Zeljo rutinski bod u gostima
Premier Liga BiH 2006/2007
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Krigla_Sa
Da,s obzirom koliko pojedini namjestaju utakmice iznenadjuje da je pored svega toga sarajevo prvo na tabeli.Salko sto je u vodu skako wrote:pogledajmo istini u oci...sarajevo je sasvim slucajno jesenji prvak...
Zato im SVAKA CAST
- Salko sto je u vodu skako
to znaci da je sarajevo prvak i u namjestanju utakmica...Krigla_Sa wrote:Da,s obzirom koliko pojedini namjestaju utakmice iznenadjuje da je pored svega toga sarajevo prvo na tabeli.Salko sto je u vodu skako wrote:pogledajmo istini u oci...sarajevo je sasvim slucajno jesenji prvak...
Zato im SVAKA CAST
- Krigla_Sa
Ne,to ne znaci to.Salko sto je u vodu skako wrote:to znaci da je sarajevo prvak i u namjestanju utakmica...Krigla_Sa wrote:Da,s obzirom koliko pojedini namjestaju utakmice iznenadjuje da je pored svega toga sarajevo prvo na tabeli.Salko sto je u vodu skako wrote:pogledajmo istini u oci...sarajevo je sasvim slucajno jesenji prvak...
Zato im SVAKA CAST![]()
![]()
Ako moju recenicu razumijes na taj nacin onda aplauz i medalja za glupost.
-
hux
čudan je ovaj salkanKrigla_Sa wrote:Ne,to ne znaci to.Salko sto je u vodu skako wrote:to znaci da je sarajevo prvak i u namjestanju utakmica...Krigla_Sa wrote: Da,s obzirom koliko pojedini namjestaju utakmice iznenadjuje da je pored svega toga sarajevo prvo na tabeli.
Zato im SVAKA CAST![]()
![]()
cini mi se da navija za celik
a ne ide na utakmice,voli zelju,najmanje pise o svom klubu, uvjek sve "zna" o ostalim klubovima
-
ero_sa_onog_svijeta
jeste li se prepali?
Već gledam kako će SABAHUDIN pripremiti posebnu emisiju vezano za Trebinje.
A to što NSBiH tako očajnički pomaže Sarajevu da dođe do titule
al neće moći...
Već gledam kako će SABAHUDIN pripremiti posebnu emisiju vezano za Trebinje.
A to što NSBiH tako očajnički pomaže Sarajevu da dođe do titule
al neće moći...
jasno nam je svima da sarajevo nema sampionski tim...Krigla_Sa wrote:Ne,to ne znaci to.Salko sto je u vodu skako wrote:to znaci da je sarajevo prvak i u namjestanju utakmica...Krigla_Sa wrote: Da,s obzirom koliko pojedini namjestaju utakmice iznenadjuje da je pored svega toga sarajevo prvo na tabeli.
Zato im SVAKA CAST![]()
![]()
-
shadow
Da nas neko gura zar ne mislis da bi se danas iz Bn vratili sa 3 bobe i tako odrzali prednost od 7 ispred vas?! Ali s obzirom da smo lose odigrali i nismo zasluzili ni bod- nismo ga ni osvojili. Vrlo jednostavno u postenom svijetu!ero_sa_onog_svijeta wrote:jeste li se prepali?![]()
![]()
![]()
Već gledam kako će SABAHUDIN pripremiti posebnu emisiju vezano za Trebinje.![]()
![]()
![]()
A to što NSBiH tako očajnički pomaže Sarajevu da dođe do titule![]()
![]()
al neće moći...
Tebi je to tesko razumjeti jer ustaska svijest ne zna za posteno i ispravno, uvijek je ciganija i lov u mutnom. Ali ne moze sve ni parama firauni, qrac cete nas preci, zabetonirali smo se na vrhu i tu cemo aBd i ostati do kraja. A vi cete ostati kokuzi u pokusajima da sve kupite.
Bez obzira na danasnji poraz, svim igracima i Husrefu Musemicu cestitam jesenju titulu sa nadom da cemo u proljetnom dijelu nastaviti s dobrim igrama i na kraju kroz cilj proci prvi.
SARAJ'VO SAMPION!!!
da,da to je onaj isti tim koji je samo zahvaljujuci nespretnosti Alaima izbacen iz kup-uefa od RAPIDA,kojega jos niko ne moze pobjediti[/quote]hux wrote:jasno nam je svima da sarajevo nema sampionski tim.....nismo djeca da vjerujemo u bajke..
da, da to je isti onaj tim koji izgubi od radnika, kojeg busi kako ko hoce...
- Krigla_Sa
Ocito si se ti prepao,cim vec sad dumas kakva li ce emisija sabahudina da bude...ero_sa_onog_svijeta wrote:jeste li se prepali?![]()
![]()
![]()
Već gledam kako će SABAHUDIN pripremiti posebnu emisiju vezano za Trebinje.![]()
![]()
![]()
![]()
al neće moći...
Sve ce baho da kaze ,da samo znas...
Reci ce i protiv kojih ekipa ste obecali leotaru na proljece 6 bodova u zamjenu za ova tri sto ste dobili.
Ove sezone necete moci ni kupiti titulu,i kup i prvenstvo cemo vam uzeti.
ima jos puno da se igra...razumijem vas strah...

-
hux
Salko sto je u vodu skako wrote:ima jos puno da se igra...razumijem vas strah...![]()
![]()
mi "strahujemo" hocemo li biti prvi,a vi.......
se usraste od ispadanja
cudi me samo kako ne znas da smo sa radnikom igrali bez zadnje linije
mislim cudi me
ja fakat ne poznajem niti jednog igraca celika(cuj celika)
rezultat je bitan a ne kako to ono ti rece nekakve linije...hux wrote:Salko sto je u vodu skako wrote:ima jos puno da se igra...razumijem vas strah...![]()
![]()
mi "strahujemo" hocemo li biti prvi,a vi.......
se usraste od ispadanja![]()
![]()
![]()
cudi me samo kako ne znas da smo sa radnikom igrali bez zadnje linije
mislim cudi meposto jako dobro poznajes nas tim
![]()
ja fakat ne poznajem niti jednog igraca celika(cuj celika)
- van Basten
šteta današnjeg poraza, ima tu dosta faktora - umor nakon kupa i zgusnutog ritma igranja, brojčano tanak kadar tačnije tanka klupa, protivniku zadnji voz za opstanak..., al biće bolje.
ovih naših komšija mi počinje biti žao, više se ni ne smijem na njihova provaljivanja... pred 200gledala na Grbavici su iščupali bod Orašju.
Ova lakrdija u Trebinju me ne čudi... zrinjski, orašje, leotar i sloboda su najveće zlo ove lige... prodaju i kupuju kako kome treba.
ovih naših komšija mi počinje biti žao, više se ni ne smijem na njihova provaljivanja... pred 200gledala na Grbavici su iščupali bod Orašju.
Ova lakrdija u Trebinju me ne čudi... zrinjski, orašje, leotar i sloboda su najveće zlo ove lige... prodaju i kupuju kako kome treba.
-
ero_sa_onog_svijeta
USTAŠKA SVIJEST?shadow wrote:Da nas neko gura zar ne mislis da bi se danas iz Bn vratili sa 3 bobe i tako odrzali prednost od 7 ispred vas?! Ali s obzirom da smo lose odigrali i nismo zasluzili ni bod- nismo ga ni osvojili. Vrlo jednostavno u postenom svijetu!ero_sa_onog_svijeta wrote:jeste li se prepali?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
al neće moći...
Tebi je to tesko razumjeti jer ustaska svijest ne zna za posteno i ispravno, uvijek je ciganija i lov u mutnom. Ali ne moze sve ni parama firauni, qrac cete nas preci, zabetonirali smo se na vrhu i tu cemo aBd i ostati do kraja. A vi cete ostati kokuzi u pokusajima da sve kupite.![]()
Bez obzira na danasnji poraz, svim igracima i Husrefu Musemicu cestitam jesenju titulu sa nadom da cemo u proljetnom dijelu nastaviti s dobrim igrama i na kraju kroz cilj proci prvi.
SARAJ'VO SAMPION!!!
to tebe boli
Vidim da još uvjek živiš u II svjetskom ratu.
Sarajevo jeste zasluženo na prvom mjestu, uz ogromnu pomoć saveza koji nastoji ove godine da dovede Sarajevo na prvo mjestu na način da sudije unište konkurente.
Vaša frustracija je očita.
- strong69
Nemamo se mi sta prepadati... Ako bi se Zrinjskog bojali onda ne bi trebali ni igrati fudbal... Pa makar taj Zrinjski namjestio sve tekme...ero_sa_onog_svijeta wrote:jeste li se prepali?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
al neće moći...
Edit: Da, zaboravih... U 23 utakmice (racunajuci Kup UEFA) samo 2 poraza (SUDIJE SUSPENDOVANE NAKON TIH TEKMI)... Toliko o pomoci NSBiH Sarajevu
Last edited by strong69 on 26/11/2006 12:19, edited 1 time in total.
- manijak1
Mnogo smo slabi
-
PITARKA_SA
ti nekome pricas ko i na koji nacin dolazi do titulu i bilo cega...??ero_sa_onog_svijeta wrote:jeste li se prepali?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
al neće moći...
ti,kao navijac(simpatizer,ljubitelj,fan
- manijak1
-
shadow
Koji si ti demagogero_sa_onog_svijeta wrote:USTAŠKA SVIJEST?shadow wrote:Da nas neko gura zar ne mislis da bi se danas iz Bn vratili sa 3 bobe i tako odrzali prednost od 7 ispred vas?! Ali s obzirom da smo lose odigrali i nismo zasluzili ni bod- nismo ga ni osvojili. Vrlo jednostavno u postenom svijetu!ero_sa_onog_svijeta wrote:jeste li se prepali?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
al neće moći...
Tebi je to tesko razumjeti jer ustaska svijest ne zna za posteno i ispravno, uvijek je ciganija i lov u mutnom. Ali ne moze sve ni parama firauni, qrac cete nas preci, zabetonirali smo se na vrhu i tu cemo aBd i ostati do kraja. A vi cete ostati kokuzi u pokusajima da sve kupite.![]()
SARAJ'VO SAMPION!!!![]()
![]()
to tebe boli![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sarajevo jeste zasluženo na prvom mjestu, uz ogromnu pomoć saveza koji nastoji ove godine da dovede Sarajevo na prvo mjestu na način da sudije unište konkurente.
Vaša frustracija je očita.
Da nas pomaze savez nasa prednost bi bila ubjedljivija, to znas i sam. A da je moj tim bio akter nekih ovako bezobraznih desavanja kao sto su ova jucer u Trebinju (o kojim bruji cijela bh javnost) ja se nebi vise nikad ovdje javio ali bezobrazluk i drskost su ipak preovladali pa si nam cak dosho i pamet solit kako mi stelimo -napad je najbolja odbrana.
Zapamti, svi koji su radili ovo sto vi sad radite blistali su par LAZNIH sezona a onda zavrsili u drugoj ligi. Brotnjo sampion-druga liga, Leotar sampion-ove godine aBd u drugu ligu, Siroki-koprcaju se jos ove godine ali gotovi su s kupovinama, strumfovi su isto dotakli gorku istinu, niste ni vi daleko. Neka smo svih ovih godina bili drugi, najpostenije igramo i to ce se vratiti kad tad-nadam se duplom krunom na kraju ove sezone. Posteni zamalo da prodju veliki Rapid a vi sto shtelite ste dozvolili da vas pobjedi jedna ekipa iz Luxemburga i tako prvi put u svojoj istoriji prodje prvo pretkolo, valjda vam nisu htjeli prodati, sta li?
I da, ne zivim u drugom svjetskom, zivim u Osmanskom Carstvu
-
ero_sa_onog_svijeta
shadow wrote:Koji si ti demagogero_sa_onog_svijeta wrote:USTAŠKA SVIJEST?shadow wrote: Da nas neko gura zar ne mislis da bi se danas iz Bn vratili sa 3 bobe i tako odrzali prednost od 7 ispred vas?! Ali s obzirom da smo lose odigrali i nismo zasluzili ni bod- nismo ga ni osvojili. Vrlo jednostavno u postenom svijetu!
SARAJ'VO SAMPION!!!![]()
![]()
to tebe boli![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vaša frustracija je očita.![]()
Da nas pomaze savez nasa prednost bi bila ubjedljivija, to znas i sam. A da je moj tim bio akter nekih ovako bezobraznih desavanja kao sto su ova jucer u Trebinju (o kojim bruji cijela bh javnost) ja se nebi vise nikad ovdje javio ali bezobrazluk i drskost su ipak preovladali pa si nam cak dosho i pamet solit kako mi stelimo -napad je najbolja odbrana.
Zapamti, svi koji su radili ovo sto vi sad radite blistali su par LAZNIH sezona a onda zavrsili u drugoj ligi. Brotnjo sampion-druga liga, Leotar sampion-ove godine aBd u drugu ligu, Siroki-koprcaju se jos ove godine ali gotovi su s kupovinama, strumfovi su isto dotakli gorku istinu, niste ni vi daleko. Neka smo svih ovih godina bili drugi, najpostenije igramo i to ce se vratiti kad tad-nadam se duplom krunom na kraju ove sezone. Posteni zamalo da prodju veliki Rapid a vi sto shtelite ste dozvolili da vas pobjedi jedna ekipa iz Luxemburga i tako prvi put u svojoj istoriji prodje prvo pretkolo, valjda vam nisu htjeli prodati, sta li?![]()
I da, ne zivim u drugom svjetskom, zivim u Osmanskom Carstvu
Da ste ove polu-sezone imali suđenje kao što su imali Vaši konkurenti imali bi jedno 10-15 bodova manje.
Dokažite da je Zrinjski kupio tekmu u Trebinju.
Isto tako nek se dokaže na koji način se Sarajevu pomaže da dođe do titule.
a to da će Zrinjski završiti kao Brotnjo je smiješno.
Pa pogledaj samo posjetu koju imaju Sarajevo i Zrinjski? Pa jesu li Vam uveli toplu vodu?