A što to tebe zanima ? Jesi li ti onaj što je govorio da se Sarajevo treba preseliti na Otoku i tamo igrati svoje domaće utakmice ?M.Laktasenko wrote:Placal Sarajevo za Kosevo?
F.K. Olimpik Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#1376 Re: F.K. Olimpic
- kokuz_sa
#1377 Re: F.K. Olimpic
ma opstina placa sarajevu da igra gore tekme da promovise stadion AFHM.Laktasenko wrote:Placal Sarajevo za Kosevo?
a Kosevo,postoi naselje u sarajevu al nesto ne znam da ima i takav stadion
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#1378 Re: F.K. Olimpic
Ma jok to je nase...mi lomimo nase stolice bakljama unistavamo nasu tartan stazu razvaljujemo nasu ogradu, kosevo je naseeee, ti pisi peticije da nas uklone sa kosevaM.Laktasenko wrote:Placal Sarajevo za Kosevo?
- M.Laktasenko
#1379 Re: F.K. Olimpic
Kosevo nije vas nit ce ikada biti. Danas sutra Zeljo, Olimpik ili bilo koji drugi klub da se odluci da hoce igrati na kosevu igro bi istog dana.rashtiman wrote:Ma jok to je nase...mi lomimo nase stolice bakljama unistavamo nasu tartan stazu razvaljujemo nasu ogradu, kosevo je naseeee, ti pisi peticije da nas uklone sa kosevaM.Laktasenko wrote:Placal Sarajevo za Kosevo?
- BHF_Manijak
#1380 Re: F.K. Olimpic
@Rashtiman, zaboravio si staviti "irony", ocigledno je da te ne konta momak...M.Laktasenko wrote:Kosevo nije vas nit ce ikada biti. Danas sutra Zeljo, Olimpik ili bilo koji drugi klub da se odluci da hoce igrati na kosevu igro bi istog dana.rashtiman wrote:Ma jok to je nase...mi lomimo nase stolice bakljama unistavamo nasu tartan stazu razvaljujemo nasu ogradu, kosevo je naseeee, ti pisi peticije da nas uklone sa kosevaM.Laktasenko wrote:Placal Sarajevo za Kosevo?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1381 Re: F.K. Olimpic
dam marku onome ko ukloni ovog lika sa foruma 
- Obuca9
#1382 Re: F.K. Olimpic
Ne plaća, igramo na veresiju. Može nam se jer smo giganti, a ne jučer osnovani klub.M.Laktasenko wrote:Placal Sarajevo za Kosevo?
- ultima_palabra
#1383 Re: F.K. Olimpic
Ovaj se neće proći dok vas ne otjera na Otoku i ne ukine sve navijačke grupe 
- M.Laktasenko
#1384 Re: F.K. Olimpic
Kakve veze ima kad je osnovan klub? Pa da ima ikakve veze danas bi u Sarajevu svi navijali za Slaviju i SASKa.hz__semir wrote:Ne plaća, igramo na veresiju. Može nam se jer smo giganti, a ne jučer osnovani klub.M.Laktasenko wrote:Placal Sarajevo za Kosevo?
- čoksa08
- Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D
#1385 Re: F.K. Olimpic
navalite pemzioneri i famelije. nijaz gracic dijeli dzabaluka dresova i iznenadjenja. ulaz besplatan
Olimpic se vraća na "Otoku", spremni pokloni za gledatelje
Nedjeljna utakmica Premijer lige BiH između Olimpica i GOŠK-a, bit će prva na stadionu "Otoka“ nakon rekonstrukcije ovog sportskog objekta
Sutrašnja utakmica Premijer lige BiH između Olimpica i GOŠK-a, bit će prva na stadionu "Otoka“ nakon rekonstrukcije ovog sportskog objekta. Iako je zvanično otvaranje stadiona zakazano za 19. oktobar, kada Olimpic dočekuje Željezničar u revanš utakmici Kupa BiH, u klubu iz sarajevske općine Novi Grad odlučili su da i ovog puta onima koji dođu na stadion upriliče iznenađenja.
Tako će 50-tak najsretnijih osvojiti originalnu sportsku opremu. Kako naglašavaju u Olimpicu, sve je u želji da se porodice vrate na stadion, pa će 30 penzionera koji se prvi pojave na kapijama stadiona moći osvojiti opremu za svoje unuke. U poluvremenu susreta će i roditelji kroz simpatične sadržaje moći osvojiti iste nagrade za najmlađe.
Ulaz na utakmicu će biti slobodan.
- campa_xxx
#1386 Re: F.K. Olimpic
Ima veze....Niko ne navija i nece navijati za Slaviju i SASK jer su kanta ekipe bez rezultata i tradicije (za Slaviju nisam ni cuo do 2000 i neke)M.Laktasenko wrote:Kakve veze ima kad je osnovan klub? Pa da ima ikakve veze danas bi u Sarajevu svi navijali za Slaviju i SASKa.hz__semir wrote:Ne plaća, igramo na veresiju. Može nam se jer smo giganti, a ne jučer osnovani klub.M.Laktasenko wrote:Placal Sarajevo za Kosevo?
Isto vazi i za Olimpic...ako nastave da igraju i budu konstantni u PL pa nesto nekad i osvoje, mozda za jedno 50-100 godina i budu imali navijace!
-
aldinjo
#1387 Re: F.K. Olimpic
Ima veze....Niko ne navija i nece navijati za Slaviju i SASK jer su kanta ekipe bez rezultata i tradicije (za Slaviju nisam ni cuo do 2000 i neke)
Isto vazi i za Olimpic...ako nastave da igraju i budu konstantni u PL pa nesto nekad i osvoje, mozda za jedno 50-100 godina i budu imali navijace![/quote]
Kakve gluposti ti pišeš nisi svjestan!
Isto vazi i za Olimpic...ako nastave da igraju i budu konstantni u PL pa nesto nekad i osvoje, mozda za jedno 50-100 godina i budu imali navijace![/quote]
Kakve gluposti ti pišeš nisi svjestan!
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#1388 Re: F.K. Olimpic
Ma jok ja sam mrtav ozbiljanBHF_Manijak wrote:@Rashtiman, zaboravio si staviti "irony", ocigledno je da te ne konta momak...M.Laktasenko wrote:Kosevo nije vas nit ce ikada biti. Danas sutra Zeljo, Olimpik ili bilo koji drugi klub da se odluci da hoce igrati na kosevu igro bi istog dana.rashtiman wrote: Ma jok to je nase...mi lomimo nase stolice bakljama unistavamo nasu tartan stazu razvaljujemo nasu ogradu, kosevo je naseeee, ti pisi peticije da nas uklone sa koseva
- ganjeta
- Logovan
#1390 Re: F.K. Olimpic
Zanimljiv način da privuku što više ljudi na svoje utakmice ali mislim da neće baš u ovome uspjeti.ganjeta wrote:http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/olim ... lone/65394
-
saramara
#1391 Re: F.K. Olimpic
Drago mi je što je još jedan objekat u Sarajevu otvoren. Otišao sam baš da vidim na šta liči to sve dole i ostao razočaran. Tribina ok, ljudi su se potrudili i to se vidi. Teren katastrofa i prva kiša ondje neće biti niti jednog busenčića a kamoli trave. Tribina preko puta strah me i pomisliti ali ovo bi mogao biti naš slučaj Čustić (na daj Bože da se desi ali je velika vjerovatnoća). Betonska tribina nekih možda metari po od aut linije, nema semafora, to su neki nedostatci, ali koji su krucijalni. Mislim da je Olimpicu bilo bolje da je jučer igrao na Koševu da bi ostavrio bolji rezultat sigurno ali eto...
- psydelija
#1392 Re: F.K. Olimpic
ovaj olimpik silji rezultate za kladionice...
ne mogu da verujem da oni vec tri godine svakog i svuda iz gornjeg dela tabele pobede (mimo zelje), a od raznih klubova koji se grcevito bore za opstanak, zijane bodove kuci.
ne mogu da verujem da oni vec tri godine svakog i svuda iz gornjeg dela tabele pobede (mimo zelje), a od raznih klubova koji se grcevito bore za opstanak, zijane bodove kuci.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1393 Re: F.K. Olimpic
Sto bi se reklo, egzoticni su
Njima nista ne znaci domaci teren, oni razvale u gostima, utrpaju 4, pa kuci nerijeseno ili izgube. 
- M.Laktasenko
#1394 Re: F.K. Olimpic
Sta mislite koliko mogu dobiti za Subasica? Transfermakt kaze 850 000 eura, ali to je cifra od oktobra prosle godine sad je ja mislim minimalno 1 500 000 eura.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1395 Re: F.K. Olimpic
3 miliona funti najmanje
- BHF_Manijak
#1396 Re: F.K. Olimpic
Opet po milion i prvi put se transfermarkt spominje i svaki put ista prica...Ljudi ba, jel vi fakat mislite da ce celnici Dresdena otici na transfermatk.de i onda nakon sto se konsultuju sa tom stranicom poslati ponudu Olimpicu, ako je i posalju??? Nemojte biti smijesni! I jos jednom, ta stranica je relevantna(mada i to je pod "hmmm") za lige petice, ostatak je mrka kapa, a Subasic je igrao u Olimipicu ali onom s Otoke, ne onom iz Marseillea! 
- M.Laktasenko
#1397 Re: F.K. Olimpic
Subasic je jedan od najbolji igraca druge bundeslige i ako vako nastavi sledece godine ce igrati za Hamburg, Mainz, Wolfsburg ili nekog drugog kluba iz BL. Mislim da ce Olimpik moci izvuc dobru lovu.BHF_Manijak wrote:Opet po milion i prvi put se transfermarkt spominje i svaki put ista prica...Ljudi ba, jel vi fakat mislite da ce celnici Dresdena otici na transfermatk.de i onda nakon sto se konsultuju sa tom stranicom poslati ponudu Olimpicu, ako je i posalju??? Nemojte biti smijesni! I jos jednom, ta stranica je relevantna(mada i to je pod "hmmm") za lige petice, ostatak je mrka kapa, a Subasic je igrao u Olimipicu ali onom s Otoke, ne onom iz Marseillea!
- BHF_Manijak
#1398 Re: F.K. Olimpic
Djece mi vratio se Kasparaov!!!

-
lider
#1399 Re: F.K. Olimpic
M.Laktasenko wrote: Subasic je jedan od najbolji igraca druge bundeslige i ako vako nastavi sledece godine ce igrati za Hamburg, Mainz, Wolfsburg ili nekog drugog kluba iz BL. Mislim da ce Olimpik moci izvuc dobru lovu.
Ja ipak mislim da ce ga prije toga pokupiti neki od dva Mancestera, eventualno Real ili Barcelona.
-
Baudelaire
#1400 Re: F.K. Olimpic
Ja ovom spameru neću više odgovarati, toliko provala i nepoznavavanja fudbalskih osnova u životu nisam vidio.