Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Moderator: anex
- zavezata-vreca
#1376 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Lokalni brico sisanje 5 km ... Zunza pjeva .... Frajer sisa 40 godina i ja sad nekim momcicima da dajem 20-30 km jer oni su kao neke kurseve zavrsili. 
-
TT987
#1377 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Alen je dobar muski frizer,mnogo posvecen poslu,prati trendove i strucnjak je da svakom sredi bradu pod konac!E sad,do njega je tesko doci,jer ima salon u CG,tako da se zakazuje po 7 dana unaprijed,sto se meni,iskreno,ne svidja..Zna li neko dobrog frizera na Stupu ili Ilidzi?Dr Baltazar wrote:Je li ko od muškaraca bio u Alen's barbershop da dadne mišljenje je li toliko dobar za 15 KM po šišanju?
- esmasaric
#1378 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Moram mjenjati frizera.
Da li neko ima iskustva sa Image (mislim da se tako zove) frizerskim salonom, odmah pored Vanni-a sa fensi namještajem unutra?
Prolazila sam par puta i vidjela poprilično mnogo ljudi, pa me samo zanima kakvi su?
Da li neko ima iskustva sa Image (mislim da se tako zove) frizerskim salonom, odmah pored Vanni-a sa fensi namještajem unutra?
Prolazila sam par puta i vidjela poprilično mnogo ljudi, pa me samo zanima kakvi su?
-
MensurM
#1379 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Kako se preziva ta Lejla?Goldyna wrote:Najbolji frizerski salon je Šabić i frizerka Lejla koja radi kod Cheersa
- CherryLips
#1380 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Ja se jednom tamo sisala i ok bilo,mada inace idem u njihov salon u Robotu na socijalnom,Amra me tamo najbolje osisaesmasaric wrote:Moram mjenjati frizera.
- esmasaric
#1381 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Ok, socijalno mi je daleko s obzirom da samo želim skraćenje šiški i vrhova. Čim mi malo poraste kosa tražim nekoga dobrog da mi napravi frizuricuCherryLips wrote:Ja se jednom tamo sisala i ok bilo,mada inace idem u njihov salon u Robotu na socijalnom,Amra me tamo najbolje osisaesmasaric wrote:Moram mjenjati frizera.
- DiA 2005
#1382 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Da li neko ima iskustvo sa frizerskim salonima Magic ( Aida ) u Konzumu Koreja, i Ogledalce na Carsiji, i to kada je farbanje u pitanju ? Interesuju me cijene, je li spadaju u red skupljih salona, a rad sam vidjela, tj. gledam svakodnevno na fb 
- Nisrin
#1383 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
.
Last edited by Nisrin on 25/12/2018 11:27, edited 1 time in total.
- esmasaric
#1384 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Koji frizer super radi pramenove? U pitanju je dužina do ramena. 
- DiA 2005
#1385 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Bas zbog pramenova i pitam. Ogledalce radi odlicno, ali Magic by Aida cini mi se jos bolje. Medjutim zvala sam, slobodnih termina ima tek od 10. juna. To mi je malo predugo za cekanje. Kakva god da je, ja nisam filmska zvijezda, a ovo nije Hollywood 
- semmy
-
avaOshea
#1387 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Frizerski salon "Giselle" - Azize Šaćirbegovića 84 , definitivno pojam za pramenoveesmasaric wrote:Koji frizer super radi pramenove? U pitanju je dužina do ramena.
-
bumboo
#1388 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Ja sam u ovaj salon nekad davno išla kad sam tu živjela i bila sam zadovoljna sa šišanjem, feniranjem... Kakva im je cijena pramenova, poluduga kosa?avaOshea wrote:Frizerski salon "Giselle" - Azize Šaćirbegovića 84 , definitivno pojam za pramenoveesmasaric wrote:Koji frizer super radi pramenove? U pitanju je dužina do ramena.
- Mis mekinjas
#1389 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Glamur kod Sentade. On je Mirza.badalpur wrote:Ja jos uvijek kuburim s frizerom i kako ne nalazim na pravog zadovoljavam se nekom osrednjom frizurom, medjutim uskoro imam jednu svadbu na kojoj zelim zablistati. Dajte mi preporuku kome, gdje??? Kratka mi je kosa i zelim frizera koji ce mi reci 'to i to je za tebe', a ne stalno zapitkivati ' kako cemo'
Ja imam kratku kosu. Covjek zna ono sto rijetko koji frizer zna. Sisati filirkama.
Ne znam sta radi s bojama. Ne bojim kosu. Ali sa skarama je cudotvorac. Zna tacno sta treba s kosom uraditi. Bar ja sjednem i nikad nisam otisla nezadovoljna.
-
avaOshea
#1390 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Pa na moju dugu kosu uzme 55 km , uključujući i feniranje poslije pramenova , tako da na tvoju poludugu još jeftinijebumboo wrote:Ja sam u ovaj salon nekad davno išla kad sam tu živjela i bila sam zadovoljna sa šišanjem, feniranjem... Kakva im je cijena pramenova, poluduga kosa?avaOshea wrote:Frizerski salon "Giselle" - Azize Šaćirbegovića 84 , definitivno pojam za pramenoveesmasaric wrote:Koji frizer super radi pramenove? U pitanju je dužina do ramena.
-
bumboo
#1391 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Pa na moju dugu kosu uzme 55 km , uključujući i feniranje poslije pramenova , tako da na tvoju poludugu još jeftinije
A pramenovi ispadnu ko izmišljeni
[/quote]
Thnx
Thnx
- Cherry-Cherry
#1392 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Koja je prosječna cijena balejaž pramenova? I preporuke ako može 
- semmy
#1393 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Ja cu opet en studio preporuciti, ako ti je scc blizi onda Vildana ili Emsel rade predobro. Cijene normalne kao i u svakom drugom salonu koji radi sa iole dobrim brendom a ne sa jeftinocom da ti unisti kosu.Cherry-Cherry wrote:Koja je prosječna cijena balejaž pramenova? I preporuke ako može
- Cherry-Cherry
#1394 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
SCC mi je na ruku, što bi se reklosemmy wrote:Ja cu opet en studio preporuciti, ako ti je scc blizi onda Vildana ili Emsel rade predobro. Cijene normalne kao i u svakom drugom salonu koji radi sa iole dobrim brendom a ne sa jeftinocom da ti unisti kosu.Cherry-Cherry wrote:Koja je prosječna cijena balejaž pramenova? I preporuke ako može
-
Viking95
#1395 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Ja neki dan odem kod Anesa,nekad radio u EN u SCCa sad otvorio svoj salon u ul,MArsala Tita 55 Kazu dobar je,Oh kako sam samo pogrijesila,Imam stvarno lijepu,zdravu prirodno svijetlu kosu,i odem kod njega da mi izvuce svijetle pramenove,Odnesem mu svoju sliku,kakva sam bila dok pramenovi nisu izrasli,i on kaze bit ce i ljepsi,Izvukao pramenove,nisu bili dobre boje i onda mi prelio svu kosu tamno tamnopepljastom,tako da sam ja sad tamnija nego prije pramenova,a uzeo mi 185 KM!!!!! Kaze zao mi je sto nije ispalo kako treba,ali sam ja ipak potrosio materijala i vremena.Nevjerovatno!Nije mi ni racun izdao,kaze kasa mu ne radi trenutno,te sam ga prijavila fed,upravi inspekcije za poslove.Nadam se da ce mu naplatiliti kaznu.Ne idite kod njega,jako arogantan i bezobrazan,a nema pojma o pramenovima ili farbanju!
- Cherry-Cherry
- karanana
#1397 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
mozda anesov bivsi gazda napiso.
ili da vidimo sliku nove kose i anesovog uratka.
ili da vidimo sliku nove kose i anesovog uratka.
-
rizibizi
#1398 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Ko god da je napisao i sta god da je covjek uradio cifra od 185 maraka je ono mail servis renola clia i jos da naspes goriva za cvanciku. Supruga imala slicno iskustvo sa Elvirom dok je radio u Holidayu, samo je cifra bila skoro tri puta manja. Ima 15 godina da me sisa i brije isti frizer, dajte neku preporuku da mjenjam, nekoga ko zna znanje i sisa vise od dvije frizure.
- radiša
#1399 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
i treba da ih lupaju po usima sa cjenama kad glume elitu i idu na takva mjesta.svaki frizer u pet deka samo sto su neki manje poznati neki vise.placas ime kasapina a ne kvalitet.gledo sam jednog poznatog da mu ime ne navodim kako unistava kose manekenkama a kofol dobar.nebi mu dao ovce da sisa.
- Nisrin
#1400 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
.
Last edited by Nisrin on 08/12/2016 14:58, edited 1 time in total.