Pepino Prisco:
“Nakon što se rukujem s milanistom trčim oprati ruke, a nakon rukovanja s juventinom prebrojim prste”
“Da je moj sin Luigi navijao za Milan tražio bih analizu krvi”
“Što mislim o utakmici Juventus - Milan? Ne komentiram nižerazredne momčadi”
“Najveća radost? Milan u Seriji B. Jednom plaćeno, a jednom gratis”
Nego da se ja vratim temi nakon ovih sto navijaju za klub koji je bio u Serie B
Vremena je malo: Gasperini odmah krenuo s pripremama za talijanski Superkup
"Utakmicu protiv Milana svi s nestrpljenjem iščekuju zato što dolazi u tako ranoj fazi sezone i već je u igri prvi trofej. Ovih deset dana u trening kampu biti će krucijalno za dobru pripremu, vremena je malo i moramo početi stvarati identitet od samog starta.", riječi su Gasperinija koji je odmah prionuo poslu, svjestan da će u borbi za prvi trofej sezone krenuti s oslabljenom momčadi: "U Superkupu će igrati oni igrači koji prođu pripreme, na neke važne igrače vjerojatno nećemo moći računati.", jasan je bio novi Interov trener, aludirajući na Interove Brazilce i Agrentince koji sudjeluju na Copa Americi. Finale, na kojem se i jedni i drugi vide, na rasporedu je samo desetak dana prije utakmice s Milanom u Pekingu.
Gasperini je svjestan da nema vremena za gubljenje, pa je već na drugom treningu krenuo s taktičkim pripremama. Dok je jedna grupa radila u teretani, Gasperini je na teren postavio formaciju 3-4-3: Ranocchia, Samuel, Chivu - Santon, Stanković, Obi, Nagatomo – Sneijder, Pazzini, Eto'o. Joel Obi uskočio je umjesto Thiaga Motte, koji još nije spreman za odraditi puni trening, a Sneijdera i Eto'oa na krilima su kasnije zamijenili Alvarez i Pandev.
Kako navodi Gazzetta dello Sport, Gasperini najviše vremena provodi na uigravanju početka napada, te inzistira da se lopta kreće što brže i da se napadači ne odlučuju na udarac čim dobiju loptu. Kako i sam Gasp kaže, sustav 3-4-3 bit će jedna od opcija i ne mora značiti da će baš u tom sustavu Inter započeti novu sezonu, ali nužno je što prije krenuti s uigravanjem takvog sustava jer su na 4-3-3 igrači ipak naviknuti i neće biti potrebno previše vremena za uigravanje te opcije. Pripreme su tek na početku.
Malo da se osvrnemo i na aktuelne pripreme u prelijepom Pinzolu:
Prvi trening mec u Pinzolu:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... kIL2-Mw1xA
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 7QAZrbKzJw
Muntari je odradio čitav trening sa suigračima.
Bilo je 6 hiljada ljudi!!! U posjeti su bili i gospođa Bedy Moratti, te Interove legende Mario Corso i Gianfranco Bedin.
i jos par fotki
Prvu prijateljsku pripremnu utakmicu
Inter-Team Trentino će suditi Manuel Barozzi.
Live prenos će biti na Sky Sport u 17h.