Desavanja u Hrvatskoj

Post Reply
Bosnolog

#1376 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bosnolog »

Kada ce Tadic kod Josipovica na slatku,????....Josipovic je amater i veliki naivac nije dorastao Mesicu niti ce ikada,Tadic ga je ponizio kao i zrtve velikosrpske agresije,sada ih proganja drzava koja ih je napala.Badava sva lazna izvinjenja Tadica u Vukovaru....Interesuje me sta ce reci Jugo cirilicni Covic na sve ovo.Kada ce Josipovic opet kod Dodika da mu uruce novo Kopanjino priznanje u izboru licnosti godine kao sto su dijelili i Dodiku u Hrvatskoj.
Poruke iz Zagreba: "Srbija je agresor - Hrvatska je žrtva"
15. 01. 2011. • 22:55 S. B.
Image
Predsjednik Hrvatske Ivo Josipović izjavio je danas povodom protesta podrške hrvatskim ratnim veteranima Tihomiru Purdi i Veljku Mariću da je vidljivo da su neke od poruka u "cijeloj toj priči" bile i smišljene da se generiše nezadovoljstvo i poručio da su "branitelji" ponos zemlje.

Nekoliko hiljada ljudi okupilo se danas na Trgu Bana Jelačića u Zagrebu kako bi, u organizaciji inicijative "Stop progonu hrvatskih branitelja", protestovali zbog progona hrvatskih veterana i odnosa vlasti koja bi, kako su rekli, trebalo da ih štititi od progona.

Predstavnik tog odbora Boris Prebeg pozvao je građane da im se pridruže kako bi obilježili dan priznanja Republike Hrvatske i poručili predsjedniku države, premijerki i poslanicima da su im upravo oni omogućili udobne fotelje i visoke plate.

Uz skandiranje "Vukovar, Vukovar" okupljenima se obratio nekadašnji vojnik iz Vukovara Petar Janjić Tromblon, koji je istakao da su "branitelji" danas taoci u zemlji koju su branili svojom krvlju i da žive kao progonjene zvijeri. Na protestu je najoštrije osuđeno hapšenje Veljka Marića i Tihomira Purde. Hrvatski ratni veterani smatraju da je riječ o neviđenom cinizmu i brutalnom nasrtaju na hrvatski pravni poredak.

Demonstranti su nosili transparente: "Odmah zaustavite progon hrvatskih branitelja", "Povlačenje tužbe protiv Srbije je veleizdaja", "Merčep je heroj - Stanimirović je ratni zločinac", "Srbija je agresor - Hrvatska je žrtva" i druge. Sa protesta okupljeni su otišli na misu za poginule hrvatske vojnike u Crkvi Svetog Marka.

Josipović, koji je u posjeti Krapinsko-zagorskoj županiji, rekao je da je zatražio da se slučajevi Purde i Marića provjere. On je napomenuo da vidljivo da su neke od poruka u "cijeloj toj priči" bile i smišljene da se generiše nezadovoljstvo.

"Bilo je određenih manipulacija i sa popisom koji se pojavio o 300 osoba koje neko traži zbog ratnih zločina, a koji je potpuno nerelevantan. Taj popis je nevjerodostojan", ponovio je Josipović i istakao da je važno da cjelokupna javnost i branitelji budu informisani o svemu što se radi.

(fonet)
Bosna treba ovog covjeka isporuciti Hrvatskoj nikako Srbiji,.Srbija je puna ratnih zlocinaca koji su presudeni u BiH od Stankovica koji je pobjegao iz focanskog zatvora do Jankovica i desetine hiljada tratnih zlikovaca koji su nas napadali kao sto su napadali i Hrvatsku,....Ako ga isporuce Srbiji to bi bilo ponizenje i izdaja svih zrtava koje je Srbija nacinila dok ista cuva najveceg zlocinaca svih ovih godina general Mladaica,....Nase pravosude i moral je u pitanju i na ispitu,.....
zemomak

#1377 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zemomak »

Zadarski dožupan: "Srbijanskog ambasadora bih izbacio iz države i na Dunavu ga nogom u stražnjicu..."
21. 01. 2011. • 15:19 S. B.

*** SPAM *** - Sa Srbijom ne trebamo imati nikakve odnose. Što ima veze da smo susjedi? Prvo bih izbacio njihovog ambasadora iz naše države (Hrvatska) i na Dunavu bih ga nogom u stražnjicu da ga lakše prijeđe, izjavio je za lokalne novine zadarski dožupan i sveučilišni profesor dr. Đani Bunja.

Na taj je način Bunja ponovno šokirao javnost susjedne nam države neprimjernim istupom na temu hrvatsko-srpskih odnosa.

Bunja je ovaj put to izrekao kao prvi čovjek županijskoga HSP-a u kontekstu nezadovoljstva branitelja reakcijom hrvatske države na objavu srpskih popisa navodnih ratnih zločinaca među vukovarskim braniteljima.

"Stojim iza svoje izjave iako je donekle izvučena iz konteksta. Rekao sam to u funkciji metafore da je hrvatska državna politika još jednom poražena u odnosima sa Srbijom, s čime se slaže veliki broj ljudi. Hrvatski sam domoljub, volim svoju zemlju i na to sam ponosan, ali me kao građanina smeta kada hrvatska politika čini pogrešne korake. U tom smislu ostajem iza svoje izjave", kazao je za "Slobodnu Dalmaciju" 40-godišnji Bunja, inače viši asistent na Odjeljenju za informatologiju i komunikologiju Zadarskog univerziteta.

Na pitanje da li je primjereno da jedan univerzitetski nastavnik u svojim političkim istupima, kad govori o Srbima, gotovo redovno koristi diskvalifikacije i govor mržnje, Bunja je odgovorio da kao doktor informatičkih nauka i komunikolog ima dovoljno znanja da zna kako i kada u političkom govoru upotrijebiti prikladan izraz, koristeći ponekad nešto radikalniji nastup i metafore.

"Ne bih se složio da je u pitanju govor mržnje. Određene sam stvari izrekao u jasnom kontekstu. Izvan tog konteksta, slažem se, izjava zaista zvuči neprimjereno. Međutim, nije mi bilo ni u primisli koristiti govor mržnje. U svojim izjavama nastojim biti korektan, pa tako i ovu posljednju smatram primjerenom za jednog sveučilišnog nastavnika.

(24sata.info)

:D
BiH-x

#1378 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by BiH-x »

Gdje nam je osa ovih dana? :o
barbar

#1379 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by barbar »

zemomak wrote:Zadarski dožupan: "Srbijanskog ambasadora bih izbacio iz države i na Dunavu ga nogom u stražnjicu..."
21. 01. 2011. • 15:19 S. B.

*** SPAM *** - Sa Srbijom ne trebamo imati nikakve odnose. Što ima veze da smo susjedi? Prvo bih izbacio njihovog ambasadora iz naše države (Hrvatska) i na Dunavu bih ga nogom u stražnjicu da ga lakše prijeđe, izjavio je za lokalne novine zadarski dožupan i sveučilišni profesor dr. Đani Bunja.

Na taj je način Bunja ponovno šokirao javnost susjedne nam države neprimjernim istupom na temu hrvatsko-srpskih odnosa.

Bunja je ovaj put to izrekao kao prvi čovjek županijskoga HSP-a u kontekstu nezadovoljstva branitelja reakcijom hrvatske države na objavu srpskih popisa navodnih ratnih zločinaca među vukovarskim braniteljima.

"Stojim iza svoje izjave iako je donekle izvučena iz konteksta. Rekao sam to u funkciji metafore da je hrvatska državna politika još jednom poražena u odnosima sa Srbijom, s čime se slaže veliki broj ljudi. Hrvatski sam domoljub, volim svoju zemlju i na to sam ponosan, ali me kao građanina smeta kada hrvatska politika čini pogrešne korake. U tom smislu ostajem iza svoje izjave", kazao je za "Slobodnu Dalmaciju" 40-godišnji Bunja, inače viši asistent na Odjeljenju za informatologiju i komunikologiju Zadarskog univerziteta.

Na pitanje da li je primjereno da jedan univerzitetski nastavnik u svojim političkim istupima, kad govori o Srbima, gotovo redovno koristi diskvalifikacije i govor mržnje, Bunja je odgovorio da kao doktor informatičkih nauka i komunikolog ima dovoljno znanja da zna kako i kada u političkom govoru upotrijebiti prikladan izraz, koristeći ponekad nešto radikalniji nastup i metafore.

"Ne bih se složio da je u pitanju govor mržnje. Određene sam stvari izrekao u jasnom kontekstu. Izvan tog konteksta, slažem se, izjava zaista zvuči neprimjereno. Međutim, nije mi bilo ni u primisli koristiti govor mržnje. U svojim izjavama nastojim biti korektan, pa tako i ovu posljednju smatram primjerenom za jednog sveučilišnog nastavnika.

(--- SPAM ---)

"Blajburg je iz raja izašao" :mrgreen:
spreca

#1380 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by spreca »

BiH-x wrote:Gdje nam je osa ovih dana? :o
osa je ako se ne varam gradonacelnik u Banovicima
Been

#1381 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Been »

Kako gdje ? Na prosvjedima...

Hodidid

#1382 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Hodidid »

@barbar: Jel ti to citiras nekog kad imas apostrofe ili je u pitanju tvoje misljenje? Bi li Bleiburg trebalo ponoviti sta ti kazes?
Socijalista

#1383 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Socijalista »

Ne daj Boze nikome...po ovome bi Bosnjaci u Srbiji trebali traziti takodje konstitutivnost, krenuo je talas.

Srpski ministar dijaspore: Tražit ćemo status konstitutivnog naroda u Hrvatskoj
Srpski ministar dijaspore Srđan Srećković je sinoć rekao da će Srbija tražiti status konstitutivnog naroda u Hrvatskoj.

"Položaj srpskog naroda u zemljama regije nije ni izbliza onakav kakav bismo željeli i kakav je zajamčen državnim konvencijama, iako ima pomaka na bolje. Korak po korak, situacija se u svim zemljama popravlja i vjerujem će nam svima biti bolje kada jednog dana svi budemo u ujedinjenoj Europi", rekao je u intervjuu za beogradski list Danas.

Srećković je govorio o nedavno usvojenoj Nacionalnoj strategiji o suradnji Srbije s dijasporom i Srbima u regiji čiji su ciljevi uspostavljanje statusa konstitutivnog naroda za Srbe u Hrvatskoj i Crnoj Gori.

"Dug je put do ostvarenja tog cilja"

Na pitanje novinara o ostvarivosti takvih ciljeva, Srećković je odgovorio: "Nakon ukidanja tog statusa 1990. godine Srbi u Hrvatskoj su najbrojnija manjina u toj zemlji i pored činjenice da je njihov broj sada tek oko 200.000. Upravo zbog toga, naš je legitiman zahtjev tražimo status konstitutivnog naroda. Međutim, realno gledano, dug je put do ostvarenja tog cilja", rekao je.

Srećković smatra da mnogo veća mogućnost za ostvarenje toga cilja postoji u Crnoj Gori. "Kada je riječ o Crnoj Gori gdje Srbi čine 32 posto stanovništva i s kojom smo stoljećima bili najbliži saveznici i partneri, uvjeren sam da će tako biti i u budućnosti, bez obzira ne trenutne dnevnopolitičke okolnosti", završio je.

Hrvatski veleposlanik u Srbiji: Hrvati u Srbiji trebaju dobiti prava koja Srbi uživaju u Hrvatskoj

Hrvatski veleposlanik u Srbiji Željko Kuprešak je u četvrtak izjavio da dolazi vrijeme kada bi, ako su u pitanju prava nacionalnih manjina, trebalo razgovarati o ispunjavanju reciprociteta između dvije zemlje.

Kuprešak je u Skupštini Vojvodine rekao da želi da Hrvati u Srbiji u budućem razdoblju dobiju neka od prava koja uživaju Srbi u Hrvatskoj, prije svega zagarantirana mjesta za Hrvate u Skupštini Srbije, kao što postoje garantirana mjesta za Srbe u Hrvatskom Saboru. Također je skrenuo na pozornost na činjenicu da Srbi imaju potpredsjedničko mjesto u Vladi RH. te dodao da hrvatska država u znatno većoj mjeri pomaže obrazovanje na srpskom jeziku nego što Srbija pomaže obrazovanje na hrvatskom jeziku.
mO k3

#1384 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by mO k3 »

spreca wrote:
vecinom izabran??
Socijalista

#1385 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Socijalista »

Ženski Dr.Med wrote:
spreca wrote:
vecinom izabran??
majorizacijom
mO k3

#1386 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by mO k3 »

zeznuto.... znaci cika zoom je majorizovo osu??
gost iz ZG

#1387 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by gost iz ZG »

... unatrag posljednjih mjesec-dva, u Hrvatsku iz Srbije stižu inteligentne ideje/zahtjevi:

1-Srpska pravoslavna crkva traži povrat Night Bara Veneranda na Hvaru, tvrdeći da je to "vekovni srpski manstir"
2-prijetnja sakupljanjem potpisa i slanja u Bruxelles, kao peticije protiv prijema Hrvatske u EU
3-ponovno aktiviranje tužbe "slučaj" T.Purda
4-traženje statusa Srba kao konstitutivnog naroda u HR

...Image
Za pretpostavit sljedeći zahtjev mogao bi biti ultimatum Srbije za izlaz na otvoreno more
Gat'Gor

#1388 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Gat'Gor »

Bosnolog wrote:
Mihaelj wrote:
Bio si uključen u obranu do kolovoza '91. godine? Kad si vidio da je vrag odnio šalu i da rat počinje onda si izašao iz postrojbi? :D

20 tisuća Bošnjaka nije branilo RH jer '91. godine nije bilo ni 500 Bošnjaka u Bosni i Hrvatskoj zajedno. U Hrvatskoj ti danas živi 20 tisuća Bošnjaka. Želiš reći da su žene, djeca i starci ratovali za Hrvatsku? Bilo je ljudi, ali nemojmo pretjerivati. Isto tako je bilo i dosta Muslimana/Bošnjaka u JNA, npr. Atif Dudaković je granatirao sela po zadarskom zaleđu. No, kako netko gore ima smisla za ironiju isti taj Atif je skoro zaplakao kad su Hrvati došli u pomoć Bihaću.

Naravno da je Oluja bila bježanija. Srbi čim vide naoružane Hrvate bježe glavom bez obzira. Mislim da su sve one godine plašenja ustašama negativno djelovale na njihovu psihu. :D
Ti iz posta u post se blamiras sebe i pokazujes svoj karakter,U odbrani Hrvatske je bilo vise od dvadeset pet hiljada Bosnjaka a dobar dio su cak dosli iz Bosne sto je najvece angazovanje i ucesce od svih nacinalnih manjina i mnogo veci procenat ucestovanja procentulno ukljucujcui i hrvatski narod u cjelini,.....Ti si samo jos jedan beskarakteran bosnomrzac nesto poput siskovackog Ose,....Treba da znas da je Bosnjaka najvise procentualno i dalo svoje zivote u odbrani Hrvatske i najvise ucestvovalo shodno procentu koliko ih je zivilo u Hrvatskoj a mnogi nisu bili rodeni u njoj ukljucujuci i mene,....

Moje angazovanej je bilo iskljucivo na dobrovoljnoj osnovi,nisam bio vezan nikavim kontraktom niti mobilisan.Za razliku vecine mojih komsija Hrvata koji se nisu ukljucili u odbranu Hrvatske jer sam zivio na otoku koji nije imao nikakvih ratnih sukoba,Turizam kao glavna privredna grana je bio u qurcu prezivljavalo se od ribolova to jest od onog sto ulovos :mrgreen: ,cak su me neki prijatelji lokalne komsije Hrvati rodeni u Hrvatskoj odvracali od moje odluke da idem braniti njihovu drzavu,... ;-)

Pratio sam svo vrijeme dok sam bio u Hrvatskoj i brinuo se sto se desava u Bosni i sto ce biti s njom a koja je bila sve vise okupirana silnim korpusima JNA koji su se povlacili iz Slovenije i Hrvatske gdje je zavrsen rat krajem 1991 odnosno sarajevskim primirjem kada je rat prebacen u Bosnu.U Avgistu 1991 sam rekao kolegama iz HV da bi zelio otici do Sarajevo da se raspitam i saznam da li se sta radi u BiH po pitanju organizacije odbrane BiH i dosao do ljudi koji su vec zapoceli raditi na formiranju PLBiH koja je tada bila u fazi osnivanja i radila u strogoj ilegali,od kada sam se aktivno ukljucio u pripremu odbranu RBiH i rat koji je slijedio nakon referenduma i nezavisnosti,...

Sa tim ljudimai bivsim kolegama iz HV sam bio svo vrijeme u kontaktu i imao par sastanaka u Lori na pocetku rata u Bosni kada je potpisan prvi vojni sporazum izmedu Hrvatske i RBiH o uzajamnoj pomoci i saradlji,nakon sto je potpisan prekid rata u Hrvatskoj cuvenim sarajevskim primirjem,od HV smo dobili nesto oruzja a jedan dio je kupljen na cemu im veliko hvala.Ta saradnja je sve vise blijedila kako se zapadna hercegovina oslobadala od JNA i cetnika.Nakon oslobadanja Mostara saradnja je gotovo bila prekinuta a nase konvoje su herceg jastrbovi zaustavljali pljacklali,prvo uzimali novac na svakom punktu da bi propustili konvoj,Potom(krajem 1992) se napada Prozor a zatom se Bosnjaci koji su bili u HVO-u hapse i odvode u konc logore po Hercegovini masovno progone,pljackaju i pale im imovinu te ruse bogomolje kada pocinje otvoreni sukom HVO i ARBIH po planu iz Karadordeva to jest dogovor Tudman-Milosevic o uspostavi Banovine i podjeli BiH.

Moj doprinos odbrani Hrvatske nekoga ko nije roden u njoj gdje sam imao i jos uvijek imam stan a gdje sam relativno kratko zivo prije pocetak rata je bio veci nego 80% Hrvata rodenih u Hrvatskoj kao i vecine Bosnajka koji su zivjeli u Hrvatskoj ukljucujcuci i ogroman broj dobrovoljaca koji su dosli da pomognu odbrani Hrvatske.

Da si neki karakter izvinuo bi se javno za svoje gluposti i omalovazenje koje ovdej pises o Bosnjacima i njohvoj pomoci i zivotima datim u odbrani Hrvatske.Izgleda da smo dobili jos jednog Osu na forumu,....... ;-)

Vezano za Atifa Dudakovica nisam upoznat,samo bih te podsjetio da se raspitas za Antu Jelavica onog sto ga je naslijedio Jugo cirilicini Covic a koji je pobjegao u Hrvatsku o njegovoj proslosti kao i vecine Hrvata koji su bili u okupatprskoj JNA a mnogi su je ruslili iako su bili rodeni Hrvati iz Hrvatske ili Bosne.Dudakovic vam je svo vrijeme preko petog Korpusa vezivao Kninski korpus i Marticevce za peti korpus ARBiH i Abdicevce sa koji se sve godine ratovalo,Poenta je sto si ti los karakter i nezahvalan covjek i sto trazis nekome dlaku u oku ali ne vidus balvan u svom vlastitom..... ;-)

E....jesu nam se dobro zahvalili za to.

Al' dobro hajde, dosta BiH Hrvata su se borili i za BiH.
Pasiflora

#1389 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Pasiflora »

gost iz ZG wrote:... unatrag posljednjih mjesec-dva, u Hrvatsku iz Srbije stižu inteligentne ideje/zahtjevi:

1-Srpska pravoslavna crkva traži povrat Night Bara Veneranda na Hvaru, tvrdeći da je to "vekovni srpski manstir"
2-prijetnja sakupljanjem potpisa i slanja u Bruxelles, kao peticije protiv prijema Hrvatske u EU
3-ponovno aktiviranje tužbe "slučaj" T.Purda
4-traženje statusa Srba kao konstitutivnog naroda u HR
...Image
Za pretpostavit sljedeći zahtjev mogao bi biti ultimatum Srbije za izlaz na otvoreno more
Ovo boldirano bi se MOZDA moglo dogoditi za jeno 50 - 70 godina. Sve je jos previse svjeze...
Ali da njihov bezobrazluk nema granica, potpuno je ocigledno - umjesto da se pokriju po glavi i sute, nesto se kofrce i zahtjevaju. Ma od koga oni ista mogu zahtjevati i SA KOJIM PRAVOM?
Language

#1390 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Language »

Ja sam uglavnom protiv majorizacije hrvata u BiH 8-) :run:
vee-jay

#1391 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by vee-jay »

Language wrote:Ja sam uglavnom protiv majorizacije hrvata u BiH 8-) :run:
da nazalost i ja sam, ali nazalost je Dodik tako jak i mocan politicar :(
ČikaJosip

#1392 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by ČikaJosip »

Ma Stipe je car.
On i njegov pajdo Gadafi su carevi.
Kaže Stipe: Ne vjerujem da Gadafi naređuje da se puca po prosvjednicima. Ne bi on tako. Isto kao što ne bi njegovi partizani ubijali poslije rata, odnosno UDBA kasnije.
ČikaJosip

#1393 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by ČikaJosip »

japijem wrote:
ČikaJosip wrote:Ma Stipe je car.
Kaže Stipe: Ne vjerujem da Gadafi naređuje da se puca po prosvjednicima. Ne bi on tako. Isto kao što ne bi njegovi partizani ubijali poslije rata, odnosno UDBA kasnije.
Možda i nije naredio, možda je neko od sinova, njima treba vlast, stari je već ionako, pred selidbom.

Kao da to amnestira Stipu što priča gluposti?!
Meho Kodro

#1394 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Meho Kodro »

22.02.11.
Hrvatska treća po transplantacijama u svijetu

Hrvatska je u okviru projekta jačanja regionalne suradnje te zahvaljujući svojim rezultatima danas proglašena Regionalnim zdravstvenim centrom za razvoj programa darivanja i transplantaciju organa, u okviru Zdravstvene mreže zemalja jugoistočne Europe. Izvijestila je to na konferenciji za novinare Nacionalna transplantacijska koordinatorica Mirela Bušić.
Image
Ocijenila je da su ti izvrsni rezultati plod desetogodišnjeg rada, ulaganja i uvođenja mjera, po čemu se Hrvatska u 2010. svrstala uz bok vodećih zemalja u svijetu, uz Španjolsku i Portugal.

Uspjehu je najviše pridonio organizacijski model koji je pomogao struci, tako da već dugo godina postiže sjajne rezultate koji su na razini uspješnosti drugih europskih zemalja.

Hrvatska je u ovom trenutku treća u svijetu po broju darovatelja. U prošloj je godini bilo 28 darovatelja na milijun stanovnika i više od 80 transplantacija na milijun stanovnika - to su rezultati koji nas smještaju u sam svjetski vrh, istaknula je Bušić.

Hrvatsku kao regionalni razvojni centar poduprli su predsjednik The Transplantation Societyja Francis Delmonico, predsjednik Eurotransplant International Foundationa Bruno Meiser i predstavnik Zdravstvene mreže jugoistočne Europe Goran Čerkez, javlja Hina.
spreca

#1395 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by spreca »

Jel to ni Stipe nije Certificirani 'rvat :-)
ČikaJosip

#1396 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by ČikaJosip »

spreca wrote:

Certificirali smo ga. Hrvat je. Samo nije baš neka ljudina.
spreca

#1397 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by spreca »

ČikaJosip wrote:
spreca wrote:

Kad je je bio u predsjednistvu SFRJ i prico svoju pricu onda ste mu lizali guzu a sad ne valja :-) :-) :-) a uskoro vam ni Josipovic nece valjati ,to bih se mogo opkladiti i ako vec nekima nije dovoljo dobar hrvat,znam nisu oni 'Ercegovci
vee-jay

#1398 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by vee-jay »

ČikaJosip wrote:
spreca wrote:

DA, Dodik je puno bolji :D
hercegovac_pravi

#1399 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by hercegovac_pravi »

vee-jay wrote:
ČikaJosip wrote:
spreca wrote: Jel to ni Stipe nije Certificirani 'rvat :-)

DA, Dodik je puno bolji :D
Naravno i puno je jači, na žalost. I da, umalo ne zaboravi, Milodod izdaje certifikate. Baš me čudi da je Stipici izdao uvjerenje.
spreca

#1400 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by spreca »

hercegovac_pravi wrote:Naravno i puno je jači, na žalost. I da, umalo ne zaboravi, Milodod izdaje certifikate. Baš me čudi da je Stipici izdao uvjerenje.
:lol: :lol: :lol: Pa nije Stipe Covic da se potpisuje cirilicom :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply