Eurosong 2009

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
tatjanamster

#1376 Re: Eurosong 2009

Post by tatjanamster »

Katerina Kavekanić wrote:Regina je najbolji od svih.Ja glasao za njih iz Rusije.Zašto oni nisu rezultat, ne razumijem.B&H te volimo! :bih:
Što ovaj Panjo brzo zaboravlja :D

(a da nije Maja :-) ?)
Katerina Kavekanić

#1377 Re: Eurosong 2009

Post by Katerina Kavekanić »

tatjanamster wrote:
Katerina Kavekanić wrote:Regina je najbolji od svih.Ja glasao za njih iz Rusije.Zašto oni nisu rezultat, ne razumijem.B&H te volimo! :bih:

Ne razumijem, mogao te poslati preko prevoditelja na ruskom jeziku??? :? (Google translator)
Ridjobrki

#1378 Re: Eurosong 2009

Post by Ridjobrki »

Katerina Kavekanić wrote:
tatjanamster wrote:

Ne razumijem, mogao te poslati preko prevoditelja na ruskom jeziku??? :? (Google translator)

Ma samo viči jes jes...
Sunduchok

#1379 Re: Eurosong 2009

Post by Sunduchok »

Мы вас очень полюбили.В Боснии и Герцеговине самые талантливые люди.Простите Россию,что не дала вам баллов. :( :( :( :( Нам очень приятно,что серые,холодные дни осветила песня Бистра вода. :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :bih:
Thanks BiH for Regina. Russia loves you :-D
tatjanamster

#1380 Re: Eurosong 2009

Post by tatjanamster »

Sunduchok wrote:Мы вас очень полюбили.В Боснии и Герцеговине самые талантливые люди.Простите Россию,что не дала вам баллов. :( :( :( :( Нам очень приятно,что серые,холодные дни осветила песня Бистра вода. :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :bih:
Пожалуйста, не заставит нас глупо, потому что мы знаем, что вы используете только переводчик сделать предложение на русский язык ... :-)

Tus okos bandidos... :-)
Sunduchok

#1381 Re: Eurosong 2009

Post by Sunduchok »

tatjanamster wrote:
Sunduchok wrote:Мы вас очень полюбили.В Боснии и Герцеговине самые талантливые люди.Простите Россию,что не дала вам баллов. :( :( :( :( Нам очень приятно,что серые,холодные дни осветила песня Бистра вода. :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :bih:
Пожалуйста, не заставит нас глупо, потому что мы знаем, что вы используете только переводчик сделать предложение на русский язык ... :-)

Мы друг друга не поняли.Ничего страшного.Я действительно из России.Можете не верить,но это правда.Ещё раз спасибо вам за Регины.
Edin H.

#1382 Re: Eurosong 2009

Post by Edin H. »

tatjanamster wrote:

Ovo prvo sam razumio, ali mozes li prevesti odgovor :-)

What the hell is -
Tus okos bandidos :shock: :D
tatjanamster

#1383 Re: Eurosong 2009

Post by tatjanamster »

Edin H. wrote:
tatjanamster wrote:

Ovo prvo sam razumio, ali mozes li prevesti odgovor :-)

What the hell is -
Tus okos bandidos :shock: :D
Razumio je onaj ko treba da razumije :razz:
a ovo drugo:

http://www.youtube.com/watch?v=5MXeFgWa ... re=related

:lol: :lol: :lol: :lol:
Neelix

#1384 Re: Eurosong 2009

Post by Neelix »

ne pamtim kad je gora pjesma pobijedila :roll:
FaceOff

#1385 Re: Eurosong 2009

Post by FaceOff »

musac wrote:
ProbuseniDolar wrote:E, ako je tako onda je u redu ... Ipak su to sve eminentni muzicki strucnjaci :D :D :run:
Normalno.

Nego, ova Vesna Andree-Zaimović ima titulu "muzikolog". Šta je to? Koja se škola treba završiti da budeš to?
Muzičku akademiju!
BH Hadzija

#1386 Re: Eurosong 2009

Post by BH Hadzija »

Ja sam u finalu i polufinalu glasao po deset puta za Bosnu i Hercegovinu. Kolko smo bodova dobili od svicarske.

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Edin H.

#1387 Re: Eurosong 2009

Post by Edin H. »

Veronica Kavekanić wrote:Bio sam u olimpijski arene.i čuo kako lijepo Regina pjevanje.Dlya(Za) mene su prvi
Ne znam bosanski, ali vam pokušati prenijeti njihove osjećaje i zahvalnosti za Reginu.BiH ste najbolji :-) :-D :bih:

Try to explain that to the betting shop that've taken my money :skoljka: :mrgreen:
bijelo_dugme

#1388 Re: Eurosong 2009

Post by bijelo_dugme »

"Fantastic show, nice women, nice guys and very nice feet" - Laka :lol:
tatjanamster

#1389 Re: Eurosong 2009

Post by tatjanamster »

Edin H. wrote:
Veronica Kavekanić wrote:Bio sam u olimpijski arene.i čuo kako lijepo Regina pjevanje.Dlya(Za) mene su prvi
Ne znam bosanski, ali vam pokušati prenijeti njihove osjećaje i zahvalnosti za Reginu.BiH ste najbolji :-) :-D :bih:

Try to explain that to the betting shop that've taken my money :skoljka: :mrgreen:
I guess
you've did it again.... :D :D :D
oops.... :oops:
Pacificgirl

#1390 Re: Eurosong 2009

Post by Pacificgirl »

bijelo_dugme wrote:"Fantastic show, nice women, nice guys and very nice feet" - Laka :lol:
Zasto sam ja razumjela to na kraju kao "white teeth"...? :D :lol:
tamara*

#1391 Re: Eurosong 2009

Post by tamara* »

I za odjavu Evrosonga, pošto je definitivno bio u Guča fazonu - Kondorov let

sas krešendo 8-)
bijelo_dugme

#1392 Re: Eurosong 2009

Post by bijelo_dugme »

Pacificgirl wrote:
bijelo_dugme wrote:"Fantastic show, nice women, nice guys and very nice feet" - Laka :lol:
More biti da sam ja pogresio :-)
ulpinian

#1393 Re: Eurosong 2009

Post by ulpinian »

Pacificgirl wrote:
ruku na srce, laka je bio ubjedljivo najgori sa "rezultatima"... ( ne racunajuci debilnog slovenca )
jedna

#1394 Re: Eurosong 2009

Post by jedna »

tamara* wrote:I za odjavu Evrosonga, pošto je definitivno bio u Guča fazonu - Kondorov let

sas krešendo 8-)
Bistra voda is a song vit pauverful krešendo in di end :D
Ridjobrki

#1395 Re: Eurosong 2009

Post by Ridjobrki »

bijelo_dugme wrote:
Pacificgirl wrote:
More biti da sam ja pogresio :-)
Ja skont'o "...women...guys....nice shoes and white teeth"
Jara

#1396 Re: Eurosong 2009

Post by Jara »

Sunduchok wrote:
tatjanamster wrote:
Пожалуйста, не заставит нас глупо, потому что мы знаем, что вы используете переводчик сделать предложение на русский язык... :-)

Мы друг друга не поняли.Ничего страшного.Я действительно из России.Можете не верить,но это правда.Ещё раз спасибо вам за Регины.
@Sunduchok :thumbup: 8-)
@tatjanamster :arrow: ne može gugl prevest k'o što @S napisa
Last edited by Jara on 17/05/2009 17:49, edited 1 time in total.
vee-jay

#1397 Re: Eurosong 2009

Post by vee-jay »

teeth, sve bleeched zubi
Lakat Jebić

#1398 Re: Eurosong 2009

Post by Lakat Jebić »

mene interesuje, ako neko zna, o cemu ustvari govori, pjeva, sta vec, ova nasa bistra voda?? najozbiljnije pitam :D
Skyfox

#1399 Re: Eurosong 2009

Post by Skyfox »

medaaa wrote:
Skyfox wrote:koliko su nam rusi dali i jesu li uopste...
ev ti:
"BiH je predstavljala grupa Regina sa pjesmom "Bistra voda" koji su nastupili 12. po redu. BiH je osvojiila 9. mjesto sa 106 bodova, a bodove su nam dodijelili: Njemačka 2, Švedska 5, Island 2, Makedonija 12, Finska 6, Švicarska 4, Bugarska 4, Crna Gora 10, Slovačka 8, Turska 8, Srbija 12, Hrvatska 12, Slovenija 10 i Azerbejdžan 2. "
izvor http://sarajevo-x.com/clanak/090516106
a onoliko se trudili da izgledaju sto vise Ruski... i ni jednog boda...
tatjanamster

#1400 Re: Eurosong 2009

Post by tatjanamster »

Skyfox wrote:
medaaa wrote:
Skyfox wrote:koliko su nam rusi dali i jesu li uopste...
ev ti:
"BiH je predstavljala grupa Regina sa pjesmom "Bistra voda" koji su nastupili 12. po redu. BiH je osvojiila 9. mjesto sa 106 bodova, a bodove su nam dodijelili: Njemačka 2, Švedska 5, Island 2, Makedonija 12, Finska 6, Švicarska 4, Bugarska 4, Crna Gora 10, Slovačka 8, Turska 8, Srbija 12, Hrvatska 12, Slovenija 10 i Azerbejdžan 2. "
izvor http://sarajevo-x.com/clanak/090516106
a onoliko se trudili da izgledaju sto vise Ruski... i ni jednog boda...

ni meni nije jasno kako :-?
:shock:
Post Reply