Sa-x liga, komentari

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
cyprus

Post by cyprus »

elSaik wrote:Utakmica AEK Athens - Panionios Athens je odgođena.

Možete editovati post u slučaju da nijedna utakmica koju ste odigrali nije počela. U slučaju da je počela, makar i jedna, napišite novi post u kojem ćete označiti koji par ubacujete umjesto spomenutog. Svi editovani postovi koji ne budu u skladu sa pravilima bit će sankcionisani, zato pripazite.
elSaik, haj provjeri u pravilima da li se to može, pošto ja stvarno nisam siguran. Ako može i ja bih metno nešto umjesto Celtica.
elSaik

Post by elSaik »

cyprus wrote:
elSaik wrote:Utakmica AEK Athens - Panionios Athens je odgođena.

Možete editovati post u slučaju da nijedna utakmica koju ste odigrali nije počela. U slučaju da je počela, makar i jedna, napišite novi post u kojem ćete označiti koji par ubacujete umjesto spomenutog. Svi editovani postovi koji ne budu u skladu sa pravilima bit će sankcionisani, zato pripazite.
elSaik, haj provjeri u pravilima da li se to može, pošto ja stvarno nisam siguran. Ako može i ja bih metno nešto umjesto Celtica.
Možeš. To je bilo regulisano i prošle sezone tako, samo se nismo toga držali.
6.32. U slučaju odgađanja ili prekida jedne od utakmica iz ponude, igrač koji je prognozirao rezultat na istu ima pravo da odabere novi par iz ponude, ali to mora naglasiti u novom postu.
elSaik

Post by elSaik »

E sad u vezi Dice - predlažem da ligu nastavimo i završimo sa 17 igrača. Pri tome mislim na dvije opcije:

1. Da poništimo njegove dosadašnje rezultate i da svako kolo imamo jednog slobodnog igrača;

2. Da i dalje računamo postignute rezultate, a ubuduće igrač koji je trebao igrati protiv njega normalno daje svoje prognoze, dobiva 3 boda a u gol-razliku mu se računaju pogođeni parovi.

To je moj prijedlog...
cyprus

Post by cyprus »

elSaik wrote:E sad u vezi Dice - predlažem da ligu nastavimo i završimo sa 17 igrača. Pri tome mislim na dvije opcije:

1. Da poništimo njegove dosadašnje rezultate i da svako kolo imamo jednog slobodnog igrača;

2. Da i dalje računamo postignute rezultate, a ubuduće igrač koji je trebao igrati protiv njega normalno daje svoje prognoze, dobiva 3 boda a u gol-razliku mu se računaju pogođeni parovi.

To je moj prijedlog...
Ako baš mora bit vako, onda sam bliži drugoj opciji, mada bih volio da se nađe neko ko zamjena.
van Basten

Post by van Basten »

preije svega, moje saućešće Neelix.
A što se tiče Dice... s obzirom da je tek 4. kola prošlo, ne bih bio za to da dobivamo svi do kraja sa po 1:0 tekme ili kako već... bio je neki momak prijavio se prije par stranica ovdje, možda da njega kontaktiramo... ako ne, gladsam za slobodno kolo
Neelix

Post by Neelix »

hvala :roll:

a ja glasam za brisanje rezultata i slobodnog igraca svako kolo. :)
elSaik

Post by elSaik »

I ja sam za slobodnog igrača svako kolo.
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

elSaik wrote:I ja sam za slobodnog igrača svako kolo.
Ja sam ovaj put uz elSaika i znači glasam za slobodno kolo :-D Znači 2/3 predsjednistva su za, a iako samclan tog čuda od Saveza nisam siguran jel svi moramo iznijeti misljenja, iako ce i tako biti kao i sad :)
J.P.Montoya

Post by J.P.Montoya »

pobjeda 2:0 ak sam dobro sracunoa. Ekipi and1medjed sve cestitke na fer i korektnoj igri
Neelix

Post by Neelix »

trebalo bi jos veceras postavit parove za vikend, da imaju vremena raja
cyprus

Post by cyprus »

Stante ba polako. Ne mogu nija sve expresno brzinom svjetlosti.

Rezultati stižu, tabela malo poslije.
abondanzieri

Post by abondanzieri »

hajde bolan cypruse,brze malo s tim rezultatima :D
Neelix

Post by Neelix »

da napomenem da moje rezultate ne moras brojati jer dice nije bilo tako da sam slobodan ovo kolo...i da u tabeli oduzmes bodove onih koji su igrali sa njim prethodnih kola.

ja mogu postavit parove, ako hosh.
cyprus

Post by cyprus »

Neelix wrote:da napomenem da moje rezultate ne moras brojati jer dice nije bilo tako da sam slobodan ovo kolo...i da u tabeli oduzmes bodove onih koji su igrali sa njim prethodnih kola.

ja mogu postavit parove, ako hosh.
Nismo to još riješili
van Basten

Post by van Basten »

konačno da sam i ja pobijedio... imam pogodaka kao treći a tek sam 12... no, sada kad je pročepilo... :D
elSaik

Post by elSaik »

Eh... postavih i ja praove za prognoziranje i da mi ne biste opet kukali kako niste imali vremena, postavio sam 6 parova za subotu i 14 za nedjelju. ;)

I da...

NAPOKON POČINJE NJEMAČKA BUNDESLIGA!!!
cyprus

Post by cyprus »

Eh, izborio sam bod u gostima protiv lidera :D :D . I to primih gol u zadnjim sekundama iz razloga jer je sudija previše produžio utakmicu :-) :D (a i ne mogu vjerovat da Barcelona sa igračem više nije mogla dat više od jednog gola :-) ).

Dakle, sad pitanje prije svega za elSaika, ali i ostale koje ovo interesuje: da li je DicaTM definitivno izbačen, te na njegovo mjesto neće doć niko, a brišu se bodovi svima onima koji su ih osvojili protiv njega? Ako je to definitivna odluka, tabela će doživit korekciju nakon slijedećeg kola, a avenged_sevenfil bi trebao biti slobodan u ovom kolu. Dakle, trebam samo potvrdu ovog prijedloga ili eventualno nekog drugog.
abondanzieri

Post by abondanzieri »

cyprus wrote:Eh, izborio sam bod u gostima protiv lidera :D :D . I to primih gol u zadnjim sekundama iz razloga jer je sudija previše produžio utakmicu :-) :D (a i ne mogu vjerovat da Barcelona sa igračem više nije mogla dat više od jednog gola :-) ).

Dakle, sad pitanje prije svega za elSaika, ali i ostale koje ovo interesuje: da li je DicaTM definitivno izbačen, te na njegovo mjesto neće doć niko, a brišu se bodovi svima onima koji su ih osvojili protiv njega? Ako je to definitivna odluka, tabela će doživit korekciju nakon slijedećeg kola, a avenged_sevenfil bi trebao biti slobodan u ovom kolu. Dakle, trebam samo potvrdu ovog prijedloga ili eventualno nekog drugog.
Glavni krivac za to je Messi koji je promasio penal u 76-oj minuti :wink:
cyprus

Post by cyprus »

abondanzieri wrote:
cyprus wrote:Eh, izborio sam bod u gostima protiv lidera :D :D . I to primih gol u zadnjim sekundama iz razloga jer je sudija previše produžio utakmicu :-) :D (a i ne mogu vjerovat da Barcelona sa igračem više nije mogla dat više od jednog gola :-) ).

Glavni krivac za to je Messi koji je promasio penal u 76-oj minuti :wink:
Ijaaaaaao, pa su njemu dali da puca? :-) On meni nije nako čovjek za penala. Pih, nesreće...
elSaik

Post by elSaik »

cyprus wrote: Dakle, sad pitanje prije svega za elSaika, ali i ostale koje ovo interesuje: da li je DicaTM definitivno izbačen, te na njegovo mjesto neće doć niko, a brišu se bodovi svima onima koji su ih osvojili protiv njega? Ako je to definitivna odluka, tabela će doživit korekciju nakon slijedećeg kola, a avenged_sevenfil bi trebao biti slobodan u ovom kolu. Dakle, trebam samo potvrdu ovog prijedloga ili eventualno nekog drugog.
Jeste. Napisao je on negdje da odustaje... opet. :roll: :-D

Izbriši sve njegove rezultate kao i bodove i postignute golove njegovih protivnika. I, ubuduće naglašavaj slobodnog igrača. :D
cyprus

Post by cyprus »

elSaik wrote:
cyprus wrote: Dakle, sad pitanje prije svega za elSaika, ali i ostale koje ovo interesuje: da li je DicaTM definitivno izbačen, te na njegovo mjesto neće doć niko, a brišu se bodovi svima onima koji su ih osvojili protiv njega? Ako je to definitivna odluka, tabela će doživit korekciju nakon slijedećeg kola, a avenged_sevenfil bi trebao biti slobodan u ovom kolu. Dakle, trebam samo potvrdu ovog prijedloga ili eventualno nekog drugog.
Jeste. Napisao je on negdje da odustaje... opet. :roll: :-D

Izbriši sve njegove rezultate kao i bodove i postignute golove njegovih protivnika. I, ubuduće naglašavaj slobodnog igrača. :D
Razumem, druže komandire :smajlištosalutira:

:D :D
elSaik

Post by elSaik »

cyprus wrote:
elSaik wrote: Izbriši sve njegove rezultate kao i bodove i postignute golove njegovih protivnika. I, ubuduće naglašavaj slobodnog igrača. :D
Razumem, druže komandire :smajlištosalutira:

:D :D
:lol: :D :D
cyprus

Post by cyprus »

Image

Nego, evo gledam ovu tabelu i tek sam skontao jednu fascinirajuću stvar. Svih 6 novajlija su se rasporedili na prvih 7 mjesta, samo se moja malenkost tu ugurala ispred campe_xxx :D . Ali kad oduzmem bodove stečene protiv DiceTM Patron of Formellu, Jaguaru, Neelixu i sebi, situacija po nas "straosjedioce" će biti još i gora. Šta nam ovo rade? :-) :D
elSaik

Post by elSaik »

cyprus wrote:Image

Nego, evo gledam ovu tabelu i tek sam skontao jednu fascinirajuću stvar. Svih 6 novajlija su se rasporedili na prvih 7 mjesta, samo se moja malenkost tu ugurala ispred campe_xxx :D . Ali kad oduzmem bodove stečene protiv DiceTM Patron of Formellu, Jaguaru, Neelixu i sebi, situacija po nas "straosjedioce" će biti još i gora. Šta nam ovo rade? :-) :D
Oduzmi bodove i vidjet ćeš ko od starijih koliko toliko brani čast... sram vas bilo... :oops: :D

Ništa se vi ne brinite, sad ćemo vječno i ja malo da regulišemo gore situaciju... :)
cyprus

Post by cyprus »

abondanzieri, campa_xxx i darius_maximus još nisu postavili svoje prognoze!!!
Post Reply