Aga Barut sa Višnjika, Drava, Zuke i Jomu zipa đale sa Alipašinog polja, se ne trebaju brinuti za nasljednike!

mIRCerka wrote:SLike iz komunjarskih vrtica u kojim nije bilo vjeronauke...
HAVANA i TEAMICA----------Vazda sam volio naget
76g vaspitačica safija
halo_ba, seln i mIRCi----------nikad niste znali cugat,vazda u nesvijest![]()
opaki vratnik----------Sjoo, vratnik zajeban pravo.Sjeća li se ko seje i debe,isti vaki![]()
![]()
JThomas---------ostavila ga treba po prvi put
![]()
![]()
zli Risto-----------Ti fol nešta važan![]()

@mIRCi, nisi normalnamIRCerka wrote:cuj dje muha, cika muha baildisan...
a onda se morao slikati za pano u vrticu

Otisao da nabavi stagod "nakoso" za mezeHAVANA wrote:
Dje muha?
ima mi ko i reci...Loulou wrote: @mIRCi, nisi normalna![]()
![]()
![]()
![]()

Kenan-sa wrote:Nauka o vjeri treba polsuziti svoj djeci da budu bolja,da se odgajaju u duhu etike i morala,a ne u duhu alkohola i droga! Svaki iole pametan covjek nece imati nista protiv da njegovo dijete od malih nogu uci o svojoj vjeri,u obdanistu je to prilagodjeno djeci tog uzrasta,ne uce oni sigurno o Dzenetu i dzehenemu!
Mislim da je glavni problem u komunistima i ateistima,ta mala sakica ljudi se osjecaju ugrozenim,ja ih razumijem,oni zarko zale za titinim vremenom,ali hvala Bogu,to je vrijeme proslo,vjernici su vecina,90% roditelaj je sa odusevljenjem prihvatilo vjeronauku u obdanistima,i o cemu mi sad pricamo!??? Ateisti i licemjeri mogu kukati do mile volje,ali nikada,bas nikada nece moci ugroziti vjernike u ovom gradu i njihova osnovna demokratska prava!

HAVANA wrote:Chuchumbamayumbe kad je mamuran.![]()
Ovo je sa sexualne sekcije subotom... Poznata mi ova sisa...Chisum wrote:HAVANA wrote:Chuchumbamayumbe kad je mamuran.![]()
Jeni to, nego ka'e "DOOOBRA". Kako ga nisi skont'o?
@Chuchu - Đe ba zapelo?!HAVANA wrote:Chuchumbamayumbe kad je mamuran.![]()
Romeo 80 wrote:@Chuchu - Đe ba zapelo?!HAVANA wrote:Chuchumbamayumbe kad je mamuran.![]()
![]()
![]()
![]()
minirali? Ne.kebele wrote:Ah jeste majstori za minirat temu...
Kenan-sa wrote:Nauka o vjeri treba polsuziti svoj djeci da budu bolja,da se odgajaju u duhu etike i morala,a ne u duhu alkohola i droga! Svaki iole pametan covjek nece imati nista protiv da njegovo dijete od malih nogu uci o svojoj vjeri,u obdanistu je to prilagodjeno djeci tog uzrasta,ne uce oni sigurno o Dzenetu i dzehenemu!
Mislim da je glavni problem u komunistima i ateistima,ta mala sakica ljudi se osjecaju ugrozenim,ja ih razumijem,oni zarko zale za titinim vremenom,ali hvala Bogu,to je vrijeme proslo,vjernici su vecina,90% roditelaj je sa odusevljenjem prihvatilo vjeronauku u obdanistima,i o cemu mi sad pricamo!??? Ateisti i licemjeri mogu kukati do mile volje,ali nikada,bas nikada nece moci ugroziti vjernike u ovom gradu i njihova osnovna demokratska prava!
... mogu razumjeti da se vrijeđate međusobno, nije vam prvi put...bengin02 wrote:
Jest ucinila velika djela!!!! Kako ba nije. Daje sergiju redovno. Hodzama za regresa.
koliko ja vidim, temu je otvorio "komunjara". onda su people from islambosna minirali temu.kebele wrote:Ah jeste majstori za minirat temu...
Ko god udje na forum, mora biti svjestan rizika. I mene su cesto dokacili i ismijali, pa sam prezivio.Kwaheri wrote:... mogu razumjeti da se vrijeđate međusobno, nije vam prvi put...bengin02 wrote:
Jest ucinila velika djela!!!! Kako ba nije. Daje sergiju redovno. Hodzama za regresa.
nego, otkad vam je prihvatljiv ovakav vid komunikacije?
opet po nama, hodzama...
ili mi hodze nismo u akcijama koje ovdje vidim imaju neki predznak...jel ovo ja razumjeh da samo ko ne ide na vjeronauku ili je ne podrzava.... ili nije hodza ...on je ucestvovao u h.akcijama...
mircerka?
seln wrote:
Ko god udje na forum, mora biti svjestan rizika. I mene su cesto dokacili i ismijali, pa sam prezivio.
Mislis li da ti kao hodza zasluzujes specijalni tretman?
Ne razumijem. Da nisi stavio previse pitralona, pa te prenijelo?Kwaheri wrote:seln wrote:
Ko god udje na forum, mora biti svjestan rizika. I mene su cesto dokacili i ismijali, pa sam prezivio.
Mislis li da ti kao hodza zasluzujes specijalni tretman?
... sta rece, nas nema tamo, ili nas ne treba biti ili bi volio da nas nema?