Predobro izgledacorolla02 wrote:jedan za americke spure; Explorer '11
Cars & Coffee
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- citroen
#1376 Re: Cars & Coffee
- Bullet Tooth Tony
#1377 Re: Cars & Coffee
cuj znam sigurno , de mi dokazi da nije ..., ovu vijest je prenijelo 90 % uglednih auto casopisa i web portala navodeci ime i prezime covjeka koji je ustupio ovaj kljuc i navodeci ime njegove firme . Ako pratis auto industriju vjerovatno bi ti trebalo biti poznato da Vantage koristi i neke druge djelove od Volva kao sto su prekidace (dugmad) za podesavanje retrovizora i prekidace za stakla a da ne govorimo o navigaciji (takodje iz volva) koja je prisutna u najskupljem modelu DBS , ne racunajuci jos skuplji RAPIDE .... zato tvoje "znam sigurno" bez nekih dokaza ne pije kod mene vode , a meni se ne cini da je ovo neka photoshop manipulacija.citroen wrote:Znam sigurno da nije,pa ljudi prodaju auta od 200 000eura i na vise i taman od volva da uzimaju,hajd provjeri jos jednom pa javiBeg_Babic wrote:Jel ti sigurno znas da nije ?![]()
btw .. vezano za ovaj terenac ,malo se fura na Range Rover Evoque koji dolazi na ljeto 2011 u istom obliku kao concept , ovo ce biti zanimljivo vidjeti uzivo
-
erlman
#1378 Re: Cars & Coffee
Gost1515 wrote:Zaboravljaš jednu "sitnu" činjenicu o tom braku corolla (namjerno?) ... Njemačka je izvezla dole mnogo više od "groblja", nekad se ovdje to proizvodilo, mnogo ljudi je jako dobro živjelo od nijemaca (ima nešto i danas?), uz sve svoje nedostatke ipak imaju najveću servisnu mrežu ...corolla02 wrote:
a o sretnom braku izmedju MK2 i BiH, ili groblju koje je Njemacka izvezla dole, suvisno je bilo sta dodati
Nisam pristalica nekog patriotizma kod kupovine auta, ipak kupujem ono što mislim da mi daje najbolji odnos uloženo/dobijeno ali namjerno zatvaraš oči pred ovim razlozima "sretnog braka" dok su tvoji japanci napravili ovdje ... šta? I šta onda očekuješ?
cek cek, koju servisnu mrezu, izvini ali moram se ukljuciti. ASA autu nemozes se ni naruciti bukvalno te nogom nabiju iz servisa, BMW nema ovlastenog niti kvalitetnog servisa a merc kao da ga nema, ima neki u visokom i to stavlja fush dijelove.
Dok toyota ili ti ga leksus daje vise garancije, i jos imas neki njihov costumcare gdje god da si u europi nazoves i oni dodju u slucaju da se nesto desi, stoga nelaprdaj o nekakvim mrezama kad pojma nemas.
- Bullet Tooth Tony
- johntra
#1380 Re: Cars & Coffee
Tomić nema servisa u SA, osim salona, nek me neko ispravi ako griješim...drugo je što ima dobrih majstora za BMW u SA, pa se to može kompenizirati...Merc tj Autoline ima novi i odličan servis u Rajlovcu plus salon, onda imaš ovlašteni servis u Vogošći, dok Tanin iz Visokog nije daleko, mada mislim da je on izgubio licencu...Lexus možeš komotno održavati u dva ovlaštena servisa AFA Racinga u Semizovcu i Osjeku...Isto tako u svim ovlaštenim servisima Toyote u BiH...
- Bullet Tooth Tony
#1381 Re: Cars & Coffee
johntra wrote:Tomić nema servisa u SA, osim salona, nek me neko ispravi ako griješim...drugo je što ima dobrih majstora za BMW u SA, pa se to može kompenizirati...Merc tj Autoline ima novi i odličan servis u Rajlovcu plus servis, onda imaš ovlašteni servis u Vogošći, dok Tanin iz Visokog nije daleko, mada mislim da je on izgubio licencu...Lexus možeš komotno održavati u dva ovlaštena servisa AFA Racinga u Semizovcu i Osjeku...Isto tako u svim ovlaštenim servisima Toyote u BiH...
Ima , udjes u salon i automatski vidis servis njihov koji je u slklopu salona i ovlasteni je

- johntra
#1382 Re: Cars & Coffee
vidiš, ulazio u salon i nikad ne pogledah tamo...je li ovo ona X6 što je zaplatila neki dan? 
-
Gost1515
#1383 Re: Cars & Coffee
možda ti u kući laprdaju .... i da ne kažem o čemu imaju pojma ...erlman wrote: cek cek, koju servisnu mrezu, izvini ali moram se ukljuciti. ASA autu nemozes se ni naruciti bukvalno te nogom nabiju iz servisa, BMW nema ovlastenog niti kvalitetnog servisa a merc kao da ga nema, ima neki u visokom i to stavlja fush dijelove.
Dok toyota ili ti ga leksus daje vise garancije, i jos imas neki njihov costumcare gdje god da si u europi nazoves i oni dodju u slucaju da se nesto desi, stoga nelaprdaj o nekakvim mrezama kad pojma nemas.
a s obzirom na tvoje teme i postove otkako si se registrovao, mislim da je jasno gdje radiš i koliko si "objektivan".
- Bullet Tooth Tony
#1384 Re: Cars & Coffee
ne znam , ovo je prva X6 koja je stigla u grad ..... davno slikana, bas ono
kad sam je vidio 
- shlauf
#1385 Re: Cars & Coffee
Servis BMW-a "BEJDIĆ" je i prije rata radio samo ta auta. Sjedište je u Sarajevu, ul. Gornja Breka (neznam broj).
Aleee aleeeeeeeee
Aleee aleeeeeeeee
- olensoner
#1386 Re: Cars & Coffee
Sad na Breki ima FINA TEHNOAUTO, vjerovatno je to to...shlauf wrote:Servis BMW-a "BEJDIĆ" je i prije rata radio samo ta auta. Sjedište je u Sarajevu, ul. Gornja Breka (neznam broj).![]()
Aleee aleeeeeeeee
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#1387 Re: Cars & Coffee
da upravo sam ga i postovao zato sto mi se svidja naoko, mada sama unutrasnjost i nije bas najbolje uradjena. Djeluje mi dosta jeftino. Auto dosta lici na nekog iz reda Land Rovera, te se Ford ocigledno posluzio starim nacrtima dok je imao pod sobom LR. Takodjer isto to je odradio Chrysler sa nadolazecim Grandom 2011 i ostavstinom iz braka sa Mercedesom. Od noviteta vezanih za ovaj SUV jeste ta da je sastavljen od unibodie sto do sad i nije bio slucaj u prijasnjim godinama. Znaci ameri ovim potezom bukvalno definitivno odustaju od klasicnih SUV off road mogucnosti. Novitet mu je i najnoviji motor od 2.0L koji ce dati 275KS kao i ukidanje V8 motora, po cemu je i bio prepoznatljiv. Fordova ideja je i ta kad izadje da bude najekonomicniji u svojoj konkurenciji, sa prosjecnom potrosnjom recimo jednog Passata. Znaci auto mora imati nesto sto ne i ostali da bi mu prodja bila zagarantovana, u sto i ne sumnjam ovdje. Vjerovatno best Explorer EVER. Cijene su od $28K-$40K, zavisno od opreme.
A o Tomicu i ostalim Skutorima ne znam nistt..
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- corolla02
#1389 Re: Cars & Coffee
eto GM se **ebo na predstojecem Voltu, in my opinion
http://autos.yahoo.com/articles/autos_c ... 0-a-month/
pa ko ce uzet jednog Volta pored onakvog Explorera sa 250ks, pristupacnom potrosnjom i istom cijenom od $40K najopremljenijeg svog modela!
http://autos.yahoo.com/articles/autos_c ... 0-a-month/
pa ko ce uzet jednog Volta pored onakvog Explorera sa 250ks, pristupacnom potrosnjom i istom cijenom od $40K najopremljenijeg svog modela!
- shlauf
- corolla02
- corolla02
#1392 Re: Cars & Coffee
yummi
- ljubav_aha
#1393 Re: Cars & Coffee
corolla02 wrote:yummi![]()
mein Gott,a sto je to yummie
ma kako je brzo voziti na suhoj cesti
spot jeste super,zena super manevrise u stiklama,na duze voznje,obavazeno bez stikli,jer je uzasno tesko voziti sa stiklama,ako ne vjerujete,probajte
- shlauf
#1394 Re: Cars & Coffee
Ma štikle su OK nego malo su joj nokti dugački pa sve kontam kako ona dere čaršafe
Aleee aleeeeeeeeee
Aleee aleeeeeeeeee
- ljubav_aha
#1395 Re: Cars & Coffee
moradoh ponovo pogledati prvih 10tak sekudni,da provjerim nokteshlauf wrote:Ma štikle su OK nego malo su joj nokti dugački pa sve kontam kako ona dere čaršafe![]()
![]()
Aleee aleeeeeeeeee
nokti su jojo super,kao moji
ma super manervise,steta sto se nije nasmijala,ako nista ,za vas musakrce
- shlauf
#1396 Re: Cars & Coffee
Ma meni žao čaršafa, djaba tebi što su vam iste dužine noktimoradoh ponovo pogledati prvih 10tak sekudni,da provjerim nokte![]()
nokti su jojo super,kao moji![]()
pa ne rezu se nokti srazmjerno gornjoj liniji prsta
![]()
ma super manervise,steta sto se nije nasmijala,ako nista ,za vas musakrce![]()
Aleeee aleeeeeeeee
- ljubav_aha
#1397 Re: Cars & Coffee
razumijemo se,spreman si dozvijeti bol pod punim gasomshlauf wrote:Ma meni žao čaršafa, djaba tebi što su vam iste dužine noktimoradoh ponovo pogledati prvih 10tak sekudni,da provjerim nokte![]()
nokti su jojo super,kao moji![]()
pa ne rezu se nokti srazmjerno gornjoj liniji prsta
![]()
ma super manervise,steta sto se nije nasmijala,ako nista ,za vas musakrce![]()
a žao bi mi bilo da pukim slučajem kad nagazi na gas pukne noktić
![]()
![]()
Aleeee aleeeeeeeee
- citroen
#1399 Re: Cars & Coffee
Ljubav_aha sta nas briga koliki su nokti kod tebe,dali su podrezani ili nisu,kakve to veze ima sa ovom temom