elSaik, haj provjeri u pravilima da li se to može, pošto ja stvarno nisam siguran. Ako može i ja bih metno nešto umjesto Celtica.elSaik wrote:Utakmica AEK Athens - Panionios Athens je odgođena.
Možete editovati post u slučaju da nijedna utakmica koju ste odigrali nije počela. U slučaju da je počela, makar i jedna, napišite novi post u kojem ćete označiti koji par ubacujete umjesto spomenutog. Svi editovani postovi koji ne budu u skladu sa pravilima bit će sankcionisani, zato pripazite.
Sa-x liga, komentari
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- cyprus
-
elSaik
Možeš. To je bilo regulisano i prošle sezone tako, samo se nismo toga držali.cyprus wrote:elSaik, haj provjeri u pravilima da li se to može, pošto ja stvarno nisam siguran. Ako može i ja bih metno nešto umjesto Celtica.elSaik wrote:Utakmica AEK Athens - Panionios Athens je odgođena.
Možete editovati post u slučaju da nijedna utakmica koju ste odigrali nije počela. U slučaju da je počela, makar i jedna, napišite novi post u kojem ćete označiti koji par ubacujete umjesto spomenutog. Svi editovani postovi koji ne budu u skladu sa pravilima bit će sankcionisani, zato pripazite.
6.32. U slučaju odgađanja ili prekida jedne od utakmica iz ponude, igrač koji je prognozirao rezultat na istu ima pravo da odabere novi par iz ponude, ali to mora naglasiti u novom postu.
-
elSaik
E sad u vezi Dice - predlažem da ligu nastavimo i završimo sa 17 igrača. Pri tome mislim na dvije opcije:
1. Da poništimo njegove dosadašnje rezultate i da svako kolo imamo jednog slobodnog igrača;
2. Da i dalje računamo postignute rezultate, a ubuduće igrač koji je trebao igrati protiv njega normalno daje svoje prognoze, dobiva 3 boda a u gol-razliku mu se računaju pogođeni parovi.
To je moj prijedlog...
1. Da poništimo njegove dosadašnje rezultate i da svako kolo imamo jednog slobodnog igrača;
2. Da i dalje računamo postignute rezultate, a ubuduće igrač koji je trebao igrati protiv njega normalno daje svoje prognoze, dobiva 3 boda a u gol-razliku mu se računaju pogođeni parovi.
To je moj prijedlog...
- cyprus
Ako baš mora bit vako, onda sam bliži drugoj opciji, mada bih volio da se nađe neko ko zamjena.elSaik wrote:E sad u vezi Dice - predlažem da ligu nastavimo i završimo sa 17 igrača. Pri tome mislim na dvije opcije:
To je moj prijedlog...
- van Basten
preije svega, moje saućešće Neelix.
A što se tiče Dice... s obzirom da je tek 4. kola prošlo, ne bih bio za to da dobivamo svi do kraja sa po 1:0 tekme ili kako već... bio je neki momak prijavio se prije par stranica ovdje, možda da njega kontaktiramo... ako ne, gladsam za slobodno kolo
A što se tiče Dice... s obzirom da je tek 4. kola prošlo, ne bih bio za to da dobivamo svi do kraja sa po 1:0 tekme ili kako već... bio je neki momak prijavio se prije par stranica ovdje, možda da njega kontaktiramo... ako ne, gladsam za slobodno kolo
-
vjecnobordo
Ja sam ovaj put uz elSaika i znači glasam za slobodno koloelSaik wrote:I ja sam za slobodnog igrača svako kolo.
- J.P.Montoya
pobjeda 2:0 ak sam dobro sracunoa. Ekipi and1medjed sve cestitke na fer i korektnoj igri
- abondanzieri
hajde bolan cypruse,brze malo s tim rezultatima 
- Neelix
da napomenem da moje rezultate ne moras brojati jer dice nije bilo tako da sam slobodan ovo kolo...i da u tabeli oduzmes bodove onih koji su igrali sa njim prethodnih kola.
ja mogu postavit parove, ako hosh.
- cyprus
Nismo to još riješiliNeelix wrote:da napomenem da moje rezultate ne moras brojati jer dice nije bilo tako da sam slobodan ovo kolo...i da u tabeli oduzmes bodove onih koji su igrali sa njim prethodnih kola.
- van Basten
konačno da sam i ja pobijedio... imam pogodaka kao treći a tek sam 12... no, sada kad je pročepilo... 
- cyprus
Eh, izborio sam bod u gostima protiv lidera
. I to primih gol u zadnjim sekundama iz razloga jer je sudija previše produžio utakmicu
(a i ne mogu vjerovat da Barcelona sa igračem više nije mogla dat više od jednog gola
).
Dakle, sad pitanje prije svega za elSaika, ali i ostale koje ovo interesuje: da li je DicaTM definitivno izbačen, te na njegovo mjesto neće doć niko, a brišu se bodovi svima onima koji su ih osvojili protiv njega? Ako je to definitivna odluka, tabela će doživit korekciju nakon slijedećeg kola, a avenged_sevenfil bi trebao biti slobodan u ovom kolu. Dakle, trebam samo potvrdu ovog prijedloga ili eventualno nekog drugog.
Dakle, sad pitanje prije svega za elSaika, ali i ostale koje ovo interesuje: da li je DicaTM definitivno izbačen, te na njegovo mjesto neće doć niko, a brišu se bodovi svima onima koji su ih osvojili protiv njega? Ako je to definitivna odluka, tabela će doživit korekciju nakon slijedećeg kola, a avenged_sevenfil bi trebao biti slobodan u ovom kolu. Dakle, trebam samo potvrdu ovog prijedloga ili eventualno nekog drugog.
- abondanzieri
Glavni krivac za to je Messi koji je promasio penal u 76-oj minuticyprus wrote:Eh, izborio sam bod u gostima protiv lidera![]()
. I to primih gol u zadnjim sekundama iz razloga jer je sudija previše produžio utakmicu
![]()
(a i ne mogu vjerovat da Barcelona sa igračem više nije mogla dat više od jednog gola
).
- cyprus
Ijaaaaaao, pa su njemu dali da puca?abondanzieri wrote:Glavni krivac za to je Messi koji je promasio penal u 76-oj minuticyprus wrote:Eh, izborio sam bod u gostima protiv lidera![]()
![]()
).
-
elSaik
Jeste. Napisao je on negdje da odustaje... opet.cyprus wrote: Dakle, sad pitanje prije svega za elSaika, ali i ostale koje ovo interesuje: da li je DicaTM definitivno izbačen, te na njegovo mjesto neće doć niko, a brišu se bodovi svima onima koji su ih osvojili protiv njega? Ako je to definitivna odluka, tabela će doživit korekciju nakon slijedećeg kola, a avenged_sevenfil bi trebao biti slobodan u ovom kolu. Dakle, trebam samo potvrdu ovog prijedloga ili eventualno nekog drugog.
Izbriši sve njegove rezultate kao i bodove i postignute golove njegovih protivnika. I, ubuduće naglašavaj slobodnog igrača.
- cyprus
Razumem, druže komandire :smajlištosalutira:elSaik wrote:Jeste. Napisao je on negdje da odustaje... opet.cyprus wrote: Dakle, sad pitanje prije svega za elSaika, ali i ostale koje ovo interesuje: da li je DicaTM definitivno izbačen, te na njegovo mjesto neće doć niko, a brišu se bodovi svima onima koji su ih osvojili protiv njega? Ako je to definitivna odluka, tabela će doživit korekciju nakon slijedećeg kola, a avenged_sevenfil bi trebao biti slobodan u ovom kolu. Dakle, trebam samo potvrdu ovog prijedloga ili eventualno nekog drugog.![]()
![]()
Izbriši sve njegove rezultate kao i bodove i postignute golove njegovih protivnika. I, ubuduće naglašavaj slobodnog igrača.
- cyprus

Nego, evo gledam ovu tabelu i tek sam skontao jednu fascinirajuću stvar. Svih 6 novajlija su se rasporedili na prvih 7 mjesta, samo se moja malenkost tu ugurala ispred campe_xxx
-
elSaik
Oduzmi bodove i vidjet ćeš ko od starijih koliko toliko brani čast... sram vas bilo...cyprus wrote:
Nego, evo gledam ovu tabelu i tek sam skontao jednu fascinirajuću stvar. Svih 6 novajlija su se rasporedili na prvih 7 mjesta, samo se moja malenkost tu ugurala ispred campe_xxx. Ali kad oduzmem bodove stečene protiv DiceTM Patron of Formellu, Jaguaru, Neelixu i sebi, situacija po nas "straosjedioce" će biti još i gora. Šta nam ovo rade?
![]()
Ništa se vi ne brinite, sad ćemo vječno i ja malo da regulišemo gore situaciju...