babyline wrote:komi wrote:sva sreća da je moja otputovalacula sam da je uzela povratnu kartu
dobro mozda ona zadrhti kad vidi komija
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
babyline wrote:komi wrote:sva sreća da je moja otputovalacula sam da je uzela povratnu kartu
U mom okruzhenju ima ljudi koji pate i dan danas za bivshim/bivshom...iako je od tada proshlo nekoliko godina. Ja im najozbiljnije savjetujem da se ubiju. A oni me gledaju i samo kazhu: Joj jesi lud. A ja kontam u sebi: "Ko mi kazhe" i samo produzhim.babyline wrote: haha sta je onda rjesenje da se rokne covjek
*mima* wrote:Zima cola.....vidi koji su minusi.
Eh cola, lahko je reci gotovo je, idem dalje... Al negdje nesto "tinja" i dok i to se ne ugasi treba doooosta vremena. Sta bi insan, ne mozes "drhtanju" zapovijedati.Zdravko Cholic wrote:U mom okruzhenju ima ljudi koji pate i dan danas za bivshim/bivshom...iako je od tada proshlo nekoliko godina. Ja im najozbiljnije savjetujem da se ubiju. A oni me gledaju i samo kazhu: Joj jesi lud. A ja kontam u sebi: "Ko mi kazhe" i samo produzhim.babyline wrote: haha sta je onda rjesenje da se rokne covjek
*mima* wrote:Zima cola.....vidi koji su minusi.
A ove sto se trzaju.sanabe wrote:
Koje osobe, ove sto izgrade zivot ili ove sto se trzaju ?
sanabe wrote:
Ma ja, najlakse je na njih, ud'ri ga dok je na zamlji, malo Him sve, jos ih treba tuci![]()
![]()
LONGMAN wrote:Ja ako budem i za par godina u istom stanju, narucit cu koga da me isprebija
felipe kajetano wrote:
Joj jesi ludZdravko Cholic wrote:U mom okruzhenju ima ljudi koji pate i dan danas za bivshim/bivshom...iako je od tada proshlo nekoliko godina. Ja im najozbiljnije savjetujem da se ubiju. A oni me gledaju i samo kazhu: Joj jesi lud. A ja kontam u sebi: "Ko mi kazhe" i samo produzhim.babyline wrote: haha sta je onda rjesenje da se rokne covjek
sumnjamtheTruePath wrote:babyline wrote:komi wrote:sva sreća da je moja otputovalacula sam da je uzela povratnu kartu
dobro mozda ona zadrhti kad vidi komija
Sto mi je ovo poznatofildzan viska wrote:Procitala sam dobar dio postova, pa da vidim ima li ko savjet za mene?
U vezi sam vec 2 godine i 5 mjeseci, zadnja godina dana je absolutni horor, znaci ama bas sve naopako, svadjamo se non stop, sva njegova djela, njegov humor, kako se ponasa, njegova glupa prica, mi ide na zivce, nema dana da makar jedno njegovo djelo/prica me izludi (ne pomaze sto radim zajedno)...zelim da ga se rijesima al' ne znam kako?!?! Pokusala sam vec par puta al' ne ide, najgore je sto ga vidim svaki dan, i osjecam neko sazaljenje, kao stvari ce se popraviti, a uvijek isto.
Posto nemam neka iskustva sa duzom vezom, da nije ovo neka faza, gdje me sve nervira? I li je ovo stvarno kraj???
sanabe wrote:felipe kajetano wrote:
meni ovo nije smjeshno![]()
Gledaju me pogledom malog shtenetababyline wrote:
nadam se da te tužno gledaju
Meni svejedno.babyline wrote:znam, a ti bi da su pred tobom vukovi