BINGO trgovački lanac - sve o tome

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#1376 Re: Bingo konačno najjača kompanija u BH

Post by konektovan »

Nosili odkuće.. :mrgreen:
nepass1

#1377 Re: Bingo konačno najjača kompanija u BH

Post by nepass1 »

Naslovnica wrote: 03/09/2023 18:00 Kaze vlasnik CJ - da mu CJ na MD donosi kao sve ostale radnje zajedno.
:thumbup:
Kada se sjetim price s pocetka, svinjetina, binasr, ovo-ono...
:lol: :lol: :lol:
Kome je usput hrana u cj ne treba kuci nikad nista napraviti. Jeftinije kod njih jesti nego sam sebi praviti.
fusion_ba

#1378 Re: Bingo konačno najjača kompanija u BH

Post by fusion_ba »

mali_balon wrote: 04/09/2023 03:27
Pa kad ima zgradu institucija preko puta u kojoj radi masa srba...mislis da idu u bingo.... :run:
Je li moguće da i dalje gledate sve kroz nacionalnost pa čak i izbor j**enog marketa? :shock: Na kraju krajeva vlasnik Tropica i nije Srbin, a Bingo u RS posluje odlično.

Bitno je samo izvaliti neku glupost.
Last edited by fusion_ba on 04/09/2023 11:14, edited 3 times in total.
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#1379 Re: Bingo konačno najjača kompanija u BH

Post by konektovan »

Al' vas balon nahajca... :lol:
nivla

#1380 Re: Bingo konačno najjača kompanija u BH

Post by nivla »

fusion_ba wrote: 04/09/2023 10:55
Pa kad ima zgradu institucija preko puta u kojoj radi masa srba...mislis da idu u bingo.... :run:
Je li moguće da i dalje gledate sve kroz nacionalnost pa čak i izbor j**enog marketa? :shock: Na kraju krajeva vlasnik Tropica i nije Srbin, a Bingo u RS posluje odlično.

povezanost risovica sa dodikom dovoljno da ne kupujem, posebno sto je spominjano da ima veze sa igorom dodikom
nije pitanje nacionalizma nego dostojanstva ne kupovati tamo
na web stranici tropica bih se spominje sporadicno i istice se samo republika srpska
dječak sa šibicama

#1381 Re: Bingo konačno najjača kompanija u BH

Post by dječak sa šibicama »

CJ gospodcad, elita za ove seljacke markete bingo i slicno.

Bingo na Ciglanama prije deset i vise godina bio na tom tragu, vodeci se sastavom stanovnistva na Ciglanama a to je jelte uglavnom bogatiji puk, imali su dosta delikatesa i slicno. Proizvode koje ne mozes kupiti bilo gdje. Eno danas, prodaju turske secerlade. Seljakluk, dzaba.
Ajdinn4

#1382 Re: Bingo konačno najjača kompanija u BH

Post by Ajdinn4 »

Ja kupujem tamo gdje mi je najpovoljnije i gdje mi najviše odgovara ponuda.
Na ovom forumu sve velike patriJote koji bi radije u Bingu kupili nešto upola skuplje nego u nekom drugom marketu koji nije iz Federacije .
iz zadnje klupe

#1383 Re: Bingo konačno najjača kompanija u BH

Post by iz zadnje klupe »

CJ gospodcad, elita za ove seljacke markete bingo i slicno.
I do lokacije je

U tuzli su napravili, ispočetka šminka bio, neke delikatese, 10 vrsta jela, 20 salata itd...

Međutim radnju smjestili na Ircu, malo zavučenu, ali najvažnije, ni 200 metara udaljene od glavnnog Bingo city centra sa desne, i 100 metara lijevo još jedan velik Bingo ( bivši Tuš). Da je napravio npr na Stupinama, pa probao koncept CJ sa Marin dvora, bolje bi uspio

Pošto to sa svježom hranom i raznim salatama nije baš išlo po planu, ispočetka nakon 20 sati se prodavalo po 50% cijene, pa na kraju ukinuli, sad nemaju ništa po čemu bi se izdvajali u odnosu na Bingo.

CJ ima još u Jajcu , Kaknju, planirano i u Mostaru, tako da uopšte ne sumnjam da u nevelikom izboru CJ u FBIH, taj na Marin dvoru radi najbolje

GJ u Sarajevu je skontao da mora nečim da se izdoji,

i Kort Prljavor se polako širi po FBIH, ali nemaju ništa po čemu bi neko ko je navikao ići u Bingo, otišao do njih, dizajnerski vrlo dolidno izgledaju
Naslovnica

#1384 Re: Bingo konačno najjača kompanija u BH

Post by Naslovnica »

Ja jučer u Bingetu u Hadžićima, otišao po onu famoznu grijalicu.
Poslali novu iz servisa. :thumbup:
Elem, dođem na info pult, nema nikoga, pitam onog security, reko došao ja po grijalicu da preuzmem, zvali su me. Kaže, ne radi ti niko danas tu, nedjelja, dođi neki drugi dan. :shock:
De reko, dosta što me zajebavate da iz Sarajeva predajem jebenu grijalicu od 30KM u Hadžiće (a ne mogu je ostaviti u BCC ili na Stupu), nego i pričaš mi da nema nikoga i da dođem drugi dan, a gori unutra od posla, špica, redovi na kasama. Molim vas, pozovite mi osobu koja je danas odgovorna u radnji. Ode on bez pogovora, kad dolazi neki čiko (taj me meščini i zvao na telefon), završismo za 3 minute. :thumbup:
Uđem da kupim kak'e gebire, jarane, šta je ono.
Od klijentele do kompletnog layouta radnje.
Bože sačuvaj.
Nađu se na prolazima između rafa i "sijele", 5 puta sam morao da govorim "oprostite, može malo" i slično. Oplelo priču, okolo babine sultanije i sultani ko da su na livadi, opšta nekultura. Parking iza prostran, ali bagra se natakarila sa obje strane pristupne ceste, ne mogu se auta mimoići.
Kroz radnju se jedva prolazi od nabacanih rafa, paleta, kojekakvih kinder jOja, snickersa, majoneza, kutlača, kuraca, palaca, mislim da seoski teferič ima bolji raspored i organizaciju.
Ja sam po prirodi tolerantan i slabo me šta može izbiti iz cipela, ali sam jučer osjetio aneksioznost u onom Bingu kakvu odavno nisam.
Ne vjerujem da ću uskoro opet otići tamo.
Ono tamo je zrelo za jednog generalnog reseta.
teskeredzic_22
Grijem se na: Toplane
Vozim: Peugeot

#1385 Re: Bingo konačno najjača kompanija u BH

Post by teskeredzic_22 »

Naslovnica wrote: 04/09/2023 12:03
Spoiler
Show
Elem, dođem na info pult, nema nikoga, pitam onog security, reko došao ja po grijalicu da preuzmem, zvali su me. Kaže, ne radi ti niko danas tu, nedjelja, dođi neki drugi dan. :shock:
De reko, dosta što me zajebavate da iz Sarajeva predajem jebenu grijalicu od 30KM u Hadžiće (a ne mogu je ostaviti u BCC ili na Stupu), nego i pričaš mi da nema nikoga i da dođem drugi dan, a gori unutra od posla, špica, redovi na kasama. Molim vas, pozovite mi osobu koja je danas odgovorna u radnji. Ode on bez pogovora, kad dolazi neki čiko (taj me meščini i zvao na telefon), završismo za 3 minute. :thumbup:
Bože sačuvaj.
Nađu se na prolazima između rafa i "sijele", 5 puta sam morao da govorim "oprostite, može malo" i slično. Oplelo priču, okolo babine sultanije i sultani ko da su na livadi, opšta nekultura. Parking iza prostran, ali bagra se natakarila sa obje strane pristupne ceste, ne mogu se auta mimoići.
Kroz radnju se jedva prolazi od nabacanih rafa, paleta, kojekakvih kinder jOja, snickersa, majoneza, kutlača, kuraca, palaca, mislim da seoski teferič ima bolji raspored i organizaciju.
Ja sam po prirodi tolerantan i slabo me šta može izbiti iz cipela, ali sam jučer osjetio aneksioznost u onom Bingu kakvu odavno nisam.
Jesi li bio u staroj Edeci u Ilijašu :D ?
Naslovnica

#1386 Re: Bingo konačno najjača kompanija u BH

Post by Naslovnica »

teskeredzic_22 wrote: 04/09/2023 12:07
Naslovnica wrote: 04/09/2023 12:03
Spoiler
Show
Bože sačuvaj.
Jesi li bio u staroj Edeci u Ilijašu :D ?
Nisam.
I ne želim.
:lol: :lol: :lol:
dječak sa šibicama

#1387 Re: Bingo konačno najjača kompanija u BH

Post by dječak sa šibicama »

Od Ilijasa me nista iznenaditi ne moze nakon sto sam jednom krenuo busom u i iz Ilijasa u subotu.

Pazarni dan, sve sam rekao.
mali_balon

#1388 Re: Bingo konačno najjača kompanija u BH

Post by mali_balon »

konektovan wrote: 04/09/2023 11:01 Al' vas balon nahajca... :lol:
Ma joooook nisam htio ocam ba :lol:
ReymondReddington

#1389 Re: Bingo konačno najjača kompanija u BH

Post by ReymondReddington »

Ima li ijedan bingo samousluzne kase kao CJ?
escobar__

#1390 Re: Bingo konačno najjača kompanija u BH

Post by escobar__ »

Da, gledam kad sam u Bosni da ne kupujem u srpskim marketima i srpske produkte. Neki problem u tome?
fusion_ba

#1391 Re: Bingo konačno najjača kompanija u BH

Post by fusion_ba »

escobar__ wrote: 04/09/2023 19:18

Da, gledam kad sam u Bosni da ne kupujem u srpskim marketima i srpske produkte. Neki problem u tome?
Pa dobro, u tvojoj glavi očigledno nije problem. Sreća pa si u manjini.
PreWiBa
Grijem se na: Plin i centralno
Horoskop: Lav

#1392 Re: Bingo konačno najjača kompanija u BH

Post by PreWiBa »

fusion_ba wrote: 04/09/2023 20:39

Pa dobro, Bingo u RS-u prodaje auto-zastavice Srbije
Adaptacija

Nama se često dešava da u marketima slabo ima pilećeg ili goveđeg mesa, pa ili nosimo meso iz Sarajeva ili kupujemo u Bingu
escobar__

#1393 Re: Bingo konačno najjača kompanija u BH

Post by escobar__ »

Naravno da nije problem.

I zato što sam ja u manjini su ti neki dan blokirali saobraćaj ka (I)stočnom Sarajevu, a ubrzo ćeš tamo i na granicu. Pa ti glumataj 'svetskog čoveka'. :lol:
fusion_ba

#1394 Re: Bingo konačno najjača kompanija u BH

Post by fusion_ba »

escobar__ wrote: 04/09/2023 20:57

Naravno da nije problem.

I zato što sam ja u manjini su ti neki dan blokirali saobraćaj ka (I)stočnom Sarajevu, a ubrzo ćeš tamo i na granicu. Pa ti glumataj 'svetskog čoveka'. :lol:
Sreća imamo tebe izdaleka da prosvijetliš nas u Bosni šta da kupujemo. Hvala
escobar__

#1395 Re: Bingo konačno najjača kompanija u BH

Post by escobar__ »

fusion_ba wrote: 04/09/2023 20:59
escobar__ wrote: 04/09/2023 20:57

Naravno da nije problem.

Nema na čemu, i drugi put.
Ajdinn4

#1396 Re: Bingo konačno najjača kompanija u BH

Post by Ajdinn4 »

Ja volim kupiti domaće BiH proizvode ako su kvalitetni, ali nažalost većina teško parira uvoznim.
ali da budem opterećen time da ne kupim srpski proizvod ako je kvalitetniji ili jeftiniji, ili isto tako da ne idem u njihovu prodavnicu.. . Pa srećom da toliko nismo zaglavili kao društvo. U ovakvoj situaciji gdje je svaka marka bitna, takvu vrstu patriJotizma u BiH mogu glumiti samo uhljebi.
Last edited by Ajdinn4 on 04/09/2023 21:07, edited 2 times in total.
Mrvice_ba

#1397 Re: Bingo konačno najjača kompanija u BH

Post by Mrvice_ba »

Ja ne kupujem nikako proizvode iz srpske, iz srbije rijetko skroz.
Mrvice_ba

#1398 Re: Bingo konačno najjača kompanija u BH

Post by Mrvice_ba »

Hoce li senad uloziti marke u sport?
Hajvan

#1399 Re: Bingo konačno najjača kompanija u BH

Post by Hajvan »

escobar__ wrote: 04/09/2023 21:02
fusion_ba wrote: 04/09/2023 20:59

Nema na čemu, i drugi put.
nisi jedini
ja ne trzim srpskohrvatske proizovode i usluge, takodje.
ovi sto kupuju, po meni su ....
nermin_t

#1400 Re: Bingo konačno najjača kompanija u BH

Post by nermin_t »

Na takve teme se pale oni koji rade za minimalac. A oni koji leže na milionima se smiju i trljaju ruke zbog takvih i zaboli ih ona stvar.

Kao što neko reče, isti taj Bingo u RSu prodaje zastave Srbije i RSa i unajmljuje obezbjeđenje koje nosi zastavu RSa na uniformi.
Post Reply