Raskid veze

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
theTruePath

#1376 Re: Raskid veze

Post by theTruePath »

babyline wrote:
komi wrote:sva sreća da je moja otputovala :mrgreen:
:D cula sam da je uzela povratnu kartu

dobro mozda ona zadrhti kad vidi komija :D
*mima*

#1377 Re: Raskid veze

Post by *mima* »

Zima cola.....vidi koji su minusi.
burek_in_space

#1378 Re: Raskid veze

Post by burek_in_space »

babyline wrote: haha sta je onda rjesenje da se rokne covjek
U mom okruzhenju ima ljudi koji pate i dan danas za bivshim/bivshom...iako je od tada proshlo nekoliko godina. Ja im najozbiljnije savjetujem da se ubiju. A oni me gledaju i samo kazhu: Joj jesi lud. A ja kontam u sebi: "Ko mi kazhe" i samo produzhim.
*mima* wrote:Zima cola.....vidi koji su minusi.

8-)
LONGMAN

#1379 Re: Raskid veze

Post by LONGMAN »

Zdravko Cholic wrote:
U mom okruzhenju ima ljudi koji pate i dan danas za bivshim/bivshom...iako je od tada proshlo nekoliko godina. Ja im najozbiljnije savjetujem da se ubiju. A oni me gledaju i samo kazhu: Joj jesi lud. A ja kontam u sebi: "Ko mi kazhe" i samo produzhim.
*mima* wrote:Zima cola.....vidi koji su minusi.

8-)
Eh cola, lahko je reci gotovo je, idem dalje... Al negdje nesto "tinja" i dok i to se ne ugasi treba doooosta vremena. Sta bi insan, ne mozes "drhtanju" zapovijedati.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1380 Re: Raskid veze

Post by ladyblue18 »

Pa cola i kaze da treba poravniti. :D

Shvatam da smo svi drugaciji, i meni je trebao jedan period da dodjem sebi, ali da se neko unistava godinama zbog nekoga ko ga nije htio, nije postovao, bio bezobrazan, izgradio zivot 100 puta za to vrijeme dok vi patite, mozda i brak sklopio, djecu dobio...kratko nije ga briga za vama i sad treba za takvom osobom kao patiti i trzati se kad ga vidis...ja bih takve osobe dobro istukla.
ladyblue18

#1381 Re: Raskid veze

Post by ladyblue18 »

sanabe wrote:
Koje osobe, ove sto izgrade zivot ili ove sto se trzaju ? :mrgreen:
A ove sto se trzaju. :D
ladyblue18

#1382 Re: Raskid veze

Post by ladyblue18 »

sanabe wrote:

Ma ja, najlakse je na njih, ud'ri ga dok je na zamlji, malo Him sve, jos ih treba tuci :lol: :lol: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
Ma ne mislim ja nista lose, ali mi je uvijek zao vidjeti kad se neko unistava zbog nekoga ko ga nije vrijedan.

Normalno je da treba proci jedan period tugovanja, ali ako se taj period produzi na nekoliko godina, pa jos nekoliko...i zivot tako prolazi pored tebe dok ti patis za nekim ko te se i ne sjeca vise vrlo vjerovatno, e to je skroz bezveze i tuzno.
LONGMAN

#1383 Re: Raskid veze

Post by LONGMAN »

Ja ako budem i za par godina u istom stanju, narucit cu koga da me isprebija :oops:
kmirsad

#1384 Re: Raskid veze

Post by kmirsad »

CV.
Šetam neki dan s kobrom po Slanoj Banji... kad... :shock: imam šta vidjeti :shock: ... trojica rmpalija šutaju nogama nekog suvonjavog mladiča... :twisted: poletim ja... kobra ne da... stradačeš mirso... ne mješaj se...
:x Ma sram te bilo, rekoh... ja ovo ne mogu više mirno gledat, otrgnem se i ko razjaren lav :evil: pritrčim u gužvu... jooooj, jadna ti majka... kako smo samo nas četvorica onog šupka išutali... :lol: :lol: :lol:

ps
preporuke dostavljam naknadno, kad jadničak bude sposoban i doktori mu dozvole... potpisat će...
theTruePath

#1385 Re: Raskid veze

Post by theTruePath »

LONGMAN wrote:Ja ako budem i za par godina u istom stanju, narucit cu koga da me isprebija :oops:

:D :D
hakazvaka

#1386 Re: Raskid veze

Post by hakazvaka »

Jeftino prebijam po kucama nakon dugih veza. Kontakt na PP.
felipe kajetano

#1387 Re: Raskid veze

Post by felipe kajetano »

:D
citroen

#1388 Re: Raskid veze

Post by citroen »

felipe kajetano wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
felipe kajetano

#1389 Re: Raskid veze

Post by felipe kajetano »

Ja licno mislim da je ovaj izgubio pare na slotu, al' ajd pishe da je zbog cure :roll:
madner

#1390 Re: Raskid veze

Post by madner »

Zdravko Cholic wrote:
Joj jesi lud :D
fildzan viska

#1391 Re: Raskid veze

Post by fildzan viska »

Procitala sam dobar dio postova, pa da vidim ima li ko savjet za mene?

U vezi sam vec 2 godine i 5 mjeseci, zadnja godina dana je absolutni horor, znaci ama bas sve naopako, svadjamo se non stop, sva njegova djela, njegov humor, kako se ponasa, njegova glupa prica, mi ide na zivce, nema dana da makar jedno njegovo djelo/prica me izludi (ne pomaze sto radim zajedno)...zelim da ga se rijesima al' ne znam kako?!?! Pokusala sam vec par puta al' ne ide, najgore je sto ga vidim svaki dan, i osjecam neko sazaljenje, kao stvari ce se popraviti, a uvijek isto.

Posto nemam neka iskustva sa duzom vezom, da nije ovo neka faza, gdje me sve nervira? I li je ovo stvarno kraj???
xamp

#1392 Re: Raskid veze

Post by xamp »

To je stvarno kraj... Bolje rijesi to sto prije da se ne zavlacite jos dalje beze... Bit ce samo teze poslije.
Ako se ne vidis s njim nekad u buducnosti, sutra ga lijepo pozdravi i nastavi sa zivotom. Bit ce tesko, al pokusaj naci neku drugu zanimaciju u zivotu sto ce ti odvratit paznju od misli o njemu...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1393 Re: Raskid veze

Post by Truba »

theTruePath wrote:
babyline wrote:
komi wrote:sva sreća da je moja otputovala :mrgreen:
:D cula sam da je uzela povratnu kartu

dobro mozda ona zadrhti kad vidi komija :D
sumnjam

možda zadrhti ako dobije kakav postdoktoralni studij sa ful stipendijom 8) 8) 8)
Dioda

#1394 Re: Raskid veze

Post by Dioda »

fildzan viska wrote:Procitala sam dobar dio postova, pa da vidim ima li ko savjet za mene?

U vezi sam vec 2 godine i 5 mjeseci, zadnja godina dana je absolutni horor, znaci ama bas sve naopako, svadjamo se non stop, sva njegova djela, njegov humor, kako se ponasa, njegova glupa prica, mi ide na zivce, nema dana da makar jedno njegovo djelo/prica me izludi (ne pomaze sto radim zajedno)...zelim da ga se rijesima al' ne znam kako?!?! Pokusala sam vec par puta al' ne ide, najgore je sto ga vidim svaki dan, i osjecam neko sazaljenje, kao stvari ce se popraviti, a uvijek isto.

Posto nemam neka iskustva sa duzom vezom, da nije ovo neka faza, gdje me sve nervira? I li je ovo stvarno kraj???
Sto mi je ovo poznato :D
Situacija kada nekog upoznas dovoljno dobro, pa primjecujes stvari koje prije nisi :D

Moze valjda biti i faza, neka mala kriza :D Koju cete prebroditi tako sto ces ti preci preko svega sto te nervira :mrgreen:

Ja sam svog bivseg dugogodisnjeg momka trpila sve do one faze kad vise nisam mogla ocima da ga gledam, do faze kad nisam mogla sama sebi da vjerujem da sam jos s njim :D

I nemoj ga se rjesavati ako nisi sto posto sigurna da to zelis. Da ne bi uskoro na ovoj temi pisala kako ti je tesko :mrgreen:
Sto puta razmisli :mrgreen:
xamp

#1395 Re: Raskid veze

Post by xamp »

Hahaha, pa mislim da je godina vise nego dovoljno da shvatis da ti ide na zivce... Ak nije nakon 10 mjeseci proslo tesko da ce za mjesec odjednom :)
theTruePath

#1396 Re: Raskid veze

Post by theTruePath »

sanabe wrote:
felipe kajetano wrote:

meni ovo nije smjeshno :( :oops:

kako nije priznaj da jest :D :D :D :D
Ductus Holedocus

#1397 Re: Raskid veze

Post by Ductus Holedocus »

Ovo ga ona sa balkona snimala :D :D
burek_in_space

#1398 Re: Raskid veze

Post by burek_in_space »

babyline wrote:
nadam se da te tužno gledaju
Gledaju me pogledom malog shteneta :D
burek_in_space

#1399 Re: Raskid veze

Post by burek_in_space »

babyline wrote:znam, a ti bi da su pred tobom vukovi
Meni svejedno.
IZVANZEMALJAC

#1400 Re: Raskid veze

Post by IZVANZEMALJAC »

Jedan moj jaran je jednom rekao:
Sve što se događa nakon veze je potrebno kao ribi bicikla.
Shvati sam u teoriji ali ne i u praksi :(
Post Reply