Kako naci zenu vrijednu braka?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- cendlerbing
#1376 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Kako nije, bez toga ništa.
Žene su površne pa u skladu s tim.
Žene su površne pa u skladu s tim.
- Xavier1
#1377 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Bjezi ba Cendlerko. 
-
Zizi505
#1378 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Razveo si se od žene koja ti nije odgovarala. Dvije godine nakon razvoda ona usla u vezu s novim muškarcem i tebi je to sada problemCiCk0 wrote:Svako o sebi misli najbolje.... i ja sam imao svoje mane al ne mislim da sam bio toliki problem u braku.... ja sam mozda oldfashion .... ali isto tako ne mislim da su zene za kuce i samo odgajanje djece i kuhanje.... nemam nista protiv da zena karijeru gradu skupa samnom.... medjutim taj moj oldfashion proradi kad mi se neko kofrcimoonca wrote: A, dobro.. citamo tvoju stranu price, a i ne moras ici u detalje.
Zasto se ona tako ponasala, mozemo nagadjati. Vjerujem da je strah, nova zemlja, obicaji - no, ako je ubrzo nakon razvoda otisla sa prijateljem u Njemacku- onda je 'izazivanje inata' on bio razlog...![]()
Sta ti znaci to -budi zensko- nagadjam da je - ja sam muz -ja se pitam za sve ti si ?? sta??Bonicko budi zensko... kome se kofrcis? sto? Na par momenata sam mislio da je ona postala feminista....jer sta god ja uradim... ispadne nju da ponizavam....nije mi to rekla al se tako ponasala....opet cu ponovit nisam ni ja zlato, ali bgm potrudio sam se da to funkcionise....al eto proslo je 2 godine, pa je otisla sa njim
opet kazem neka je nek im je sretno, al on je isp'o supak bez potrebe
Eh sad cu se vratit na to ja sam musko...vdi moonca, ko sto rekoh nemam problem sa tim da zena ganja karijeru, ali imam problem sa tim kad zene zele da nas izjednace... ne mozemo biti jednaki nikako....ali nikako.... bog nas je takve dao da se razlikujemo, i isto tako da se uzajamno postujemo i cijenimo tudje misljenje i jedne druge naravno. Ja sam musko ja cu da nosim svakakav teret na sebi i obaveze....ali isto tako ocekujem da se to postuje kao i ja sto postujem kad mi se donese i prinese ili ne znam sta jos pa svaki put za casu vode hvala kazem....Suma sumarum jednostavno je budi zensko ba, nemoj ici iznad prirode....isto tako muskarci trebaju da budu muskarci...a to se zna kakva je to odgovornost i obaveza
I to što ga znaš od srednje, kakve veze ima, nije ti otišla s bratom...
Zvučiš mi kao da si posesivan i prenapuhanog ega i da ne znaš voljeti...ni primati ni davati ljubav
- alibaba_i_30_godina
#1379 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
E moj Xavi.... još pure, još.Xavier1 wrote:Nemoj zbog mene stavljati nju samo da bi upao.cendlerbing wrote:Zna se. 188
Nego ja stvarno ne mogu da skontan je li vama to zajebancija za visinu ili vam je stvarno toliko bitna.
Kol'ko ti je visoka ta curica što si našao?
-
moonca
#1380 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
I ona se razvela od njega.zizi505 wrote:Razveo si se od žene koja ti nije odgovarala. Dvije godine nakon razvoda ona usla u vezu s novim muškarcem i tebi je to sada problemCiCk0 wrote:Svako o sebi misli najbolje.... i ja sam imao svoje mane al ne mislim da sam bio toliki problem u braku.... ja sam mozda oldfashion .... ali isto tako ne mislim da su zene za kuce i samo odgajanje djece i kuhanje.... nemam nista protiv da zena karijeru gradu skupa samnom.... medjutim taj moj oldfashion proradi kad mi se neko kofrcimoonca wrote: A, dobro.. citamo tvoju stranu price, a i ne moras ici u detalje.
Zasto se ona tako ponasala, mozemo nagadjati. Vjerujem da je strah, nova zemlja, obicaji - no, ako je ubrzo nakon razvoda otisla sa prijateljem u Njemacku- onda je 'izazivanje inata' on bio razlog...![]()
Sta ti znaci to -budi zensko- nagadjam da je - ja sam muz -ja se pitam za sve ti si ?? sta??Bonicko budi zensko... kome se kofrcis? sto? Na par momenata sam mislio da je ona postala feminista....jer sta god ja uradim... ispadne nju da ponizavam....nije mi to rekla al se tako ponasala....opet cu ponovit nisam ni ja zlato, ali bgm potrudio sam se da to funkcionise....al eto proslo je 2 godine, pa je otisla sa njim
opet kazem neka je nek im je sretno, al on je isp'o supak bez potrebe
Eh sad cu se vratit na to ja sam musko...vdi moonca, ko sto rekoh nemam problem sa tim da zena ganja karijeru, ali imam problem sa tim kad zene zele da nas izjednace... ne mozemo biti jednaki nikako....ali nikako.... bog nas je takve dao da se razlikujemo, i isto tako da se uzajamno postujemo i cijenimo tudje misljenje i jedne druge naravno. Ja sam musko ja cu da nosim svakakav teret na sebi i obaveze....ali isto tako ocekujem da se to postuje kao i ja sto postujem kad mi se donese i prinese ili ne znam sta jos pa svaki put za casu vode hvala kazem....Suma sumarum jednostavno je budi zensko ba, nemoj ici iznad prirode....isto tako muskarci trebaju da budu muskarci...a to se zna kakva je to odgovornost i obaveza
![]()
Zvučiš mi kao da si posesivan i prenapuhanog ega i da ne znaš voljeti...ni primati ni davati ljubav
Ako je stalno 'zvocala' a, ima takvih zena kao i muskaraca- stvori se jako nesnosljiva atmosfera u kuci. Jedno mora popustiti, balansirati neko vrijeme, i dodje sve na svoje.
Ocigledano zabavljanje od godinu ipo to nije pokazalo.Ili se ona suzdrzavala ili on to nije primjetio
Shatam,kako si naveo, ti si ipak htio da si malo iznad nje / supruge, no, ona to nije znala pokazati ili nije htjela.
-
Hakiz
#1381 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Da ti kažem ovako:Xavier1 wrote:Nemoj zbog mene stavljati nju samo da bi upao.cendlerbing wrote:Zna se. 188
Nego ja stvarno ne mogu da skontan je li vama to zajebancija za visinu ili vam je stvarno toliko bitna.
Ima u našem društvu jedan par. Svi smo odmah znali da su jedno za drugo. A znali smo to i prije nego što smo ih bolje upoznali.
Kako smo znali?
Lako.
Naime, vidjeli smo debljinu njegovog novčanika i veličinu njenih sisa.
Tako da se ne brineš oko visine, ima načina da se visina učini neprimjetnom...
- triconja
#1382 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
More radit u granapu za pet joja al cim to zavrsi fakultet to je gotovoBoemica wrote:Znači žena može ganjati karijeru ali da pazi da te ne prevaziđe
Presisa te zena za dva stepena
- Boemica
#1383 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Pa meni još samo treba neko s debelim novčanikom i prst u uhoHakiz wrote:Da ti kažem ovako:Xavier1 wrote:Nemoj zbog mene stavljati nju samo da bi upao.cendlerbing wrote:Zna se. 188
Ima u našem društvu jedan par. Svi smo odmah znali da su jedno za drugo. A znali smo to i prije nego što smo ih bolje upoznali.
Kako smo znali?
Lako.
-
chombe trajla be
#1384 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
A di su ti sise?Pa meni još samo treba neko s debelim novčanikom i prst u uho
- Boemica
#1385 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Tu su.chombe trajla be wrote:A di su ti sise?Pa meni još samo treba neko s debelim novčanikom i prst u uho
-
Guadalajara
-
CiCk0
#1387 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Svak' ima pravo na svoje misljenjeBoemica wrote:izvini ali ne zvučiš takoCiCk0 wrote:Meni to ne predstavlja problemBoemica wrote:Znači žena može ganjati karijeru ali da pazi da te ne prevaziđeNek me prevazidje.... meni je cast biti podrska takvoj zeni
-
CiCk0
#1388 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Svako ima pravo na svoje misljenje, ja to doista cijenimzizi505 wrote:
Razveo si se od žene koja ti nije odgovarala. Dvije godine nakon razvoda ona usla u vezu s novim muškarcem i tebi je to sada problem![]()
-
sumirprimus
#1389 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
potrazi je u predgradju... u predgradju...
- Boemica
#1390 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ma bilo ne bilo uredu, šta imaš od razmišljanja o tome.
Pogotovo, zašto si toliko ogorčen da misliš da su tebi to u inat, hej TEBI u inat se neko udaje
izvini , al ... 
Pogotovo, zašto si toliko ogorčen da misliš da su tebi to u inat, hej TEBI u inat se neko udaje
-
CiCk0
#1391 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Heh, inat kad sam spominjao u predhodnim postovima vezalo se za to da u inat mi ide u kontru...svadje itd.... to nije vezano za njih 2Boemica wrote:Ma bilo ne bilo uredu, šta imaš od razmišljanja o tome.
Pogotovo, zašto si toliko ogorčen da misliš da su tebi to u inat, hej TEBI u inat se neko udajeizvini , al ...
-
Hakiz
#1392 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Da li se pitaš, postoji li uopšte onaj čija će debjljina novčanika moći proporcionalno parirati veličini tvojih argumenata?Boemica wrote:Pa meni još samo treba neko s debelim novčanikom i prst u uhoHakiz wrote:Da ti kažem ovako:Xavier1 wrote:
Nemoj zbog mene stavljati nju samo da bi upao.
Kako smo znali?
Lako.
-
Hakiz
#1393 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Sve ima cijenu.CiCk0 wrote:Znas kod muskaraca .....barem koje ja znam....obraz je bitan
-
moonca
#1394 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Tako sam i ja shvatila.CiCk0 wrote: Heh, inat kad sam spominjao u predhodnim postovima vezalo se za to da u inat mi ide u kontru...svadje itd.... to nije vezano za njih 2Btw, ja sam samo podijelio pricu svoju
Nisam ja ogorcen ..... samo mi je zao sto mi nije rekao....brate tako i tako... Znas kod muskaraca .....barem koje ja znam....obraz je bitan
Ne trebas se ljutiti na skolskog druga. Takav je kakav je. Mozda da ti bude i kompliment.
No, ako je bivsha ,kako si je opisao- da li se usrecio??
- Boemica
#1395 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Nek ostatak nadomjesti humorom 
-
CiCk0
#1396 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
moonca wrote:Tako sam i ja shvatila.CiCk0 wrote: Heh, inat kad sam spominjao u predhodnim postovima vezalo se za to da u inat mi ide u kontru...svadje itd.... to nije vezano za njih 2Btw, ja sam samo podijelio pricu svoju
Nisam ja ogorcen ..... samo mi je zao sto mi nije rekao....brate tako i tako... Znas kod muskaraca .....barem koje ja znam....obraz je bitan
Ne trebas se ljutiti na skolskog druga. Takav je kakav je. Mozda da ti bude i kompliment.
No, ako je bivsha ,kako si je opisao- da li se usrecio??
To cu ostaviti njemu na procjenu
- Boemica
#1397 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Obraz je bitan ljudima kojima je bitan. Nema to muskarac/zena.Hakiz wrote:Sve ima cijenu.CiCk0 wrote:Znas kod muskaraca .....barem koje ja znam....obraz je bitan
Ali ono sto su oni uradili nista ne govori o TVOM obrazu .
Relax i live your best life.
-
Hakiz
#1398 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Obraz ne proda sam onaj kojem nije dovoljno ponuđeno.
-
CiCk0
#1399 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Boemica wrote:Obraz je bitan ljudima kojima je bitan. Nema to muskarac/zena.Hakiz wrote:Sve ima cijenu.CiCk0 wrote:Znas kod muskaraca .....barem koje ja znam....obraz je bitan
Ali ono sto su oni uradili nista ne govori o TVOM obrazu .
Relax i live your best life.
- SaraFina
#1400 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Pola ljeta prođe, a Xavi žena ne dođe