Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zux wrote:Čini se da ništa nije slučajno, jedva je dočekao da isključi našeg najboljeg igrača, što je Pjanic otkako je Prosinecki selektor. Što je ustvari i najveći dobitak Prosineckig kao selektora, našao ulogu Pjanicu. Protiv Grčke su nas sudije svaki put, osim kad smo ih poderali 3:0, pokrale. Da li je to jer su oni majstori prgave i prljave igre, na šta mi svaki put nasjednemo ili ima drugi, viši razlog, ne znam. Izgleda da se u ovim kvalifikacijama koriste zadnji trzaji malverzacija dok se ne uvede VAR. Lagano i u fudbalu, kao u rukometu i košarci sudije postaju najveće zlo. A ova grčka fudbalska reprezentacija je meni najodvratnija ekipa ikada, u svim sportovima, još od Eura koji su uzeli na ovakav način. Znanje i talenat nula bodova, ali poganost, prgavost, mora se reći i borbenost na nivou.
Kad god smo zvizdali himnoj sudije su nas oderale.
hrasno38 wrote:Definitvno se slazem sa Nerminom...... 80% ovih kada je Baho komentarsiao jos uvijek je pisalo u pelene. Kao sot sam napisao sve fudbalski velemajstori, fudbalske legende i komentatori svjetskog nivoa
Hajd ne zezaj Hrasno, Baho je covjek koji je propao i vokalno i mentalno...samo je nasa sramota da se onakav lik pojavi u 2019. da komentarise utakmice.
Ogledalo drustva, eto sta je on, onakav upljuvan fuj.
Dakle da zakljucimo Bicakcic nije na nivou,Kolasinac,Sunjic isto,Besic takodjer,Dzeko,Visca,Duljevic... svi su krivi samo je Robi u pravu i,,seljak" iz Kalesije karina,i napred grcka za 2:3,ima jos.Vrijeme za odjaviti se,dobicu po nosu
hrasno38 wrote:Definitvno se slazem sa Nerminom...... 80% ovih kada je Baho komentarsiao jos uvijek je pisalo u pelene. Kao sot sam napisao sve fudbalski velemajstori, fudbalske legende i komentatori svjetskog nivoa
Hajd ne zezaj Hrasno, Baho je covjek koji je propao i vokalno i mentalno...samo je nasa sramota da se onakav lik pojavi u 2019. da komentarise utakmice.
Kojeg imamo boljeg????
Necemo nikada ni imati bolje dok novi moci ne dobiju svoju sansu da rade taj posao, sve dok im se ove stare prdonje koje su profitirale od devedesetih trpaju kao nema bolje i biti ce nam ovako...pa covjek jedva dvije recenice sastavi jbt, upljuje se sav, i ide od euforije glupe do defetizma u 60 sekundi. je li to profesionalno?
luckylaka wrote:Dakle da zakljucimo Bicakcic nije na nivou,Kolasinac,Sunjic isto,Besic takodjer,Dzeko,Visca,Duljevic... svi su krivi samo je Robi u pravu i,,seljak" iz Kalesije karina,i napred grcka za 2:3,ima jos.Vrijeme za odjaviti se,dobicu po nosu
Ma nije Robi kriv, ovo mu je Amar naštelio sudiju.
A ne citiras Bisea za crveni... Heheee, lopuzo jedna.
Ako ti sta znaci, nekadasnji fudbaleri Jasmin Memisevic i Nedzad Serdarevic u komentarima potvrdili da je bio crveni.
A ne citiras Bisea za crveni... Heheee, lopuzo jedna.
Ako ti sta znaci, nekadasnji fudbaleri Jasmin Memisevic i Nedzad Serdarevic u komentarima potvrdili da je bio crveni.
Eno postavio sam usporeni snimak pa ako i poslije njega budes tvrdio da je za crveni onda stvarno ne znam sta dalje da pricamo
gidra wrote:Milion primjera istih po internetu sve direktni crveni. Mogao je i žuti ali sudijskom procjenom je dao crveni i nije napravio nikakvu grešku.
Ne vidim da neko Pjanića kao našeg najboljeg igrača naziva seljakom iz Kalesije, ali da je ispao glup, jeste.
Tis tvarno nisi dobar matere mi....u ova oba slucaja je bio vise nego ocigledan faul a ovdje Pjanic nije malte ne dofatio suparnickog igraca, nije mu uopste polozaj tijela takav da ide da faulira suparnickog igraca i Pjanic udara prvio loptu i opet loptu.......kakav kurac i djon i slicna sranja!
Evo pitanje tebi i Rickenu, ako je lopta kod Pjanića čemu onda start onakav, lopta je bliže bila Grku, to jeste bjezala je od Pjanica ga Grku i ovaj da je poklopi krene otvorenom nogom. Plus ne znamo kakva je i perspektiva sudije u datoj situaciji. Ali prizivati neke bjelosvjetske zavjere protiv nas je smiješno. Sami smo krivi i bezmudna igra našeg selektora.
Džaba se prepisujemo nećemo se nikada usaglasiti. Ispadam ovdje ko neki dezurni branitelj Grka, nabijem ih na kurac, ali do sada se u svijetu desilo X istih ili slicnih situacija koje su sankcionisane crvenim kartonom.
A naprmijer ovo je bilo za robije, a dobio je samo žuti karton
Ma hajde jebes sve, samo ne mogu da vjerujem sam sebi da poslije 20 godina pracenja reprezentacije dopustim sebi da me ovo toliko iznervira i izbaci iz takta, da ne mogu zaspati...
karanana wrote:
eno momak koji se javio sa terena. adis hadzic
Hadzic je po meni bas dobar komentator. Bolji od "ja pa ja" Bahe. U redu je to bilo poslije rata kad nismo ni znali za bolje. Sada ovo veceras je fakat naporan bio. Sto neko dobro napisa gdje ces dat sansu mladim osobama pored vjecnih prdonja koji nam vjecno uvaljaju uvijek iste price "kako nema boljeg".
hrasno38 wrote:
Eno postavio sam usporeni snimak pa ako i poslije njega budes tvrdio da je za crveni onda stvarno ne znam sta dalje da pricamo
Dobro to, nego preskocio si mi status Bisea i komentar profesionalnih fudbalera. Ako smo mi ostali duduci, valjda profesionalci bolje znaju, jer ti cijenis misljenje profesionalaca u odnosu na ostale koji nikad nisu sutnuli loptu. Oni jesu.
AmiĐa_Idriz wrote:Bolno kašnjenje sa izmjenama, Duljević je odma nakon crvenog morao izaći kako bi se veza pojačala, svakako je ispuhao bio vidjelo se.
Bičakčić i Kolašinac ostavljali vjetrometine u drugom poluvremenu, Grci se namještali po 10-ak sekundi za centaršut. Kako, ne znam.
hrasno38 wrote:
Dobro to, nego preskocio si mi status Bisea i komentar profesionalnih fudbalera. Ako smo mi ostali duduci, valjda profesionalci bolje znaju, jer ti cijenis misljenje profesionalaca u odnosu na ostale koji nikad nisu sutnuli loptu. Oni jesu.
Sta me boli kurac sta kaze bilo ko kad vbidm svojim ocima......ono da li da vjerujem njima ili svojim ocima
gidra wrote:
Evo pitanje tebi i Rickenu, ako je lopta kod Pjanića čemu onda start onakav, lopta je bliže bila Grku, to jeste bjezala je od Pjanica ga Grku i ovaj da je poklopi krene otvorenom nogom. Plus ne znamo kakva je i perspektiva sudije u datoj situaciji. Ali prizivati neke bjelosvjetske zavjere protiv nas je smiješno. Sami smo krivi i bezmudna igra našeg selektora.
Džaba se prepisujemo nećemo se nikada usaglasiti. Ispadam ovdje ko neki dezurni branitelj Grka, nabijem ih na kurac, ali do sada se u svijetu desilo X istih ili slicnih situacija koje su sankcionisane crvenim kartonom.
A naprmijer ovo je bilo za robije, a dobio je samo žuti karton
Hajmo ovako, za sve ove što tvrde da je Pjanićev start na stajnu nogu Grka, sa namjerom da ga povrijedi, zašto misle da Pjanićev start nije na loptu (a vidi se igrao je loptom) i nije mu namjera isključivo i jedino da igra loptom?
I da Virgil igra loptom, protivnički igrač nije u posjedu.
Last edited by Ricken on 27/03/2019 00:32, edited 1 time in total.
80% ovih je u međuvremenu pročitalo neku knjigu,obrazovalo se,uopšteno napredovalo u životu.
denimb wrote:Ma hajde jebes sve, samo ne mogu da vjerujem sam sebi da poslije 20 godina pracenja reprezentacije dopustim sebi da me ovo toliko iznervira i izbaci iz takta, da ne mogu zaspati...
Jebo te jedna utakmica ba.
Odoh spavat.
Opusteno druze. Od Papketa se ne nerviram...navikao ma sranja tako da....
hrasno38 wrote:
Sta me boli kurac sta kaze bilo ko kad vbidm svojim ocima......ono da li da vjerujem njima ili svojim ocima
Oni su profesionalci, oni bolje poznaju materiju, ti nisi k'o ni mi, trebao ti vrednovati. Ako su duduci ovi koji kazu da jeste crevni, jer nikad nisu sutnuli loptu, nisu profesionalci, onda su valjda isti takvi i oni koji kazu da nije ili?
hrasno38 wrote:
Oni su profesionalci, oni bolje poznaju materiju, ti nisi k'o ni mi, trebao ti vrednovati. Ako su duduci ovi koji kazu da jeste crevni, jer nikad nisu sutnuli loptu, nisu profesionalci, onda su valjda isti takvi i oni koji kazu da nije ili?
Profesionalci ocito nisu jos nuvijek vidjeli dobar snimak. Vidjet cemo do sutra jesu li profesionalci promjenili misljenje
hrasno38 wrote:
Rijetko koji sudija je imao neke ozbiljen veze sa šutanjem lopte. Za dobrog sudiju, ključan je osjećaj za igru. Toga je sve manje. UEFA ubija pravilima i instrukcijama. A u suštini jedini cilj je napraviti dinamičniju igru sa što više drame. Što ne mora uvijek znači fair play.