ali bitno je da se ne ganja zaostatak. Može se to proći, ovo je druga ekipa u odnosu na lani. Prvo, godinu zrelija a drugo - kompletna! Lani nije bilo Persieja ni Cesca, Wilshere bio sabija, šok od Ramseya frišak, štopera igrao Campbell a na klupi bili Merida i Sylvestre... A Barca nikad napucanija!
Ovo je sad druga priča, ovo se prolazi i to sa stilom a ako ih i ne prođu bar će časno i čestito ispasti. Svaka čast!
-
internazionale
#1389 Re: Arsenal F.C.
za premijer ligu moraš imati dva tri engleska eprezentativca u ekipi kako bi te sudije imalo zaštitileextraordinary wrote:Mali je klasa za sebe. Fakat me impresionirao večeras. Arsenal igra puno brže od Barcelone.internazionale wrote:ali je wilshire odigr'o utakNicuRidjobrki wrote:E, moj Clichy...
arsenal je baš poseban
inače moraš trpiti razne carraghere, terrye, scholese i ostale mesare da ti skaču po zglobovima
i sakate ekipu
- alijagoro
#1390 Re: Arsenal F.C.
Wilshere igrac utakmice
(sto bi se reklo lavlje srce).Kos je isto dobro odigro.Prosle godine Silvestre je igrao stopera a ne Campbell
.
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#1391 Re: Arsenal F.C.
Nemojte zaboraviti onog golmana zajebanog slavenskog prezimena, mali je odlično branio 
-
north
#1392 Re: Arsenal F.C.
Šta bolan ni iz čega, onaj drugi gol sasvim slučajno je l de, da Fabregas ne gurnu maestralnu loptu Nasriju, ovaj isto briljantno Arshavinu, a ovaj ga plasira ko na play stationu, nikad ne bi pobijedililider wrote:Dobra tekma veceras. Arsenal uspio ni iz cega dati dva gola. Ipak u revansu se trebaju potruditi da se casno oproste od europe a ne kao prosle godine..
- Ridjobrki
#1393 Re: Arsenal F.C.
Alija, u pravu si Campbell je sjedio a Silvestre igrao, još bolje. 
I Gallas je bio povrijeđen, ja se samo bojim da se do 8.3. nešto ne desi, da ih ne pričepi ormar u svlačionici pa ízbaci četiri-pet igrača ili tako nešto.
Još kad bi se Vermaelen stigao ubaciti...
A Vojćek je bio siguran i borben, biće od njega golman samo što nam je Profesor nadizao tlaka dok smo ga dočekali.
I Gallas je bio povrijeđen, ja se samo bojim da se do 8.3. nešto ne desi, da ih ne pričepi ormar u svlačionici pa ízbaci četiri-pet igrača ili tako nešto.
A Vojćek je bio siguran i borben, biće od njega golman samo što nam je Profesor nadizao tlaka dok smo ga dočekali.
-
MrSejo38
#1394 Re: Arsenal F.C.
Mirise sve na prolazak
i na finale mirise 
-
Lucas Leiva
#1395 Re: Arsenal F.C.
Dzabe topnici, ostajete upamceni kao blijeda kopija farse koja nece osvojiti nista kao i obicno!
Farsa je blijeda kopija ajaxa 90ih!
- Sezam
#1396 Re: Arsenal F.C.
Ko diro?Lucas Leiva wrote:Dzabe topnici, ostajete upamceni kao blijeda kopija farse koja nece osvojiti nista kao i obicno!
-
north
#1397 Re: Arsenal F.C.
Šta moj ti? Je li se i ove godine ide na titulu u PremiershipuLucas Leiva wrote:Dzabe topnici, ostajete upamceni kao blijeda kopija farse koja nece osvojiti nista kao i obicno!
- Ridjobrki
#1398 Re: Arsenal F.C.
K'o drm'o kavez, Leiva? 
- Brat
#1399 Re: Arsenal F.C.
Ne budi smjesan sine.Lucas Leiva wrote:Dzabe topnici, ostajete upamceni kao blijeda kopija farse koja nece osvojiti nista kao i obicno!
- bingov buraz
#1400 Re: Arsenal F.C.
Blijeda kopijo Cikcange shhhhh...Lucas Leiva wrote:Dzabe topnici, ostajete upamceni kao blijeda kopija farse koja nece osvojiti nista kao i obicno!