FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
hulle1986

#1376 Re: FC Barcelona

Post by hulle1986 »

ma ubi barca...definitivno ekipa koja igra najljepsi nogomet na svijetu
adcor

#1377 Re: FC Barcelona

Post by adcor »

cestitke malim carobnjacima :thumbup:

zamislite kako ce ubojit bit' dani nakon ovog gola :D
Image
adcor

#1378 Re: FC Barcelona

Post by adcor »

bhcrow wrote: ja njemu jos previse ne zamjerim jer sve kontam da se jos uvijek uigrava s ekipom, jer ruku na srce i nije odigrao previse utakmica. Malo mi precesto salje duge lopte naprijed, nije to njegov poso. Njegovo je da samo snimi gdje je Xavi i njemu dadne loptu :) ovaj ce znati sta ce s njom. Maxwell nije bio los, i bas sam nesto tokom tekme razmisljao o toj lijevoj strani. Puno je manje ofanzivna od desne, pogotovo kad je Alves tamo, i Abidalu i Maxwellu nedostaje onaj zadnji pass.
ipak desna strana ima jedan mali dodatak koji se zove mesi :D mislim da nemoze biti bolja kombinacija...
MIME

#1379 Re: FC Barcelona

Post by MIME »

hej ljudi naš konkurent za titulu ove godine je veoma jak,to je naravno Real Madrid,večeras su se u kupu pravo pokazali,sramota me napisat rezultat,a pobijedio ih je pazite sad ALCORCON ha ha
adcor

#1380 Re: FC Barcelona

Post by adcor »

MIME wrote:hej ljudi naš konkurent za titulu ove godine je veoma jak,to je naravno Real Madrid,večeras su se u kupu pravo pokazali,sramota me napisat rezultat,a pobijedio ih je pazite sad ALCORCON ha ha
ne valja se smijati tudjoj nesreci, zamisli da i nas taj scenario sutra snadje... :D :D :D
jadni oni kad im se cange sad naklati na topic :lol: :lol: :lol:
LSD

#1381 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

adcor wrote:
MIME wrote:hej ljudi naš konkurent za titulu ove godine je veoma jak,to je naravno Real Madrid,večeras su se u kupu pravo pokazali,sramota me napisat rezultat,a pobijedio ih je pazite sad ALCORCON ha ha
ne valja se smijati tudjoj nesreci, zamisli da i nas taj scenario sutra snadje... :D :D :D
:lol: :lol: :lol: ciki je tito,jao kad im naklati :-)
MIME

#1382 Re: FC Barcelona

Post by MIME »

adcor wrote:
ma moram se smijati brate pa ko je ova ekipa uopšte,dobro 1-0 al 4-0 je puno
adcor

#1383 Re: FC Barcelona

Post by adcor »

evo postave za sutrasnji mec, mada nakon ovog veceras mislim da ce pep dobro da razmisli... :lol: :lol: :lol:

Goalkeepers: Valdes, Pinto
Defenders: Ivan Benitez, Chygrynskiy, Marquez, Andreu Fontas, Abidal, Maxwell
Midfielders: Toure, Jonathan dos Santos, Busquets, Gai Assulin, Keita
Forwards: Pedro, Jeffren, Bojan, Jonatan Soriano
LSD

#1384 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

adcor wrote:evo postave za sutrasnji mec, mada nakon ovog veceras mislim da ce pep dobro da razmisli... :lol: :lol: :lol:

Bogami bice guravo,drugi tim doslovno...nema Inieste,Xavija,Alvesa,Ibre,Messija,Puyola,Henryija...ali dobro je što ce igrati Toure i Keita.
adcor

#1385 Re: FC Barcelona

Post by adcor »

LSD wrote: Bogami bice guravo,drugi tim doslovno...nema Inieste,Xavija,Alvesa,Ibre,Messija,Puyola,Henryija...ali dobro je što ce igrati Toure i Keita.
samo da te podsjetim sta je taj drugi tim uradio u predsezoni :D
Image
Bušman

#1386 Re: FC Barcelona

Post by Bušman »

Odbrana je jedino kanta. Marquez me je razocarao u ovih nekoliko utakmica. Chygi je dobar, ali kad je pored njega Puyol ili Pique :D. A ovi malci u sredini i napadu su ludilo. Mogu oni komotno pojest ove treceligase. Samo me odbrana brine...
Bušman

#1387 Re: FC Barcelona

Post by Bušman »

adcor wrote: samo da te podsjetim sta je taj drugi tim uradio u predsezoni :D
Image
To je bio treci tim :D :D
adcor

#1388 Re: FC Barcelona

Post by adcor »

Bušman wrote: To je bio treci tim :D :D
koji god, al' zajebani su bas :lol: :lol: :lol:
Charuga
Globalni moderator

#1389 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

Guardiola: "Mi smo Barca, mi ne odbacujemo utakmice ili titule”

"Mi smo Barca, mi ne odbacujemo utakmice ili titule. U svaki mec ulazimo sa idejom da pobjedimo.
Sutra cemo naciniti prvi korak ka tom cilju", rekao je Pep dodajuci: "Imamo istu motivaciju za osvajanje kupa kao sto smo je imali prosle godine"

Pep je takodjer odbacio ideju o inferiornosti igraca koji ce nastupiti na sutrasnjem mecu: "Odmaramo nekoliko igraca iz vise razloga, ali i drugi tim moze odigrati jako dobro i sa njima cemo pokusati da prodjemo u naredni krug".

Iako se smatra da su Cultural Leonesa jedni od najslabijih u kupu, Pep se ne slaze da ce utakmica biti laka: "Mogli bismo se muciti kao prosle godine protvi Benidorma. Oni su veoma dobra ekipa, sa dobro pripremeljnim planom. Tu su napadac Jito, koji koristi svoje prilike jako dobro, dva brza krilna napadaca i ostatak tima koji moze dogurati do samog vrha".

Na kraju konferencije za novinare, Pep je objasnio zasto je bio odsutan na dodjeli LFP nagrada na kojoj je ujedno i osvojio nagradu za najboljeg trenera: "Klub je vec bio dobro predstavljen, a ja sam imao neke obaveze. Potrebno je da se dobro pripremimo za sljedeci susret u kupu", dodajući: "Vrlo sam zahvalan na nagradi, ali sve zasluge idu igracima. Igraci su zasluzeni pobjednici. Svih pet nagrada su primili u ime kluba i oni to znaju. Zasluge pripadaju svima".

http://www.facebook.com/note.php?note_i ... 907&ref=nf
bhcrow

#1390 Re: FC Barcelona

Post by bhcrow »

Image

Prijenos uživo večeras protiv Cultural Leonesa će biti moguće pratiti na: SportKLub (Ser) i SportKlub (Hun). Online prenos bi trebao biti na: http://www.barcaloco.com/watch-games-live/

Očekivani sastav Barce:

Pinto

Benitez - Marquez - Fontas - Maxwell

Busquets - Toure - Dos Santos

Pedro - Bojan - Jeffren
slucajan

#1391 Re: FC Barcelona

Post by slucajan »

adcor wrote:evo postave za sutrasnji mec, mada nakon ovog veceras mislim da ce pep dobro da razmisli... :lol: :lol: :lol:

Svaki Barsin mladi igrač je velika nada i od svakog se očekuje da bude novi Xavi, Iniesta, Messi... Ali ovo ime treba posebno zapamtiti, mali je fenomenalan. Brzina, pregled igre, kontrola, pa i realizacija na jako visokom nivou, a '91. je godište.

Što se same utakmice tiče, mislim da neće biti ni najmanjih problema za Barsu.
Chygrynskiy, Marquez, Abidal, Mawell, Busquets, Assulin, Keita, Toure, Pedro, Bojan bi u 90% klubova Primere bili glavni igrači.
Bušman

#1392 Re: FC Barcelona

Post by Bušman »

slucajan wrote:Svaki Barsin mladi igrač je velika nada i od svakog se očekuje da bude novi Xavi, Iniesta, Messi... Ali ovo ime treba posebno zapamtiti, mali je fenomenalan. Brzina, pregled igre, kontrola, pa i realizacija na jako visokom nivou, a '91. je godište.
Nije me bas impresionirao u predsezoni. Doduse, bio je povrijedjen prije toga duze vrijeme (nekoliko mjeseci). Ali me mali Dos Santos i jos manji Alcantara... bas su me iznenadili. Assulin je neka verzija Messija na lijevoj strani (sto je super), ali mora on jos pure jesti da bude ko Messi (ako ikad bude ko on).
do_tokija

#1393 Re: FC Barcelona

Post by do_tokija »

ti mali antitalenti nisu nista naspram jednog wilshera iz arsenala koji je mladji i bolji od njih!
ja.neron

#1394 Re: FC Barcelona

Post by ja.neron »

do_tokija wrote:ti mali antitalenti nisu nista naspram jednog wilshera iz arsenala koji je mladji i bolji od njih!

jesi li gledao MAN UTD sinoć kako ti izgleda Obertan na terenu ili ti se više sviđa Macheda
adcor

#1395 Re: FC Barcelona

Post by adcor »

ciki izdajice jel ti to 'talijan na slici???
mrtva kokoš

#1396 Re: FC Barcelona

Post by mrtva kokoš »

adcor wrote:ciki izdajice jel ti to 'talijan na slici???
ma jok, garant neki englez :D :D :-) :-)
adcor

#1397 Re: FC Barcelona

Post by adcor »

slucajan wrote: Svaki Barsin mladi igrač je velika nada i od svakog se očekuje da bude novi Xavi, Iniesta, Messi... Ali ovo ime treba posebno zapamtiti, mali je fenomenalan. Brzina, pregled igre, kontrola, pa i realizacija na jako visokom nivou, a '91. je godište.

Što se same utakmice tiče, mislim da neće biti ni najmanjih problema za Barsu.
Chygrynskiy, Marquez, Abidal, Mawell, Busquets, Assulin, Keita, Toure, Pedro, Bojan bi u 90% klubova Primere bili glavni igrači.
Jebe ga samo sto je sklon povredama (mozda je to normalno za njegove godine, ne znam nisam trenirao :D), ovo je vec druga u zadnja 3-4 mjeseca. Izgleda ce biti odsutan jos najmanje mjesec dana...
Djelim misljenje oko vecerasnje utakmice. Ipak su treceligasi u pitanju, a samo bog zna sta se sinoc dogodilo "galaktikosima"... :)
adcor

#1398 Re: FC Barcelona

Post by adcor »

adcor wrote: Izgleda ce biti odsutan jos najmanje mjesec dana...
a i mene jebu sa ovim dezinformacijama... :D
do_tokija

#1399 Re: FC Barcelona

Post by do_tokija »

ja.neron wrote:
do_tokija wrote:ti mali antitalenti nisu nista naspram jednog wilshera iz arsenala koji je mladji i bolji od njih!

jesi li gledao MAN UTD sinoć kako ti izgleda Obertan na terenu ili ti se više sviđa Macheda
smijesni igraci za ovog prvog prvi put cujem a machedi se posrecilo prosle godine zabio neki gol i to je to standardni unitedovi talenti koji su propaliteti obicni..
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1400 Re: FC Barcelona

Post by Chmoljo »

do_tokija wrote:
ja.neron wrote:

smijesni igraci za ovog prvog prvi put cujem a machedi se posrecilo prosle godine zabio neki gol i to je to standardni unitedovi talenti koji su propaliteti obicni..
:D :mrgreen: :mrgreen: :D
Post Reply