F.K. Olimpik Sarajevo

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Logovan

#1376 Re: F.K. Olimpic

Post by Logovan »

M.Laktasenko wrote:Placal Sarajevo za Kosevo?
A što to tebe zanima ? Jesi li ti onaj što je govorio da se Sarajevo treba preseliti na Otoku i tamo igrati svoje domaće utakmice ? :lol: :lol: :lol:
kokuz_sa

#1377 Re: F.K. Olimpic

Post by kokuz_sa »

ma opstina placa sarajevu da igra gore tekme da promovise stadion AFH
a Kosevo,postoi naselje u sarajevu al nesto ne znam da ima i takav stadion :roll:
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#1378 Re: F.K. Olimpic

Post by bordo gandalf »

Ma jok to je nase...mi lomimo nase stolice bakljama unistavamo nasu tartan stazu razvaljujemo nasu ogradu, kosevo je naseeee, ti pisi peticije da nas uklone sa koseva
M.Laktasenko

#1379 Re: F.K. Olimpic

Post by M.Laktasenko »

rashtiman wrote:
Ma jok to je nase...mi lomimo nase stolice bakljama unistavamo nasu tartan stazu razvaljujemo nasu ogradu, kosevo je naseeee, ti pisi peticije da nas uklone sa koseva
Kosevo nije vas nit ce ikada biti. Danas sutra Zeljo, Olimpik ili bilo koji drugi klub da se odluci da hoce igrati na kosevu igro bi istog dana.
BHF_Manijak

#1380 Re: F.K. Olimpic

Post by BHF_Manijak »

M.Laktasenko wrote:
rashtiman wrote:
Kosevo nije vas nit ce ikada biti. Danas sutra Zeljo, Olimpik ili bilo koji drugi klub da se odluci da hoce igrati na kosevu igro bi istog dana.
@Rashtiman, zaboravio si staviti "irony", ocigledno je da te ne konta momak... :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1381 Re: F.K. Olimpic

Post by Velkoski »

dam marku onome ko ukloni ovog lika sa foruma :mrgreen:
Obuca9

#1382 Re: F.K. Olimpic

Post by Obuca9 »

Ne plaća, igramo na veresiju. Može nam se jer smo giganti, a ne jučer osnovani klub.
ultima_palabra

#1383 Re: F.K. Olimpic

Post by ultima_palabra »

Ovaj se neće proći dok vas ne otjera na Otoku i ne ukine sve navijačke grupe :lol:
M.Laktasenko

#1384 Re: F.K. Olimpic

Post by M.Laktasenko »

hz__semir wrote:
Ne plaća, igramo na veresiju. Može nam se jer smo giganti, a ne jučer osnovani klub.
Kakve veze ima kad je osnovan klub? Pa da ima ikakve veze danas bi u Sarajevu svi navijali za Slaviju i SASKa.
čoksa08
Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D

#1385 Re: F.K. Olimpic

Post by čoksa08 »

navalite pemzioneri i famelije. nijaz gracic dijeli dzabaluka dresova i iznenadjenja. ulaz besplatan :dance:
Olimpic se vraća na "Otoku", spremni pokloni za gledatelje

Nedjeljna utakmica Premijer lige BiH između Olimpica i GOŠK-a, bit će prva na stadionu "Otoka“ nakon rekonstrukcije ovog sportskog objekta

Sutrašnja utakmica Premijer lige BiH između Olimpica i GOŠK-a, bit će prva na stadionu "Otoka“ nakon rekonstrukcije ovog sportskog objekta. Iako je zvanično otvaranje stadiona zakazano za 19. oktobar, kada Olimpic dočekuje Željezničar u revanš utakmici Kupa BiH, u klubu iz sarajevske općine Novi Grad odlučili su da i ovog puta onima koji dođu na stadion upriliče iznenađenja.

Tako će 50-tak najsretnijih osvojiti originalnu sportsku opremu. Kako naglašavaju u Olimpicu, sve je u želji da se porodice vrate na stadion, pa će 30 penzionera koji se prvi pojave na kapijama stadiona moći osvojiti opremu za svoje unuke. U poluvremenu susreta će i roditelji kroz simpatične sadržaje moći osvojiti iste nagrade za najmlađe.

Ulaz na utakmicu će biti slobodan.
campa_xxx

#1386 Re: F.K. Olimpic

Post by campa_xxx »

M.Laktasenko wrote:
hz__semir wrote:
Kakve veze ima kad je osnovan klub? Pa da ima ikakve veze danas bi u Sarajevu svi navijali za Slaviju i SASKa.
Ima veze....Niko ne navija i nece navijati za Slaviju i SASK jer su kanta ekipe bez rezultata i tradicije (za Slaviju nisam ni cuo do 2000 i neke)
Isto vazi i za Olimpic...ako nastave da igraju i budu konstantni u PL pa nesto nekad i osvoje, mozda za jedno 50-100 godina i budu imali navijace!
aldinjo

#1387 Re: F.K. Olimpic

Post by aldinjo »

Ima veze....Niko ne navija i nece navijati za Slaviju i SASK jer su kanta ekipe bez rezultata i tradicije (za Slaviju nisam ni cuo do 2000 i neke)
Isto vazi i za Olimpic...ako nastave da igraju i budu konstantni u PL pa nesto nekad i osvoje, mozda za jedno 50-100 godina i budu imali navijace![/quote]
Kakve gluposti ti pišeš nisi svjestan! :-)
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#1388 Re: F.K. Olimpic

Post by bordo gandalf »

BHF_Manijak wrote:
M.Laktasenko wrote:
rashtiman wrote: Ma jok to je nase...mi lomimo nase stolice bakljama unistavamo nasu tartan stazu razvaljujemo nasu ogradu, kosevo je naseeee, ti pisi peticije da nas uklone sa koseva
@Rashtiman, zaboravio si staviti "irony", ocigledno je da te ne konta momak... :mrgreen:
Ma jok ja sam mrtav ozbiljan :roll: :D
ganjeta

#1389 Re: F.K. Olimpic

Post by ganjeta »

Logovan

#1390 Re: F.K. Olimpic

Post by Logovan »

Zanimljiv način da privuku što više ljudi na svoje utakmice ali mislim da neće baš u ovome uspjeti.
saramara

#1391 Re: F.K. Olimpic

Post by saramara »

Drago mi je što je još jedan objekat u Sarajevu otvoren. Otišao sam baš da vidim na šta liči to sve dole i ostao razočaran. Tribina ok, ljudi su se potrudili i to se vidi. Teren katastrofa i prva kiša ondje neće biti niti jednog busenčića a kamoli trave. Tribina preko puta strah me i pomisliti ali ovo bi mogao biti naš slučaj Čustić (na daj Bože da se desi ali je velika vjerovatnoća). Betonska tribina nekih možda metari po od aut linije, nema semafora, to su neki nedostatci, ali koji su krucijalni. Mislim da je Olimpicu bilo bolje da je jučer igrao na Koševu da bi ostavrio bolji rezultat sigurno ali eto...
psydelija

#1392 Re: F.K. Olimpic

Post by psydelija »

ovaj olimpik silji rezultate za kladionice... :D
ne mogu da verujem da oni vec tri godine svakog i svuda iz gornjeg dela tabele pobede (mimo zelje), a od raznih klubova koji se grcevito bore za opstanak, zijane bodove kuci.
Tomahawk11
Globalni moderator

#1393 Re: F.K. Olimpic

Post by Tomahawk11 »

Sto bi se reklo, egzoticni su :D Njima nista ne znaci domaci teren, oni razvale u gostima, utrpaju 4, pa kuci nerijeseno ili izgube. :-)
M.Laktasenko

#1394 Re: F.K. Olimpic

Post by M.Laktasenko »

Sta mislite koliko mogu dobiti za Subasica? Transfermakt kaze 850 000 eura, ali to je cifra od oktobra prosle godine sad je ja mislim minimalno 1 500 000 eura.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1395 Re: F.K. Olimpic

Post by Velkoski »

3 miliona funti najmanje
BHF_Manijak

#1396 Re: F.K. Olimpic

Post by BHF_Manijak »

Opet po milion i prvi put se transfermarkt spominje i svaki put ista prica...Ljudi ba, jel vi fakat mislite da ce celnici Dresdena otici na transfermatk.de i onda nakon sto se konsultuju sa tom stranicom poslati ponudu Olimpicu, ako je i posalju??? Nemojte biti smijesni! I jos jednom, ta stranica je relevantna(mada i to je pod "hmmm") za lige petice, ostatak je mrka kapa, a Subasic je igrao u Olimipicu ali onom s Otoke, ne onom iz Marseillea! :wink:
M.Laktasenko

#1397 Re: F.K. Olimpic

Post by M.Laktasenko »

BHF_Manijak wrote:Opet po milion i prvi put se transfermarkt spominje i svaki put ista prica...Ljudi ba, jel vi fakat mislite da ce celnici Dresdena otici na transfermatk.de i onda nakon sto se konsultuju sa tom stranicom poslati ponudu Olimpicu, ako je i posalju??? Nemojte biti smijesni! I jos jednom, ta stranica je relevantna(mada i to je pod "hmmm") za lige petice, ostatak je mrka kapa, a Subasic je igrao u Olimipicu ali onom s Otoke, ne onom iz Marseillea! :wink:
Subasic je jedan od najbolji igraca druge bundeslige i ako vako nastavi sledece godine ce igrati za Hamburg, Mainz, Wolfsburg ili nekog drugog kluba iz BL. Mislim da ce Olimpik moci izvuc dobru lovu.
BHF_Manijak

#1398 Re: F.K. Olimpic

Post by BHF_Manijak »

Djece mi vratio se Kasparaov!!! :lol: :lol: :lol:
lider

#1399 Re: F.K. Olimpic

Post by lider »

M.Laktasenko wrote: Subasic je jedan od najbolji igraca druge bundeslige i ako vako nastavi sledece godine ce igrati za Hamburg, Mainz, Wolfsburg ili nekog drugog kluba iz BL. Mislim da ce Olimpik moci izvuc dobru lovu.

Ja ipak mislim da ce ga prije toga pokupiti neki od dva Mancestera, eventualno Real ili Barcelona.
Baudelaire

#1400 Re: F.K. Olimpic

Post by Baudelaire »

Ja ovom spameru neću više odgovarati, toliko provala i nepoznavavanja fudbalskih osnova u životu nisam vidio.
Post Reply