FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
South Blue Mama

#1376 Re: FK Zeljeznicar

Post by South Blue Mama »

Šibicar wrote: junuze,ako tebe i tebi slične poslije pogleda na ove slike neće biti stid tog prozivanja za reflektore,onda si ti dečko mentalni bolesnik...

http://www.sa92.ba/v1/images/2007121201 ... 96_war.jpg

http://www.sa92.ba/v1/images/2007121119 ... 411kr4.jpg
@ Šibicar
dzaba nasi pokusaji da ljudima dokazemo da je nas stadion bio unisten, da su ovo nasi reflektori. mozes ocekivati da ti isti odgovori sa slikama iz dubajia ili abu dabija na ovu surovu bosansku blisku proslost (nikada zaboravljenu)

Igraj ZELJO, igraj i pobjedi!!!
nikad_izvini

#1377 Re: FK Zeljeznicar

Post by nikad_izvini »

dzipalo_junuz wrote:
elSaik wrote:Ja koliko se sjećam, ŽeljA je TorpedA jednom nakantao 9:0... Znam ja da vi volite računati od jednog datuma, a zanemariti sve ispred, ali ne ide to tako... :)
Salkooooo jel to doslo svjetlo?
Došla je nagrada :-D
nikad_izvini

#1378 Re: FK Zeljeznicar

Post by nikad_izvini »

ćiro wrote: Eto ti si bio u planu 1929 godine :lol: :lol:
Najpopularniji klubovi u tom periodu (do II sv.rata) u Sarajevu su bili Slavija i Đerzelez. Raspitaj se malo, pa onda možda i nećeš pisati gluposti. Drugi dio posta pokazuje da imaš maksimalno 16 godina :lol: :lol:
Mislim da se Ćiro nameće kao favorit naredne sezone.
saraydjecko wrote: Ako si mislio na mene ja i jesam simpatizer zeljeznicara kao i ostalih udruzenja koji imaju veze sa prometom tj.zeljeznicari,saobracajci,bihamk itd.A to spominjanje levata nije lijepo,pitaj uciteljicu a,ako te vec nije naucila onda roditelje jer je to i njihova obaveza.Najlakse je djetetu dati petaka i da ide da jalijaha na onim stepenicama iza gola gdje zmije vrebaju.Bas me zanima kako ce roditi ove godine na juznoj i istocnoj tribini Grbavice.
Za reflektore svaka cast,bilo je stvarno vrijeme....
Doduše i ovaj simpatizer ima štofa za šampiona. Ali, konkurencija će biti yebena :D :-D
silencepain

#1379 Re: FK Zeljeznicar

Post by silencepain »

Zasijaše ponovo reflektori na Grbavici :D
dzipalo_junuz

#1380 Re: FK Zeljeznicar

Post by dzipalo_junuz »

Koji su to idioti, na tm.org-u im glavna tema ima naziv SVJETLOST NA KRAJU TUNELA, hahaha, sta to zeljo umire jel? Raspada se? heheh i niko da to promjeni... :D :-)

Jadna ti je majka kako ste vi mali, pa ovoliko ne bi se radovali navijaci Rudara iz Ugljevika da su dobili reflektore...

TM 88 - Tako Mali
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#1381 Re: FK Zeljeznicar

Post by mIRCerka »

dzipalo_junuz wrote:Koji su to idioti, na tm.org-u im glavna tema ima naziv SVJETLOST NA KRAJU TUNELA, hahaha, sta to zeljo umire jel? Raspada se? heheh i niko da to promjeni... :D :-)
Hoces li da odmoris 3 dana? Pa kad se vratis da shvatis da pravila ovog foruma moras postovati.
Kraj rasprave
rado_vidjen

#1382 Re: FK Zeljeznicar

Post by rado_vidjen »

on je odavno na odmoru...od pameti

narode hrasnog i grbavice, izvirite na prozore i pogledajte prema svjetlosti :) :) :)
odvijac

#1383 Re: FK Zeljeznicar

Post by odvijac »

junuze kako god,mi se poseremo na to,to je nase,a vi ?mozda na betaniju ili ilijas,brate dragi nemate nista svoje osim prostorija u titovoj,i to je u ptanju,ah da udruzenje hz u ljesevu!!!
dzipalo_junuz

#1384 Re: FK Zeljeznicar

Post by dzipalo_junuz »

odvijac wrote:junuze kako god,mi se poseremo na to,to je nase,a vi ?mozda na betaniju ili ilijas,brate dragi nemate nista svoje osim prostorija u titovoj,i to je u ptanju,ah da udruzenje hz u ljesevu!!!
Smjesno, pa vec je vase udruzenje pocelo da kopira u startu nase...

btw.A da, nalazi se u samom centru Skenderije ;-)
Peppers

#1385 Re: FK Zeljeznicar

Post by Peppers »

Pored generalne probe reflektora na Grbavici koja je jeko emotivno dozivljena od strane navijaca FK Zeljeznicar, jos jedan trenutak je dodatno izazvao buru emocija medju prisutnima, kada su predstavnici Kluba i navijaca urucili nagradu najvjernijem navijacu FK Zeljeznicar Dzipalu Junuzu. Ni sam Junuz nije mogao sakriti emocije i prilikom preuzimanja polugodisnje ulaznice za domace utakmice FK Zeljeznicar kratko je prokomentarisao kako mu je ovo najbitniji trenutak u zivotu i da je presretan zbog ukazane casti, medjutim govor nije mogao nastaviti jer su emocije bile jace od njega. Na sve to navijaci su reagovali gromoglasnim aplauzom, pa cak i oni koji su bili tako blizu da budu na njegovom mjestu poput Baltazar Khana, Cire, Capea, Belissime i ostale druzine. Sve u svemu ova vecer ce ostati u sjecanju mnogim gradjanima Sarajeva, nekima zbog srece, a nekima zbog zavisti.
sniPod

#1386 Re: FK Zeljeznicar

Post by sniPod »

ma pustite suplju i uzivajte !!!!!!!
http://fkzeljeznicar.com/index/index.ph ... &Itemid=42
Aduu

#1387 Re: FK Zeljeznicar

Post by Aduu »

Imam jedno pitanje vezano za reflektore
Cini li mi se ili ovi reflektori nesto slabije svijetle, barem po ovim slikama se vidi, ne znam kako je uzivo??
Naravno, nije provokacija ;-)
zecko_kupuz

#1388 Re: FK Zeljeznicar

Post by zecko_kupuz »

Neću cjepidlačit', ali ovo osvjetljenje djeluje malo neujednačeno. Hm, ipak cjepidlačim....zaboravite :D .
sniPod

#1389 Re: FK Zeljeznicar

Post by sniPod »

zecko_kupuz wrote:Neću cjepidlačit', ali ovo osvjetljenje djeluje malo neujednačeno. Hm, ipak cjepidlačim....zaboravite :D .
ovo je bilo prvo paljenje reflektora po noći :thumbup:
edin_Basket

#1390 Re: FK Zeljeznicar

Post by edin_Basket »

Sta cu ja sam gradsko dijete pa nemam kompleksa i po forumima pisem mahalski. :D[/quote] @dzipalo junuz

gradsko, jesi, svaka ti cast. đe si, na¸15 minuta iznad mihrivoda,hladivoda,trcivoda, imas odlican pogled, vidis oba stadiona pa si upucen
dzipalo_junuz

#1391 Re: FK Zeljeznicar

Post by dzipalo_junuz »

Peppers wrote:Pored generalne probe reflektora na Grbavici koja je jeko emotivno dozivljena od strane navijaca FK Zeljeznicar, jos jedan trenutak je dodatno izazvao buru emocija medju prisutnima, kada su predstavnici Kluba i navijaca urucili nagradu najvjernijem navijacu FK Zeljeznicar Dzipalu Junuzu. Ni sam Junuz nije mogao sakriti emocije i prilikom preuzimanja polugodisnje ulaznice za domace utakmice FK Zeljeznicar kratko je prokomentarisao kako mu je ovo najbitniji trenutak u zivotu i da je presretan zbog ukazane casti, medjutim govor nije mogao nastaviti jer su emocije bile jace od njega. Na sve to navijaci su reagovali gromoglasnim aplauzom, pa cak i oni koji su bili tako blizu da budu na njegovom mjestu poput Baltazar Khana, Cire, Capea, Belissime i ostale druzine. Sve u svemu ova vecer ce ostati u sjecanju mnogim gradjanima Sarajeva, nekima zbog srece, a nekima zbog zavisti.
Uzmi tacnu u ruku i ne kaki... ;-)
DicaTM

#1392 Re: FK Zeljeznicar

Post by DicaTM »

dzipalo_junuz wrote:Koji su to idioti, na tm.org-u im glavna tema ima naziv SVJETLOST NA KRAJU TUNELA, hahaha, sta to zeljo umire jel? Raspada se? heheh i niko da to promjeni... :D :-)

Jadna ti je majka kako ste vi mali, pa ovoliko ne bi se radovali navijaci Rudara iz Ugljevika da su dobili reflektore...

TM 88 - Tako Mali
Znaš u čemu je štos, đipalo?

Ti si Pitar a mi smo Manijaci. Neke stvari tebi i tvojim kolegama nikada neće biti jasne ;)

Budi mi pozdravljen
dzipalo_junuz

#1393 Re: FK Zeljeznicar

Post by dzipalo_junuz »

DicaTM wrote:

TM 88 - Tako Mali
Znaš u čemu je štos, đipalo?

Ti si Pitar a mi smo Manijaci. Neke stvari tebi i tvojim kolegama nikada neće biti jasne ;)

Budi mi pozdravljen
aha, onda izvini... :run:
Baltazar_khan

#1394 Re: FK Zeljeznicar

Post by Baltazar_khan »

Kako ste dosadni sa tim reflektorima, ko da je novo svjetsko čudo :shock:

Pa yebo ga dan, svaki normalni stadion mora imati reflektore...

A vi se nešto digli, ko da ste senzaciju neku napravili.

Mogli ste do sad napraviti sto puta reflektore, ali ne, bitnije je bilo kupovat titule u doba Nijaza Brkovića :skoljka:
Epitop

#1395 Re: FK Zeljeznicar

Post by Epitop »

Sretno vam sa reflektorima, iako je sramota grada Sarajeva što to prije nije regulisano. Valjda ćemo dočekati dan ka će svi stadioni u BiH imati normalne uslove za odigravanje utakmica
DicaTM

#1396 Re: FK Zeljeznicar

Post by DicaTM »

Ok.. nego šta htjedoh reći

Baš svjetle, mašala :D
Peppers

#1397 Re: FK Zeljeznicar

Post by Peppers »

dzipalo_junuz wrote:
Peppers wrote:Pored generalne probe reflektora na Grbavici koja je jeko emotivno dozivljena od strane navijaca FK Zeljeznicar, jos jedan trenutak je dodatno izazvao buru emocija medju prisutnima, kada su predstavnici Kluba i navijaca urucili nagradu najvjernijem navijacu FK Zeljeznicar Dzipalu Junuzu. Ni sam Junuz nije mogao sakriti emocije i prilikom preuzimanja polugodisnje ulaznice za domace utakmice FK Zeljeznicar kratko je prokomentarisao kako mu je ovo najbitniji trenutak u zivotu i da je presretan zbog ukazane casti, medjutim govor nije mogao nastaviti jer su emocije bile jace od njega. Na sve to navijaci su reagovali gromoglasnim aplauzom, pa cak i oni koji su bili tako blizu da budu na njegovom mjestu poput Baltazar Khana, Cire, Capea, Belissime i ostale druzine. Sve u svemu ova vecer ce ostati u sjecanju mnogim gradjanima Sarajeva, nekima zbog srece, a nekima zbog zavisti.
Uzmi tacnu u ruku i ne kaki... ;-)
Vatra a? Nije bas veselo kod tebe?
pOZz

#1398 Re: FK Zeljeznicar

Post by pOZz »

Stadion NK Željezničar dobio reflektore....woooooooooooooooow :run:
sniPod

#1399 Re: FK Zeljeznicar

Post by sniPod »

Baltazar_khan wrote:Kako ste dosadni sa tim reflektorima, ko da je novo svjetsko čudo :shock:

Mogli ste do sad napraviti sto puta reflektore, ali ne, bitnije je bilo kupovat titule u doba Nijaza Brkovića :skoljka:
to ti mislis jer ne znas kako je imati svoj stadion :dance:
Baltazar_khan

#1400 Re: FK Zeljeznicar

Post by Baltazar_khan »

sniPod wrote:
Baltazar_khan wrote:Kako ste dosadni sa tim reflektorima, ko da je novo svjetsko čudo :shock:

to ti mislis jer ne znas kako je imati svoj stadion :dance:

lol :D

Ja samo znam da moje Sarajevo igra na koševu, i odavno pod reflektorima.

Možda koševo nije naš stadion, ali nema veze, imamo mi para, možemo platiti igranje na tom stadionu.

Meni lično, nikad nisu teške bile te vaše nazovimo ih provokacije u vezi tog stadiona. Sarajevo je igralo, igra, i igrat će na tom stadionu.

P.S. Sad taj stadion nosi ime jedne od najvećih legendi BH fudbala, i FC Sarajevo. Nosi ime Asima Ferhatovića :dance: :thumbup:
Post Reply