Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Morate se riješiti onog bolesnika Šabana, što prije to bolje za vas
Frajer je baš teško obolio i otiš'o psihicki jer valja ostati sam i režati na ostatak svijeta i poslije tekme ... ali problem je što je vođa i glavni alfa mužijak....još kad daju takvoj budali mikrofon i razglas za kakvog rock koncerta (a ne navijacke tribine) onda je cirkus i blamaža neminovna i potpuna.
Mislim, imamo i mi svojih unutrašnjih problema i to za izvoza - ali ono sa Šabanom je bilo dno dna
LSD wrote:Morate se riješiti onog bolesnika Šabana, što prije to bolje za vas
Frajer je baš teško obolio i otiš'o psihicki jer valja ostati sam i režati na ostatak svijeta i poslije tekme ... ali problem je što je vođa i glavni alfa mužijak....još kad daju takvoj budali mikrofon i razglas za kakvog rock koncerta (a ne navijacke tribine) onda je cirkus i blamaža neminovna i potpuna.
Mislim, imamo i mi svojih unutrašnjih problema i to za izvoza - ali ono sa Šabanom je bilo dno dna
Nažalost,zbog mnogih okolnosti,sad zasad Šaban se ne može smijeniti, i moraćemo trpjet njegove gluposti još neko vrijeme - nekad je bilo lijepo biti na Jugu - sada ne
a s Celikom sam zavrsio u 42 minuti u srijedu, nek retarda adilovica gleda mater i caca Seki Law Adilovic, a ono smece zepacko sto je imalo megafon nek se nosi u trista pizdi materni zajedno sa adilovicem, stuparom, isakovicem
Tek kad Celik i Robijase preuzmu zenicani od ovih imigranta, moze se nadat boljem fudbalu, ovako samo nas sramote.
Ustavni sud Bosne i Hercegovine u Malom vijeću, u sastavu: Seada Palavrić, predsjednica i
Miodrag Simović i Valerija Galić, potpredsjednici, na sjednici održanoj 14. oktobra 2008. godine, u
predmetu broj AP 2720/08, rješavajući zahtjev Šabana Aganovića za donošenje privremene mjere, na
osnovu člana VI/3.b) Ustava Bosne i Hercegovine, člana 59. stav 2. alineja 5. i člana 77. stav 1. Pravila
Ustavnog suda Bosne i Hercegovine («Službeni glasnik Bosne i Hercegovine» br. 60/05 i 64/08), donio je
ODLUKU O PRIVREMENOJ MJERI
Odbija se kao neosnovan zahtjev Šabana Aganovića
za donošenje privremene mjere.
OBRAZLOŽENJE
1. Šaban Aganović (u daljnjem tekstu: apelant) iz Žepča, koga zastupa Edin Hrnjić, advokat iz
Žepča, podnio je, 9. septembra 2008. godine, apelaciju Ustavnom sudu Bosne i Hercegovine protiv
Presude Kantonalnog suda u Zenici (u daljnjem tekstu: Kantonalni sud), broj 004-0-KŽ-08-000 169 od
6. augusta 2008 godine, i Presude Općinskog suda u Žepču (u daljnjem tekstu: Općinski sud), broj
044-0-K-06-000 054 od 15. aprila 2008. godine. Apelant je podnio i zahtjev za donošenje privremene
mjere, kojom bi Ustavni sud obustavio izvršenje kazne zatvora do donošenja odluke o apelaciji.
Presudom Općinskog suda, broj 044-0-K-06-000 054 od 15. aprila 2008. godine, apelant je
oglašen krivim za krivično djelo šumske krađe iz člana 316. stav 2. Krivičnog zakona Federacije Bosne i
Hercegovine (u daljnjem tekstu: KZ FBIH) za koje je, uz primjenu odredbi člana 42, 43, 50. i 51. KZ
FBiH i člana 212. Zakona o krivičnom postupku Federacije Bosne i Hercegovine (u daljnjem tesktu: ZKP)
osuđen na kaznu zatvora u trajanju od tri mjeseca i naknadu štete oštećenom Šumskom privrednom
društvu Zeničko-dobojskog kantona d.o.o. Zavidovići PJ Šumarija Žepče u iznosu od 592,42 KM.
Apelant je obavezan da plati troškove krivičnog postupka u iznosu od 20 KM u roku od 15 dana po
pravosnažnosti presude pod prijetnjom prinudnog izvršenja.
Na jednom drugom forumu pročitah da su na zapadu sjedili Šeki i Jašar i da su nakon penala neki počeli da dobacuju babuki kako mu sin veze nema i kako ga samo on drži u klubu. Nakon toga je htio da se bije i neki su momci skočili okolo i zaprijetili mu te je cijeli zapad bio protiv ove dvojice ljepotana i onda su se obojica povukli u onaj ograđeni dio zapada.
Ne volim ove priče rekla-kazala ali eto, makar malo satisfkacije je tu ako je ovo suprotstavljanje kriminalcima istinito.
Eborg wrote:Na jednom drugom forumu pročitah da su na zapadu sjedili Šeki i Jašar i da su nakon penala neki počeli da dobacuju babuki kako mu sin veze nema i kako ga samo on drži u klubu. Nakon toga je htio da se bije i neki su momci skočili okolo i zaprijetili mu te je cijeli zapad bio protiv ove dvojice ljepotana i onda su se obojica povukli u onaj ograđeni dio zapada.
Ne volim ove priče rekla-kazala ali eto, makar malo satisfkacije je tu ako je ovo suprotstavljanje kriminalcima istinito.
I tako je i bilo, vidio sam to svojim očima, bio sam na Zapadu
@ultima, Šaban je sa svojom bandom već više puta osuđivan, ali za teške tjelesne povrede, učestvovanja u tuči i sl. - ne vjerujem da je krao šumu, mada me i to ne bi plaho iznenadilo
Ivica Osim: Potez Semjona Miloševića je sramotan!
No, stoper Čelika, odmah nakon što je dobio medalju natrag, ponovo je bacio, no i ovaj put nije je uspio prebaciti preko zaštitne ograde na tribinu Stoper Čelika bacio svoju medalju
Piše: SportCentar
26.05.2011 u 13:23 sati.
Semjon Milošević, stoper Čelika, nakon što mu je uručena medalja koju su dobili igrači poražene ekipe u finalu Kupa BiH, istu je bacio dok je silazio sa podijuma postavljenog ispred istočne tribine.
Jedan od dječaka koji su dohvaćali lopte tokom utakmice, vidio je gdje je medalja pala, uzeo je i vratio Miloševiću. No, stoper Čelika, odmah nakon što je dobio medalju natrag, ponovo je bacio, no i ovaj put nije je uspio prebaciti preko zaštitne ograde na tribinu. „Ono što je Semjon Milošević sinoć uradio nakon što mu je uručena medalja, nikada ranije u svojoj karijeri nisam vidio. To je sramota“, kazao je danas Ivica Osim, predsjednik Komiteta za normalizaciju N/FS BiH u svom obraćanju članovima Skupštine N/FS BiH.
Ma rekao je da je bacio navijacu medalju ..kasnije ju je poklonio nekome i potpisao se na nju...Samo sto je naravno slagao da ju je bacio navijacu jer je medalja letila prema meni tacno a bacio je odmah cim je dobio u ruku nije ni pogledao prema tribinama Ali eto opet je nas daleko najbolji igrac ove sezone djaba sve
Sto se mene tice u potpunosti se slazem sa Eborg, celik treba da izleti iz prve lige da se klub ocisti od svih tih kretena pa da sa normalnom upravom,igracima a bogami i vodjama navijaca krene iz pocetka. Na pomen ovih imena bude mi neka muka (Seki,Saban,Jasar....) to je zadnji olos, a za malo koga znam da je domicijelni ZENICANIN. Ja sam ZENICANIN i ponosim se svojim gradom ali jednostavo ovo sto se namnozilo u Celiku a i u Zenici ne ide u prilog niti gradu, niti klubu, niti nama, normalnim zenicanima. Zasto je tim ljudima stalo da Zenica bude drugima fuj, smrdnljivi grad, cemu pokizavinje tri prsta??? Zar je Zenica centar cetnistva? Znamo da to nije niti ce biti,zasto to nekome odgovara? Gdje je onaj duh koji je Zenica imala? Znaju li ovi levati koliko je kino sala Zenica imala do nesretnih 90-tih? Znaju li oni odakle je bio Aljosa Buha i ko je on uopste bio? Mladen Vidovic i Asmir Spahic? Ne mogu vise da pisem, jednostavno se nerviram zbog cinjenica koje me kao zenicanina bole! I ako radim i mogu reci i zivim van Zenice od prije par godina ja Zenicu volim i dolazim stalno, sedmicno. A zasto sam morao otici.... i to je zbog cinjenice da Zenicku privredu vode idioti kao i ovi sto vode klub Celik.
Pozdrav svim ljudima, onim normalnim!