gdje ti vidis da ja tebe vrijedjam? ja sam samo ponudio tri opcije, ni o jednoj se nisam izjasnio, a licno, zanimljivi su mi tvoji postovi, jesil probao da pises na pdf-u politika?cikcanga wrote:Je l' ti jasno da covjek u nedostatku komunikacijskih sposobnosti pribjegava vrijedanju?Lakat Jebić wrote:jebote nesto kontam ko je ovaj cik canga?
imaju tri opcije
1. il mu je zivot tuzan i dosadan pa nas sve redom zajebaje
2. il nema vise od 14 godina
3. il je glup
Liga prvaka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Lakat Jebić
#1376 Re: Liga prvaka
- xXBl0odXx
#1377 Re: Liga prvaka
jarane, da je bergkamp vrhunski igrac bio to nema sumnje, ja sam ga stvarno gotivo ( kao i cijeli sastav arsenala iz tog perioda ), ali da je najbolji igrac svih vremena tu si vec pretjerao.cikcanga wrote:Ljudi se razuvjeravaju argumentima.Chmoljo wrote: čovjek gori Slavka Jovičićane mo'š ga razuvjeriti i gotovo
bolan kad mi neko kaže da sam pijan, ja kažem da nisam.
kad mi to dvojica kažu, opet kažem da nisam.
ako mi svi to govore onda legnem na pod i valjam se...
Znam da istina boli,ali to se moralo reci vec jednom.
Bergkamp je najbolji igrac svih vremena,svidalo se to nekom ili ne.
Onaj sto navodi Zidana kao igraca koji je sam odveo Francusku u finale SP,nek ponovno pogleda sastav te iste Francuske
pa nek se javi.
- Eweleen
#1378 Re: Liga prvaka
mislim da nije nijedno od to troje, čovjek je flamer, zajebava nas jer mu je zabavno gledat kako se palimo i burno reagujemo da njegove nebulozecikcanga wrote:Je l' ti jasno da covjek u nedostatku komunikacijskih sposobnosti pribjegava vrijedanju?Lakat Jebić wrote:jebote nesto kontam ko je ovaj cik canga?
imaju tri opcije
1. il mu je zivot tuzan i dosadan pa nas sve redom zajebaje
2. il nema vise od 14 godina
3. il je glup
i sam to nekad radim samo na jednom drugom forumu i uvijek upali
jesam pogodio?
-
FrancescoTotti
#1379 Re: Liga prvaka
Kako se brzo zaboravlja ona razvaljotka u Londonu od prije par godina protiv Celzija gdje je Merssi godpodario terenom . Pa ono poigravanje sa Arsenalom u finalucikcanga wrote:Jest u pravu si.FrancescoTotti wrote: Sine moj dobro si zaglibio . Sta te muci . otvori srce mozda ima nade . Ovakve snove malo ko sanja . Jedaj je sanjo da je Napoleon pa se poco oblacit ko on . Sine moj , ovo je prijateljski savjet potrazi malo po Internetu o igracima . Bergkamp je bio dobar igrac a razlika izmedju dobar i najbolji je ko izmedju neba i zemlje . On moze samo dresove u masinu za pranje da ubacuje igracima ko sto su Totti , Maldini , Del Piero , Ronaldinjo , Messi , Ronaldo , pa i igracima njegove generacije , Romario , Rivaldo , Stoickov , Batistuta . Ne mogu vjerovati da moze neko tvrditi da je Bergkamp najbolji igrac svih vremena . Mogu ako covjek nikad nije gledo utakmice jer nije imo Tv pa sluso rezultate na radiju
Totti je stvarno dobar igrac i voda velikog tima koji na Old Trafordu prima manje od 10 golova.
Veliki je uspjeh velikoj Romi primiti manje od 10 golova kod Utd-a.
Ronaldinho je stvarno beton.Sta vise nije lahko biti zamjena "strasnom" Beksu.
Messi je isto dobar.Cak je uspio primiti pet-setst lopti protiv Engleza u 360 min. igre.
Respect!
Da protiv Celzija nije covjek nijednom dirno loptu ali jeste kad je trebo , zar si zaboravio jado , 93 minuta pas sa lijeve na desnu stranu i onda Iniesta onda NA NANA HEY HEY GOODBYE
- belafonte
#1380 Re: Liga prvaka
Bergkamp nije najveci igrac ikad ali nije ni daleko od toga...
Ja ga pamtim kao najinteligentnijeg igraca kojeg sam ikad gledao, isto je najelegantniji - kad se sjetim onih njegovih driblinga, kretanja, neodoljivo me podsjeca na Federera, izgledalo je kako se frajer nikad nije oznojio, s takvom lakocom je igro - bas ko Fed
Ja ga pamtim kao najinteligentnijeg igraca kojeg sam ikad gledao, isto je najelegantniji - kad se sjetim onih njegovih driblinga, kretanja, neodoljivo me podsjeca na Federera, izgledalo je kako se frajer nikad nije oznojio, s takvom lakocom je igro - bas ko Fed
- abondanzieri
#1381 Re: Liga prvaka
Naravno da nije,jer je tada bio na zalasku karijerekakavdanakneiskustvu wrote:belafonte wrote:Bergkamp nije najveci igrac ikad ali nije ni daleko od toga...
sve to stoji,veliki igrač,ali on u najboljim danima arsenala ,prije 6-7 godina,nije bio ni najbolji igrač kluba,bar po mom mišljenju
- abondanzieri
#1382 Re: Liga prvaka
Kada si vec spomenuo Henry-a,siguran sam da je on najbolji igrac Arsenala svih vremena i puno vremena ce proci(a mozda se nece nikada ni desiti) da se pojavi neko ko ce ugroziti tu njegovu poziciju 
- cyprus
#1383 Re: Liga prvaka
Joj Bergkampa se može svrstat u 100 najboljih igrača ikad, što je svakako veliko, ali pričat o tome da je najbolji, e jebiga sad, vala i vi se palite na svašta 
- Neelix
#1384 Re: Liga prvaka
Zasto svi u ovoj diskusiji zaboravljaju Jean Louisa Noukena

-
musac
#1385 Re: Liga prvaka
Barcelona osvaja LP, a vi pričajte o Bergkampu kol'ko hoćete. 
- Better Man
#1386 Re: Liga prvaka
Da, ali u snovima. U stvarnosti LP osvaja Manchester United.musac wrote:Barcelona osvaja LP, a vi pričajte o Bergkampu kol'ko hoćete.
- Neelix
#1387 Re: Liga prvaka
u stvarnosti obojica lupate, jer da je bilo koji upravu utakmica se ne bi ni igrala nego bi odmah urucili trofej.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1388 Re: Liga prvaka
otprilikeNeelix wrote:u stvarnosti obojica lupate, jer da je bilo koji upravu utakmica se ne bi ni igrala nego bi odmah urucili trofej.
uvijek lopta može zalutati... u Valdesov gol
-
be highirly
#1389 Re: Liga prvaka
malo je igraca koji se mogu pohvaliti da su uzeli sve sto se treba uzeti u fudbalu i plus biti proglasen najboljim igracem na svijetu i to nekoliko puta
znaci zisko tito, jedino ga jebe sto gotivi one pice iz madrida...uf fulio sam temu, ovdje se caska o barsinoj pobjedi u finalu, jel tako 
-
musac
#1390 Re: Liga prvaka
Da, tako je.be highirly wrote:malo je igraca koji se mogu pohvaliti da su uzeli sve sto se treba uzeti u fudbalu i plus biti proglasen najboljim igracem na svijetu i to nekoliko putaznaci zisko tito, jedino ga jebe sto gotivi one pice iz madrida...uf fulio sam temu, ovdje se caska o barsinoj pobjedi u finalu, jel tako
-
dr trocki
#1391 Re: Liga prvaka
ToČno uvijek vjerni Barceloni.musac wrote:Barcelona osvaja LP, a vi pričajte o Bergkampu kol'ko hoćete.
-
be highirly
#1392 Re: Liga prvaka
ne zalim sto ustah u 4 sabahile
pocelo je deranje 
- rado_vidjen
#1393 Re: Liga prvaka
ne znam sta onaj anderson ardi na terenu
scholes je doktor fudbala za onu beskorisnu pudlicu!
sir bobby charlton ga je nedavno proglasio "najboljim igracem Man.U. svih vremena"
scholes je doktor fudbala za onu beskorisnu pudlicu!
sir bobby charlton ga je nedavno proglasio "najboljim igracem Man.U. svih vremena"
- karanana
#1395 Re: Liga prvaka
gdje si ti? japan?be highirly wrote:ne zalim sto ustah u 4 sabahilepocelo je deranje
- Ridjobrki
#1396 Re: Liga prvaka
Ljudi, je li iko gledao lošiji nastup Manchestera u zadnjih 10 godina? Šta je ovo? 
- Meho Kodro
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#1399 Re: Liga prvaka
sila engleska 
- rIder
#1400 Re: Liga prvaka
Pukla pička
Barselona za dvije klase bolji tim, ferguson čkapi sa formacijom 4-6-0 na pocetku, guardiola sa puyolom na beku zatvorio mr. ne znam igrat al mogu trcat rooneya
Last edited by rIder on 27/05/2009 22:27, edited 1 time in total.