Degutantno je hodati po gradu i prezentirati javno nesto sto bi trebalo biti intimno. samo toliko..Henry Chinaski wrote:Četničko postrojavanje, koje je pravi freekshow, definitivno nije dostiglo ni blizu ovoliko protivljenje javnosti. Možda da skrenemo pažnju na razloge zašto je to tako?saibaba wrote:Wow koje poredjenje. Mora da si ponosna na sebe..Sara03 wrote:Nerviraju me pretili ljudi, čiji indeks tjelesne mase premašuje normalne vrijednosti.
Neka otkupe dvoranu, odakle im pravo da se šetkaju okolo.
Ako moje dijete to vidi, sigurno će i ono poželjeti da izgleda kao da je u devetom mjesecu trudnoće.
Jedno od civilizacijski normi ponasanja je da se seksualno opcenje ne izvodi javno nego je to intimna, Bez obzira na sexualnu orijentaciju.
I sad.. hodati po gradu i obasnjavati sta ti radis u intimnim trenutcima i s kim ( kao da je to neko dostignuće ) je žešći debilizam...
Nisu svi geyevi u nevladinim ogranizacijama i razmazena djecurlija sa pirsinzima.. vecina populacije su ozbiljni ljudi koji zive normalne zivote..
Oni sigurno nece izaci na ulicu da se ofiraju i prave freakshow od sebe.
Ova parada je u sutini ponižavanje i pogresno predstavljanje tih osoba..
Je li ikoga sram za to što se oko ovoga diže tolika panika, a svi se stišali kao pičkice kad su u pitanju četnici. Četnici su civilizacijska sramota, moralno i ljudski apsolutno neprihvatljiva pojava, a da ne govorim o ozbiljnoj opasnosti po državu, našu djecu, civiliziran način života i sve normalno što postoji.
Po čemu je ovih par cura toliko opasnije od krvoločnih bradonja željnih naše krvi? Smiješan sam sam sebi što ovo ponavjam ali ja bih se stvarno stidio ovako glasno protiviti ovom miroljubivom skupu da sam prešutio četnike i poklopio se kao pičić.
Ja sam se četnicima usprotivio kad je trebalo i opet ću, a protiv ovog protesta nemam ništa, iz milion razloga.
Ovdje vidim milion šupljih argumenata koji nemaju veze sa logikom. Mislim da su se ovdje mnogi ohrabrili samo zato što misle da mogu i što im suprotna strana izgleda slaba.
Ko ima muda da ode u Višegrad i četnicima jebe mater, rado ću ga podržati i u protivljenju ovoj paradi.
Isto tako mi je degutantno recimo nametati religiju,
Sto se cetnika tice ja sam ratovao protiv nih.. I to ne tastaturom nego puskom..