s ovim komplementarnim igracima
bice ovo u durex
fish is nice guy
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ma igrat ce Kobe 100%...on jest egoista,mnogi ga mrze ali nije mekušac,to je igrac odluke...zato ce Juti u 5.utakmici zabiti 40 poenajasko_ba wrote:valjda je sve uredu sa bryant-om
i meni se svidjaju Jutini navijaci , stvarno navijaju , nema kod njoh onih djecijih "Defence" i takvih uzvikaNeelix wrote:nadam sejasko_ba wrote:valjda je sve uredu sa bryant-om![]()
farmar je bas panjradmanovic me pravo iznervirao na pocetku, sutao sve sto mu je u ruke doslo...da je makar sta ubacio
vujacic je odigrao solidno. walton je zajebao u prosloj utakmici pravo, u ovoj nije neku ulogu posebnu imao. I Kobe se opet ispucavao pred kraj previse, trebali su na fishera igrat, kad ga je bilo krenulo.
kako ribar ustopa williamsasteta zbog problema sa licnim
on mi je jedan od najdrazih igraca svih vremena
navijaci jute su odlicni fakat.
ma kobe je i bez lijeve ruke i desne noge bolji o džordana i shaqa zajednoVaso wrote:kobe je i povrijedjen bolji od lebrona![]()
mah, teško. mislim da je domaći teren bio veliki faktor ovaj put, i da lakersi ovo rutinski uzimaju. Jedino ako kobicu nisu đale nešta ozbiljnije ušćakla...uhljug_s_koseva wrote:Ja navijam za jazzere,sad su u maloj prednosti jer su dobili ovako tesku utakmicu,mogli bi vrlo lako dobit i seriju.Williams odlican,Okur isto,klupa super tajodjer,jedino Boozer truba.
samo ovo sto si reko!!ovu je tekmu cleveland dobio sa 50% snage,recimo jedan suterski trening westa,jamesa,wally-a..joe smitha...ima tu jos rezerve dok ovaj boston igra samo u svom podrumu.Dokle vidit cemoshadow wrote:Sto nas Cavsi zgazise...sve je vec bilo rjeseno u prvoj cetvrtini. Dok su oni trpali i sve im ulazilo, Doc Rivers je coolir'o na klupi i ocekivao da se ovi smuseni i zbunjeni celticsi sami probude. Nisi Phil Jackson jebo te otac nesposobni, zovi time-out. Ne mogu da vjerujem da ova ekipa u gostima ne lici na sebe. Imali su u regularnoj sezoni metar pobjeda na strani ali u play offu kad se raja malo nalozi i zagalami oni isto muhe bez glave. Jos Atlanta i Cleveland nisu neki navijacki gradovi, nema da grmi kao sto ce recimo zagrmiti u Detroitu (ako se do toga uopste dodje). Vecina sampionskih ekipa prizeljkuje ludu atmosferu u gostima, to im je motiv vise, naloze se cinjenicom da sa par dobrih poteza mogu napraviti tajac u dvorani od 20-tak hiljada ljudi. ALi ovi delegati-jok. Nemaju taj mentalitet, igraju ko zadnje pickice u gostima a kuci se kurche da su sampioni. Iako teoretski mogu osvojiti prsten i sa samo pobjedama u Gardenu svima je jasno da ce vrlo brzo neko otkinuti pobjedu ovdje. Sa njima ocigledno nakon treninga treba porazgovarati psihijatar.
djecaarze wrote:kad je KING nategnu u prvoj cetvrtini....stravaaaa...lik jednom odstopa loptu i dode do kosa..prosto nevjerovatno i onda onaj timing pa slam sa 2 ruke....banggggggggg
hm... inače po pravilu navijam za outsidere, al teško u ovom slučaju, sa ovakvom džemsovom igrom... Ovo ostale ekipice teško može odigrati ovako par utakmica za redom. I ja vidim finale Boston-Lakers... Volio bih i da hornetsi prođu SA, al čini mi se da im je ušla voda u uši.shadow wrote:I ja prizeljkujem to finale ali fakat ne vidim da Celticsi imaju ikakve sanse sa ovakvom igrom u gostima. Iako su pod pritiskom veceras jednostavno moraju dobiti a kako to ni sam ne znam. Rivers je davno provaljen
Ma proci ce Boston Cavse u to sam siguran...nije Doc toliko kriv koliko ga osporavaju mediji (bar po meni,ovo je moje mišljenje naravno) ipak je on sa ovom ekipom ostvario najbolji omjer u regularnog djelu sezone (66-16)...jednostavno Cleveland,kao i što je to radila i Atlanta,su se maximalno napalili (što je razumljivo za play-off) protiv prvog favorita prvenstva...po meni,kljuc uspjeha za Boston ove godine je Ray Allan...nekako još nije proigrao u doigravanju kako treba (kao i citavu sezonu),on je jedan od najboljih šutera u NBA,iskusan veteran koji zna igrati košarku itekako,ali nešto je zakocilo kod njega izgleda...valjda nije navikao da "dijeli loptu" sa još dvojicom igraca u svojoj karijerishadow wrote:I ja prizeljkujem to finale ali fakat ne vidim da Celticsi imaju ikakve sanse sa ovakvom igrom u gostima. Iako su pod pritiskom veceras jednostavno moraju dobiti a kako to ni sam ne znam. Rivers je davno provaljen
jedan je allEn a drugi allAnNeelix wrote:jes meni shega bilo na pocetku sezone kad su u Bostonu igrali Ray Allen i Allen Ray
sjo, ja partibrejkera, sjeba nam folshadow wrote:jedan je allEn a drugi allAnNeelix wrote:jes meni shega bilo na pocetku sezone kad su u Bostonu igrali Ray Allen i Allen Ray
ne, al čitam o tome u svim rekapitulacijama utakmice. Jel ima neki klip il nešto?savrseni krug wrote:ja bih samo htio da pitam ove sto im je james kao nesto los
vidjeste li ono zakucavanje preko KG
haaaa????