Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
klixober

#1376 Re: FK Sarajevo

Post by klixober »

Evo kako su navijaci Sirokog Brijega pozivali na utakmicu protiv Veleza...pazite slike-ustaska vojska!
Nazalost,to je takva sredina

Image
JThomas

#1377 Re: FK Sarajevo

Post by JThomas »

saučešće porodici, prijateljima i hordama.

ustrajte da se utvrdi istina, to je sve što ću reći.
faruche

#1378 Re: FK Sarajevo

Post by faruche »

poslušajte samo ove laži

http://www.youtube.com/watch?v=sDhYiKDmHus

ovaj Karačić je Goebelsova skola
klixober

#1379 Re: FK Sarajevo

Post by klixober »

faruche wrote:poslušajte samo ove laži

http://www.youtube.com/watch?v=sDhYiKDmHus

ovaj Karačić je Goebelsova skola
http://www.youtube.com/watch?v=LzUqQxNb8qw
Judge_Dread

#1380 Re: FK Sarajevo

Post by Judge_Dread »

x
Last edited by Judge_Dread on 11/02/2010 23:14, edited 1 time in total.
frakson

#1381 Re: FK Sarajevo

Post by frakson »

Nema ovdje dzave ... da je prava, pa foto-aparat, pa se fino uslika, pa roditeljima se ispostavi racun ko je sta polupo, razbio, zapalio itd. u roku mjesec dana nebi bilo nikakvih pizdarija, pa bi navijaci isli zajedno kaoi npr. Borisijini i Bajernovi.

A kad kazu nema para, KP Zenica je imala poljuprivredno dobro na kojemu se radilo, pa se radi dok se steta ne otplati ...

Opucaj po depu!!!
webz

#1382 Re: FK Sarajevo

Post by webz »

pogledajte samo komentare na ovoj stranici..

http://www.novasloboda.ba/clanak/citaj/ ... 5-navijaca
trulo_truhli

#1383 Re: FK Sarajevo

Post by trulo_truhli »

Image

Je li ovo momak koji je ubijen?
trulo_truhli

#1384 Re: FK Sarajevo

Post by trulo_truhli »

.
Said

#1385 Re: FK Sarajevo

Post by Said »

Živo me interesuje sta ce RAK sada uraditi za silne neistine i lazi izrecene u nasim i stranim medijima. Znaju kaznkit zbog emitovanja pjesme, ali na ovako nesto ostanu nijemi!
xis

#1386 Re: FK Sarajevo

Post by xis »

neznam sta da napisem..sve je ovo jedna velika sramota..kad se ode u Zenicu i dizu se 3 prsta onda ko nam je neprijatelj?ova zemlja je nazalost opterecena nacionalizmom koje su i ove poslijeratne generacije naslijedile..ovi momci sto idu na gostovanja su odavno prestali biti navijaci..vecinji njih je u glavi kako negdje napravit vecu furku, i tako ispast frajer medju rajom..onda kad sve to poprimi ovakavav scenario onda se sve svodi na nacionalizam..onda krene prozivanje odreda..dajte malo razmislite prije nego se pisu neki postovi..nema u ovovm slucaju nikakve prave ni krive strane..previse se toga desavalo ovih godina da bi se nekome trebalo vjerovat i mislit da je neko nevin..
Neelix

#1387 Re: FK Sarajevo

Post by Neelix »

olona nasih navijaca napadnuta je prije ulaska u Siroki, policija nas je SMISLJENO razdvojila u grupice. Na ulazu u stadion napadnuti smo od strane mjestana, koji su na nasu raju poceli bacati flase, stolice, stolove. Kad su Horde krenule u samodbranu, ukljucila se policija - PUCAJUCI IZ VATRENOG ORUZJA NA NAVIJACE! Gledala sam svojim ocima - PUCALI SU NA HORDE ZLA!

U izvjestaju policije ZHK, navodi se da nije doslo do upotrebe vatrenog oruzja, te da Vedran nisu ubili policajci! LAZU!!!!!

Nas 10 djevojka, su drzali zakljucane kao u kavezu, u jednom dijelu tribina - svjedoci smo uzasa koji se odigravao, dok su oko stadiona lezali ranjeni nasi jarani... U jednom trenutku, zastitari i policija pustili su njihove navijace da se probiju na nas dio tribine, gdje su i zastitari i navijaci poceli da tuku nas - djevojke!
Da nije bilo Alaima i Ismara Hadzibajrica (fizioterapeuta ekipe) ovu poruku vam sigurno ne bih tipkala - UBILI BI NAS! Nismo imali cime da se branimo, nismo mogli pobjeci, jer su nas - ponavljam, drzali zakljucane, kao u kavezu, dok su nam oko glava fijukali MECI iz drotovskih pistolja!

:shock: :shock:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1388 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Halo idiote,jesi li bio na licu mjesta da pravis takve lazne konstrikcije.
Il si jedan od onih koji su napadali na navijaca serajeva jucer?

Na nas je izvrsen napad ,od napada pred samim stadonom do napada skoro duz citave kolone navijaca Sarajva.

Minimalno 3 policajca su ucestalo koristili pistolje i pucali po navijacima i vozilima.
Minimalno 3 gradjana je koristilo oruzije od kojih je jedno bilo automatsko.

Nemoj da seres i pricas gluposti,jesi li normalan,i ti i svi ostali koji nas optuzujete.

Pogledaj broj izbusenih vozila,pogledaj broj rupa od metaka po vozilima.

Pogledaj broj pogodjenih navijaca sarajeva iz vatrenog oruzija.

Sva steta po objektima i okolnim ulicama koju su napravili neki od navijaca Sarajeva je nastala NAKON NAPADA,NAKON POKUSAJA PRUZANJA OTPORA I NAKON POKUSAJA SPASAVANJA SVOJIH ZIVOTA KAO I ZIVOTA SVOJIH DRUGOVA KOJIH JE BILO U VELIKOM BROJU POVRIJEDJENI.

sKORO SVAKI DRUGI NAVIJAC IMA NEKU POVREDU,O CEMU SERETE SVIJU VAM IMAJTE MALO POSTOVANJA PREMA POGINULOM NAVIJACU I PREMA 4 MOMKA KOJI SE BORE ZA ZIVOT.

LAKO JE IZ TOPLOG DOMA I SA INFORMACIJAMA IZ SIROKOG SRATI I POZIVATI NA SABUR,SAMO DA MI JE BILO VIDJETI VAS DA STE VIDJELI DA I POLICIJA SE NISTA NE RAZLIKUJE OD NAVIJACA I DRUGIH GRADJANA I DA SVI VAS NAPADAJU.

dA VAM JARNI PADAJU PORED VAS OD METAKA ILI KAMENIH BLOKOVA,A SVE EJ BILO PRIPREMLEJNO,KLASICNI NAPAD IZ CEKE.

mA U OSTALOM BOLI ME KURAC STA CETE PRICATI ,MI ZNAMOS TA SE DESILO I POTRUDIT CEMO SE DA SAZNA I CIJELA JAVNOST.

kAKO OBJASNJAVAS POKUSAJ OTIMANJA POJEDINCIMA APARATA I MOBITEL OD STRANE POLICIJE,JEL DA SIGURNI SU BILI DA NEKO IMA SNIMKE NJIHOVOG PUCANJA I AUTOMATSKOG ORUZIJA.

MUKA MI EJ OD VAS "INTELEKTUALNIH MASTRUBANATA" KOJI POZIVAJU NA IZJEDNACAVANJE STRANA,NA INFORMACIJE IZ POLICIJE SIROKOG BRIJEGA ILI SLICNO.

BAREM IMAJTE DOSTOJANSTVA I SUTITE KADA VEC NEZNATE STA SE DESAVALO,A UBRZO CE SE SAZNATI.
JBT

#1389 Re: FK Sarajevo

Post by JBT »

zvrkan wrote:
JBT wrote:Ima jedna stvar koja mi nije jasna. Zasto ljudi uopste idu po gostovanjima po mjestima poput Sirokog brijega? Prvo, mislim da nema covjeka u BiH (a i u Hrvatskoj) koji nije svjestan intelektualnih mogucnosti prosjecnog stanovnika te kasabe i koji nije svjestan mjerila vrijednosti i nacina odgoja koji vladaju u takvim sredinama i koja politicka ubjedjena tu vladaju. Drugo, sta treba ocekivati od policajaca koji zive i rade u toj sredini (malo vece selo)? Da ce obavljati svoj posao i time se zamjeriti cijeloj kasabi? I zasto onda ici na takva gostovanja? Ne vjerujem da se time moze imalo pomoci klubu za koji se navija. Jedino sto se moze dogoditi je upravo ovo sto se dogodilo i time davati materijal budalama za buduce skolovanje potomstva mitovima o ubijenim neprijateljima, balijama i inima, koji su dosli tu da im ugroze egzistenciju. To je tako i to je nemoguce promjeniti na silu. Zato, lijepo izadjite na izbore i glasajte za nove ljude kojima ovakve situacije nece odgovarati da bi nastavili sjediti u foteljama. Koji ce Sirokom brijegu dozvoliti da bude zadnja rupa puna zabokrecine ako to vec zele da budu.

ajde.........barem si napisao-la ŠIROKI BRIJEG a ne lištica.........................ostalo ti je crap..........
Naravno da nisam ocekivao da ce neko poput tebe reci: "Jeste, tako je." Tvoj stav samo pokazuje da je ovo gore napisano tacno. Je li, mozda, ljubav prema nogometu ta koja je ubila Vedrana, ili koja je probusila rupu u grudima ovom momku na slici? Nije, jarane. Mrznja i frustracija naprimitivnijeg oblika je to napravila. Trula sredina je to napravila. Sredina koju samo ovakvi dogadjaji, u nedostatku svega konstruktivnog, mogu probuditi iz stanja zabokrecine u koju sve vise tone. Sredina u kojoj se ne moze biti gost. Zbog toga vam se ne treba dolaziti niti vise podilaziti zbog, kao zelje da se jednog dana dodje do pameti. Ne. Treba vas se ignorisati u svim pogledima. Tonite, ako vam je to vec zelja.
tazmaniaBAN

#1390 Re: FK Sarajevo

Post by tazmaniaBAN »

Treba li napomenuti prije par godina na utakmici Siroki - Željo skidanje bh zastave i postavljanje hrvatske?! Treba li spomenuti silne nacionalisticke koreografije navijaca Sirokog i Zrinjskog?! Treba li napomenuti na nedavnoj utakmici Zrinjski - Sloboda koja je bila u direktnom prenosu na bht pjevanje navijaca zrinjskog "j.... te bosno" i "bosna nije nasa drzava"?! Treba li napomenuti jos milion ruznih i nemilih scena koje se desavaju kad odemo na utakmice u siroki i z. mostar ?!

Oni nam se seru u usta svaki put a mi samo mirno to posmatramo!? Do kad vise?! Zar moramo cekati da nam se desi ovo sto se juce desilo, da nam hladnokrvno rafalaju po ljudima da bi se opametili ?! Al sto je najgore i sto me najvise plasi da se opet necemo opametiti !!!

Sta bi bilo da je bila obrnuta situacija?!

UBILI SU MOMKA ! SVE CE URADITI DA SE OGRADE OD OVOG DOGADJAJA ! NE DOZVOLIMO TO !
Alfa_Ze

#1391 Re: FK Sarajevo

Post by Alfa_Ze »

Image
Mislio sam da u Federaciji imamo samo jednu policiju i naprosto se iznenadih (ako covjeka na ovim prostorima moze nesto da iznenadi) kad vidjeh da Hrvati imaju svoju policiju.To se da zakljuciti po velikoj naljepnici na haubi ovog zapaljenog Golfa.
Zbog toga me i ne cudi da ''sluzbeni'' izvjestaji iz Sirokog Brijega, svu odgovornost ali bas SVU,etiketiraju samo na jednu adresu, navijaca ili kako god ih nazivali FK Sarajeva.Nigdje ni jedne rijeci samokritike ili eventualnih propusta domace policije. Sad me to i ne cudi!!!!
ichy24

#1392 Re: FK Sarajevo

Post by ichy24 »

prvo RIP Vedran Puljic :sad: i iskreno saučešće njegovim prijateljima i poznanicima.

ja sam iz Širkog Brijega, muz mi je nekad igrao za NK Široki Brijeg. Bila sam na svakoj utakmici, i u Širokom i na gostovanjima. Na ovoj jucer moram priznati nisam, ali sam bila u blizini stadiona.

U politiku se ne petljam ni ja, niti moji didovi i roditelji. Ne hodam okolo i ne govorim Bog i Hrvati, ili nesto tako slicno.
Od jucer sam van sebe, tuga koja se osjeca u cijelom gradu, vjerovali vi to meni ili ne, je nepodnosljiva. Tako je grozno i žalosno. Ono sto zelim reci je samo to, da nismo svi isti, niti u Sarjevu niti u Širokom Brijegu. Nit smo svi ustaše ni četnici ni balije niti ne znam sta stoto. Kuca nam je blizu stadiona, i ne znam hoce li vam to reci vasi navijaci, ali smo im cak mama i ja dali vodu i zavoje. Svi smo PRVO ljudi.
Kao što rekoh, nismo svi isti. Hodajuci po tim utakmicama doživila sam stvarno svašta, a muz jos mozda i vise ali nije ni to bitno sada. Nije ovo prvi put da Sarajevo gostuje u Širokom, na dosadašnjim utakmicama malo bi se navijaci izvrijedali sa tim svojim ustaše, balije četnici i to je to.
Znam samo to da u sirokom postoji nekolicina zatucanih ljudi koji se vrte oko stadiona jer im je tu i u okolnim kaficima najlakše liječiti svoje frustracije ostale od vremena rata ili mozda neceg sasvim drugog. ti ljudi ce nasim igracima na terenu psovati hrvatskoga boga i mater, a vama muslimanskoga... I jos jedna cinjanica je da su skripari navijaci isto ko i vi, ljudi pjevaju i navijaju. Nema tu razlike koliko god vi mislili o nama hercegovcima da smo ovakvi ili onakvi. Znam i to da neki od vasih navijaca i nasih odrzavaju sasvim pristojne odnose. Ali ovi frustrirani, sto sjede odmah pokraj kaveza od gostujucih navijaca, oni su opasni i bezobrazni do boli. nije bilo samo jednom da su oni poceli dobacivanja ili nerede a onda kad bi dosli zastitari i policija tjerati gostujuce navijace sa tribina ili pendrečiti, lijepo se ušute kao da oni nisu nista krivi. E onda kad odu "balije", njima utakmica postane dosadna i psuju nasim igracima i njima, vjerovali ili ne, rade sacekusu poslije utakmice. Takvih ljudi ima svugdje, i zato mislim da je vrlo moguce da je od nekog takvog papka, skrivenog u masi, mogla doletjeti pepeljara, boca, casa, metak ili nesto slicno.

Po Širokom kruzi prica da su najveci problem napravili velezovci, to ne znam pa necu ni govoriti. Smatram da je jako neodgovorno staviti ovakve dvije utakmice u isto vrijeme a isto tako i od organizatora koji nisu napravili bolje osiguranje.
Svak poteze pricu na svoju stranu, mada mislim da uopce nema smisla tvrditi niti dokazivati ko je prvi poceo. negdje sam, bas na ovom forumu, procitala da je ubijeni decko znao biti problematican, moguce je i to da je oteo oruzje policajcu... :sad: . svejedno, mladi zivot je izgubljen a puno njih obiljezeno time sto su ovo sve morali gledati.
Jos nesto, ako cemo biti iskreni, navijaci znaju doci svakavi. i pijani i nadrogirani. sad cete mi reci da postoje kontrole u autobusima itd. ali kako reko, kuca mi je blizu stadiona i vidila sam na svoje oci svasta. i nisam napisala ama bas nista, sto se svojim ocima nisam uvjerila. dode autobus navijaca a mimo njih osobnim autom dode jos par navijaca. iz tog auta nema sta se ne iznese, alkohola, nozeva, baklji itd... a navijaci jedne skupine, nije bitno koje, tu redovito i drogiraju prije utakmice. opet kazem, znam da nisu svi takvi ali znam i da ih ima. nemojte se ljutit ali bi volila da se utvrdi da ti momci, koji su izboli ove ljude u kuci, nisu bili sasvim cisti u tom pogledu. to kazem zato jer mi je jako tesko vjerovati, da neko trijezan i svjestan moze uciniti tako nesto i nositi u sebi toliku mrznju. tesko mi je vjerovati i to da se toliko koristilo vatreno oruzje :sad: za ocekivati je bilo da ce netko stradati, nasi ili vasi zar je bitno. rat je davno zavrsio i nadamo se da se nikad nece ponoviti. :sad: :sad: :sad:
Charuga
Globalni moderator

#1393 Re: FK Sarajevo

Post by Charuga »

zvrkan wrote:MRZIŠ LI I NAŠE MORE NA KOJEM SE KUPATE U FEREDŽAMA I GDJE VAM NITKO NE PRAVI PROBLEME IAKO SVE KONZUMIRATE IZ GEPEKA.......
Vase more? Koje je to vase more? Da nije Neum slucajno? Ko je to izgradio taj isti Neum? Ko je igradio hotele Zenit, Stella, Sunce? Koliko ljudi iz Sarajeva, Zenice, Tuzle i ostalih vecih gradova ima dole apartmane i kuce?
zvrkan wrote:PITAŠ LI SE SMETAJU LI NAM VAŠI TURBONARODNJACI NA PLAŽI ?
Da da, vi ste dole inace poznati kao veliki poklonici popa, rocka, bluesa, opere, klasike ... Nedaj Boze da se cuju GANGE, veliki umjetnici Marko Perkovic i Mate Bulic ... 8-)
zvrkan wrote:PITAŠ LI SE KAKO BI VAMA BILO DA JA NA BAŠ ČARŠIJI ŽDEREM SVINJETINU I PIČIM HRVATSKE DOMOLJUBNE PJESME I NAKON TOGA SE ČUDIM -A ZAŠTO OVO NEKOME SMETA ?................TO NE BIH URADIO IZ POŠTIVANJA PREMA MJESTU I LJUDIMA GDJE SAM DOŠAO KAO GOST...........POŠTIVAO BIH VAŠEE OBIČAJE KAO ŠTO UVIJEK RADIM ALI NE DAM DA SE NETKO RUGA SA MOJIM SVETINJAMA...........VRAĆAM TROSTRUKO...........
Brani li ti neko da na Bascarsiji jedes svinjetinu? Ili u Sarajevu u globalu? Sta to ti neki "nasi ljudi" kako ti kazes jedu u Neumu a da smeta domacem stanovnistvu? Ima li neka hrana koju oni jedu dole a da domicilno stanovnistvo ne konzumira to? Da li se pustaju te neke "domoljubne pjesme" koje vrijedjaju domicilno stanovnistvo Neuma? Koje su to ako ih ima? Ko se ruga obicajima svetinjama domicilnog stanovnistva i kako?
VjecitiStudent

#1394 Re: FK Sarajevo

Post by VjecitiStudent »

ichy24 wrote:prvo RIP Vedran Puljic :sad: i iskreno saučešće njegovim prijateljima i poznanicima.

ja sam iz Širkog Brijega, muz mi je nekad igrao za NK Široki Brijeg. Bila sam na svakoj utakmici, i u Širokom i na gostovanjima. Na ovoj jucer moram priznati nisam, ali sam bila u blizini stadiona.

U politiku se ne petljam ni ja, niti moji didovi i roditelji. Ne hodam okolo i ne govorim Bog i Hrvati, ili nesto tako slicno.
Od jucer sam van sebe, tuga koja se osjeca u cijelom gradu, vjerovali vi to meni ili ne, je nepodnosljiva. Tako je grozno i žalosno. Ono sto zelim reci je samo to, da nismo svi isti, niti u Sarjevu niti u Širokom Brijegu. Nit smo svi ustaše ni četnici ni balije niti ne znam sta stoto. Kuca nam je blizu stadiona, i ne znam hoce li vam to reci vasi navijaci, ali smo im cak mama i ja dali vodu i zavoje. Svi smo PRVO ljudi.
Kao što rekoh, nismo svi isti. Hodajuci po tim utakmicama doživila sam stvarno svašta, a muz jos mozda i vise ali nije ni to bitno sada. Nije ovo prvi put da Sarajevo gostuje u Širokom, na dosadašnjim utakmicama malo bi se navijaci izvrijedali sa tim svojim ustaše, balije četnici i to je to.
Znam samo to da u sirokom postoji nekolicina zatucanih ljudi koji se vrte oko stadiona jer im je tu i u okolnim kaficima najlakše liječiti svoje frustracije ostale od vremena rata ili mozda neceg sasvim drugog. ti ljudi ce nasim igracima na terenu psovati hrvatskoga boga i mater, a vama muslimanskoga... I jos jedna cinjanica je da su skripari navijaci isto ko i vi, ljudi pjevaju i navijaju. Nema tu razlike koliko god vi mislili o nama hercegovcima da smo ovakvi ili onakvi. Znam i to da neki od vasih navijaca i nasih odrzavaju sasvim pristojne odnose. Ali ovi frustrirani, sto sjede odmah pokraj kaveza od gostujucih navijaca, oni su opasni i bezobrazni do boli. nije bilo samo jednom da su oni poceli dobacivanja ili nerede a onda kad bi dosli zastitari i policija tjerati gostujuce navijace sa tribina ili pendrečiti, lijepo se ušute kao da oni nisu nista krivi. E onda kad odu "balije", njima utakmica postane dosadna i psuju nasim igracima i njima, vjerovali ili ne, rade sacekusu poslije utakmice. Takvih ljudi ima svugdje, i zato mislim da je vrlo moguce da je od nekog takvog papka, skrivenog u masi, mogla doletjeti pepeljara, boca, casa, metak ili nesto slicno.

Po Širokom kruzi prica da su najveci problem napravili velezovci, to ne znam pa necu ni govoriti. Smatram da je jako neodgovorno staviti ovakve dvije utakmice u isto vrijeme a isto tako i od organizatora koji nisu napravili bolje osiguranje.
Svak poteze pricu na svoju stranu, mada mislim da uopce nema smisla tvrditi niti dokazivati ko je prvi poceo. negdje sam, bas na ovom forumu, procitala da je ubijeni decko znao biti problematican, moguce je i to da je oteo oruzje policajcu... :sad: . svejedno, mladi zivot je izgubljen a puno njih obiljezeno time sto su ovo sve morali gledati.
Jos nesto, ako cemo biti iskreni, navijaci znaju doci svakavi. i pijani i nadrogirani. sad cete mi reci da postoje kontrole u autobusima itd. ali kako reko, kuca mi je blizu stadiona i vidila sam na svoje oci svasta. i nisam napisala ama bas nista, sto se svojim ocima nisam uvjerila. dode autobus navijaca a mimo njih osobnim autom dode jos par navijaca. iz tog auta nema sta se ne iznese, alkohola, nozeva, baklji itd... a navijaci jedne skupine, nije bitno koje, tu redovito i drogiraju prije utakmice. opet kazem, znam da nisu svi takvi ali znam i da ih ima. nemojte se ljutit ali bi volila da se utvrdi da ti momci, koji su izboli ove ljude u kuci, nisu bili sasvim cisti u tom pogledu. to kazem zato jer mi je jako tesko vjerovati, da neko trijezan i svjestan moze uciniti tako nesto i nositi u sebi toliku mrznju. tesko mi je vjerovati i to da se toliko koristilo vatreno oruzje :sad: za ocekivati je bilo da ce netko stradati, nasi ili vasi zar je bitno. rat je davno zavrsio i nadamo se da se nikad nece ponoviti. :sad: :sad: :sad:

Hvala Ichy
Neelix

#1395 Re: FK Sarajevo

Post by Neelix »

zvrkan wrote: MRZIŠ LI I NAŠE MORE ...
:lol:

to more je vase koliko i nase, znaci nikoliko :D to more pripada republici hrvatskoj. osim ako nisi mislio na neum, a ne vjerujem da si :-)
HAVANA

#1396 Re: FK Sarajevo

Post by HAVANA »

VjecitiStudent wrote:
ichy24 wrote:prvo RIP Vedran Puljic :sad: i iskreno saučešće njegovim prijateljima i poznanicima.

Hvala Ichy

+1
Bosanski_kralj

#1397 Re: FK Sarajevo

Post by Bosanski_kralj »

Zar ovo što govore da su navijači iz Sarajeva upadali u kuće, upucali jednog građanina Širokog, izboli nekoliko... nije nelogično da je samo 1 (jedan) završio u bolnici.
emigracija

#1398 Re: FK Sarajevo

Post by emigracija »

@zvrkan
...ali zasto je policija koristila vatreno oruzje i ubila momka
drinjanin

#1399 Re: FK Sarajevo

Post by drinjanin »

Ljudi rat je zavrsio...ubijen je momak navijac Sarajeva koji je Hrvat...Zar se iz tog apsurda ne citate poruku: svi su GUBITNICI u ovakvim situacijama...
Zakon protiv huliganstva i ostrija policija-jednostavna formula...
udrch

#1400 Re: FK Sarajevo

Post by udrch »

drinjanin wrote:Ljudi rat je zavrsio...ubijen je momak navijac Sarajeva koji je Hrvat...Zar se iz tog apsurda ne citate poruku: svi su GUBITNICI u ovakvim situacijama...
Zakon protiv huliganstva i ostrija policija-jednostavna formula...
Nema jednostavne formule drug..
Dužno poštovanje prema Vedranu i njegovoj porodici..
Ali dole nije ubijen samo Vedran - ubijen je suživot..
Locked