SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
zonbirile

#1376 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by zonbirile »

pa kada su svi prvaci Evrope i svjeta,ali u qurčevim asocijacijama.
Lesli Eldridž

#1377 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Lesli Eldridž »

Prvak svijeta u asocijaciji iz Čekrčića donjih :D Sve te borbe koje se kod nas gledaju i prepričavaju si ilegalne (mahalske i nepostojeće asocijacije) koje organizuje lokalna mafija... :D Pa vidite kakvi krkani tu borbe imaju, kako izgledaju i kakav su im imena i prezimena... Jbt onakvih bi se i sirovina Tkačenko postidio... :D
zonbirile

#1378 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by zonbirile »

Noć gladijatora,Noć vještica,Noć za pamčenje,samo još marike na karike i ringišpil na Skenderiju.U ženskoj konkurenciji onu našu Kanađanka zgazila,joj blama i komentatora,hajde navijanje ,ali poznavanje boksa,pa nisu ni za hrkljuša.
Lesli Eldridž

#1379 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Lesli Eldridž »

zonbirile wrote:Noć gladijatora,Noć vještica,Noć za pamčenje,samo još marike na karike i ringišpil na Skenderiju.U ženskoj konkurenciji onu našu Kanađanka zgazila,joj blama i komentatora,hajde navijanje ,ali poznavanje boksa,pa nisu ni za hrkljuša.
:lol: :lol: :D :thumbup: :bih:
seln

#1380 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by seln »

Senad Hadzic, lokalni siledzija koji samara djecu kad se napije.
Salko Zildzic, wannabe mu'min (sve sa bradom), koji je, vidi cuda, dospio i u kantonalni parlament sa 25 godina i srednjom papanskom.
Denis Stojnic, sitni ulicar koji vjeruje da je tvrd momak.
....duga je lista, papak do papka, svi su poceli trenirati samo iz jednog razloga: da bi imali kakav-takav ugled u raji.
zonbirile

#1381 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by zonbirile »

kakva država,takav ministar sporta KS(E.H.),takvi sportisti.Ono k-1 je kod nas od k....c.Pa zašto ljudima lažu,ondje ima elemenata krivičnog djela,obmanjivanja javnosti,posla za policiju i inspekciju,pa zamisli da Željo/Sarajevo plakatira i organizuje meč za ligu prvaka sa Sinđeličem sa Sokoca,i još prenos na TV.Gdje je RAK tu,TV stanica jeste privatna,ali auditorij makar i njihov,nije idiot do idiota,Zlate mi.
karanana

#1382 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by karanana »

zna li iko sta se desilo u hrasnom ispred robota tamo gdje su taksisti? 3-4 policijska kola, traka....u autu sam bio pa nisam vidio.
upravnik

#1383 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by upravnik »

karanana wrote:zna li iko sta se desilo u hrasnom ispred robota tamo gdje su taksisti? 3-4 policijska kola, traka....u autu sam bio pa nisam vidio.
možda ovaj opet taba stojnića:
http://www.mmatko.com/denis-stojnic-vs- ... fc-ufn-17/
BadBoy

#1384 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by BadBoy »

Evo veceras opet redaljka na stupu, ispod nadvoznjaka u pravcu grada. Neka 3-4 auta, ako nije i vise se naredali jedni na druge, ima li ko vise datalja?
in33sa

#1385 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by in33sa »

Maloprije je nesto zestoko puklo dole oko Zeljeznicke stanice, ili otprilike tu negdje. Mozda grijesim.

Uglavnom taj dio grada.
hali gali halid

#1386 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by hali gali halid »

Ljudi sta ovo gori? Sad mi ispod zgrade prodjose 6 ili 7 vatrogasnih vozila u pravcu Grbavice :?
Recruit

#1387 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Recruit »

imaju paradu u Vilsonovom!!! al' sam se ruzno uplasila!!!! samo prolaze, prolaze, prolaze.... ja sam mislila pola grada gori!!!
:-)
KemooSA

#1388 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by KemooSA »

Sad sam cuo da je navodno evakuisan sarajevski aerodrom pa ako neko ima tacnu inf. nek se javi..
Cholina_Lokica

#1389 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Cholina_Lokica »

KemooSA wrote:Sad sam cuo da je navodno evakuisan sarajevski aerodrom pa ako neko ima tacnu inf. nek se javi..
to zbog zemljotresa u italiji :D
karanana

#1390 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by karanana »

U tijeku evakuacija sarajevskog aerodroma: Obustavljen zračni promet
<font color=red><b>U tijeku evakuacija sarajevskog aerodroma:</b></font> Obustavljen zračni promet

SARAJEVO - Zbog dojave o postavljenoj bombi u tijeku je evakuacija Međunarodnog aerodroma Sarajevo, doznaje Pincom.info.

Za sada nepoznati dojavljivač uputio je obavijest da će u utorak u 16 sati biti aktivirana eksplozivna naprava postavljena u ovaj objekt.

Prijetnja je shvaćena ozbiljno i odmah je obustavljen sav zračni promet s glavnim bosanskohercegovačkim gradom, a na teren su izašle vatrogasne i policijske postrojbe, uključujući specijalno uvježbani "bomb squad", ekipu specijalaca koji provjeravaju istinitost dojave o postavljenoj bombi.

Razvoj događaja pratite na Pincom.info

6.4.2009.

A. Zornija/Pincom.info

proslo je 16 sati, jeli roknulo?
corsa

#1391 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by corsa »

Ali nije utorak! :D
Koshpa

#1392 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Koshpa »

karanana wrote:U tijeku evakuacija sarajevskog aerodroma: Obustavljen zračni promet
<font color=red><b>U tijeku evakuacija sarajevskog aerodroma:</b></font> Obustavljen zračni promet

SARAJEVO - Zbog dojave o postavljenoj bombi u tijeku je evakuacija Međunarodnog aerodroma Sarajevo, doznaje Pincom.info.

Za sada nepoznati dojavljivač uputio je obavijest da će u utorak u 16 sati biti aktivirana eksplozivna naprava postavljena u ovaj objekt.

Prijetnja je shvaćena ozbiljno i odmah je obustavljen sav zračni promet s glavnim bosanskohercegovačkim gradom, a na teren su izašle vatrogasne i policijske postrojbe, uključujući specijalno uvježbani "bomb squad", ekipu specijalaca koji provjeravaju istinitost dojave o postavljenoj bombi.

Razvoj događaja pratite na Pincom.info

6.4.2009.

A. Zornija/Pincom.info

proslo je 16 sati, jeli roknulo?
Kao i x puta do sada nista se pametno ne desava na APT SJJ osim sto nam ne daju da radimo u miru :oops: :run:
Koshpa

#1393 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Koshpa »

KemooSA wrote:Sad sam cuo da je navodno evakuisan sarajevski aerodrom pa ako neko ima tacnu inf. nek se javi..

Dobro si cuo :)

Lazna dojava :x
Cholina_Lokica

#1394 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Cholina_Lokica »

ja sam sad cula nest da je roknulo iz pravca dobrinje :D
campa_xxx

#1395 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by campa_xxx »

Jel' neko cuo ekspolziju oko 23:30? Vidim sa prozora da je puklo ovdje u Hrasnom, u ili oko zgrade ispod pekare AS. Cini se da je auto...i da pohvalim vatrogasce koji su stigli za 3 minute...svaka cast a murije jos nema....
patriota.sila

#1396 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by patriota.sila »

Dvije eksplozije manjeg intenziteta, sinhronizovane jedna za drugom i dva automobila izgorjela opel astra ova najnovija i corsa starija tipa. Pozar ugasen....trenutno policija vrsi uvidjaj....
kijameta

#1397 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by kijameta »

U Hrasnom zapaljena dva vozila.Neki kazu da su prije nego sto su auta planula culi eksplozije neko ih nije cuo.Auta su namjerno zapaljena,ogradzena su trakom, danas ce se vrsiti uvidjaj.Auta su zapaljena ili od strane ludaka kojih u okolnim zgradama ima lijep broj ili od 'djece' a sa obzirom da je planula 10-ak dana stara Astra od privatnika,moguce su i druge opcije.
Vidjecemo sta kaze policija-koja je juce dosla 20 minuta iza vatrogasaca.
hotazmaj

#1398 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by hotazmaj »

Cujem sad neka frka bila prije nekih sat vremena u autobusu Stup - Vogosca. Kazu neki se momci se poboli. Zna neko nesto???
Sunrise00

#1399 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Sunrise00 »

Anel Sejović (1987.) iz Sarajeva ranjen je iz vatrenog oružja na tramvajskom stajalištu Pofalići, potvrdio je portparol MUP-a Kantona Sarajevo Irfan Nefić za FTV.

Prema njegovim riječima, policija je u 13:45 obaviještena o upotrebi vatrenog oružja i da jedna osoba leži povrijeđena na stajalištu.

Nakon što je Sejović odvezen na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, službenici MUP-a su, uz pomoć građana, identifikovali i uhapsili dvojicu muškaraca, V.V. (1991.) i T.M. (1991.), obojica iz Sarajeva, kazao je Nefić.

Kod V.V. je pronađeno i oduzeto oružje, iz kojeg je, najvjerovatnije, pucano na Sejovića. Glasnogovornica KCUS-a Biljana Jandrić kazala je za FTV da je Sejović dovezen u 14:00 sati, te da ima dvije ustrelne rane u predjelu lijeve natkoljenice. Upućen je na Kliniku za ortopediju i traumatologiju, gdje će biti zbrinut. O slučaju je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Sarajevo, koji je naložio policiji da izvrši uviđaj.
Skyfox

#1400 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Skyfox »

u po bojela dana!!!?
Prolazio sam tamo kad su drotovi tek osiguravali mjesto zlocina, i sutra ce opet na ulicu da resetaju malo po ljudima :roll:
Locked