Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jeff Bingham wrote: hajd dobro, odigro je odlicno, vrhunski, maestralno, zabio 3 gola i imao pet asistencija, poderali smo portugal i glavni smo favoriti na evropskom
Čime se mjeri katastrofalna igra Misketa, kao što te jež pitao? Da nije katastrofalan što je dvije pete odigrao u prvom poluvremenu?
ispravio sam se.
Jeff Bingham wrote: hajd dobro, odigro je odlicno, vrhunski, maestralno, zabio 3 gola i imao pet asistencija, poderali smo portugal i glavni smo favoriti na evropskom
sto se tice ovog za izvlacenje, vec sam napisao da sam tad bio na moru....
Il raspravljaj argumentovano il nemoj ni raspravljati. Mrzim kad neko prosipa ironiju čak i kad nije upravu. Prihvatit ću da samo bombe bacaš jer nemaš argumentacije.
ne pije vode jer nemas razloga da ista lose napises za njegovu igru u prvoj utakmici
osim Rahimica, nas vezni red je bio bolji od Misketa?
cini mi se da ne pises za njih nista slicno
meni kad bi rekli koji fudbaler iz reprezentacije hoces da budes, ja bih rekao misimovic. zbog onakvih majstora se fudbal i gleda. pa i kad sam bio mladji, draze mi je nekoga poslat`po dvije petice nego zabiti gol...
šime.sparina wrote:meni kad bi rekli koji fudbaler iz reprezentacije hoces da budes, ja bih rekao misimovic. zbog onakvih majstora se fudbal i gleda. pa i kad sam bio mladji, draze mi je nekoga poslat`po dvije petice nego zabiti gol...
Miske ce nas odvesti na Euro ... Kruzile su svakakve priče o njemu, pa čak i ona da nas je prodao ... Međutim, taj momak srcem igra za repku i to samo ćorav ne može primjetiti ...
sreća pa ublešah više nije selektor, on bi opet optužio Misimovića za veleizdaju. Evo i dvije godine poslije tvrdi kako možemo proći samo ako Misimović bude pravi (što bi onda značilo da nije bio pravi kad nismo prošli), a ne ako se taktički bolje postavimo npr.
Platformas wrote:rutinski, pitam se kako bi ono recimo Vedad izveo
Nebu pod oblake.
A kako bi Džeko izveo?
Jel dosta više sa pljuvanjem po Ibiševiću. Vedo bi dao gol, eto kako bi izveo, jer ga ja nikad nisam vidio da je promašio jedanaesterac. Ako već nekoga hoćete da komentarišete, da bi loše izveo penal, onda komentarišite Džeku. On je taj koji je tri penala fulio u zadnje dvije godine (za Wolfsburg kad mu je igrač odbranio, jer je golman dobio crveni, za reprezentaciju u Armeniji i za Wolfsburg u zadnjoj utakmici prije nego ce otici u City).
Samo se nadam da ovo nisu njegove zadnje kvalifikacije, ako Susic ostane zadnje su sigurno.
Covjek ga je bio poceo izbacivati iz prvog sastava vadeci se da ne igra dovoljno u klubu a tada nam trecinu repke cinili igraci koji ne igraju za svoj klub ili igraju (kao i Misimovic tada) po 10 minuta.
Da Misimovic nepogodi protiv Bjelorusije, Susic ga vise nebi nikad stavljao u prvih 11 i tako ga primoravao da napusti selekciju, jer mu je i rekao da bi ga se bilo stid odazvati pozivu a da igra tako malo za klub.
Sinoc se pokazalo da Pjanic jos dugo ili mozda nikad nece moci adekvatno zamijeniti Misimovica, zato nam Miske treba.
Ovako da je i sinoc rekao, vjerujem da nikad vise nebi zaigrao za repku (dok je Susic trener)