[/quote]kakavdanakneiskustvu wrote:mO k3 wrote:@kakavdanakneiskustvu
moja greska,nisam najbolje vidio,vidi stvarno covjek napisao i ostao valjda ziv i zdrav,hm,zdrav,to je sad upitno,da nije cuo za krivoustog do prije par godina,aaaaaa ja cudnih tableta,i sa takvom osobom ulaziti u bilo kakvu raspravu,kud ovo prije nisam vidio
Nisu od male muke smišljeni onoliki vicevi o vašim intelektualnim sposobnostima.
Pretpostavljam da nakon što netko ispriča neki vic, tebe odvode u posebnu prostoriju s pločom i pedagogom da ti potanko objasne o čemu se tu radilo i zašto je smiješan ili nije.
Lik @moke kaže da je tek prije pet godina čuo za islamsku deklaraciju, a prije toga u brojnim postovima razloži hrvate i bošnjake do atoma, i usput objasni kako se zvao rezervni konj El Fatiha i dainica jetrve njegove treće žene.
normalno, ja istom mjerom odgovorim da sam čuo za Franju Tuđmana tek kad je bila desetogodišnjica njegove smrti. Velim kad ćemo se već zajebavati.
Normalno, pošto se tu radi o vrsti podjebavanja koja uvelike nadilazi intelektualne kapacitete našeg dijasporca Mokice zvanog mistrija, on to stalno spominje i nije lijeno jadničku to čak i tražiti. Uostalom, odavno je u filteru s ostalim sličnim akademicima.
I onda kažu o njima smišljaju viceve zato što hin mrze, a ne pada him na pamet da ipak malo sporije kontaju.