Što ovaj Panjo brzo zaboravljaKaterina Kavekanić wrote:Regina je najbolji od svih.Ja glasao za njih iz Rusije.Zašto oni nisu rezultat, ne razumijem.B&H te volimo!
(a da nije Maja
Moderator: _BataZiv_0809
Što ovaj Panjo brzo zaboravljaKaterina Kavekanić wrote:Regina je najbolji od svih.Ja glasao za njih iz Rusije.Zašto oni nisu rezultat, ne razumijem.B&H te volimo!
Ne razumijem, mogao te poslati preko prevoditelja na ruskom jeziku???tatjanamster wrote:Što ovaj Panjo brzo zaboravljaKaterina Kavekanić wrote:Regina je najbolji od svih.Ja glasao za njih iz Rusije.Zašto oni nisu rezultat, ne razumijem.B&H te volimo!![]()
(a da nije Maja?)
Katerina Kavekanić wrote:Ne razumijem, mogao te poslati preko prevoditelja na ruskom jeziku???tatjanamster wrote:Što ovaj Panjo brzo zaboravljaKaterina Kavekanić wrote:Regina je najbolji od svih.Ja glasao za njih iz Rusije.Zašto oni nisu rezultat, ne razumijem.B&H te volimo!![]()
(a da nije Maja?)
(Google translator)
Пожалуйста, не заставит нас глупо, потому что мы знаем, что вы используете только переводчик сделать предложение на русский язык ...Sunduchok wrote:Мы вас очень полюбили.В Боснии и Герцеговине самые талантливые люди.Простите Россию,что не дала вам баллов.![]()
![]()
![]()
Нам очень приятно,что серые,холодные дни осветила песня Бистра вода.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Thanks BiH for Regina. Russia loves you
Мы друг друга не поняли.Ничего страшного.Я действительно из России.Можете не верить,но это правда.Ещё раз спасибо вам за Регины.tatjanamster wrote:Пожалуйста, не заставит нас глупо, потому что мы знаем, что вы используете только переводчик сделать предложение на русский язык ...Sunduchok wrote:Мы вас очень полюбили.В Боснии и Герцеговине самые талантливые люди.Простите Россию,что не дала вам баллов.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Thanks BiH for Regina. Russia loves you![]()
Tus okos bandidos...
tatjanamster wrote:Пожалуйста, не заставит нас глупо, потому что мы знаем, что вы используете только переводчик сделать предложение на русский язык ...Sunduchok wrote:Мы вас очень полюбили.В Боснии и Герцеговине самые талантливые люди.Простите Россию,что не дала вам баллов.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tus okos bandidos...
Razumio je onaj ko treba da razumijeEdin H. wrote:tatjanamster wrote:Пожалуйста, не заставит нас глупо, потому что мы знаем, что вы используете только переводчик сделать предложение на русский язык ...Sunduchok wrote:Мы вас очень полюбили.В Боснии и Герцеговине самые талантливые люди.Простите Россию,что не дала вам баллов.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tus okos bandidos...
Ovo prvo sam razumio, ali mozes li prevesti odgovor![]()
What the hell is -
Tus okos bandidos![]()
Muzičku akademiju!musac wrote:Normalno.ProbuseniDolar wrote:E, ako je tako onda je u redu ... Ipak su to sve eminentni muzicki strucnjaci![]()
![]()
Nego, ova Vesna Andree-Zaimović ima titulu "muzikolog". Šta je to? Koja se škola treba završiti da budeš to?
Veronica Kavekanić wrote:Bio sam u olimpijski arene.i čuo kako lijepo Regina pjevanje.Dlya(Za) mene su prvi
Ne znam bosanski, ali vam pokušati prenijeti njihove osjećaje i zahvalnosti za Reginu.BiH ste najbolji![]()
![]()
I guessEdin H. wrote:Veronica Kavekanić wrote:Bio sam u olimpijski arene.i čuo kako lijepo Regina pjevanje.Dlya(Za) mene su prvi
Ne znam bosanski, ali vam pokušati prenijeti njihove osjećaje i zahvalnosti za Reginu.BiH ste najbolji![]()
![]()
Try to explain that to the betting shop that've taken my money![]()
Zasto sam ja razumjela to na kraju kao "white teeth"...?bijelo_dugme wrote:"Fantastic show, nice women, nice guys and very nice feet" - Laka
More biti da sam ja pogresioPacificgirl wrote:Zasto sam ja razumjela to na kraju kao "white teeth"...?bijelo_dugme wrote:"Fantastic show, nice women, nice guys and very nice feet" - Laka![]()
ruku na srce, laka je bio ubjedljivo najgori sa "rezultatima"... ( ne racunajuci debilnog slovenca )Pacificgirl wrote:Zasto sam ja razumjela to na kraju kao "white teeth"...?bijelo_dugme wrote:"Fantastic show, nice women, nice guys and very nice feet" - Laka![]()
Bistra voda is a song vit pauverful krešendo in di endtamara* wrote:I za odjavu Evrosonga, pošto je definitivno bio u Guča fazonu - Kondorov let
sas krešendo
Ja skont'o "...women...guys....nice shoes and white teeth"bijelo_dugme wrote:More biti da sam ja pogresioPacificgirl wrote:Zasto sam ja razumjela to na kraju kao "white teeth"...?bijelo_dugme wrote:"Fantastic show, nice women, nice guys and very nice feet" - Laka![]()
@SunduchokSunduchok wrote:Мы друг друга не поняли.Ничего страшного.Я действительно из России.Можете не верить,но это правда.Ещё раз спасибо вам за Регины.tatjanamster wrote:Пожалуйста, не заставит нас глупо, потому что мы знаем, что вы используете переводчик сделать предложение на русский язык...Sunduchok wrote:Мы вас очень полюбили.В Боснии и Герцеговине самые талантливые люди.Простите Россию,что не дала вам баллов.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tus okos bandidos...
teeth, sve bleeched zubibijelo_dugme wrote:"Fantastic show, nice women, nice guys and very nice feet" - Laka
a onoliko se trudili da izgledaju sto vise Ruski... i ni jednog boda...medaaa wrote:ev ti:Skyfox wrote:koliko su nam rusi dali i jesu li uopste...
"BiH je predstavljala grupa Regina sa pjesmom "Bistra voda" koji su nastupili 12. po redu. BiH je osvojiila 9. mjesto sa 106 bodova, a bodove su nam dodijelili: Njemačka 2, Švedska 5, Island 2, Makedonija 12, Finska 6, Švicarska 4, Bugarska 4, Crna Gora 10, Slovačka 8, Turska 8, Srbija 12, Hrvatska 12, Slovenija 10 i Azerbejdžan 2. "
izvor http://sarajevo-x.com/clanak/090516106
Skyfox wrote:a onoliko se trudili da izgledaju sto vise Ruski... i ni jednog boda...medaaa wrote:ev ti:Skyfox wrote:koliko su nam rusi dali i jesu li uopste...
"BiH je predstavljala grupa Regina sa pjesmom "Bistra voda" koji su nastupili 12. po redu. BiH je osvojiila 9. mjesto sa 106 bodova, a bodove su nam dodijelili: Njemačka 2, Švedska 5, Island 2, Makedonija 12, Finska 6, Švicarska 4, Bugarska 4, Crna Gora 10, Slovačka 8, Turska 8, Srbija 12, Hrvatska 12, Slovenija 10 i Azerbejdžan 2. "
izvor http://sarajevo-x.com/clanak/090516106