tu je naš dobri i fini HavanaChisum wrote:Muha, oko, gdje nam je Havana? Mane ga na mapi... Je li dobar, zdrav, je li mu prav?![]()
Da nije potpis'o za Zelju, gluho i daleko
Željo je prošlost
tu je naš dobri i fini HavanaChisum wrote:Muha, oko, gdje nam je Havana? Mane ga na mapi... Je li dobar, zdrav, je li mu prav?![]()
Chisum wrote:Muha, oko, gdje nam je Havana? Mane ga na mapi... Je li dobar, zdrav, je li mu prav?![]()
-zar i ti dragi komšijazateznistub wrote:E vidi gerijatrije sto se skupila.
Ovo za zeljudok je bilo normala navijanje pitari i kospicari.
Ma hajde, i ja sam dijelom te "zajednice".muha_sa wrote:-zar i ti dragi komšijazateznistub wrote:E vidi gerijatrije sto se skupila.
ja sam mislio da si došo tobe a ono jok
![]()
ama na Želju sam misliozateznistub wrote:Ma hajde, i ja sam dijelom te "zajednice".muha_sa wrote:-zar i ti dragi komšijazateznistub wrote:E vidi gerijatrije sto se skupila.
ja sam mislio da si došo tobe a ono jok
![]()
Eno ga...HAVANA wrote:Chisum wrote:Muha, oko, gdje nam je Havana? Mane ga na mapi... Je li dobar, zdrav, je li mu prav?![]()
Oooo, efendija moj lijepi...![]()
Zdrav,prav i uzbrdo brz
![]()
Chisum wrote:Eno ga...HAVANA wrote:Chisum wrote:Muha, oko, gdje nam je Havana? Mane ga na mapi... Je li dobar, zdrav, je li mu prav?![]()
Zdrav,prav i uzbrdo brz
![]()
![]()
Aj' ba na pauzama uleti na forum koji put da razbacimo na male, ja ti i Muha, k'o nekad.Nema te k'o Natashe Kampush.
**bite se tamo, moradoh se ulogovatiChisum wrote:Eno ga...HAVANA wrote:Chisum wrote:Muha, oko, gdje nam je Havana? Mane ga na mapi... Je li dobar, zdrav, je li mu prav?![]()
Zdrav,prav i uzbrdo brz
![]()
![]()
Aj' ba na pauzama uleti na forum koji put da razbacimo na male, ja ti i Muha, k'o nekad. Nema te k'o Natashe Kampush.
Izgleda da cemo se mi na ovoj temi sretati od bajrama do bajrama...*mima* wrote:.........ev me legendo........pravim Bajramske poklone.......
-što se mene tice nema višeFreakyStyley wrote:Raja, pisite! Nemojte da umre tema. Zabavno je i nama mladjima ovo citat.
Zar se toliko ofalilo cika Muha?muha_sa wrote:-što se mene tice nema višeFreakyStyley wrote:Raja, pisite! Nemojte da umre tema. Zabavno je i nama mladjima ovo citat.ovi "moji momci" sve sami starohani
niceg se ne sjecaju više
Ma jok, samo se sada "druzimo" na drugim temama sa mladjom rajom.muha_sa wrote:-što se mene tice nema višeFreakyStyley wrote:Raja, pisite! Nemojte da umre tema. Zabavno je i nama mladjima ovo citat.ovi "moji momci" sve sami starohani
niceg se ne sjecaju više
Tema je odavno mrtva, ali se nema para za rahmetli poster.FreakyStyley wrote:Raja, pisite! Nemojte da umre tema. Zabavno je i nama mladjima ovo citat.